- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.601
Bizimki de iki saattir uyuyor çok korkuyorum uyanıp sabaha kadar beni asker edecek diyeBu gece uyumamak için yemin etmiş gibi
İnşallah sakin sakin uyumaya devam eder.hiç dokunma benceBizimki de iki saattir uyuyor çok korkuyorum uyanıp sabaha kadar beni asker edecek diye
kuzum uyandırmadan doyur hemen geri yatır, doktor bana uyku uykunun mayasıdır gündüz çok uyudu diye korkma ne kadar uyursa o kadar uyumak ister dediBizimki de iki saattir uyuyor çok korkuyorum uyanıp sabaha kadar beni asker edecek diye
çok geçmiş olsun canım Allahtan erken farkettinYavrumun idrarında bakteri çıktı, idrar kültür birkaç güne çıkacak
Huysuzluk devam ederse anlamlı sayıcam dedi doktor
Yarın reçete yazıcak
Bebeği huysuz olan anneler sorun idrar enfeksiyonu olabilir
Benimki sabah beri yeminli benim.iflahim.kesildi onda tık yok sadece omuzumda uyuduğu 10 nar dakikalık.uykularla duruyor pofffBu gece uyumamak için yemin etmiş gibi
dün bu yüzden oturup ağladım kız. daha gençliğimizi yaşayamadık diye, ben yaşatcam sana gençliğini hele bi şu bebe azcık büyüsün diyoZavallı kocam banyo yaparken geldi bi bakim bari en azından dedi
Bizim hamilelikte de yasaktı
Eskiden çok fingirdeşen bi çifttik şimdi aklıma bile gelmiyo, zaten kanamam da devam
Özledim karı koca gibi hissetmeyi şöyle gönlümce sarılıp öpemiyorum bile sürekli kızla uğraşmaktan
Dünyanın en tatlı şeyi ve ben çok isteyerek tüp bebek yaptım bu kızı
Ama bazen biz eşimle ne güzelmişiz başbaşa derken buluyorum kendimi
Gönlümüzce gezip yiyip içerdik
Şimdi 2 günde bi banyo yapabilsem kendimi şanslı hissediyom
Resmen sadece hamile kalmaya odaklanmışım, böyle olacağını bilemedim hiç
İnşallah sakin sakin uyumaya devam eder.hiç dokunma bencebizimki tilki uykusundatek gözüyle sürekli kontrol ediyor kucaktan bırakcam mı diye
Açtım şom ağzımı aferin banakuzum uyandırmadan doyur hemen geri yatır, doktor bana uyku uykunun mayasıdır gündüz çok uyudu diye korkma ne kadar uyursa o kadar uyumak ister dedi
canım bizim doktor kolik olduğunu anlayınca bioyu günde 2 defa 5er damlaya çıkardı istersen sen de danış doktorunaSab’ı günde 4 defa 8 damla bio’dan 5 damla 1 defa kullanıyorum yine de yetmiyo
Ben yaklasik bir haftadir hergun veriyorum. Papatya da koyuyorum icine. Hem uykumuz hem kakamiz duzene girdi. Cocuk bir haftadir cok şükür gaz sancisi cekmiyor pek keyifliyiz. Aksamlari 3-4 kasik veriyordum yarisini doktugu icin. Bugunden itibaren sabahlari da vermeye basladim. Haftaya tartilacak. Kilo aliminda problem olmazsa devam ederim ben.@geminiwoman canim şu çayın tarifini sen mi vermiştin 2 gündür içiyorum dayanamadim kizima da 1 kaşık verdim 12 saattir kaka yapamiyordu çayi içince baya yaptı 2 saattir uyuyo sayende bende uyudum Allah razi olsun bu çayi her gün versem dokunur mu acaba gaz damlalalari filan fos çıktı çünkü
Canim haftada 100 gram cok da az degil . Biz de son hafta 100 gram aldik ama doktor hic kotu va demedi. Dogum kilosunu sordu. Cok iyi beslenmis dedi hatta. Benimkinin oyle cok kusmasi falan da yok. Cok emdiyse, emdikten sonra gorumcem hoplatip ziplattiysa anca o zaman kusuyor. Hep gorumcemin kucaginda kustu cocuk. Kirk kere diyorum hoplatip ziplatma su cocugu diye anlamiyo.Kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi yine moralim cok bozuldu kizim bir haftada sadece 100 gram almış
Zaten son üç gündür o kadar kustu ki bu cocuk butun emdigini kusuyor neyle doyuyor demistim Doymuyormus
Su butun gun sabahtan aksama suren aglama bagirma krizlerini de açlığa bagladi doktor
Kusmayi da refluye bagladi Reflu yatagi falan aldik bakalim
Ama yine mama dedi baska bisey demedi doktor
canım göz kontrolünü biz de yaptırmadık daha. doktor da 2.aydan sonra yapılıyor zaten dedi. kalça kontrolü için de geç değil 2. ayda yaptırabilirsin yani. biz 54 günlükken yaptırdık kalça ve batın ultrasonu. batın yaptırmak şart değil ama böbreklere yumurtalıklara falan baktılar. paket vardı biz de yaptıralım dedik. yumurtalıklarında kist varmış, anneden geçen hormonlardan dolayı olurmuş 9.aydan sonra kaybolması beklenirmiş tekrar baktırmak gerekiyormuşNasılsıniz annişler Bayadır giremedim arada okuyup kaçtım malum bayram telaşı sonrasında Mevlüt telaşı çok şükür hepsini atlattım... Benim bugun 49 gün oldu hala lekeler devam bu nasıl iş benim gibi olan varmı ben ilk defa böyle oldum kontrole gelde demediler bana gitmem gerekirmi acaba ya hiç gidesim yok yeminle nefret ettim hastaneden... Birde ben bu kızın kalça ve göz kontrolünü yaptırmadım hala zamanı nezamana kadar bilen varmı canlar... Kızım göz temasını kuvvetlendirdi elleri daha bilinçli oynuyor her sabah uyandığında yeni bişeyle kalkıyo... Dünya güzeli bir minnak bu ya ..
Ohalde göz için erken bana daha bende geçti diye üzüyırum kendimi ilk defa yaptırıcam eskiden göz kontrol yoktu nete bakıyo çok merak ediyorumcanım göz kontrolünü biz de yaptırmadık daha. doktor da 2.aydan sonra yapılıyor zaten dedi. kalça kontrolü için de geç değil 2. ayda yaptırabilirsin yani. biz 54 günlükken yaptırdık kalça ve batın ultrasonu. batın yaptırmak şart değil ama böbreklere yumurtalıklara falan baktılar. paket vardı biz de yaptıralım dedik. yumurtalıklarında kist varmış, anneden geçen hormonlardan dolayı olurmuş 9.aydan sonra kaybolması beklenirmiş tekrar baktırmak gerekiyormuş
Aynen canım 49 gün ve lekelenmeler...halbuki 30 günlükken falan tamamen bitmişti sadece sarı bi akıntı vardı...şimdi tekrar adet sonu gibi az az kahverengi kırmızı karışımı bişey...ben de doktora gitmek gerekir mi diye araştırıyordum...çocukları bırakacak kimse yok doktora gitmem de çok zorNasılsıniz annişler Bayadır giremedim arada okuyup kaçtım malum bayram telaşı sonrasında Mevlüt telaşı çok şükür hepsini atlattım... Benim bugun 49 gün oldu hala lekeler devam bu nasıl iş benim gibi olan varmı ben ilk defa böyle oldum kontrole gelde demediler bana gitmem gerekirmi acaba ya hiç gidesim yok yeminle nefret ettim hastaneden... Birde ben bu kızın kalça ve göz kontrolünü yaptırmadım hala zamanı nezamana kadar bilen varmı canlar... Kızım göz temasını kuvvetlendirdi elleri daha bilinçli oynuyor her sabah uyandığında yeni bişeyle kalkıyo... Dünya güzeli bir minnak bu ya ..
Vallahi benimde hiç gidesim yok kimilerinin doktoru çağırdı benim ki devletti ondanmı acaba hiç bişey denmedi gerçi diğerlerindede çağırılmamıştım lekeler neden böyle sürdü bilmiyorum kafama takılıyorAynen canım 49 gün ve lekelenmeler...halbuki 30 günlükken falan tamamen bitmişti sadece sarı bi akıntı vardı...şimdi tekrar adet sonu gibi az az kahverengi kırmızı karışımı bişey...ben de doktora gitmek gerekir mi diye araştırıyordum...çocukları bırakacak kimse yok doktora gitmem de çok zor
Canım bol bol emzir...sütünle daha iyi atlatır
Aynen canım 49 gün ve lekelenmeler...halbuki 30 günlükken falan tamamen bitmişti sadece sarı bi akıntı vardı...şimdi tekrar adet sonu gibi az az kahverengi kırmızı karışımı bişey...ben de doktora gitmek gerekir mi diye araştırıyordum...çocukları bırakacak kimse yok doktora gitmem de çok zor
Nasılsıniz annişler Bayadır giremedim arada okuyup kaçtım malum bayram telaşı sonrasında Mevlüt telaşı çok şükür hepsini atlattım... Benim bugun 49 gün oldu hala lekeler devam bu nasıl iş benim gibi olan varmı ben ilk defa böyle oldum kontrole gelde demediler bana gitmem gerekirmi acaba ya hiç gidesim yok yeminle nefret ettim hastaneden... Birde ben bu kızın kalça ve göz kontrolünü yaptırmadım hala zamanı nezamana kadar bilen varmı canlar... Kızım göz temasını kuvvetlendirdi elleri daha bilinçli oynuyor her sabah uyandığında yeni bişeyle kalkıyo... Dünya güzeli bir minnak bu ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?