2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayyy ciddi misin çok geçmiş olsun ya. Rabbim koruyor. Birşey olmaz izniyle. Sen benden de kötüsün sanırım. Allah yardım etsin.
Bu arada gizli gizli banyoya koşuyorum ama sesimi alır almaz koşup geliyor. Bir de afedersin eşşek gibi ses çıkıyor öğürürken. Vücudumda kırmızı noktalar çıktı benimde. Doktor zorlanmaktan dedi. Anlicağın insan gibi kusmuyorum

benimde 4-5 gibi artıyor.aslında açlıktan oluyor tam o saatte.birşeyler yiyebilirsin.ben yiyorum yiyorum yine devam bulantıya
yok ben 4 öğün yiyorum zaten o saatlerde tok oluyor karnım. yedikten 1saat sonra başlıyor hatta,kusmayı hiç sevmem içimde tutuyorum tutuyorumm son raddeye kadar ama çoğunlukla kusmayla sonuçlanıyor,kusuyorum rahatlıyor bi daha yanma başlıyor bu sefer ama ona çözüm var allahtan gaviscon içiyorum yatana kadar şişe elimde yudum yudum iyi geliyor

kanama yoksa sıkıntı yok;rahimiçi kompakt bir ortam zaten havayastıgı gibi... çok ciddi karına travma olmadıgı sürece sıkıntı olmaz endişelenme

İlk gebeliğim bu inşallah. Lakin hissetmiyorum ben. Ama deneyimli gebelerin dahaa erken farketmesi olası olabilir belki

İlk gebeliğim bu inşallah. Lakin hissetmiyorum ben. Ama deneyimli gebelerin dahaa erken farketmesi olası olabilir belki

Tatlim valla deneyimliyim inan unutmusum boyle damar atmasi gibi pit pit oluyor ama erken diyorum kizimi 16 haftayken hissetmistim zaten bir zaman sonra disardan da belli oluyor hayirlisi diyelim artik

aramiza hos geldin alinma sakin nereye gidiyorsn annesi tabikide sanada yer var.

Tatlim valla deneyimliyim inan unutmusum boyle damar atmasi gibi pit pit oluyor ama erken diyorum kizimi 16 haftayken hissetmistim zaten bir zaman sonra disardan da belli oluyor hayirlisi diyelim artik
ben normal bir zamanda olsa saçmalamayın bu haftada çocuk mu hissedilir literatüre ters derdim amaaaaaaaa benim haftam senden daha geride 10 haftadayım. ben dün bariz bir şekilde hareket ettiğini hissettim,itikledi beni resmen. yani azçok neye benzediğini tahmin edebildiğim için de yanıldıgımı ya da barsak hareketi oldugunu sanmıyorum.ben de kızımı 19-20.haftalarda hissetmiştim.ikinciler erken hissedilir diye bir inanış var halk arasında ama bukadar erken olacagını hiç düşünmemiştim.

Canim hayirli olsun bir skinti cikmamis negizel darisi bize olsun minnakin ultrason da silik cikmis telden kaynakli sanirim cinsiyet tahmini yapmadimi peki?

herseyin iyi olmasiba cok sevindim sonuclarinda insallah guzel cikar cinsiyet tahmibi yapmadimi doktorun

Ayyy insalh canim yaa valla icimi ferahlatdin insallh hissettiklerimiz minnaklarimizdir :)

sen bu kadar erken hissettine gore benimki kiz galiba hala tik yok artik. kiz gec oynar derler. bide 3 haftayi bekledim icin korkulu bekliyorum artik en son ultrasyonda uyuyordu hareket gormedim 10 haftalikken. simdi sitresli bekliyorum

Kızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mı ya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.

Eklentiler

• 25D4FB2B-5967-4837-8AF2-7DF148F2732A.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 81
  • BE3625CC-0614-49F4-A221-A7FF8C43A712.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mı ya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
görmeden aşık ettiler bizi kendilerine maşallah evet bacaklar ayaklar hepsi belli bebeğinin

Ay maşallah kuzuya ben bu nub olayını hic anlayamadım cnm ya

Maşallah çok güzel gözüküyor.

Canım benim bütün yapılanlar negatif cıktı ıgm olarak yapmıs doktorum bu durumda kediden uzak durmak mı lazım
Canım senin yaptırdıgın test ıgm yani hastalığı şuan geçirip geçirmediğini gösterir. Igg olanlarını yaptırırsan önceden hastalığı geçirip geçirmediğini görürsün. Öncesi pozitifse bağışıklığın vardır. Rahat olursun ama önceden geçirmediysen çok dikkatli olmak lazım. Senin ıgg testlerini yaptırman lazım bağışıklığın olup olmadığını görmek için. Toxoplasma çiğ etten iyi yıkanmamış sebzeden ve kedi dışkısından bulaşabiliyor. Eger bağışıklığın varsa hiç sıkıntı yok.

Kizlar doktorlariniz rahim agzi uzunlugu olcuyor mu?Ben en son kontrolde yani 8+5te baktirdim.iyi demisti ama sayisal bir deger soylemedi.bende unuttum sormayi.gerci 12 haftadan itibaren olculmesi gerekiyormus.insallah hepimiz icin hersey olmasi gerektigi gibi olur hamilelik boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…