2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Günaydın canım benim, gecemiz gündüzümüze karıştı resmen
Benimkinde de inek sütü alerjisi var, yoğurdu falan fazla tüketsem popiş ne sürersem süreyim kızarıyor hemen

Kız bebek anneleri sorum size, benim bebeğimin genital bölgesinde iç dudakları mor doğdu doğalı tüm bebeklerde öylemi ? Dr a sormayı unutuyorum
Yok canım benim kızımın genital bölge dudakları beyaz. Doktora yine sor tabi ama bir sorun oldugnu sanmıyorum

Su nazar isini ben de halledemiyorum ya her kiyafet degistidigimde nazar boncugu da takiyorum ama gercekten bebeklere cok kolay nazar degiyor
Bizimkinin gece uykusu cok iyiydi Biz saat kurup uyandiriyorduk Emip yine uyuyuveriyordu Hic sesi cikmazdi gece
Gecen gun annem ve babam birbirinden habersiz ard arda gece sizi rahat ettiriyor ama demi falan dediler Ya nazar edeceksiniz cocugu dedim ve ondan sonradir geceleri cok huzursuz eski duzen gitti

Benimde kizim ufak :) ama 4 saat uyumasina hicc karismam gun icinde zaten sömurup duruyor bi sikintisi yok sadece goguslerin cok doldugu icin beyne sut var uyarisi gittiginden uretim yavaslayabiliyo o yuzden emzirin deniliyor
vicdan yaptim. normalde sabah bolca kaka yapardi bugun daha az yapti. kakasi az olunca az beslendi die uzuldum. zatn ufak ama uyku bana da ona da lazim diyorum

Oy çok şükür valla pek zor bizimde çay bitti de ondan kivrandi yavrum esim almaya gitti yine.

Valla canım ben kendimi verdim dışarı avm avm geziyorum banada çok diyorlar gaz sancısı diyorum yok yok sıcaktan soy bu çocuğu yok yok bu kucak istiyor ondan al kucağına geçen bağırdım valla sizin çocuğunuzmu diye. Pat küt girişcem bigün sende çık gez stres daha çok kötü yapıyor insanı birde senin eşin evde çalışıyordu diye hatırlıyorum kesin bende kavga ederdim. Uzaklaşmak iyi gelir sanada.

Aynı cnm bizim oğlan da başladı el parmak emmeye

Ya başka bir şey olmasın bir yeri acıyor belki kuzunun. Pamukçuk olabilir mi

Birkaç gün batikonla pansuman yapıyim gecmezse mecbur gidicem dikisimin köşesi açıktı o geçti şimdi ortasi açıldı
Ağır falan mı kaldırıyorsun ya da yükseğe mi uzanıyorsun ki kuzu, allah korusun dikkat et kendine. Cayır cayır yanıyordur o

Aynı cnm bizim oğlan da başladı el parmak emmeye
Dönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatan

Bizimki öyle canım resmen halay çeker gibi kollar havada. Kendini uyandırıyor. Eldivenlerini çıkaramıyorum gözlerini oyuyor. Ellerini sarinca da kıyamet kopuyor

Oy çok şükür valla pek zor bizimde çay bitti de ondan kivrandi yavrum esim almaya gitti yine.

Canim senin cay baya bi konusuluyor heralde :) Son zamanlar pek takip edemiyorum o yuzden bi soruyum dedim. Ictiginiz cay normal gaz cikarmasi icinmi faydasi var yoksa kaka yapmasinda da yardimci oluyormu? Benimki sabahlari kakasini yapamadigi icin baya bi kivraniyo kuzum zar zor yapiyor o ikindikca benim icim gidiyo.

Hepsi öyledir muhtemelen kaslarıni geliştiriyorlar uyanıkken hep oynak benim kızda

Bizim de öyle canım nerdeyse kalkıp koşacak kıpır kıpır...çorapları da küçük gelmeye başladı çok mutlu oluyorum topuk kısmı topuğunda değil ayağının ortasında duruyor ama bu yumruk ve parmak emmesi hiç hoşuma gitmiyor onun yerine emzik emse daha iyi...bazen koca koca çocuklar parmak emer, öyle olmasınlar da...bugün gidip bikaç çeşit daha emzik alıcam...zaten sık sık mememde yani bu emme yetmeyip bi de parmak emmek

Hic tüketmiyorum ki nerdeyse ya :/ sut yogurt yemiyorum. Yedigim peynir de bu ara keci peyniri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…