2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar benim gibi nefes darligi ceken varmi aranizda. aldigim nefes sanki bana yetmiyor. hani burnum tikali hasta felanda degilim. ama sanki yeterince alamiyorum. hafifden boguluyorum sanki

Ya kiyamam oğluna. Benimde 6 haftalıkken başladı. 5 artılardaydım. Ben 3 kilo verdim. Ayağa kalkamıyordum inan. Hala çok halsizim tansiyonum düşüyor bisi yapamıyorum. Serum vücud direncini biraz yükseltiyor. Oğlun küçükse senin işin daha zor allah yardimcin olsun insallah ilki gibi 20 hafta sürmez. Benim ilkinde 13 hafta filan sürmüştü. Ama bunda hic bitmicek gibi.

Aaa çok enterasan ben Aydin da sağlık ocağında yaptırdım hepsini.herhalde teknik imkanlarla alakalı.sasirdim.
ben de bakılmasına şaşırdım belki illere göre laboratuvar sistemleri ve istenilen tetkikler değişiyor olabilir?? istanbul için ortak kullanılan bir laboratuvar sistemi var istanbuldaki tüm aile hekimleri aynı sistemi kullanır ve sistemde toxoplazma rubella cmv yok maalesef ozmaan İstanbul için diye düzeltelim madem,diğer iller konusunda bir fikrim yok size bakıldıgından eminseniz ozaman muhtemelen sistem farklıdır

ya sevgili arkadaşlar kusmalardan konu açılmışken ; benim gibi gündüzleri keyfi gayet yerinde olup ta akşamları zehir olan var mı??? akşam oldum mu kusuyorum yaa ne yersem çıkarıyorum neden böyle sürekli midem bulanıyor ama sadece akşamları

Canlar Günaydın
Tahlil yaptırmıştım tsh 0.24 çıktı doktoru aradık bir sonraki muayeneye aç gelmemi söyledi bir sonraki muayene taa 2 hafta sonra daha erken mi gitsem acaba ?
sofiarya canım sen ne dersin? Panik oldum ben

Benim de gece yarısı 4 gibi uyanıp saatlerce öğürmeler başladı

yok tatlım yaa hiç panik olma zaten tsh ın alt sıınırı 0,30larda falan seninki de altsınırda sayılır. bence doktorun dediğini dinle 2hafta sonra gidersin t3 t4 değerlerinde de oynamalar var mı onlar nasıl?

Akşam yemeklerini yağlı ağır mı yiyorsunuz acaba, ben akşamları da kahvaltı, salata, patates böyle geçiriyorum yağlı etli yemeklerden uzak duruyorum canım isterse de çok az yiyebiliyorum. Hormonlar farkediyor olabilir gündüz ve gece mesela akşam bana uyku bastırıyor ve çok halsizleşiyorum, erkenden yatmak istiyorum, yatmazsam başım dönüyor. Sabah pek yaşamıyorum bu dediklerimi.

yok hayır yemek yemeden başlıyor zaten bulantı akşam üstü 4-5 gibi. sonra da ne yersem çıkartıyorum çok ilginç yaa anlamadım ben de bulantı kusma dediğin sabah olur 'morning sickness' demişler hatta literatürde bu mevzuya sırf bu yüzden,yani sabah hiçbişeyim yok ne mübarek ne ters bir insanım ahahhaa

Benim de aç kalınca bulantım artıyor, o saatlerde muhakkak iştahım olmasa da zeytin, grissini gibi şeyler yiyorum boş mide daha fena oluyor, öğünleri beklemiyorum zaten doğru dürüst yemek de yapamıyorum. Ama baş dönmesi, mide bulantısı sabah değil daha çok akşam yaşadığım için artık gidip uzanıp dinleniyorum, bu saatte yatılmaz diyordum önceden ama daha kötü oluyorum ayakta.

Bu arada arkadaşlar hicri takvimde baktım, 16 mayıs 2018 Ramazan başlangıcı olarak görünüyor, Ramazan'da doğum yapacağız bir kısmımız, doğumu daha önce olanlarınki de sonuçta 3 aylar içerisinde olacak, güzel bir zamanda doğacaklar, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)

Oğlum 2 yaşında. Annecim annecim korktum diye ağlıyor. Mosmor oluyor korkudan titriyor. Ağzımı tutuyor. Yavrum aklı sıra beni korumak istiyor dediğin gibi ben de tansiyon düşüklüğü var. Haklisin gene serum gücümü yerine getirir belki hemen gidicem sabah insallah bu da biter 13. Haftada.

Ben oğlumu ramazanda dogurmustum buda belki ramazanda olur :)

İki hafta sonu da ikili testin var doktor istersen yaptır dedi fiyatında 75 TL büyük ihtimal yaptırıcam

Ah yavrum ya oğlunu anlattıkça icim gitti. Ona belli etmeden lavaboya gitsen. Kesin serum al gözün açılacak kendini geçici de olsa iyi hissedeceksin. Ben ilk serumu aldiğimda 4 gün çok ıyiydim hatta. Bende midem kötü diye söylenince oğlum lavaboya git de rahatla diyor. Dün bir mağazada kabinde kıyafet denerken tansyionum anlık düştü. Hemen puf a oturdum. Fakat sonrasını hatırlamıyorum. Yere düşmüşüm mağaza görevlileri yardımcı oldu kendime gelene kadar. Sağ kaşımı yere vurmuşum şişti. Karnımı vurmamışımdır inşallah diye dua ettim. Kontrolüm haftaya. Endişeliyim (

benimde mide bulantım yoktu sayılır.ama 11. haftadan itibaren oluyor.şimdide öğlen başlıyor akşam da mide bulantısıyla devam ediyor.bir hafta oldu sıkıldım bu işten.geçsin diye bekliyorum.kusmuyorumda rahatsızım akşamları.evimde banyo kokuyor onlarda tetikliyor.evin tozlanması pis olması benim midemi bulandırıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…