2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kuzumu kundaga alistirdim maşallah uyumuyor ama arada bir yatağın üzerinde öylece ağlamadan yatıyor. Kucagi istemiyor hiç.

Bir de ben bütün damlaları vermeyi bıraktım bizimkinde gaz ağrısı çok çok azaldı. Barsakları çalıştırıyor çocuğa sancı yapiyorlardi bence
Benim kiz uyanıkken hayatta durmuyor içinde..bir şekilde kurtulmayı başariyor:KK70:uykuya dalmasi için iyi oluyor ama yoksa o elleri yüzünden sürekli sıcriyor

88FDDF70-5334-4BEC-BAD2-7873319DED0D.webp
sofiarya sofiarya bu da temiz çıkanın kültürü
Bunda da enfeksiyon var sanırım
Doktor antibiyogram öğleden sonra çıkacak sanırım, enfeksiyon ürediyse tedavi başlıcaz yazmış

Eki Görüntüle 2161200 sofiarya sofiarya bu ilk verdiğimiz örneğin kültür sonucu
Temiz çıkanın kültürü yarın çıkacak
Ya bu kız dünden beri o kdar kıvranıyo ki gaz diyorum ama idrar sıkıntısı olabilir mi
Uyuyo anına uyanıyo sancıdan
Bulaş dolayısıyla bu bakteri çıkmış olabilir mi
Sayı 100binin üzerinde çıkmış ama nekadar üzerinde enfeksiyon için 300-400binleri görmesi lazım niye net değer yazmıyor ki?? Ne üremiş bir de okuyamadım yazsana onu bana

Sayı 100binin üzerinde çıkmış ama nekadar üzerinde enfeksiyon için 300-400binleri görmesi lazım niye net değer yazmıyor ki?? Ne üremiş bir de okuyamadım yazsana onu bana
İlkinde
Klebaiella pneumoniae
İkincisinde (onun idrar sonucunda bi iki epitel ve eritrosit çıkmıştı)
Enteroccoccus faecalis çıkmış

Canım ben laborantim. Bu 100000 değeri antibiyotik kullanmak gerektiğini söylüyor. Dr un yaklaşımı gayet yerinde olmuş. Ayrıca bu klebsiella ve ve mikroorganizma kakayla bulaş olduğunu gösteriyor. temizliği yukarıdan aşağıya doğru daha dikkatli yapmaya çalış. bide bebeğinin cinsiyeti erkekse vakit kaybettirmeden sünnet ettir

bizimki de bugün elini çıkarmayı öğrenmiş birini çıkarıp onunla oynuyo :KK70:
tam sana resmini çekip atacaktım..sinirlendi hanım açıkmış çekemedim..elinin biri çıkarmış hopbiti hopbiti..ben Bayadır ellerini sardigimdan..Bayadır biliyor nasıl kurtulması gerektiğini..bir bakıyorum ooohooo ellerin ikiside çıkmış bir el ağızda cuk cuk ta cuk cuk...:KK70:her halleri ayrı bir tatlı..:KK68:

Yoldan arabadan falan huzursuz olmuştur...yani bilmiyorum her şeyin çözümü mama mı...iyi ki de bir mama öğrenmişler...ben anneme bile kucağına alıp avutmaya çalışırken ver emziricem meme ister o diyorum ilk 2-3 ay böyle geçer...acıkır emer susayınca emer korkunca emer bir yeri ağrıyınca emer uykusu gelince emer canı sıkılınca emer...doktor bile muayenede falan ağlayınca al annesi hemen götür emzir diyor ya da aşı vs sonrasında hemşireler öyle diyorlar...eğer emme refleksindense emzik emsin...ben de emziğe alıştırmaya çalışıyorum diliyle ittiriyor öğürüyor çıldırıcam bugün pikniğe gittik ben emzirme örtüsüyle bütünleşik...sürekli de emmiyor 2 dk emiyor 10dk uyuyor 3 dk emiyor 10dk uyuyor meme ağzından çıkınca basıyor çığlığı...sabah da 6da kalkıyor mesela yanima alıyorum yine aynı...emzik lazım bize...o minicik ellerini yumruk yapıyor somura somura kızartıyor görenler aaa bu çocuk aç diyor ama değil yani...bak kangru da iyi geliyor bize...onda uyuyor kokumla ve emmeden ama kangrudan çıkarırsam yine facia
Bizimde elini e
tam sana resmini çekip atacaktım..sinirlendi hanım açıkmış çekemedim..elinin biri çıkarmış hopbiti hopbiti..ben Bayadır ellerini sardigimdan..Bayadır biliyor nasıl kurtulması gerektiğini..bir bakıyorum ooohooo ellerin ikiside çıkmış bir el ağızda cuk cuk ta cuk cuk...:KK70:her halleri ayrı bir tatlı..:KK68:
Bu el emme durumu neden olur biluyomusunuz

Canım ben laborantim. Bu 100000 değeri antibiyotik kullanmak gerektiğini söylüyor. Dr un yaklaşımı gayet yerinde olmuş. Ayrıca bu klebsiella ve ve mikroorganizma kakayla bulaş olduğunu gösteriyor. temizliği yukarıdan aşağıya doğru daha dikkatli yapmaya çalış. bide bebeğinin cinsiyeti erkekse vakit kaybettirmeden sünnet ettir
Bebeğim kız canım
Bazen yüzüstü yattığında yahut slingde iken kaka yaptığında vajşnasına bulaşmış oluyodu
Doktor son kültüre göre ilaç yazcam dedi şimdi

Eki Görüntüle 2161232 sofiarya sofiarya bu da temiz çıkanın kültürü
Doktor antibiyogram öğleden sonra çıkacak sanırım, enfeksiyon ürediyse tedavi başlıcaz yazmış
Okudum şimdi bundw daha net. Evet üreme olmuş bi antibiyogram çıksın bakalım çok dirençli bir bakteri bu,barsak florasında bulunur genelde :(

Eki Görüntüle 2161232 sofiarya sofiarya bu da temiz çıkanın kültürü
Koloni sayısı bu kadar çok çıkınca buyuklerde idrar örneği düzgün alınmamış anlamına geliyor. Test geçersiz bildiğim kadarıyla. Ben hamileyken hep böyle çıkardı. Hiç idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun demedi doktorum

Can'ım ya çok geçmiş olsun.
Acaba atak döneminde mi ki?
Hepimizde oluyor zaman zaman. Anlayabilsek dillerinden keşke :KK43:

Evet canım atak dönemi 5hafta 3 gunluk olduk. Gerçi atak haftası olmasada sabah 3 gibi uyuyor. Ama dilini çözdugunde herşey kolay oluyor. Fazla tukenmeden atlatsak şu gunleri

İlkinde
Klebaiella pneumoniae
İkincisinde (onun idrar sonucunda bi iki epitel ve eritrosit çıkmıştı)
Enteroccoccus faecalis çıkmış
HE ilkindeki bakteriyle ikincisindeki farklı mı :işsiz:o nasıl iş yaa allah allah 2-3 gün arayla verdiğin idrar sonuçta üremenin aynı bakteriler üzerinden olması lazım bu bir,bir ikincisi yapılan düz idrar tahlilinde hiç olmazsa lökosit çıkması lazım madem enfeksiyon var onunla savaşan hücrelerinde olması lazım çünkü. Ya işte bezli bebekte yapılan idrar tahlilleri hep sıkıntı çünkü temiz idrar almak çok zor,bazen sondayla direk mesaneye girip alıyorlar idrarı en garantisi o oluyor ama o da çok travmatik bir durum çocuk için kimse yanaşmıyor üroloğun yapması gerekiyor bir de tabii. Şimdi antibiyogram çıkınca sana bu bakterinin hassas olduğu bir antibiyotik grubu yazacak kullanacaksın ama yapacakta çok birşey Yok işte bunu temiz bir idrar olarak kabul edip ona göre tedavi uyguluyor :(

Şakın mama verme ne maması kilo alan çocuğa,gece de uyuyormuş üstelik. Benim kız dün 6da kalktı 10a kadar aralıksız emdi bi sağ bi sol bi sağ bi sol oha dedim noluyor,ağzına kadar dolu midesi hala emiyor :halay: Gül gül öldüm haline,gündüzleri de genelde pek uyumuyor saatbaşı emiyor,hiç te doymuyor mu diye endişelenmedim. Emzikte almıyor üstelik :işsiz:Memiş bağımlısı bunlar valla gece uyudugu sürece ohh hiçbirşeyi dert etmem sen de etme doyuyordur o şakın mama verme bütün sistemini düzenini altüst edeceksin Yok yere. :KK43:
Benim bebeğim böyleyken mama verdim sutum neredeyse vb kalmadı. Mama vermeyin

onun o elini ısırırım valla ağzım sulandı şu an kurban olduğummm :D

Back
X