- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.781
Bu kadarı aynı günde mi yiyorsun?az az yiyorum canim ben yoksa kabizdan mahvolurum. 1 seftali, 1 avuc kiraz, 1 salatalik, 3-4 parca karpuz gibi. kuru erik bende cok gaz yapmisti o yuzden taze erige karsi temkinliyim, pek yemiyorum. sen de sira ile dene. cok gaz yapani az yersin
Herkes içiyomu bu çayı bende içeyim tarifi yazmıştı evböreği arkadaş da birde siz yazarmısınızBende kısıtlamaya gitmiyorum karpuz kiraz şeftali kayısı erik yedim şimdiye kadar walla senin çay bize iyi geliyor çok şükür allah razı olsun senden akşam söylemesi ayıp nohut pişirmiştim üstünede karpuz yedim gece sorun olmadı yatmadan çaydan demleyip içtim gazı oluyor ama kendisi çıkarıyor pırt pırt
Keten tohumu kimyon tohumu rezene anason lavanta eşit miktarda karıştırıp kaynar duya bir tatlı kaşığı koyup demliyordun canımHerkes içiyomu bu çayı bende içeyim tarifi yazmıştı evböreği arkadaş da birde siz yazarmısınız
Bayram dolayısıyla giremedim kızlar hemen de 25 sayfa yazışmışsınız
Benim cimcime sanki bi düzen oturtmaya başladı 44 günlük oluyoruz...emme gaz çıkarma uyuma vs böyle gidiyor...ben kolsuz atlet çorap ve alt üst takım giydiriyorum artık şapka eldiven yok...sorun şu ki bu yaramaz kız ellerini yumruk yapıp emiyor bazen de baş parmağını emiyor ve bu benim asla istemediğim bir şey çünkü parmak hep yanı başında ne zaman isterse emebilir ama emzik olsa onu bir gün yok ederiz mecbur alışır yokluğuna. Nuk damaklı emzik var asla emmiyor öğürerek çıkarıyor diliyle ittiriyor...en çok sevilen emziklerinizin fotosunu koyar mısınız bu işi çözmem lazım
Canım aslında ben mama vermiyordum sütüm yetiyordu ki tek meme bile yetiyordu. Eşimin köyüne gittik nazarmı oldu noldu anlamadım birsen süt kesildi hemen eşimi aradım eve geldik zor bela geldi sütüm ama çok azaldı. Birde benim oğlan az sütü çekmiyor boş boş çekeyimhuyu yok belki çekse çoğalacak ama hemen bırakıp ağlıyorsağıyorum ama bende işe yAramıyor sağmak. Çok üzülüyorum ama yoluna koyamadım eskisi gibi
Ben cok takilmam masallah dedimi demedimi ama herkesin fikir vermesine sinir oluyorum zerre tahammulum yok ne kadar cok emiyo sanane ya ben emzirmek istiyorum sanane yok neden yuzustu yatiriyosun nefes alamaz yuzu yamulur ya bu bebek boyle uyuyo sanane dersin ki kendi mukemmel anneYa şu insanların bi maşallah demesi neden zor. Bayramın 1. Günü bende annelerdeyim oglum şaklabanlık sevimlilik yapıyor misafir hatun ne tatlı ay ne şeker böyle çocuk olsa 10 tane bakılır falan diyor dedim maşallah de benim nazarım degmez diyo dedim sen yine de de zorla maşallah aldım ondan ama bikac saat sonra kafasını vurdu
Bende kızımı emziriyorum cok cok emiyor sütün tatlımı dediler bilmem dedim ne kadar çok memede kalıyor dediler oynuyor falan dedim o gece vukaat oldu kızımla dünde misafir vardı bende yatak odama çekildim emziriyorum içeriden bağırıyorlar ne aclikmis emdi doymadı ne sutmus diye. Dedim altını da aldım ama gece süt adam gibi gelmedi yutkunma sesinden anlıyorum kızım 4 e kadar uyumadı. Sonra bana diyorlar bizi gönderme güle güle deme sütün gider benim öyle gitti sen bi maşallah de sütüm güle güle demekle gitmez
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Güle güle dersem sütüm gidermiş ya ne cahil insanlar gerçekten. Gerçekten bir maşallah demekten acizler birde benim göğüsler çok büyüdü yok bu memelerden taşar süt kaç çocuk doyurur bunlar al işte bir tane doyuramıyorum şimdi gözleri kaldı milletin. Benimkide 3 ten sonra uyumadı hiç mama verdim mecbur şimdi 2 saate bir sağıyorum gelsin diyeYa şu insanların bi maşallah demesi neden zor. Bayramın 1. Günü bende annelerdeyim oglum şaklabanlık sevimlilik yapıyor misafir hatun ne tatlı ay ne şeker böyle çocuk olsa 10 tane bakılır falan diyor dedim maşallah de benim nazarım degmez diyo dedim sen yine de de zorla maşallah aldım ondan ama bikac saat sonra kafasını vurdu
Bende kızımı emziriyorum cok cok emiyor sütün tatlımı dediler bilmem dedim ne kadar çok memede kalıyor dediler oynuyor falan dedim o gece vukaat oldu kızımla dünde misafir vardı bende yatak odama çekildim emziriyorum içeriden bağırıyorlar ne aclikmis emdi doymadı ne sutmus diye. Dedim altını da aldım ama gece süt adam gibi gelmedi yutkunma sesinden anlıyorum kızım 4 e kadar uyumadı. Sonra bana diyorlar bizi gönderme güle güle deme sütün gider benim öyle gitti sen bi maşallah de sütüm güle güle demekle gitmez
Yok az değil yani süt yetiyor dedi doktor.2 aylık oldu .bu ay 1120gr aldı . Ilkay 1000gr aldı. Sut var cok şükür de uyku tatli geliyor.Senin bebişin kilosu az mı belki az yetiyordur cnm, biberon kolay geliyor ise gece onunla ver için rahat eder dicektim.
Şu karışım çayındanmı içiyorsun sende?
Kızlar günaydın.
Uykusuz bi gecenin sabahından sevgiler
minikoglan hiye
Kızlar inek sütüne alerjisi olan bebeklerde pişik çok olurmuş. Arkadaşım dedi onun oğlunda alerji çıkmış.
Bi kendiniz ona dikkat edin bakalım. İnek Sütü ürünleri tüketmeyin.
karpuz her zamn olmuyor evde ama eger olursa evet hepsini ayni gunde yiyorum. fazla uyanik kaldigimizdan ve hep evde oldugumdan ara ara yiyorum bunlari. fazla sebze yiyemiyorum ben cunku yemek yapacak vaktim kalmiyor o yuzden bagirsaklarim calissin die yiyorumBu kadarı aynı günde mi yiyorsun?
Benimde kizim ufak :) ama 4 saat uyumasina hicc karismam gun icinde zaten sömurup duruyor bi sikintisi yok sadece goguslerin cok doldugu icin beyne sut var uyarisi gittiginden uretim yavaslayabiliyo o yuzden emzirin deniliyorkizlar benm beybi 40 gunluk ve gece sut icin uyandirmadim 4 saat sonra kendi uyandi ve emzirdim. si1zinkilerden biraz da ufak bizimki 3.700 kilosu. simdi icime kurt dustu acaba yanlis mi yaptim uyumasina izin vererek. zaten kucuk, gece 4 saat ara cok mu uzun oldu
Ben havaya göre giydiriyorum ama üste uzun kollu gitdirme bnce artık . Bnm üst hep kısa kollu . Mesela bugün hava yağmurlu diye altına ince tayt giydiriyorum . Çok sıcakladığını hissedersem de çıkartıp bi yarım saat hava aldırıyorum bacakları
Ben cok takilmam masallah dedimi demedimi ama herkesin fikir vermesine sinir oluyorum zerre tahammulum yok ne kadar cok emiyo sanane ya ben emzirmek istiyorum sanane yok neden yuzustu yatiriyosun nefes alamaz yuzu yamulur ya bu bebek boyle uyuyo sanane dersin ki kendi mukemmel anne
Sonra amannnn diyio geciyorum yoksa bogazlari a yapisasim geliyo:)
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Güle güle dersem sütüm gidermiş ya ne cahil insanlar gerçekten. Gerçekten bir maşallah demekten acizler birde benim göğüsler çok büyüdü yok bu memelerden taşar süt kaç çocuk doyurur bunlar al işte bir tane doyuramıyorum şimdi gözleri kaldı milletin. Benimkide 3 ten sonra uyumadı hiç mama verdim mecbur şimdi 2 saate bir sağıyorum gelsin diye
Doktora gitsen mi acaba? Enfeksiyon falan olmasın kuzuArada damla.damla kan geliyor o önemli değilde bundikis canımı sıkıyor yapıştırma yapmasaydida yorgan gibi dikseydi keşke
Kız bebek anneleri sorum size, benim bebeğimin genital bölgesinde iç dudakları mor doğdu doğalı tüm bebeklerde öylemi ? Dr a sormayı unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?