- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
- #6.201
Afiyet olsun canım. Yaa ben de bugün 1 çay bardağı içtim. Ama resmen ilaç gibi geldi :) . Ben de daha içmem sanırım.
Yaa ne güzel bırakabilmişsin sıgarayı ben baya azalttım ama bırakamadım malesef 2 günde bir bir tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum sonrasında ama çok canım istiyo en fazla 2 gün dayanabiliyorum
Başka sıgara içen varmı arkadaşlar suç ortağı arıyorum da![]()
Ya içmeseniz iyi de neyse canın istiyorsa başka, siz suç ortağı arıyorum demissiniz o ben değilim ama bir arkadaşım var hamile pofur pofur sigara içiyor ama zararlı diye kola içmiyordu o aklıma geldi ne güldüm kendi kendimemasallah topac gibi de dogurmustu. Soyleyeceklerim tamamen benim tespitimdir yanlis anlasilma olmasin da bence sigara kola vs gibi zararlı besinler sosyo ekonomik düzeyi düşük insanları zararlı yönde daha çok etkiliyor, ama hali vakti yerinde mutfağı güçlü insanlara pek dokunduğunu zarar verdigini görmedim şimdiye kadar
Ya içmeseniz iyi de neyse canın istiyorsa başka, siz suç ortağı arıyorum demissiniz o ben değilim ama bir arkadaşım var hamile pofur pofur sigara içiyor ama zararlı diye kola içmiyordu o aklıma geldi ne güldüm kendi kendime
herşeyin var bir çaresi