2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dun baya ayakta kaldim ondanda olabilir. Bide wcde cok ikinmistim. Canim cevabin icin cok sagol. Geceden beri hic gelmemesi icimi rahatlatiyo. Ama tabi 3 haftadan sonra ilk defa kontrole gidecek olmakta geriyo beni sanirim. Insallah hersey yolundadir..

Siyah beyaz resimde banada öyle geldi ama renklide de erkek gibi geldi kızlar folbiol içen var mı aranızda benim pek bulantım yok şükür ama folik asit icince yediklerim agzıma geliyo sanki sizdede öyle oluyo mu
Ben ben beeen :) bende folbiol alıyorum. Aynen içince midem ağzımda oluyor diğer güne kadar

@Beyazkedi2626 toxoplazma rubella vb testler sağlık ocagında bakılmıyor maalesef engüzeli devlet hastanesinden randevu alıp hepsini toptan orda yaptırmak olur

Ben ben beeen :) bende folbiol alıyorum. Aynen içince midem ağzımda oluyor diğer güne kadar
önceki gebeliklerde bende folbiol kullanmıştım bunda doktorum folifor diye bir ilac var folik asit ve d vitamini içeren bir karışım verdi hiç bulantı falan yapmıyor gayet rahatım

Günaydın
Kontrolü olanlara hayırlı haberler diliyorum. Benim 3 gündür aşırı kusmam var hiçbirşeyden zevk alamaz oldum. Ne zaman geçecek oğlumda 5 ay hergün çıkarıyordum. Umarım bu bebik öyle olmaz. Var mı bulantısı kusması benim gibi çok olan. İki ilaç değiştirdik ama asla fayda etmedi...

kendini pek aç bırakma, az az sık sık ye belki faydası olur, leblebi çubuk kraker falan dönüşümlü ye, yataktan gözünü açar açmaz atıştır, bir arkadaşım öyle yaparak rahatlamıştı

Denemye çalışıyorum dediklerini ama öyle birşeyki mide asla kabul etmiyor. Sabır diyorum geçecek elbet tesekkür ederim canım..

Foliboliod kullanıyorum doktor bu bulantıyıda hafifletir dedi ama sanki bende etli etmiyor birde ecopirin kullanımında mide baya kötü oluyor sanırım oda etkiliyor bizi... Bugun kontrolü olanlar var hadi hayırlı haberler İnş.. Heyecanla bekliyorum haberleri... Benim daha çook var 23gün sağlıkla geçsin inşallah

Ay çok iyi anlıyorum seni. Ben hayattan soğudum resmen allah 'in gücüne gider diye söylenmekte istemiyorum ama çok zor. Serum almayı denedin mı. Ben ara ara serum aldım. Su bile içemiyordum en azından vücuduma vitamin ve su giriyordu. Ağzım zehir gibi ve bu şu bastırır diyolar ya onları bile yemek işkenceydi hiçbisi bastırmıyordu. 11 n ci haftada hafifledi. Şimdi 12 haftanın içindeyim hergun özellikleri sabahları çıkarıyorum ama çok şükür yari yarıya geçti diyebilirim. Sabretmekten başka çare yok. Benim 5 yaşında birde oğlum var. Çocuklu olunca daha zor

Aynı inanır mısın fayda eden tek birşey görmedim. 6.haftafa başladı bu kusma bulantı. Ağzımdaki o iğrenç tat. Sanırım daha da uzun sürecek gibi. Günden güne artıyor. Umarım seninki de hafifler bi an önce. Ya doktoruma söyledim ben ağzıma bi lokma dahi atamıyorum ve su içemiyorum diye. Kilo kaybın olursa serum takarız dedi. Ama 1 kilo vermişim. Bugün ya da yarın giderim sanırım. Çünkü iyice güçten düştüm. Oğlum çok ağlıyor bana birşey oluyor sanıyor kusarken. Daha minik Allah yardım etsin insallah

maşallah canım benimde kıstım vardı acaba ne durumda inşallah benimkide kaybolmuştur cumartesi kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…