2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah subhanallah sana ay ama renklide erkek gibi duruyo gercekten benim oğlumda böyle erken belli olmustu sağlıkla kucagına al inşallah hepimiz kavusalım sağlıkla hayırlısıyla
evet renklide çıkıntı belli erkek gibi dedi zaten doktor sağlıklı olsunlar da erkek kız fark etmez :)

Kızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6 sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
Can'ım ben de bugün sağlık ocağından sonuçları aldım. Benim de d vitamini 8 çıkmış.
Aile hekimi yarın kontrolün varmış zaten doktoruna göster o yazsın vitaminleri dedi.
Sen de doktoruna söylesen. Gerçi 12. Haftadan sonra kullanılıyormuş sanırım.

Maşallah yaaaa. Ya ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından. Renkli de üst tarafta uzun olan şey burnumu ne kadar belirgin çıkmış ya
ay burnu değildir inşallah eşimde senin gibi burnu sana benziyor dedi hemen benim burun biraz ince uzun

Kızlar bende aşırı derecede yorgunluk ve uykusuzluk var. Nekadar uyusamda geçmiyor. Haftada 4 gün çalışıyorum ve diger günler evdeyim. Daha hamileligimin başındayım ama şimdiden çok zorlanıyorum. Yorgunluk yaşayan varmı benim gibi

Kızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6 sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
BENim de 5 küsur canım devit kullanıyorum.

kolu olabilir. burnunun o kadar belli olması bence de imkansız
Ay maşallah gerçekten heryeri belli Allah korusun :)

iyi olmana cok sevindim. ete karsi beninde tiksintim olmaya basladi gecen mangal yaptilar kokusu bile beni kotu etmeye yetti
bebegin iyi olmasi cok iyi Insallah hep iyi kalirkar
İlk ve son oldu benim için çok şükür geçti iyiyiz. Çok teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…