2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benimde 4-5 gibi artıyor.aslında açlıktan oluyor tam o saatte.birşeyler yiyebilirsin.ben yiyorum yiyorum yine devam bulantıya

Merhaba lar.. dün yorum attım ama benim yorumum dışında herkese bir cvb verilmiş...siz grubumuzu kurmuşsunuz sanırım ben geç kaldım.. neyse rabbim hepinizin çocuğunu saglikla kucağına almayı basıp etsin allah'a emanet..

Çok geçmiş olsun

Yok canım öyle şey olurmu zaten bu grupta hala tam oturmuş değil yeni katılan arkadaşlar oluyor daha bizde birbirimizi çok tanımıyoruz aslında aşırı aktif bir grup değil bende eski grubumdan hala görüştüklerim var güzel arkadaşlıklar oluyor gerçekten kaynaşma zaman istiyor şuan herkes bulantı kusma tahlil peşinde toparlanamadık aslında sanada çok geçmiş olsun çok şükür bebiş seninleyken takma Kafana Allaha emanet

Ilk oğluna hamileyken benimde öyle oluyordu. Milletin sabah bulanır benim ki akşam bulanırdı ama sadece hafta içi, hafta sonları bisey olmazdı, oğlum sanırım mesaiyi sevmiyordu hala daha okula ite kalka kaldırıp servise zor yetistiroyorum :)

Ben okumadım yorumunuzu, hem niye öyle dusundunuz burada evet bir birliktelik var ama asla öyle gruplaşma ve herkesi dışlama gibi bir durum söz konusu değil, herkes daha yeni yeni katılıyor, sizde hoş geldiniz, kaçıncı haftadasınız

Benim ikinci oğlumda çok riskliydi kanama akıntılarla tamamladık, çok şükür dogumunu gordum. Allah size de saglikli bir dogum nasip etsin insallah. Stresinizi anlayabiliyorum bende yasadim ama gecici bunlar, bu sırada kendinize dikkat edin fazla efordan kaçının, kanama alanınız daha büyük muymuş

Sağlık ocağı baktı. Inanır misin d vitaminini geçtim başka değerler pozitif çıkmış. Nette de okuduklarım mahfetti beni moralim çok bozuk
Ya şu netteki yorumlar ve burada kotu tecrube edinen hamilelerin hikayelerini okumaktan inanır mısın bende hasta oldum, artık kurcalamayacağım öyle yazılar falan, doktor ne diyorsa o

Çok geçmiş olsun, korkma birşey olmaz, ben 6 aylık hamileyken perde asmaya çalışıyordum koltuğun sırtına bastım ayağım kaydı ve yere kapaklandım ama hiç birşey olmamıştı bebeğime, onlar öyle darbelere dayaniklilar yeter ki travma olmasın, ama yinede içini rahatlatmak için bir doktora görün canım

Can'ım benim gittiğim vatan caddesindeki.
Ama Dragos'ta da vardır herhalde

bizde 9.haftanın içindeyiz kızlar bende de çok fazla bas dönmesi ve bayılma hissi ve afedersiniz asırı dere cede gegirme hissi var mide ekşimesi de cabası.oğlumda okadar rahattım ki bu adeta yıktı beni..kusma yok ama yemek yesem bi bulantı hissi oluyor.herseyi gectim gegirme öldürüyor beni.ne iyi gelir bu gegirmeye bi yardımcı olsanız.insanlarla konuşurken bile sürekli ağzımı kapatıyorum..(( oderece kötü

Selam annisler aramiza yeni katilanlar olmus hosgeldiler topigimize benim 12.haftada olan annislere bir sorum olucak. Bebegini hisseden varmi kizlar ben hissediyor gibiyim ama yaniliyorda olabilirim ikin ci gebeligim tecrubem var ama unutmusum cocuk hareketini. Acaba kendimimi kandiriyorum

Ben mesajların hepsini okuyamıyorum son bir iki sayfayi okuyorum
Hoşgeldiniz

E bizden de bir merhaba o zaman gerçi ben bişey anlamadım çok karışık ama kıpır kıpırdı miniğim maşallah
Hamdolsun iyi bebişim. 11+2 bugün normalde ama 11+5 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığıda normal sınırda şükür. İkili test için 75 tl verdim özel hastanede. Bir hafta sonra çıkıcak bakalım sonuçlar. Rabbim tüm kontrolü olanlar için veya sıkıntıle gebelikler için hayırlısını versin kızlar.

Eklentiler

• IMG-20171018-WA0000.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…