2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şu fotoğrafı azönce çektiğimde ohh be demiştim huzur anasını satayım ve çok değil 3dk sonra kendimi denize atsam da kurtulsam diye bağırıyordum fotoyu çektim 2 numara uyandı başladı ciyak ciyak bağırmaya;o sıra 1 numara garibim foto da uzaaaaklarda çıkmış kumdan kaleye yapacaktı su getiriyordu denizden. 2 numarayı susturamayınca,büyüğüne dedim hadi kalk gidiyoruz. Bu sefer o da başladı zırlamaya daha yeni geldik ama daha hiç oynamadım ama söz vermiştim ama hep kardeşimin dediği oluyor ama ben onu istemiyorum artık ama ama amaaa işte o an dedim içimden koş cemre koooşş şöyle dalgalara dalgalara seni anca buz gibi sular paklar ah yeminle 2 çocukla bok işim vardı sahilde demi ayy neyse resme baktıkça bi gülesim geliyor bi saçımı başımı yolasım, bir de ordan kalkıp zırlayan iki Velet’le eve bir gelişim bardı ki o da başka bir hikayenin konusu

Eklentiler

• EDB723D4-0811-4F32-B3A3-896EA6959274.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 77
Bugün tamda bu ırtamın manzaranın hayalini kurmultum . Annem yanımda balkonda uzaklara dalıp bi tazlığımız olsadan bi girdim en son efkardan alağıya atcaktım kendimi gerçekten burda arkadaşlar gazsız olsun doysun uyusun yeter muhabbeti yaparken bnm de bunları düşünmem ayıp oluyor sanki çok şükür biz gaz sırununu uyku sorununu atlattık . İnsanığlunun gerçekten isteği bitmiyor

Baya baya kaniyor cnm zaten sadece 1 seferlik yaptirmistim spiral taktircam igneyi olduma bin pisman oldum kanama durmazsa napim doktora falan gitsem mi yoksa gecer mi aceba

Nasıl atlattın canım gaz ve uyku sorununu?

Kesinlikle aynı fikirdeyim . Hele benim ki bütün gün doları takip ediyor . Elinde telefon Bugun bu kadar kazandım bugün bu kadar kaybettim . Babamın evinde prensesmişim evlenince anladım
İyi kız seninki yine para kazanıyormuş, bizimki kendini kaybediyor. Bak şimdi bebek uyudu, iki lafın belini kıralım dimi, elinde telefon maç izliyor. Ben de mal mal oturuyorum. Bir haftadır dışarı cıkmadım.. yemek yedik benim mememde bebek, tek elimle ne yiyebildiysem, adam hapır küpür götürüyordu. Valla deli olcam, çok gözüme batıyor.. aynen baba evi cennetmiş

emzik biberon filan kullanmıyoruz biz. Göğüs uçlarıma da eş zamanlı mikostatin sürdüm. Suan hala karbonatli suylada silip temizliyorum. Ama bazıları böyle aylarca sürebiliyormuş. Yıldım yeminle

Valla işte ben de bugün senin hayalini kurduğun manzaranın 2 çocukla içine ettim daha çok efkarlıyım

Baya baya kaniyor cnm zaten sadece 1 seferlik yaptirmistim spiral taktircam igneyi olduma bin pisman oldum kanama durmazsa napim doktora falan gitsem mi yoksa gecer mi aceba
Yani bit ultrason yaptır bence kanamanın başka bir sebepten olmadıgından emin olmak için, eğer iğneden kaynaklıysa yapacak birşey Yok kesiliyor kendi kendine zaten spiraldr taktıracakmışsın hiç sıkıntı olmaz endişe etme

Geçmiş olsun canım hayırlısı ile tez zamanda iyilessin kuzu bebeler iki tane olunca iyi olmak zorundayız dimi

Bizim de dilimiz baya beyaz. Ben mamadan olduğunu düşünüyorum. Haftaya Dr kontrolüne gidicez sorayım bakayım ne dicek

Bizim de dilimiz baya beyaz. Ben mamadan olduğunu düşünüyorum. Haftaya Dr kontrolüne gidicez sorayım bakayım ne dicek
Ya bende öyle düşünüyorum temizledim geçmişti sütüm yetmediği için mama verdim yine oldu.Bende kontrole götürcem bakalım geçmezse gel demişti

Mastit olmuşum
Çok başlangıç dedi antibiyotik yazdı ağrı kesici yazdı 5 gün sonra yine bakçak
Çocuk doktorunu bekliyom ona da bebeğimş göstereyim

Bana da antibiyotik verdi doktor. Ama süt apse yapmış, kesi yapıp akıttılar kitleyi. Suan sargılayım ve o memeye serum sıktıkları icin emzirmek istemiyorum

Nasıl atlattın canım gaz ve uyku sorununu?
Biz en başından çok gaz problemi çekmedik canım valla . En fazla iki hafta falan çektik . Bio gaia kullanıyorum sadece bir ay olmuştur . Bi de rezene içiyorum ama aklıma geldikçe . Uyku da geceleri uyuyordu hep gündüz uykusu düzensizdi. Bende gündüz uyusun diye gep yıpratıyodum kendimi uyumuyor diye . Sonra bi saldım baktım ki kendisi hep öğlen saatinde uyuyor . Kendi kendine düzen oluşturmuş . Şu ara gündüzde çok uyuyor . En önemlisi sakin olmak kesinlikle bnce ve uyuduğu zamn sende uyu . Uyku olmayınca ben çok sinirli oluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…