2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm çok şükür iyisiniz

hiç bir şekilde hamilelik belirtim yok.... yarın kontrolüm var korkuyorum, burada yazılan kötü hikayelerden cok etkileniyorum, bana şans dileyin
Korkma her hamilelikte aynı olmuyor 2 çocuğunda sanki hiç değildim gibi inan hiç bir belirti yoktu bu başka banada bu anormal geliyor

Ayy güldüm valla geçen ben öyle oldum ya bin kendimi izledim ha

Ya kızlar beni bu ara bı ateş basıyor,daha bı hafta önce üşüyorum şimdi menepozda gibi kısa kollu yola dolaşıyom.. sizde de oluyomu bole benmi anormalim... Hasta Olcam diye korkuyorum, ama usumuyorumda.. Allah başka dert vermesin tabi de 9 sene bekleyip gebe kalınca bı manyak oluyo tabi insan..

günaydın bayanlar doktor randevum vardı bebeğim çok şükür iyi ellerini kollarını gördüm çok tatliydi karnı gözleri kafası hele kalp atışları mest etti 164 atıyor
gözün aydın

iyi bakmışın bebişe

hiç bir şekilde hamilelik belirtim yok.... yarın kontrolüm var korkuyorum, burada yazılan kötü hikayelerden cok etkileniyorum, bana şans dileyin
İnş güzel sonuçlarla dönersin canım..benimde çok rahat geçti doğru düzgün öyle belirtim olmadı..ama her seferinde bebişim çok iyi şükürler olsun
yeteri kadar şişirememişsin demekki

ilk oglumda cok rahattım bu farklı baya

Ay masallah ona resim yok mu resim

Allahım çokkk aminnnn

Kızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6 sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…