- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.641
Benimde hic belirtim yok fekat bebekim orda :)hiç bir şekilde hamilelik belirtim yok....yarın kontrolüm var korkuyorum, burada yazılan kötü hikayelerden cok etkileniyorum, bana şans dileyin
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun
ne güzel, çok sevindim adına, sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına benim endişem henüz kalp atışlarını duymamış olmam, sadece 1 defa gittim keseyi zar zor gördü 7 haftalıkken 4+4 hafta ile uyumlu çıktı, bu ikinci gidişim olacak endişeleniyorum işte.. sanırım gebelik arttıkça kalite düşüyorBenimde hic belirtim yok fekat bebekim orda :)
çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, umarım bir sıkıntı yokturgunaydin kizlar nasiliz. ben bu gun iyi degilim. bi topaanamiyorum. demin ayagi kalktim kalbim bi carpmis gozlerim karardi elim ayagim bosaldi resmen bacaklarim uyustu ayakda duramiyorum. dunde biraz vardi bu gun baya kotu kizim bakabilsem iyiydi bu gun. bembeyaz kirec gibim insallah toparlanabilirim bi kac saate. siz nasilsiniz.
Kızlar dün bütün gün hastanede yattım sanırım yediğim etten enfeksiyon kaptım ki her zaman aldığımız yerdi ve ben pişirmiştim. Hamile kaldığımdan beri içimde ete karsi bi isteksizlik vardı sanki dokunacak gibi gelmişti. Denemeden bilemem dedim. Denedim ve acı bir şekilde gördüm. Aman dikkat edin kendinize... Şimdi çok şükür iyiyim. Bir ara ölüyorum sandım ben o haldeyken bebiş kıpır kıpır oynuyordu :)
çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, umarım bir sıkıntı yoktur
Yhaaa cok tatliiii benimde bi sennki kadar var 3 uz hamileyim acaba ondan mi yoksa benmi kiloluyum diyorum.sen zayifsin ama gobusun var demek ic karnn dar ama yinde cok tatli bunlar rabbim tamamina erdirir insallah
Cok kotuymus doktorunuz. Canan karatayin hamileler icin karatay beslenmesi diye bir kitabi var. Biraz goz atsaniz. Cok severim canan hocayi, her ne kadar artik Tam uygulamasamda. Kesin kotu karbonhitrarlari azaltip ceviz zeytinyagi ile besliyordur biziKızlar merhaba. Dertlemesim var size.
Kilolu bir hamişim ben. 114 ile gebe kaldım. Pko dan ötürü kilo vardı. Kilomu vermek için uğraşırken gebe kaldım ve çocuğuma bişey olmasın, sadece o kilo alsın en azından ben almayayım bilinçli davranayım diye aynı diyetisyene gittim. İlk gittiğimle arasında 1 yıl olmuş. O bir yılda çektiklerimi ben bildiğim için diyetisyene gitmek teferruattı, hem zaten ne zaman gitsem yerinde yok oluyordu.
Bunu kendisine bildirmeme rağmen o bir yıl için azarladı beni yaşadıkların mazeret değil diyerekAa birde hamile olduğu.u bile bile evli misin diye sordup iyice deli etti eni. kilo vermemin benim için daha iyi olduğunu aynı diyete devam etmem gerektiğini söyledi.
Kilo vermem gerektiğini bende biliyordum zaten ama ne kadar sürede nasıl? Brbrğim için sıkıntı olur muydu? O nasıl beslenecekti? Zaten kilo vermek benim için zor birde karnımda büyüyen minik meleğim olunca nasıl olucaktı? Sorularıma cevap vermediği gibi kilomla alay edip bahanelerimi hor görüp sorularıma gülüp geçti. Fazla mı hassasım dicem ama gücüme gitti açıkçası. Sadece biraz ilgi beklemiştim.
Çok uzun oldu ama gerçekten üzüldüm kızlar nedense
Internet te ramzi method var. Bebegin degil plesentanin yerini kiyasliyor. Bilimsel makalesini okudum %97 dogru bulmuslar. Ama gel gorki plesantam nerede bulamadigim icin yorumlayamadim kendi ultrason goruntulerimiaahh evet bugüün başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.öğleden sonra izin aldım işyerinden randevum 4teydi.dedim biraz moral olsun hem doktorcuma da gidicem bi kuaföre gideyim manikür falan yapptırayım,ohh gittim negüzel ssüslendim keyfim yerinde eve geldim hazırlandım ,çıktık eşimle yola.yolu yarıladık hastaneden telefon geldi,doktorun acil işi çıkmış bırakmış randevuları gitmiş asistanı bir uzman var o bakacak olur mu dediler iyi dedik napalım zaten bir ultrason yapacak. anam hastaneye bir gittik ortalık ana baba günü nasıl kalabalık.sorduk nekadar bekleriz diye dediler 1-2saati bulur.eşim sinirlendi yürü dedi okadar saat bekleyemem ben işim gücüm var ben ağlamaklı çıktık hastanedenkendi doktoruma randevu alayım tekrar dedim 10gün sonraya veriyorlar en erken ohaaa yaniii zaten 15gün sonra perinataloga gidicem.. offf nasıl içim sıkıldı anlatamam. neysse ama ben rahat durur muyum? eve yakınlarda birsürü özel hastane var,dedim akşam olsun dogruuu bir nöbetçi doktora,öyle de yaptım gittim gördüm yavruyu şansıma çokta iyi bir doktora denk geldim sohbet ettik bayaa adamcagızla,keyfim yerine geldi. yavrunun keyfi yerinde,9+3üz aama 10+0 olmuş yavrucek içerde ultrason fotosunu eklerim birazdana ama pek bi nub'u falan belli gelmedi bana. gerçi kızlar ultrasondaki yerine göre de cinsiyet tahmini yapılıyor falan yazmışlar ama onu hiçbilmiyorum ben nasıl oluyor acaba,??
Evet ikili test için . Hayır perinatolog şart değil uzman kadın dogumcular yapıyor zaten sistem hesapliyor bi ense kalınlığı ölçümü yapıyor doktor gerisi kan tahlili sonucu2li test için değil mi perinatolog bakmıyor muydu ona :/
Aklima cok sik geliyorsunuz umarim daha iyi besleniyorsunuzdur. Biraz kuru uzum filan yeseniz. Umarim cabuk gecer. Bir sonraki kan tahliliniz ne zaman?gunaydin kizlar nasiliz. ben bu gun iyi degilim. bi topaanamiyorum. demin ayagi kalktim kalbim bi carpmis gozlerim karardi elim ayagim bosaldi resmen bacaklarim uyustu ayakda duramiyorum. dunde biraz vardi bu gun baya kotu kizim bakabilsem iyiydi bu gun. bembeyaz kirec gibim insallah toparlanabilirim bi kac saate. siz nasilsiniz.
Benimde hiç bir belirtim yok rahat ol şanslı kesimdeniz her şey yolunda miniğin seninlehiç bir şekilde hamilelik belirtim yok....yarın kontrolüm var korkuyorum, burada yazılan kötü hikayelerden cok etkileniyorum, bana şans dileyin
Canım benimkide 8 gün geriden gidiyo geç döllenme dedi doktor inşallah duyarsınız kalp atışlarını sende rahatlarsınne güzel, çok sevindim adına, sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına benim endişem henüz kalp atışlarını duymamış olmam, sadece 1 defa gittim keseyi zar zor gördü 7 haftalıkken 4+4 hafta ile uyumlu çıktı, bu ikinci gidişim olacak endişeleniyorum işte.. sanırım gebelik arttıkça kalite düşüyor
AHAHAHA nrgüldüm sabah sabah,e desene gebeyim ben diye neden söylemiyorsun açık açıkBenim de gobusum ciktiiii
Cok kotuymus doktorunuz. Canan karatayin hamileler icin karatay beslenmesi diye bir kitabi var. Biraz goz atsaniz. Cok severim canan hocayi, her ne kadar artik Tam uygulamasamda. Kesin kotu karbonhitrarlari azaltip ceviz zeytinyagi ile besliyordur bizi
Internet te ramzi method var. Bebegin degil plesentanin yerini kiyasliyor. Bilimsel makalesini okudum %97 dogru bulmuslar. Ama gel gorki plesantam nerede bulamadigim icin yorumlayamadim kendi ultrason goruntulerimi
Bayanlar dun alisverise bir markete gittik. Kasarli tost yapiyorlar bir reyonda tanitim icin. Bir canim cekti. Sisirdim karnimi sisirebildigim kadar, tostun pismesini bekledim 10 dakika. Kendi arkadaslarina bir dilimin yarisini verdiler, kalanini yediler. Sonra on dakika Ikinci tostu bekledim. Sonra ikinci tost ekmegini 10 parcaya bolup bir tane parca verdiler.Sonra karnimi yine sisirdim sisirdim, (uzerimde de badi var dar) anlasiliyordur diye dusundum. Bir daha girdim siraya yine kucuk parca verdiler. Off.
Bugun is icin Yanina gittigim muhendislerden biri baska bir ulkeden kurabiyeler getirmis. Ekipte yeniyim, tanimiyoruz birbirmizi. Ama kurabiyelerden bir tane alip ciktim. Gene kendimce sisirdim karnimi anlasinlar ayip olmasin diye.
Ne gorsem canim cekiyor. Sisindikce sisiniyorum hamile bu deyip onlar diye ikram etsinler hatta iki tane Al desinler diye.
Bana gore cok gobegim cikik, cok belli, sisiniyorum bir de. Ya bu insanlar hic anlamiyor mu hamiledir cani cekiyordur diye.
Lcw da kalıplı atletler var canım içi süngerli. Çok rahat emzirirken de kullanırsın ilerde hem.Günaydın güzel anneler. Umarım iyisinizdir. Miniklerinizin de keyfi yerindedir inşallah.
Kızlar ya şey diycem benim goguslerim çok büyüdü. Küçülürmü ki bunlar acaba ? Birde ben hala eski sutyenlerimi kullanıyorum. Destekli olanlardan. Yeni bi kaç tane alıyım diyorum ama nasıl bir şey alsam ki ? Biraz küçük gozukseler çok iyi olur. Hamile kalmadan önce 85ti şimdi 90 olmuştur belkide
Ya görür görmez kızıma ne çok benziyor dedim. Kızım 17. Haftaya kadar böyle iki büklüm kapadı heryeriniGünaydın kızlar ben dün şiddetli kasık ağrısıyla hastanee gittim. Herşey yolundaymış şükür ki. Ben de 5.5 cm bi yumurta kisti vardı hamilelikle beraber çıkan. O yok olmuş oyle sevindim kiiii
Ekte de minnakım var :)
Geçmiş olsun canım Hamilelikte tiksindiğiniz şeyi yemeyin diyorlar. Haklıymışsın demekki. İnşallah bir daha olmaz.Kızlar dün bütün gün hastanede yattım sanırım yediğim etten enfeksiyon kaptım ki her zaman aldığımız yerdi ve ben pişirmiştim. Hamile kaldığımdan beri içimde ete karsi bi isteksizlik vardı sanki dokunacak gibi gelmişti. Denemeden bilemem dedim. Denedim ve acı bir şekilde gördüm. Aman dikkat edin kendinize... Şimdi çok şükür iyiyim. Bir ara ölüyorum sandım ben o haldeyken bebiş kıpır kıpır oynuyordu :)
günaydın bayanlar doktor randevum vardı bebeğim çok şükür iyi ellerini kollarını gördüm çok tatliydi karnı gözleri kafası hele kalp atışları mest etti 164 atıyor
Hadi gözünüzaydın kızlar darısı başımıza :)Günaydın kızlar kontrolden geliyorum her şey yolunda çok şükürhatta benim maymun 1 hafta önden gidiyor 10+2 olmamız gerekirken 11+1 çıktı doktor hemen ikili testi yaptı cinsiyet tahmininde de bulundu erkek gibi dedi 4kasım da cinsiyet randevumuz var
Ayyy çok güldüm ya kıyamam ilk bebişte ben de söyleyemezdim ay bunda heryerde ben hamileyim diye geziniyorumBenim de gobusum ciktiiii
Cok kotuymus doktorunuz. Canan karatayin hamileler icin karatay beslenmesi diye bir kitabi var. Biraz goz atsaniz. Cok severim canan hocayi, her ne kadar artik Tam uygulamasamda. Kesin kotu karbonhitrarlari azaltip ceviz zeytinyagi ile besliyordur bizi
Internet te ramzi method var. Bebegin degil plesentanin yerini kiyasliyor. Bilimsel makalesini okudum %97 dogru bulmuslar. Ama gel gorki plesantam nerede bulamadigim icin yorumlayamadim kendi ultrason goruntulerimi
Bayanlar dun alisverise bir markete gittik. Kasarli tost yapiyorlar bir reyonda tanitim icin. Bir canim cekti. Sisirdim karnimi sisirebildigim kadar, tostun pismesini bekledim 10 dakika. Kendi arkadaslarina bir dilimin yarisini verdiler, kalanini yediler. Sonra on dakika Ikinci tostu bekledim. Sonra ikinci tost ekmegini 10 parcaya bolup bir tane parca verdiler.Sonra karnimi yine sisirdim sisirdim, (uzerimde de badi var dar) anlasiliyordur diye dusundum. Bir daha girdim siraya yine kucuk parca verdiler. Off.
Bugun is icin Yanina gittigim muhendislerden biri baska bir ulkeden kurabiyeler getirmis. Ekipte yeniyim, tanimiyoruz birbirmizi. Ama kurabiyelerden bir tane alip ciktim. Gene kendimce sisirdim karnimi anlasinlar ayip olmasin diye.
Ne gorsem canim cekiyor. Sisindikce sisiniyorum hamile bu deyip onlar diye ikram etsinler hatta iki tane Al desinler diye.
Bana gore cok gobegim cikik, cok belli, sisiniyorum bir de. Ya bu insanlar hic anlamiyor mu hamiledir cani cekiyordur diye.
Aklima cok sik geliyorsunuz umarim daha iyi besleniyorsunuzdur. Biraz kuru uzum filan yeseniz. Umarim cabuk gecer. Bir sonraki kan tahliliniz ne zaman?
İçini ferah tut, benimde öyle ahım şahım belirtim yok..negatif düşünüp kötü şeyleri çekme..guzel düşün güzel olsun..hiç bir şekilde hamilelik belirtim yok....yarın kontrolüm var korkuyorum, burada yazılan kötü hikayelerden cok etkileniyorum, bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?