2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
az az yiyorum canim ben yoksa kabizdan mahvolurum. 1 seftali, 1 avuc kiraz, 1 salatalik, 3-4 parca karpuz gibi. kuru erik bende cok gaz yapmisti o yuzden taze erige karsi temkinliyim, pek yemiyorum. sen de sira ile dene. cok gaz yapani az yersin
Bu kadarı aynı günde mi yiyorsun?

Herkes içiyomu bu çayı bende içeyim tarifi yazmıştı evböreği arkadaş da birde siz yazarmısınız

Canım benimkide damaklı emzik almıyor chicconun nukun mamajoonun emziklerini aldım asla almıyor atıyor tek emdiği emzik suavinex diye bir emzik ucu yuvarlakta değil ama yayvan böyle netten bakabilirsin. Dene istersen

Kızlar günaydın.
Uykusuz bi gecenin sabahından sevgiler

minikoglan hiye
Kızlar inek sütüne alerjisi olan bebeklerde pişik çok olurmuş. Arkadaşım dedi onun oğlunda alerji çıkmış.
Bi kendiniz ona dikkat edin bakalım. İnek Sütü ürünleri tüketmeyin.

Ya şu insanların bi maşallah demesi neden zor. Bayramın 1. Günü bende annelerdeyim oglum şaklabanlık sevimlilik yapıyor misafir hatun ne tatlı ay ne şeker böyle çocuk olsa 10 tane bakılır falan diyor dedim maşallah de benim nazarım degmez diyo dedim sen yine de de zorla maşallah aldım ondan ama bikac saat sonra kafasını vurdu
Bende kızımı emziriyorum cok cok emiyor sütün tatlımı dediler bilmem dedim ne kadar çok memede kalıyor dediler oynuyor falan dedim o gece vukaat oldu kızımla dünde misafir vardı bende yatak odama çekildim emziriyorum içeriden bağırıyorlar ne aclikmis emdi doymadı ne sutmus diye. Dedim altını da aldım ama gece süt adam gibi gelmedi yutkunma sesinden anlıyorum kızım 4 e kadar uyumadı. Sonra bana diyorlar bizi gönderme güle güle deme sütün gider benim öyle gitti sen bi maşallah de sütüm güle güle demekle gitmez

Ben cok takilmam masallah dedimi demedimi ama herkesin fikir vermesine sinir oluyorum zerre tahammulum yok ne kadar cok emiyo sanane ya ben emzirmek istiyorum sanane yok neden yuzustu yatiriyosun nefes alamaz yuzu yamulur ya bu bebek boyle uyuyo sanane dersin ki kendi mukemmel anne
Sonra amannnn diyio geciyorum yoksa bogazlari a yapisasim geliyo:)

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Güle güle dersem sütüm gidermiş ya ne cahil insanlar gerçekten. Gerçekten bir maşallah demekten acizler birde benim göğüsler çok büyüdü yok bu memelerden taşar süt kaç çocuk doyurur bunlar al işte bir tane doyuramıyorum şimdi gözleri kaldı milletin. Benimkide 3 ten sonra uyumadı hiç mama verdim mecbur şimdi 2 saate bir sağıyorum gelsin diye

Şu karışım çayındanmı içiyorsun sende?

Evet canım. Normalde rezene kimyon anason içiyordum. Gemini keten ve lavanta söyleyince internetten baktım sindirim.sistemini ikiside rahatlatiyormus arife günü keten ve lavanta da aldım onlarida katip içiyorum. Papatya da iyi geliyor karistirabilirsin. Hem rahatlatiyorda

Evet canım sanırım benim kızımda da var inek sütü akademisi. Güllaç yediğim zaman hemen pişik oluyordu şimdi tamamen iyilesti pislikleri tekrar deneyeceğim sütlü birşey yiyeceğim bakalım pişik olacak ku. Ama sadece süt yapıyor şu anda çünkü sabahları peynir tuketiyorum yada öğünlerde yoğurt ayran ama pişik olmuyor.

Bu kadarı aynı günde mi yiyorsun?
karpuz her zamn olmuyor evde ama eger olursa evet hepsini ayni gunde yiyorum. fazla uyanik kaldigimizdan ve hep evde oldugumdan ara ara yiyorum bunlari. fazla sebze yiyemiyorum ben cunku yemek yapacak vaktim kalmiyor o yuzden bagirsaklarim calissin die yiyorum

kizlar benm beybi 40 gunluk ve gece sut icin uyandirmadim 4 saat sonra kendi uyandi ve emzirdim. si1zinkilerden biraz da ufak bizimki 3.700 kilosu. simdi icime kurt dustu acaba yanlis mi yaptim uyumasina izin vererek. zaten kucuk, gece 4 saat ara cok mu uzun oldu

Benimde kizim ufak :) ama 4 saat uyumasina hicc karismam gun icinde zaten sömurup duruyor bi sikintisi yok sadece goguslerin cok doldugu icin beyne sut var uyarisi gittiginden uretim yavaslayabiliyo o yuzden emzirin deniliyor

Bende tam tersi bebekler üstten üşür diye bacaklarını açıyorum üstüne giydiriyorum serinleyince

Kız bebek anneleri sorum size, benim bebeğimin genital bölgesinde iç dudakları mor doğdu doğalı tüm bebeklerde öylemi ? Dr a sormayı unutuyorum

Insanları işlerine karışmak hoşlarına gider ama kendi işlerine karistirmazlar. Herşeye bir lafları vardır. Bende deli oluyorum ama evime gelene laf söylemiyorum ne yapayım birde nazar inaniyorum ve bizde nazar bir olayla sonuçlanıyor. O gece oglum kafayı bir çarptı ki dedim yarıldı. Balkonda oturanlar ne oldu o ses neydi diye içeri koştular. Çok korktum.

ah canım şöyle ağızlarını üzerine bi çaksak belki içimiz soğur. Birde kızım gaz sancısı çekiyor belli yani kucagimda sanci girince ağlamaya başlıyor sanci geçiyor susuyor. Aç mı bu. Hayır gaz sancısı diyorum başkası geliyor sütün mu yetmiyor diyor kafayı kırasim geldi.
Evde durmaktan bunaldim eşimle durmadan tartışıyoruz herşeye batmaya başladı vücudumda yaralar cıktı kaşınıyor sızlıyor yaralar ama dışarı çıkınca da böyle dengesiz konuşmalar canımı sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…