- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.061
yumurta, peynir ve yogurdu tatli seylerle karistirip vermeyi deneyebilirsin. sabah yumurtasinin icine azicik muz kat yada peyniri ezip icerisine anne sutu yada devam sutu ekleyip bir deneyebilirsin. belki tatlaninca yer.
benim kizim da desteksiz oturamiyor, yana donmesi icin ilgisini cekecek seyler gostererek onu tesvik edebilirsin, birkac defa donunce zaten onun da hosuna gider bagimsizlik :)
uyku benim de kanayan yaram. gunduz hic uyumuyor, gece 12 den once yatmiyor. uyku isini beceremiyorum galiba ben.
Ben gunde 1 -2 kere doyacak kadar ek gida veriyorum..Bugun kahvalti yaptirdim ve aksama dogru ispanak yemegini blendrdan gecirip yedirdim .onun haricii hep emiyor..Kizlar iyi aksamlar selam dun oglum tam 7.ayini doldurdu.ne yumurta ne peynir nede yogurt yiyor nolucak bole bilmem.uzuluyorum.corbasini guzel iciyo oda keyfi yerinde olursa.farkettim surekli tatli seyler istio meyve puresi bebe bskuvisi gibi.dis diorum daha diste yok.daha oturamiyor tam yana dusuyor birde yan donemiyor henuz tam olarak.uykusu hala oturmadi.gun icinde zorla geciyor uykuya.gece hele yarim sate bir kalkiyor sizlerde nasil durum ???
Benim ki 1 kere uyuyor zorla oda yarim saat sonra uyaniyor hemen yetişip emzirirsem 1 1.5 saati buluyor (disarda daha iyi uyuyor ama malum havalar soğuk evdeyiz bu aralar)Kizlar bebisleriniz gunde kac kere uyuyor?
Himmm .... benim ki bazen 2 bazen 3.Benim ki 1 kere uyuyor zorla oda yarim saat sonra uyaniyor hemen yetişip emzirirsem 1 1.5 saati buluyor (disarda daha iyi uyuyor ama malum havalar soğuk evdeyiz bu aralar)
Ben gunde 1 -2 kere doyacak kadar ek gida veriyorum..Bugun kahvalti yaptirdim ve aksama dogru ispanak yemegini blendrdan gecirip yedirdim .onun haricii hep emiyor..
Yumurtayi hasliyorum sadece sarisini ayri olarak yediriyorum.Kahvaltida ne veriosun peki cnm?sebze corbasi yada meyve puresi yogurt veriomusun
Günde olarak birşey diyemem ama bazen 2 saat bazen 3 saat arayla uyuyor.tabi gaz durumuna gore 15 dk ile 1.5 saat arasında uyuma suresi oluyor.ilk yarim saatte %90 uyanıyor,ilk uyanmasinda fark edip geri daldırabilirsem 1.5 saate çıkabiliyorKizlar bebisleriniz gunde kac kere uyuyor?
Kizlar bebisleriniz gunde kac kere uyuyor?
Kızlar benim oğlan yaninda biri olmadan durmuyor hiç.önceden oyun halısında falan kendi oyalamıyordu bi 10 dk kadar şimdi oda yok.yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz.sizde durumlar nasıl?
Yumurtayi hasliyorum sadece sarisini ayri olarak yediriyorum.
Biraz ekmek ici yada bebe biskuvisi 1 tatli kasigi pekmez 1 tatli kasigi labne ihlamurla karistirip yediriyorum ..
Yogurt yediriyorum ,bazen icine muz rendeliyorum ....
Yogurt corbasi tarhana ,sehriye ,brokoli ve sebze corbalarindan veriyorum.
Irmiği hafif suyla pisiriyorum icine 1 tatli kasigi pekmez ve 1 meyve rendeliyorum com guzel kilo aldiriyor ... ve surekli emiyor.
Su ile veya cay ile de yapabilirsin .icine 1 cay kasigi terryagida atiyorum.Ihlamur yerine suyla yada meyve suyuyla yapsak olurmu??birde irmik pisiriyorum demissin ya nekadardan yapiosun bnde deniyim
Su ile veya cay ile de yapabilirsin .icine 1 cay kasigi terryagida atiyorum.
1 cay bardagi suya 1 yemek kasigi irmigi ocaga aliyorum katilasana kadar pisiriyorim. Sonra 1 tatli kasigi pekmeZ ve 1 muz veya elma rendeliyorum cok guzel bir ara ögun oluyor.Bebisin kac kilo suan .
selam kızlar, oğlum emerken diş kaşıma niyetiyle beni yemeye çalışıyor.diş eti hafif kabardı ama henüz çıkmadılar. kararlı bir tonda hayır diyorum garibim korkuyor mu üzülüyor mu bilmiyorum ama içlenşp dudaklarını büze büze ağlıyor. siz nasıl öğrettiniz ısırmaması gerektiğini?
Bu kadar şeyin tadımını hangi ara yaptırdınızYumurtayi hasliyorum sadece sarisini ayri olarak yediriyorum.
Biraz ekmek ici yada bebe biskuvisi 1 tatli kasigi pekmez 1 tatli kasigi labne ihlamurla karistirip yediriyorum ..
Yogurt yediriyorum ,bazen icine muz rendeliyorum ....
Yogurt corbasi tarhana ,sehriye ,brokoli ve sebze corbalarindan veriyorum.
Irmiği hafif suyla pisiriyorum icine 1 tatli kasigi pekmez ve 1 meyve rendeliyorum com guzel kilo aldiriyor ... ve surekli emiyor.
Benim 3 cocugum var digerlerinden de tecrubeliyim ..Bu kadar şeyin tadımını hangi ara yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?