- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.621
Düzeni miniklerin keyfine kalmış valla canım...rahatsızsa daha fazla emmek isterler...büyüme zamanıysa, ağrı sızısı gazı varsa, üşüyorsa, açsa, susamışsa...vs daha fazla emer...azar azar emiyor daha çabuk acıkıyor da olabilir...gündüz bol bol emip gece 1-2 sefere düşürmek iyi olur ikiniz için deEvet canım zaten ben her istediğinde ağladığında yapıştırıyorum memeyi bazen 30 dk sonra bile tekrar emziriyorum , doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama hala belli emme saatlerimiz yok olmalımı sence
Sağol kuzum kalıcı değil çok şükür hiçbiri.
Haydarinna size de çok geçmiş olsun canım bebeğin sağlıklı cümlesini duymak nasip olsun sana da ve biz bütün annelere de
Düzeni miniklerin keyfine kalmış valla canım...rahatsızsa daha fazla emmek isterler...büyüme zamanıysa, ağrı sızısı gazı varsa, üşüyorsa, açsa, susamışsa...vs daha fazla emer...azar azar emiyor daha çabuk acıkıyor da olabilir...gündüz bol bol emip gece 1-2 sefere düşürmek iyi olur ikiniz için de
Amin...valla ben de özledim şu anda...kaç saattir uyuyor yatamadım uyanırsa emzirip öyle yatayım diye e uyandırmaya da kıyamıyorum...hemen kokusu burnumda tütüyor...Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin tüm yavrularaÖyle zaten gündüz heran isteyebiliyo gece ben onu uyandırıyorumsıpa yaaaa uyurken bile özlüyorum
Rabbim sağlıklı mutlu uzun ömür versin hepsine
benciller cunku, farkinda degiller baba olduklarinin. once cocugumuz olsun diorlar sonra bebek olunca da eski duzenlerine devam edebileceklerini zannediyorlar. bizimki hala anlamadi baba oldugunu, hala arkadaslariyla disari cikip kafa dagitma derdinde, cok bunaliyormus haspam. ben sanki taşım, hislerim duygularim yok. 7/24 evdeyim, dogru durust uyuyamiyorum, beslenemiyorum, banyo yapamiyorum, tuvalete bile gidemiyorum ama benm sesim cikmiyorum beyfendi bunaldim die bana atar yapabiliyor.bencillerBen de olmayan vaktimden harcayıp yapıyorum canm, hiç uyumadan 2 gün geçirdiğim oluyor, kavga ediyorum eşimle bağır çağır apartmana rezillik o zaman bakıyor kıza da uyuyorum yada varsa yapılacak bi işim yapıyorum sonra benimki bak sana yardım ettim dio delirtiyor, ya bu çocuk senin de çocuğun bakacan tabi ne yardımı.. Ama hep böyle kavga gürültü olur mu yaa Bu çocuk hisseder buna üzülüyorum. Anca kavga edersem anlıyor beni şirinlik yapıyor herif
aksam fosur fosur uyuyor ya, nasil batiyor bana da, tepikleyesim geliyor. hele rahat rahat elinde telefonla tuvalete gidisi yok mu, ben kostur kostur her seye, wc nin bile kapisi acik, mahremiyet die keyif die bisey kalmadi hayatimdaİyi kız seninki yine para kazanıyormuş, bizimki kendini kaybediyor. Bak şimdi bebek uyudu, iki lafın belini kıralım dimi, elinde telefon maç izliyor. Ben de mal mal oturuyorum. Bir haftadır dışarı cıkmadım.. yemek yedik benim mememde bebek, tek elimle ne yiyebildiysem, adam hapır küpür götürüyordu. Valla deli olcam, çok gözüme batıyor.. aynen baba evi cennetmiş
Evet 3. Nün aynı anda yapılması lazım ağır gelmiyor merak etme. Verem içinde yine evet iğnenin ucunun değmesi yeterli, yüzeysel yapılan be çok az miktarda uygulanan bir aşı zaten ve yapıyorken çoğunlukla dışarıya akıyor bir kısmısofiarya canım benim bebeğime 2 aylık aşı için üç aşıyıda aynı gün yaptılar aynı güne 3 aşı çok değilmi ben ordayken bazı bebeklerin aşılarını bölmüşlerdi günlere ben sorduğumda bağışıklık için üçü aynı anda daha iyi dedi.
Birde verem aşısınla iğnenin ucu dışarı çıktı ilaçta dışarı çıktı iğnenin değmesi yeterli dedi ... doğrumu senden teyit almadan inanamayacağım
Evet 3. Nün aynı anda yapılması lazım ağır gelmiyor merak etme. Verem içinde yine
evet iğnenin ucunun değmesi yeterli, yüzeysel yapılan be çok az miktarda uygulanan bir aşı zaten ve yapıyorken çoğunlukla dışarıya akıyor bir kısmı
Kızlar bebislerin 1. Ay kontrolünde kafa çapı kaç çıktı? Bizim doğduğunda 36 cm di 1. Ayda 39 cm olmuş. Fazla mı büyümüş ki acaba
Cnm kimyom rezene anason keten lavanta tohumu karışık yaptır aktardan sen iç günde iki üç. Bir kupaya bir tatlı kaşığı koyuyorum üzerine kaynar su beş dk demlenir. Bebişe de bir tatlı kaşığı verdim öğlene doğru aksama kadar gaz kaka yaptı akşam rahat olduk. Ama bugün 5 saat uyumus gece vicdan yaptım alarm kurmadim diye çok acıkmış saldirdi 20 dk da doydu Süt dolmus taşmış zaten kalkan bile yetmemiş. Süt de yapar o çay. Fazla verme ama gaz damlasindan iyidir gerciKızlar şu bebeklerin kakasını yaptırıp gazını çıkarttıran çayın tarifini alabilir miyim, sorunum yoktu göz ucuyla bakıp geçmiştim ama bu gece çok zorladı kızım, çok ağladı yırtındı anca şimdi yapabildi kakasını, öyle rahatladı ki uyudu hemen. O çayı yapsam iyi olacak.. Kullanımını da yazarsanız sevinirim, perişan oldum akşam 9dan beri ne yapacağımı şaşırdım
Değiştirme bırak.. çişten bir şey olmaz. Uyusun. Uyandığında ılık suyla yıkarsın belden aşağısını, kurular pişik kremi sürersin geçer gider. Aman uyusunlar daKızlar benim kuzuda uyku uykunun mayasidir olayı ise yaradi. Dün akşam üstü 5bucukta uyuttum sonra ara ara uyanıp mama yedi en fazla 15dk uyanık kaldı hala uyuyor. Akşam 10 gibi altını değiştirdim sonra uyanmasin diye hiç değiştirmedim kaka yapmamis ama çiş yapmış çok bisey olur mu? Şimdi degistirsem uyanacak ve uyumayacak biliyorum
UyandıDeğiştirme bırak.. çişten bir şey olmaz. Uyusun. Uyandığında ılık suyla yıkarsın belden aşağısını, kurular pişik kremi sürersin geçer gider. Aman uyusunlar da
Devlette de cagiriyorlar aslinda.Vallahi benimde hiç gidesim yok kimilerinin doktoru çağırdı benim ki devletti ondanmı acaba hiç bişey denmedi gerçi diğerlerindede çağırılmamıştım lekeler neden böyle sürdü bilmiyorum kafama takılıyor
Bizim burda da 3 unu ayni gun yapiyorlar.sofiarya canım benim bebeğime 2 aylık aşı için üç aşıyıda aynı gün yaptılar aynı güne 3 aşı çok değilmi ben ordayken bazı bebeklerin aşılarını bölmüşlerdi günlere ben sorduğumda bağışıklık için üçü aynı anda daha iyi dedi.
Birde verem aşısınla iğnenin ucu dışarı çıktı ilaçta dışarı çıktı iğnenin değmesi yeterli dedi ... doğrumu senden teyit almadan inanamayacağım
Canin tarifi yazmislar. Ben bir de papatya ekliyorum icine.Kızlar şu bebeklerin kakasını yaptırıp gazını çıkarttıran çayın tarifini alabilir miyim, sorunum yoktu göz ucuyla bakıp geçmiştim ama bu gece çok zorladı kızım, çok ağladı yırtındı anca şimdi yapabildi kakasını, öyle rahatladı ki uyudu hemen. O çayı yapsam iyi olacak.. Kullanımını da yazarsanız sevinirim, perişan oldum akşam 9dan beri ne yapacağımı şaşırdım
Off tuvalet konusunu hic acma. Dun tuvalette emzirmek gunah mi diye arastirma yapiyordum en son :/ aradigim cevabi bulamadim. Asiri buyuk tuvaletim gekmisti cocuk memeden cektigim vakit basiyordu cigligi. Gittim hasta bezi taktim napiyim. Analik zoraksam fosur fosur uyuyor ya, nasil batiyor bana da, tepikleyesim geliyor. hele rahat rahat elinde telefonla tuvalete gidisi yok mu, ben kostur kostur her seye, wc nin bile kapisi acik, mahremiyet die keyif die bisey kalmadi hayatimda
Masallah masallah benimki de 5 saat uyudu. Ben de uyudum valla hic de vicdan yapmadimCnm kimyom rezene anason keten lavanta tohumu karışık yaptır aktardan sen iç günde iki üç. Bir kupaya bir tatlı kaşığı koyuyorum üzerine kaynar su beş dk demlenir. Bebişe de bir tatlı kaşığı verdim öğlene doğru aksama kadar gaz kaka yaptı akşam rahat olduk. Ama bugün 5 saat uyumus gece vicdan yaptım alarm kurmadim diye çok acıkmış saldirdi 20 dk da doydu Süt dolmus taşmış zaten kalkan bile yetmemiş. Süt de yapar o çay. Fazla verme ama gaz damlasindan iyidir gerci
Yok yok kaka yaomadiysa hic degistirme. Benimki 5 gibi emerken kaka yapiyor. Pisiklerjnden dolayi mecbur degistiriyorum altini. Memede uyuyan cocuk altini degistirmeye aldigimda butun uykuau kaciyor etrafa nese saçıyor. Zaten benimki gun isigi gordu mu uyumaz.Kızlar benim kuzuda uyku uykunun mayasidir olayı ise yaradi. Dün akşam üstü 5bucukta uyuttum sonra ara ara uyanıp mama yedi en fazla 15dk uyanık kaldı hala uyuyor. Akşam 10 gibi altını değiştirdim sonra uyanmasin diye hiç değiştirmedim kaka yapmamis ama çiş yapmış çok bisey olur mu? Şimdi degistirsem uyanacak ve uyumayacak biliyorum
ikinci ay kontrolünde göz ve kalça yapacak bizim doktor.Ohalde göz için erken bana daha bende geçti diye üzüyırum kendimi ilk defa yaptırıcam eskiden göz kontrol yoktu nete bakıyo çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?