2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım zaten ben her istediğinde ağladığında yapıştırıyorum memeyi bazen 30 dk sonra bile tekrar emziriyorum , doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama hala belli emme saatlerimiz yok olmalımı sence
Düzeni miniklerin keyfine kalmış valla canım...rahatsızsa daha fazla emmek isterler...büyüme zamanıysa, ağrı sızısı gazı varsa, üşüyorsa, açsa, susamışsa...vs daha fazla emer...azar azar emiyor daha çabuk acıkıyor da olabilir...gündüz bol bol emip gece 1-2 sefere düşürmek iyi olur ikiniz için de

sofiarya canım benim bebeğime 2 aylık aşı için üç aşıyıda aynı gün yaptılar aynı güne 3 aşı çok değilmi ben ordayken bazı bebeklerin aşılarını bölmüşlerdi günlere ben sorduğumda bağışıklık için üçü aynı anda daha iyi dedi.
Birde verem aşısınla iğnenin ucu dışarı çıktı ilaçta dışarı çıktı iğnenin değmesi yeterli dedi ... doğrumu senden teyit almadan inanamayacağım

Sağol kuzum kalıcı değil çok şükür hiçbiri.
Haydarinna size de çok geçmiş olsun canım bebeğin sağlıklı cümlesini duymak nasip olsun sana da ve biz bütün annelere de

Amin canım insan erken Doğum ve tehditleriyle karşılaşınca sağlıktan başka bişey düşünemiyor inşallah tüm bebeklerimiz sağlıklı şekilde büyürler onlar bizim geç bebeğimiz ciğerimiz

Öyle zaten gündüz heran isteyebiliyo gece ben onu uyandırıyorum sıpa yaaaa uyurken bile özlüyorum
Rabbim sağlıklı mutlu uzun ömür versin hepsine

Öyle zaten gündüz heran isteyebiliyo gece ben onu uyandırıyorum sıpa yaaaa uyurken bile özlüyorum
Rabbim sağlıklı mutlu uzun ömür versin hepsine
Amin...valla ben de özledim şu anda...kaç saattir uyuyor yatamadım uyanırsa emzirip öyle yatayım diye e uyandırmaya da kıyamıyorum...hemen kokusu burnumda tütüyor...Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin tüm yavrulara

Kızlar şu bebeklerin kakasını yaptırıp gazını çıkarttıran çayın tarifini alabilir miyim, sorunum yoktu göz ucuyla bakıp geçmiştim ama bu gece çok zorladı kızım, çok ağladı yırtındı anca şimdi yapabildi kakasını, öyle rahatladı ki uyudu hemen. O çayı yapsam iyi olacak.. Kullanımını da yazarsanız sevinirim, perişan oldum akşam 9dan beri ne yapacağımı şaşırdım

benciller cunku, farkinda degiller baba olduklarinin. once cocugumuz olsun diorlar sonra bebek olunca da eski duzenlerine devam edebileceklerini zannediyorlar. bizimki hala anlamadi baba oldugunu, hala arkadaslariyla disari cikip kafa dagitma derdinde, cok bunaliyormus haspam. ben sanki taşım, hislerim duygularim yok. 7/24 evdeyim, dogru durust uyuyamiyorum, beslenemiyorum, banyo yapamiyorum, tuvalete bile gidemiyorum ama benm sesim cikmiyorum beyfendi bunaldim die bana atar yapabiliyor.benciller

aksam fosur fosur uyuyor ya, nasil batiyor bana da, tepikleyesim geliyor. hele rahat rahat elinde telefonla tuvalete gidisi yok mu, ben kostur kostur her seye, wc nin bile kapisi acik, mahremiyet die keyif die bisey kalmadi hayatimda

Evet 3. Nün aynı anda yapılması lazım ağır gelmiyor merak etme. Verem içinde yine evet iğnenin ucunun değmesi yeterli, yüzeysel yapılan be çok az miktarda uygulanan bir aşı zaten ve yapıyorken çoğunlukla dışarıya akıyor bir kısmı

Tmm canım çok sağol
Tutmayabilir verem dedi tutmasada önemli değil dedi benimde kafam karıştı sana bi sorayım dedim

Cnm kimyom rezene anason keten lavanta tohumu karışık yaptır aktardan sen iç günde iki üç. Bir kupaya bir tatlı kaşığı koyuyorum üzerine kaynar su beş dk demlenir. Bebişe de bir tatlı kaşığı verdim öğlene doğru aksama kadar gaz kaka yaptı akşam rahat olduk. Ama bugün 5 saat uyumus gece vicdan yaptım alarm kurmadim diye çok acıkmış saldirdi 20 dk da doydu Süt dolmus taşmış zaten kalkan bile yetmemiş. Süt de yapar o çay. Fazla verme ama gaz damlasindan iyidir gerci

Kızlar benim kuzuda uyku uykunun mayasidir olayı ise yaradi. Dün akşam üstü 5bucukta uyuttum sonra ara ara uyanıp mama yedi en fazla 15dk uyanık kaldı hala uyuyor. Akşam 10 gibi altını değiştirdim sonra uyanmasin diye hiç değiştirmedim kaka yapmamis ama çiş yapmış çok bisey olur mu? Şimdi degistirsem uyanacak ve uyumayacak biliyorum

Değiştirme bırak.. çişten bir şey olmaz. Uyusun. Uyandığında ılık suyla yıkarsın belden aşağısını, kurular pişik kremi sürersin geçer gider. Aman uyusunlar da

Devlette de cagiriyorlar aslinda.
Bizim burda da 3 unu ayni gun yapiyorlar.

Canin tarifi yazmislar. Ben bir de papatya ekliyorum icine.
aksam fosur fosur uyuyor ya, nasil batiyor bana da, tepikleyesim geliyor. hele rahat rahat elinde telefonla tuvalete gidisi yok mu, ben kostur kostur her seye, wc nin bile kapisi acik, mahremiyet die keyif die bisey kalmadi hayatimda
Off tuvalet konusunu hic acma. Dun tuvalette emzirmek gunah mi diye arastirma yapiyordum en son :/ aradigim cevabi bulamadim. Asiri buyuk tuvaletim gekmisti cocuk memeden cektigim vakit basiyordu cigligi. Gittim hasta bezi taktim napiyim. Analik zor
Masallah masallah benimki de 5 saat uyudu. Ben de uyudum valla hic de vicdan yapmadim aciksa uyanırdı. Uyutmadan once bir saate yakın emmişti. Keske gece uuyabdiginda da uzun emse de sabaha kadar bi bes saat daha uyusa.

Yok yok kaka yaomadiysa hic degistirme. Benimki 5 gibi emerken kaka yapiyor. Pisiklerjnden dolayi mecbur degistiriyorum altini. Memede uyuyan cocuk altini degistirmeye aldigimda butun uykuau kaciyor etrafa nese saçıyor. Zaten benimki gun isigi gordu mu uyumaz.

kızlar benim oğluş 13’ünde doğmuştu 40’ı dün müydü bugün mü? 13’ü bir mi sayıcam, oof tam sözelci kafası şu an yaşadığım dün misafir var diye ritüelleri gerçekleştiremedik bugün kısmetse mis olcazmilletin de kırklı çocuk bu üşür, dışarı çıkılmazlarından kurtulucaz.

slm hanımla günaydın uzun zamandı gidemiyodum hep tel elime alıyorum hep bişeyler oluyo wakit olmuyodu zaten ramazan dı loğsalıktı bitti şükür inanın üstümden yük kalktı annem bizde tam 2 ay kaldı cok yadımı oldu ama cokta bunalttı.. şuan psikolojik olarak kendımi daha iyi hissediyorum ...
gelelim ballı oğluma tabikide gazımız dewam edıyo ne yesem yiyeyim ne ilaç içiversem içieyim ayda etmiyo gün içerisinde mutlaka gaz sounu yasıyouz bilhassa akşam 7 e 11 aası çok zoluyo. hep kucagımda kucagımda gezdieek uyutuyoum.
çok tatlı oldu ball o balll salı gunu 2 aylık olduk asımızı olduk dunde weem asısını olduk huzusuzluk dısında ates yapmadı. dogu duzgunde uyumadı hep kucakta pışş pışş pışşş
diğe duumu ile ilgili bi duum yok he sey nomal seyrinde takipteyiz. ege ben üniesitedeki p... andeu alabilisem inşallahu teala çok ıyı olacak bitulu ısatım olmuyodu neden olmuyodu hanımla yazayımmm ramazan dı bebek uyumaz huzusuz gazlı ben bitkın uykusuz dum sabah cocuk 10 gibi uyanıyodu ben yatagın içinde mal gibi onu saatlece sallıyodum şşile manile şakıla ninnile uyutmaya çalışıyodum yok 11. 30 kada uyumazdı sonada kalk kahaltı hazıla e haman topla ws kahaltılaımız hep 13 e kalıyodu ayyyy namaz ne zaman kılaım ayy bii gellse ew dandını heyy yaumm ayşe bi çocuk neden beni bu kada sasmıştı hayatımız kötüye gidiyodu tabiki bende psikoljikmen hep yogunwe bitkin oluyodum.... oysakı benım dünyala güzeli 9 yasında bi oğlum adı e onada yetemiyodum sürekli bahceden sesleniyo anne herkesin annesi pakta otuuyor sende gel ( yıllaca hep işimi bitiip yanına inerdim paka) buyuk oğlumun mahmurluğu beni çok üzüyodu...
sona kendine gel dedim ayşe kalk topalan bebek size uysun sen bebege degil.
deken eken kalkmaya başladım sabahlaı saatlece bebeğin uyumasını beklemiyouz uyandınmı bebeğim kakan gazınmı wa hoop pusetine oda etapa bakaken yatagımı topluyoum kahvaltı hazırlıyorum oğlumla kahvaltı edıyuz sohbet muhabbet tabiki yep kahvaltısı çünki bebekte yanımıza alıyoruz mızmızlansan pıspısşlıyouz çok uykusu geliyo bakımlarını yapıp hoop onu yatağına atıyorum ewi toparlıyorum hızlıca cünki he an uyanma iski taşıyo yemekleimide yapıyoum sona bebeği alıp paka cıkıyoum oğlum cok mutlu oluyo bebekte hawa alıyo ewe gelıyouz oğlen yemeği yiyouz ws deken akşam oluyo eşini mutlu kaşılayan iyi bi eş olma yolunda gidiyoum diyomki Allahım göndereceğin he haya muhtacım işlerimi kolaylaştı çok yazdımmm
oku oku bitmez
gelelim hastalıklara bebeğim tabiki hasta oldu hapşıdı ws 1 çay kaşığı pedidüs wedim çok ıyı geldi apada çok huzusuz olunca calpolde wepiyorum z ıyı gelıyo bebeğimin boyu 63 cm kilosu 5500
gazı için zinko kullanıyorum d 3 witamini hegün düzenlı weiyoum
anne sütü ile besleniyo tabikide emziiyoum çok şükür 1 goğsümün sütü bitmeden diğeine geçmiyoum
şimdilik diyecekleim bukada bırakın bebekle bize uysun biz onlara değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…