- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.841
Dun baya ayakta kaldim ondanda olabilir. Bide wcde cok ikinmistim. Canim cevabin icin cok sagol. Geceden beri hic gelmemesi icimi rahatlatiyo. Ama tabi 3 haftadan sonra ilk defa kontrole gidecek olmakta geriyo beni sanirim. Insallah hersey yolundadir..Korkma canım bişey olmaz inş..benim çok az süren kırmızı kanamam olmuştu ama rahim içinde geçmek bilmeyen kocaman bir kanama alanım vardı...çok şükür iğne tedavisi ve 3 hafta istirahatten sonra tamamen geçti
Hadi hayirli haberlerle insallah :)Kızlar günaydııın. Benimde kpntrolüm var birazdandualarınızı bekliyorum
Ben ben beeen :) bende folbiol alıyorum. Aynen içince midem ağzımda oluyor diğer güne kadarSiyah beyaz resimde banada öyle geldi ama renklide de erkek gibi geldikızlar folbiol içen var mı aranızda benim pek bulantım yok şükür ama folik asit icince yediklerim agzıma geliyo sanki sizdede öyle oluyo mu
ay hadi güzel haberlerle gelKızlar günaydııın. Benimde kpntrolüm var birazdandualarınızı bekliyorum
@Beyazkedi2626 toxoplazma rubella vb testler sağlık ocagında bakılmıyor maalesefBen sanirim 7.ci hafta da yaptirdim bu testleri. Turkiye de Saglik ocaginda yaptirabilirsiniz. Bunlarin cogu hastalik bagisiklik olctugu icin simdi de yaptirsaniz olur sanirim panik yapmayin ama cok geciktirmeyin.sofiarya bilir nerede yaptirmaniz gerektigini.
önceki gebeliklerde bende folbiol kullanmıştım bunda doktorum folifor diye bir ilac var folik asit ve d vitamini içeren bir karışım verdi hiç bulantı falan yapmıyor gayet rahatımBen ben beeen :) bende folbiol alıyorum. Aynen içince midem ağzımda oluyor diğer güne kadar
Aaa çok enterasan ben Aydin da sağlık ocağında yaptırdım hepsini.herhalde teknik imkanlarla alakalı.sasirdim.@Beyazkedi2626 toxoplazma rubella vb testler sağlık ocagında bakılmıyor maalesefengüzeli devlet hastanesinden randevu alıp hepsini toptan orda yaptırmak olur
Canım ben çok kötüyüm. Ne yersem çıkarıyorum. Ağzımda zehir gibi bir tat. Çok zor geçiyorcanım mide bulantın coktu nasıl oldun
önceki gebeliğinde mi böyle geçmişti, çok zor ya ama az kaldı sabret 3 aydan sonra hafiflerCanım ben çok kötüyüm. Ne yersem çıkarıyorum. Ağzımda zehir gibi bir tat. Çok zor geçiyor
Aynen canım oğlumda 20. Haftaya kadar bu sekildeydim.önceki gebeliğinde mi böyle geçmişti, çok zor ya ama az kaldı sabret 3 aydan sonra hafifler
kendini pek aç bırakma, az az sık sık ye belki faydası olur, leblebi çubuk kraker falan dönüşümlü ye, yataktan gözünü açar açmaz atıştır, bir arkadaşım öyle yaparak rahatlamıştıGünaydın
Kontrolü olanlara hayırlı haberler diliyorum. Benim 3 gündür aşırı kusmam varhiçbirşeyden zevk alamaz oldum. Ne zaman geçecek oğlumda 5 ay hergün çıkarıyordum. Umarım bu bebik öyle olmaz. Var mı bulantısı kusması benim gibi çok olan. İki ilaç değiştirdik ama asla fayda etmedi...
Denemye çalışıyorum dediklerini ama öyle birşeyki mide asla kabul etmiyor. Sabır diyorum geçecek elbetkendini pek aç bırakma, az az sık sık ye belki faydası olur, leblebi çubuk kraker falan dönüşümlü ye, yataktan gözünü açar açmaz atıştır, bir arkadaşım öyle yaparak rahatlamıştı
Naptın canım kontrol kaçta hadi bekliyoruz İnş Dualarlaçok tesekkür ederim umarım iyi olur, yarın kontolümden sonra hemen paylaşacağım sizlerle
Ay çok iyi anlıyorum seni. Ben hayattan soğudum resmen allah 'in gücüne gider diye söylenmekte istemiyorum ama çok zor. Serum almayı denedin mı. Ben ara ara serum aldım. Su bile içemiyordum en azından vücuduma vitamin ve su giriyordu. Ağzım zehir gibi ve bu şu bastırır diyolar ya onları bile yemek işkenceydi hiçbisi bastırmıyordu. 11 n ci haftada hafifledi. Şimdi 12 haftanın içindeyim hergun özellikleri sabahları çıkarıyorum ama çok şükür yari yarıya geçti diyebilirim. Sabretmekten başka çare yok. Benim 5 yaşında birde oğlum var. Çocuklu olunca daha zorGünaydın
Kontrolü olanlara hayırlı haberler diliyorum. Benim 3 gündür aşırı kusmam varhiçbirşeyden zevk alamaz oldum. Ne zaman geçecek oğlumda 5 ay hergün çıkarıyordum. Umarım bu bebik öyle olmaz. Var mı bulantısı kusması benim gibi çok olan. İki ilaç değiştirdik ama asla fayda etmedi...
Aynı inanır mısın fayda eden tek birşey görmedim. 6.haftafa başladı bu kusma bulantı. Ağzımdaki o iğrenç tat. Sanırım daha da uzun sürecek gibi. Günden güne artıyor. Umarım seninki de hafifler bi an önce. Ya doktoruma söyledim ben ağzıma bi lokma dahi atamıyorum ve su içemiyorum diye. Kilo kaybın olursa serum takarız dedi. Ama 1 kilo vermişim. Bugün ya da yarın giderim sanırım. Çünkü iyice güçten düştüm. Oğlum çok ağlıyor bana birşey oluyor sanıyor kusarken. Daha minikAy çok iyi anlıyorum seni. Ben hayattan soğudum resmen allah 'in gücüne gider diye söylenmekte istemiyorum ama çok zor. Serum almayı denedin mı. Ben ara ara serum aldım. Su bile içemiyordum en azından vücuduma vitamin ve su giriyordu. Ağzım zehir gibi ve bu şu bastırır diyolar ya onları bile yemek işkenceydi hiçbisi bastırmıyordu. 11 n ci haftada hafifledi. Şimdi 12 haftanın içindeyim hergun özellikleri sabahları çıkarıyorum ama çok şükür yari yarıya geçti diyebilirim. Sabretmekten başka çare yok. Benim 5 yaşında birde oğlum var. Çocuklu olunca daha zor
maşallah canım benimde kıstım vardı acaba ne durumda inşallah benimkide kaybolmuştur cumartesi kontrolüm varGünaydın kızlar ben dün şiddetli kasık ağrısıyla hastanee gittim. Herşey yolundaymış şükür ki. Ben de 5.5 cm bi yumurta kisti vardı hamilelikle beraber çıkan. O yok olmuş oyle sevindim kiiii
Ekte de minnakım var :)
Hadi güzel haberler inşallah yok olmuşturmaşallah canım benimde kıstım vardı acaba ne durumda inşallah benimkide kaybolmuştur cumartesi kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?