- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.801
Kızlar günaydın.
Uykusuz bi gecenin sabahından sevgiler
minikoglan @hiye
Kızlar inek sütüne alerjisi olan bebeklerde pişik çok olurmuş. Arkadaşım dedi onun oğlunda alerji çıkmış.
Bi kendiniz ona dikkat edin bakalım. İnek Sütü ürünleri tüketmeyin.
Yok canım benim kızımın genital bölge dudakları beyaz. Doktora yine sor tabi ama bir sorun oldugnu sanmıyorumKız bebek anneleri sorum size, benim bebeğimin genital bölgesinde iç dudakları mor doğdu doğalı tüm bebeklerde öylemi ? Dr a sormayı unutuyorum
Insanları işlerine karışmak hoşlarına gider ama kendi işlerine karistirmazlar. Herşeye bir lafları vardır. Bende deli oluyorum ama evime gelene laf söylemiyorum ne yapayım birde nazar inaniyorum ve bizde nazar bir olayla sonuçlanıyor. O gece oglum kafayı bir çarptı ki dedim yarıldı. Balkonda oturanlar ne oldu o ses neydi diye içeri koştular. Çok korktum.
vicdan yaptim. normalde sabah bolca kaka yapardi bugun daha az yapti. kakasi az olunca az beslendi die uzuldum. zatn ufak ama uyku bana da ona da lazim diyorumBenimde kizim ufak :) ama 4 saat uyumasina hicc karismam gun icinde zaten sömurup duruyor bi sikintisi yok sadece goguslerin cok doldugu icin beyne sut var uyarisi gittiginden uretim yavaslayabiliyo o yuzden emzirin deniliyor
Birkaç gün batikonla pansuman yapıyim gecmezse mecbur gidicem dikisimin köşesi açıktı o geçti şimdi ortasi açıldıDoktora gitsen mi acaba? Enfeksiyon falan olmasın kuzu
Kız uyu o zaman uykucu şirin seninki.Yok az değil yani süt yetiyor dedi doktor.2 aylık oldu .bu ay 1120gr aldı . Ilkay 1000gr aldı. Sut var cok şükür de uyku tatli geliyor.
Oy çok şükür valla pek zor bizimde çay bitti de ondan kivrandi yavrum esim almaya gitti yine.Bende kısıtlamaya gitmiyorum karpuz kiraz şeftali kayısı erik yedim şimdiye kadar walla senin çay bize iyi geliyor çok şükür allah razı olsun senden akşam söylemesi ayıp nohut pişirmiştim üstünede karpuz yedim gece sorun olmadı yatmadan çaydan demleyip içtim gazı oluyor ama kendisi çıkarıyor pırt pırt
ah canım şöyle ağızlarını üzerine bi çaksak belki içimiz soğur. Birde kızım gaz sancısı çekiyor belli yani kucagimda sanci girince ağlamaya başlıyor sanci geçiyor susuyor. Aç mı bu. Hayır gaz sancısı diyorum başkası geliyor sütün mu yetmiyor diyor kafayı kırasim geldi.
Evde durmaktan bunaldim eşimle durmadan tartışıyoruz herşeye batmaya başladı vücudumda yaralar cıktı kaşınıyor sızlıyor yaralar ama dışarı çıkınca da böyle dengesiz konuşmalar canımı sıkıyor.
Aynı cnm bizim oğlan da başladı el parmak emmeyeBayram dolayısıyla giremedim kızlar hemen de 25 sayfa yazışmışsınız
Benim cimcime sanki bi düzen oturtmaya başladı 44 günlük oluyoruz...emme gaz çıkarma uyuma vs böyle gidiyor...ben kolsuz atlet çorap ve alt üst takım giydiriyorum artık şapka eldiven yok...sorun şu ki bu yaramaz kız ellerini yumruk yapıp emiyor bazen de baş parmağını emiyor ve bu benim asla istemediğim bir şey çünkü parmak hep yanı başında ne zaman isterse emebilir ama emzik olsa onu bir gün yok ederiz mecbur alışır yokluğuna. Nuk damaklı emzik var asla emmiyor öğürerek çıkarıyor diliyle ittiriyor...en çok sevilen emziklerinizin fotosunu koyar mısınız bu işi çözmem lazım
Ya başka bir şey olmasın bir yeri acıyor belki kuzunun. Pamukçuk olabilir miCanım aslında ben mama vermiyordum sütüm yetiyordu ki tek meme bile yetiyordu. Eşimin köyüne gittik nazarmı oldu noldu anlamadım birsen süt kesildi hemen eşimi aradım eve geldik zor bela geldi sütüm ama çok azaldı. Birde benim oğlan az sütü çekmiyor boş boş çekeyimhuyu yok belki çekse çoğalacak ama hemen bırakıp ağlıyorsağıyorum ama bende işe yAramıyor sağmak. Çok üzülüyorum ama yoluna koyamadım eskisi gibi
Ağır falan mı kaldırıyorsun ya da yükseğe mi uzanıyorsun ki kuzu, allah korusun dikkat et kendine. Cayır cayır yanıyordur oBirkaç gün batikonla pansuman yapıyim gecmezse mecbur gidicem dikisimin köşesi açıktı o geçti şimdi ortasi açıldı
Dönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatanAynı cnm bizim oğlan da başladı el parmak emmeye
Yok be canım ağır kaldırmiyorum hiç ağrı sızı da yok çok tuhaf yanmiyoda banyodan sonra bakmasam farketmicektim bileAğır falan mı kaldırıyorsun ya da yükseğe mi uzanıyorsun ki kuzu, allah korusun dikkat et kendine. Cayır cayır yanıyordur o
Bizimki öyle canım resmen halay çeker gibi kollar havada. Kendini uyandırıyor. Eldivenlerini çıkaramıyorum gözlerini oyuyor. Ellerini sarinca da kıyamet kopuyorDönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatan
Oy çok şükür valla pek zor bizimde çay bitti de ondan kivrandi yavrum esim almaya gitti yine.
Hepsi öyledir muhtemelen kaslarıni geliştiriyorlar uyanıkken hep oynak benim kızdaDönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatan
Bizim de öyle canım nerdeyse kalkıp koşacak kıpır kıpır...çorapları da küçük gelmeye başladı çok mutlu oluyorum topuk kısmı topuğunda değil ayağının ortasında duruyorDönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatan
Hem de cok feci şapır şupur...halbuki zaten bütün gün annesini emen bebekler bunlar...emzik emseler süper olacakAynı cnm bizim oğlan da başladı el parmak emmeye
Hic tüketmiyorum ki nerdeyse ya :/ sut yogurt yemiyorum. Yedigim peynir de bu ara keci peyniri.Kızlar günaydın.
Uykusuz bi gecenin sabahından sevgiler
minikoglan @hiye
Kızlar inek sütüne alerjisi olan bebeklerde pişik çok olurmuş. Arkadaşım dedi onun oğlunda alerji çıkmış.
Bi kendiniz ona dikkat edin bakalım. İnek Sütü ürünleri tüketmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?