- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.661
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm çok şükür iyisinizKızlar dün bütün gün hastanede yattım sanırım yediğim etten enfeksiyon kaptım ki her zaman aldığımız yerdi ve ben pişirmiştim. Hamile kaldığımdan beri içimde ete karsi bi isteksizlik vardı sanki dokunacak gibi gelmişti. Denemeden bilemem dedim. Denedim ve acı bir şekilde gördüm. Aman dikkat edin kendinize... Şimdi çok şükür iyiyim. Bir ara ölüyorum sandım ben o haldeyken bebiş kıpır kıpır oynuyordu :)
Korkma her hamilelikte aynı olmuyor 2 çocuğunda sanki hiç değildim gibi inan hiç bir belirti yoktu bu başka banada bu anormal geliyorhiç bir şekilde hamilelik belirtim yok....yarın kontrolüm var korkuyorum, burada yazılan kötü hikayelerden cok etkileniyorum, bana şans dileyin
Ayy güldüm valla geçen ben öyle oldum ya bin kendimi izledim haBenim de gobusum ciktiiii
Cok kotuymus doktorunuz. Canan karatayin hamileler icin karatay beslenmesi diye bir kitabi var. Biraz goz atsaniz. Cok severim canan hocayi, her ne kadar artik Tam uygulamasamda. Kesin kotu karbonhitrarlari azaltip ceviz zeytinyagi ile besliyordur bizi
Internet te ramzi method var. Bebegin degil plesentanin yerini kiyasliyor. Bilimsel makalesini okudum %97 dogru bulmuslar. Ama gel gorki plesantam nerede bulamadigim icin yorumlayamadim kendi ultrason goruntulerimi
Bayanlar dun alisverise bir markete gittik. Kasarli tost yapiyorlar bir reyonda tanitim icin. Bir canim cekti. Sisirdim karnimi sisirebildigim kadar, tostun pismesini bekledim 10 dakika. Kendi arkadaslarina bir dilimin yarisini verdiler, kalanini yediler. Sonra on dakika Ikinci tostu bekledim. Sonra ikinci tost ekmegini 10 parcaya bolup bir tane parca verdiler.Sonra karnimi yine sisirdim sisirdim, (uzerimde de badi var dar) anlasiliyordur diye dusundum. Bir daha girdim siraya yine kucuk parca verdiler. Off.
Bugun is icin Yanina gittigim muhendislerden biri baska bir ulkeden kurabiyeler getirmis. Ekipte yeniyim, tanimiyoruz birbirmizi. Ama kurabiyelerden bir tane alip ciktim. Gene kendimce sisirdim karnimi anlasinlar ayip olmasin diye.
Ne gorsem canim cekiyor. Sisindikce sisiniyorum hamile bu deyip onlar diye ikram etsinler hatta iki tane Al desinler diye.
Bana gore cok gobegim cikik, cok belli, sisiniyorum bir de. Ya bu insanlar hic anlamiyor mu hamiledir cani cekiyordur diye.
çok tesekkür ederim umarım iyi olur, yarın kontolümden sonra hemen paylaşacağım sizlerleİçini ferah tut, benimde öyle ahım şahım belirtim yok..negatif düşünüp kötü şeyleri çekme..guzel düşün güzel olsun..
ay inşallah benimki de öyledir, yarın paylaşırım sonucuKorkma her hamilelikte aynı olmuyor 2 çocuğunda sanki hiç değildim gibi inan hiç bir belirti yoktu bu başka banada bu anormal geliyor
inşallah canım, henüz kalp atışını duymadığım için sanırım bu telaşım, sağolasınBenimde hiç bir belirtim yok rahat ol şanslı kesimdeniz her şey yolunda miniğin seninle
gözün aydıngünaydın bayanlar doktor randevum vardı bebeğim çok şükür iyi ellerini kollarını gördüm çok tatliydi karnı gözleri kafası hele kalp atışları mest etti 164 atıyor
iyi bakmışın bebişeGünaydın kızlar kontrolden geliyorum her şey yolunda çok şükürhatta benim maymun 1 hafta önden gidiyor 10+2 olmamız gerekirken 11+1 çıktı doktor hemen ikili testi yaptı cinsiyet tahmininde de bulundu erkek gibi dedi 4kasım da cinsiyet randevumuz var
İnş güzel sonuçlarla dönersin canım..benimde çok rahat geçti doğru düzgün öyle belirtim olmadı..ama her seferinde bebişim çok iyi şükürler olsunhiç bir şekilde hamilelik belirtim yok....yarın kontrolüm var korkuyorum, burada yazılan kötü hikayelerden cok etkileniyorum, bana şans dileyin
Benim de gobusum ciktiiii
Cok kotuymus doktorunuz. Canan karatayin hamileler icin karatay beslenmesi diye bir kitabi var. Biraz goz atsaniz. Cok severim canan hocayi, her ne kadar artik Tam uygulamasamda. Kesin kotu karbonhitrarlari azaltip ceviz zeytinyagi ile besliyordur bizi
Internet te ramzi method var. Bebegin degil plesentanin yerini kiyasliyor. Bilimsel makalesini okudum %97 dogru bulmuslar. Ama gel gorki plesantam nerede bulamadigim icin yorumlayamadim kendi ultrason goruntulerimi
Bayanlar dun alisverise bir markete gittik. Kasarli tost yapiyorlar bir reyonda tanitim icin. Bir canim cekti. Sisirdim karnimi sisirebildigim kadar, tostun pismesini bekledim 10 dakika. Kendi arkadaslarina bir dilimin yarisini verdiler, kalanini yediler. Sonra on dakika Ikinci tostu bekledim. Sonra ikinci tost ekmegini 10 parcaya bolup bir tane parca verdiler.Sonra karnimi yine sisirdim sisirdim, (uzerimde de badi var dar) anlasiliyordur diye dusundum. Bir daha girdim siraya yine kucuk parca verdiler. Off.
Bugun is icin Yanina gittigim muhendislerden biri baska bir ulkeden kurabiyeler getirmis. Ekipte yeniyim, tanimiyoruz birbirmizi. Ama kurabiyelerden bir tane alip ciktim. Gene kendimce sisirdim karnimi anlasinlar ayip olmasin diye.
Ne gorsem canim cekiyor. Sisindikce sisiniyorum hamile bu deyip onlar diye ikram etsinler hatta iki tane Al desinler diye.
Bana gore cok gobegim cikik, cok belli, sisiniyorum bir de. Ya bu insanlar hic anlamiyor mu hamiledir cani cekiyordur diye.
gecmiş olsun canım 12. haftayı bekliyorumm gecer diyolar hic gecmiyecekmiş gibibende aynı durumdayım ve gün içinde sürekli bulanıyor.
Anladım canım hadi hayırlı haberler inşallah :)Evet ikili test için . Hayır perinatolog şart değil uzman kadın dogumcular yapıyor zaten sistem hesapliyor bi ense kalınlığı ölçümü yapıyor doktor gerisi kan tahlili sonucu
ilk oglumda cok rahattım bu farklı bayaCanim merhaba benim ilk kizim oldu arkadasimla ayni anda hamile kaldik deli gibi eksi yedik hatta limonu tuzlayip karislikli yerdik onun cok kusmalari vardi 3 ay boyunca istifra etti sabhalri ozellikle ama benim hic bulantim bile olmadi benim kizim onun oglu oldu bu isler biraz nasip kusmayla asermeyle cinsiyet tamamen dogrulanmiyor.
Ay masallah ona resim yok mu resimGünaydın kızlar kontrolden geliyorum her şey yolunda çok şükürhatta benim maymun 1 hafta önden gidiyor 10+2 olmamız gerekirken 11+1 çıktı doktor hemen ikili testi yaptı cinsiyet tahmininde de bulundu erkek gibi dedi 4kasım da cinsiyet randevumuz var
Allahım çokkk aminnnnLcw da kalıplı atletler var canım içi süngerli. Çok rahat emzirirken de kullanırsın ilerde hem.
Ya görür görmez kızıma ne çok benziyor dedim. Kızım 17. Haftaya kadar böyle iki büklüm kapadı heryerini
Geçmiş olsun canım Hamilelikte tiksindiğiniz şeyi yemeyin diyorlar. Haklıymışsın demekki. İnşallah bir daha olmaz.
Hadi gözünüzaydın kızlar darısı başımıza :)
yüklemeyi deneyim bi :)Ay masallah ona resim yok mu resim
gozunaydın canım ilk bebeğinmiyüklemeyi deneyim bi :)
canım mide bulantın coktu nasıl oldunAllahım çokkk aminnnn
İkinci canim ilki 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. İnşallah bunu sagliklica alirim kucağımagozunaydın canım ilk bebeğinmi
Mesaj yazdığın yerde dosya yükle var canım ordankızlar fotoğraf nasıl ekleniyor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?