2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlarrr cinsiyet için yüzük testini ya da karbonat testini deneyen var mı. Yüzük testini ilk hamileliğinde deneyen ve tutmuş olanlar var mı. Yüzüğü denedim ama önce çizgi gibi gidip geldi arkasından yuvarlak çizdi noldu ki şimdi

Canım benimkide 8 gün geriden gidiyo geç döllenme dedi doktor inşallah duyarsınız kalp atışlarını sende rahatlarsın
Benimde son adet tarihim 22 temmuzken doktor 6 agustos diye değiştirdi. Yani iki hafta kadar gec döllenme. bugüne kadar gec tarihe göre devaö etti ama bu gittiğimde 5 gün ilerideydi. Toprlıyo sonra sanırım.

Arkadaşlar çok mutluyum. Miniğimin atışını duyduk. 7+2 yiz. Geç döllenme olmuş oğlumda öyle olmuştu ama haftasını yakalamıştı
çok sevindim hadi gözünüz aydın, darısı başımıza inşallah, grupta sadece ben kaldım sanırım kalp atışını duymayan?

Selam kızlar :)
İkili test 70 tl yazmışsınız ben şok
Central hospital 465 tl perinatalog
Medipol hastanesi 465 perinatolog
Sonomed görüntüleme 365 radyolog

Fiyat alan arkadaşlar yazarsa süper olur hepimiz bilgilenmiş oluruz

bende öyle dedim :) 2 hafta sonra öğreneceğiz bakalım :)
Siyah beyaz resimde banada öyle geldi ama renklide de erkek gibi geldi kızlar folbiol içen var mı aranızda benim pek bulantım yok şükür ama folik asit icince yediklerim agzıma geliyo sanki sizdede öyle oluyo mu

o nedir öyle yaaa , insanların heyecanlarını resmen sömürüyorlar, o kadar parayı verince daha mı iyi anlaşılıyormuş ense kalınlığı, gerçekten çok yazık ama ayrıca radyolog da bunun eğitimini alıyor güvenerek gidilebilir

Siyah beyaz resimde banada öyle geldi ama renklide de erkek gibi geldi kızlar folbiol içen var mı aranızda benim pek bulantım yok şükür ama folik asit icince yediklerim agzıma geliyo sanki sizdede öyle oluyo mu

folik asit banada oyle yapiyo onu icmeyince hersey harika ama cocuk icinde sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…