- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.901
Ayyy ciddi misin çok geçmiş olsun ya. Rabbim koruyor. Birşey olmaz izniyle. Sen benden de kötüsün sanırım. Allah yardım etsin.Ah yavrum ya oğlunu anlattıkça icim gitti. Ona belli etmeden lavaboya gitsen. Kesin serum al gözün açılacak kendini geçici de olsa iyi hissedeceksin. Ben ilk serumu aldiğimda 4 gün çok ıyiydim hatta. Bende midem kötü diye söylenince oğlum lavaboya git de rahatla diyor. Dün bir mağazada kabinde kıyafet denerken tansyionum anlık düştü. Hemen puf a oturdum. Fakat sonrasını hatırlamıyorum. Yere düşmüşüm mağaza görevlileri yardımcı oldu kendime gelene kadar. Sağ kaşımı yere vurmuşum şişti. Karnımı vurmamışımdır inşallah diye dua ettim. Kontrolüm haftaya. Endişeliyim(
yok ben 4 öğün yiyorum zaten o saatlerde tok oluyor karnım. yedikten 1saat sonra başlıyor hatta,kusmayı hiç sevmem içimde tutuyorum tutuyorumm son raddeye kadar ama çoğunlukla kusmayla sonuçlanıyor,kusuyorum rahatlıyor bi daha yanma başlıyor bu sefer ama ona çözüm var allahtan gaviscon içiyorum yatana kadar şişe elimde yudum yudum iyi geliyorbenimde 4-5 gibi artıyor.aslında açlıktan oluyor tam o saatte.birşeyler yiyebilirsin.ben yiyorum yiyorum yine devam bulantıya
kanama yoksa sıkıntı yok;rahimiçi kompakt bir ortam zaten havayastıgı gibi... çok ciddi karına travma olmadıgı sürece sıkıntı olmaz endişelenmeTeşekkür ederim. Içime bi kurt düştü şimdi. Bisi olmamıştır umarım bebeğe. Sandalye seviyesinden yere düştüm ama düşme anını hatırlamıyorum.
Fikri olan var mı arkadaşlar? Napiyim sizce?sofiarya
İlk gebeliğim bu inşallah.Selam annisler aramiza yeni katilanlar olmus hosgeldiler topigimize benim 12.haftada olan annislere bir sorum olucak. Bebegini hisseden varmi kizlar ben hissediyor gibiyim ama yaniliyorda olabilirim ikin ci gebeligim tecrubem var ama unutmusum cocuk hareketini. Acaba kendimimi kandiriyorum
İlk gebeliğim bu inşallah.Lakin hissetmiyorum ben. Ama deneyimli gebelerin dahaa erken farketmesi olası olabilir belki
Merhaba lar.. dün yorum attım ama benim yorumum dışında herkese bir cvb verilmiş...siz grubumuzu kurmuşsunuz sanırım ben geç kaldım.. neyse rabbim hepinizin çocuğunu saglikla kucağına almayı basıp etsin allah'a emanet..
E bizden de bir merhaba o zamangerçi ben bişey anlamadım çok karışık ama kıpır kıpırdı miniğim maşallah
Hamdolsun iyi bebişim. 11+2 bugün normalde ama 11+5 çıktı ultrasonda.Ense kalınlığıda normal sınırda şükür. İkili test için 75 tl verdim özel hastanede. Bir hafta sonra çıkıcak bakalım sonuçlar. Rabbim tüm kontrolü olanlar için veya sıkıntıle gebelikler için hayırlısını versin kızlar.
ben normal bir zamanda olsa saçmalamayın bu haftada çocuk mu hissedilir literatüre ters derdim amaaaaaaaa benim haftam senden daha geride 10 haftadayım. ben dün bariz bir şekilde hareket ettiğini hissettim,itikledi beni resmen. yani azçok neye benzediğini tahmin edebildiğim için de yanıldıgımı ya da barsak hareketi oldugunu sanmıyorum.ben de kızımı 19-20.haftalarda hissetmiştim.ikinciler erken hissedilir diye bir inanış var halk arasında ama bukadar erken olacagını hiç düşünmemiştim.Tatlim valla deneyimliyim inan unutmusum boyle damar atmasi gibi pit pit oluyor ama erken diyorum kizimi 16 haftayken hissetmistim zaten bir zaman sonra disardan da belli oluyor hayirlisi diyelim artik
E bizden de bir merhaba o zamangerçi ben bişey anlamadım çok karışık ama kıpır kıpırdı miniğim maşallah
Hamdolsun iyi bebişim. 11+2 bugün normalde ama 11+5 çıktı ultrasonda.Ense kalınlığıda normal sınırda şükür. İkili test için 75 tl verdim özel hastanede. Bir hafta sonra çıkıcak bakalım sonuçlar. Rabbim tüm kontrolü olanlar için veya sıkıntıle gebelikler için hayırlısını versin kızlar.
ben normal bir zamanda olsa saçmalamayın bu haftada çocuk mu hissedilir literatüre ters derdim amaaaaaaaa benim haftam senden daha geride 10 haftadayım. ben dün bariz bir şekilde hareket ettiğini hissettim,itikledi beni resmen. yani azçok neye benzediğini tahmin edebildiğim için de yanıldıgımı ya da barsak hareketi oldugunu sanmıyorum.ben de kızımı 19-20.haftalarda hissetmiştim.ikinciler erken hissedilir diye bir inanış var halk arasında ama bukadar erken olacagını hiç düşünmemiştim.
ben normal bir zamanda olsa saçmalamayın bu haftada çocuk mu hissedilir literatüre ters derdim amaaaaaaaa benim haftam senden daha geride 10 haftadayım. ben dün bariz bir şekilde hareket ettiğini hissettim,itikledi beni resmen. yani azçok neye benzediğini tahmin edebildiğim için de yanıldıgımı ya da barsak hareketi oldugunu sanmıyorum.ben de kızımı 19-20.haftalarda hissetmiştim.ikinciler erken hissedilir diye bir inanış var halk arasında ama bukadar erken olacagını hiç düşünmemiştim.
Bende oluyor. Çarpıntım oluyor hatta.
görmeden aşık ettiler bizi kendilerine maşallah evet bacaklar ayaklar hepsi belli bebeğininKızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mıya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Ay maşallah kuzuyaKızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mıya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Maşallah çok güzel gözüküyor.Kızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mıya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
yaaa bu bencee kızz maşallahhKızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mıya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Canım senin yaptırdıgın test ıgm yani hastalığı şuan geçirip geçirmediğini gösterir. Igg olanlarını yaptırırsan önceden hastalığı geçirip geçirmediğini görürsün. Öncesi pozitifse bağışıklığın vardır. Rahat olursun ama önceden geçirmediysen çok dikkatli olmak lazım. Senin ıgg testlerini yaptırman lazım bağışıklığın olup olmadığını görmek için. Toxoplasma çiğ etten iyi yıkanmamış sebzeden ve kedi dışkısından bulaşabiliyor. Eger bağışıklığın varsa hiç sıkıntı yok.Canım benim bütün yapılanlar negatif cıktı ıgm olarak yapmıs doktorum bu durumda kediden uzak durmak mı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?