- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.881
benimde 4-5 gibi artıyor.aslında açlıktan oluyor tam o saatte.birşeyler yiyebilirsin.ben yiyorum yiyorum yine devam bulantıyayok hayır yemek yemeden başlıyor zaten bulantı akşam üstü 4-5 gibi. sonra da ne yersem çıkartıyorum çok ilginç yaa anlamadım ben debulantı kusma dediğin sabah olur 'morning sickness' demişler hatta literatürde bu mevzuya sırf bu yüzden,yani sabah hiçbişeyim yok ne mübarek ne ters bir insanım ahahhaa
Çok geçmiş olsunAh yavrum ya oğlunu anlattıkça icim gitti. Ona belli etmeden lavaboya gitsen. Kesin serum al gözün açılacak kendini geçici de olsa iyi hissedeceksin. Ben ilk serumu aldiğimda 4 gün çok ıyiydim hatta. Bende midem kötü diye söylenince oğlum lavaboya git de rahatla diyor. Dün bir mağazada kabinde kıyafet denerken tansyionum anlık düştü. Hemen puf a oturdum. Fakat sonrasını hatırlamıyorum. Yere düşmüşüm mağaza görevlileri yardımcı oldu kendime gelene kadar. Sağ kaşımı yere vurmuşum şişti. Karnımı vurmamışımdır inşallah diye dua ettim. Kontrolüm haftaya. Endişeliyim(
Teşekkür ederim. Içime bi kurt düştü şimdi. Bisi olmamıştır umarım bebeğe. Sandalye seviyesinden yere düştüm ama düşme anını hatırlamıyorum.Çok geçmiş olsun
Yok canım öyle şey olurmu zaten bu grupta hala tam oturmuş değil yeni katılan arkadaşlar oluyor daha bizde birbirimizi çok tanımıyoruz aslında aşırı aktif bir grup değil bende eski grubumdan hala görüştüklerim var güzel arkadaşlıklar oluyor gerçekten kaynaşma zaman istiyor şuan herkes bulantı kusma tahlil peşinde toparlanamadık aslında sanada çok geçmiş olsun çok şükür bebiş seninleyken takma Kafana Allaha emanetS.a. suan 11+2 gunluk hamileyim..ve araniza katildim..riskli bir hamilelik geciyorum..kanama akinti..bu gunlere geldik...bebegim hamd olsun iyi..bu benim 2. Bebegim..oglum 9 yasinda 10 yil once oglumun grubuda burdaydi..ve biz halen gorusuyoruz..farkli yerlerde olmamiza ragmen ilerlettik..darisi bu grubun basina 34 yasinda ve ankarada oturuyorum..biraz gecmisi olursam daha iyi taniycam sizleri...bana dua edin arkadaslar...gorusuruz insallahhh
Doktorum bu gün acilen şehir dışına çıkmış sabahtan sekreteri aradı, yarın sabah 10 da gideceğimNaptın canım kontrol kaçta hadi bekliyoruz İnş Dualarla
Ilk oğluna hamileyken benimde öyle oluyordu. Milletin sabah bulanır benim ki akşam bulanırdı ama sadece hafta içi, hafta sonları bisey olmazdı, oğlum sanırım mesaiyi sevmiyordu hala daha okula ite kalka kaldırıp servise zor yetistiroyorum :)ya sevgili arkadaşlar kusmalardan konu açılmışken ; benim gibi gündüzleri keyfi gayet yerinde olup ta akşamları zehir olan var mı??? akşam oldum mu kusuyorum yaa ne yersem çıkarıyorum neden böyle sürekli midem bulanıyor ama sadece akşamları
Olsun hayırlısı olsun 1 gün daha büyücek minnakDoktorum bu gün acilen şehir dışına çıkmış sabahtan sekreteri aradı, yarın sabah 10 da gideceğim
Ben okumadım yorumunuzu, hem niye öyle dusundunuz burada evet bir birliktelik var ama asla öyle gruplaşma ve herkesi dışlama gibi bir durum söz konusu değil, herkes daha yeni yeni katılıyor, sizde hoş geldiniz, kaçıncı haftadasınızMerhaba lar.. dün yorum attım ama benim yorumum dışında herkese bir cvb verilmiş...siz grubumuzu kurmuşsunuz sanırım ben geç kaldım.. neyse rabbim hepinizin çocuğunu saglikla kucağına almayı basıp etsin allah'a emanet..
Evet teyzesi inşallahOlsun hayırlısı olsun 1 gün daha büyücek minnak
Benim ikinci oğlumda çok riskliydi kanama akıntılarla tamamladık, çok şükür dogumunu gordum. Allah size de saglikli bir dogum nasip etsin insallah. Stresinizi anlayabiliyorum bende yasadim ama gecici bunlar, bu sırada kendinize dikkat edin fazla efordan kaçının, kanama alanınız daha büyük muymuşS.a. suan 11+2 gunluk hamileyim..ve araniza katildim..riskli bir hamilelik geciyorum..kanama akinti..bu gunlere geldik...bebegim hamd olsun iyi..bu benim 2. Bebegim..oglum 9 yasinda 10 yil once oglumun grubuda burdaydi..ve biz halen gorusuyoruz..farkli yerlerde olmamiza ragmen ilerlettik..darisi bu grubun basina 34 yasinda ve ankarada oturuyorum..biraz gecmisi olursam daha iyi taniycam sizleri...bana dua edin arkadaslar...gorusuruz insallahhh
Ya şu netteki yorumlar ve burada kotu tecrube edinen hamilelerin hikayelerini okumaktan inanır mısın bende hasta oldum, artık kurcalamayacağım öyle yazılar falan, doktor ne diyorsa oSağlık ocağı baktı. Inanır misin d vitaminini geçtim başka değerler pozitif çıkmış. Nette de okuduklarım mahfetti beni moralim çok bozuk
Çok geçmiş olsun, korkma birşey olmaz, ben 6 aylık hamileyken perde asmaya çalışıyordum koltuğun sırtına bastım ayağım kaydı ve yere kapaklandım ama hiç birşey olmamıştı bebeğime, onlar öyle darbelere dayaniklilar yeter ki travma olmasın, ama yinede içini rahatlatmak için bir doktora görün canımTeşekkür ederim. Içime bi kurt düştü şimdi. Bisi olmamıştır umarım bebeğe. Sandalye seviyesinden yere düştüm ama düşme anını hatırlamıyorum.
Fikri olan var mı arkadaşlar? Napiyim sizce?sofiarya
Can'ım benim gittiğim vatan caddesindeki.Ahahaha cidden bu gebelikte bakılıyordu yaeşime. Baksam o da hamile çıkacak bizde de sanırım
Ay çok güzel ya maşallah hemen tahminde bulunmuş ben de tahmin isterim ama kesin görmeden söylemez doktorbaş ağrısı için de su ve duş al bol bol canım
Mustafa kır biliyorum. İlk gebeliğimde o bakmıştı herşeye. Mükemmel biri gerçekten.
Hangi bezmialem canım ben de Dragos da var oraya gidebilirim aslında çok mantıklı
Evet maalesef zaten 12. Haftada doktor bile söylerse emin olmamak gerekiyor bence 16 17 en neti
Ya kız istiyormuşsun ben sevindireyim seni hiiiiiç midem bulanmadı hep ekşi yedim sonuç nurtopu gibi kız :))) benim annemin de kızlarda hiç bulanmamış erkekte bulanmış ve tatlı istemiş.
Demem o ki bunlar bünye işi sanırım keşke benim de bir oğlum olsa
Merhaba lar.. dün yorum attım ama benim yorumum dışında herkese bir cvb verilmiş...siz grubumuzu kurmuşsunuz sanırım ben geç kaldım.. neyse rabbim hepinizin çocuğunu saglikla kucağına almayı basıp etsin allah'a emanet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?