2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya doktor ıgm ler söylemiş hastanede de onları yaptırdım olmadı ıgg leri de yaptırayım

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 8+3 haftalık hamileyim 7 haftada kanama geçirdim proluton depot iğne verdi Dr 2 kere vuruldu şimdiye kadar vajinal Protestan kullanıyorum birde ama hala devam ediyor kahverengi lekelenme ve en son pazartesi gittim hala rahimde kanama alanı gözüküyor wc dışında çok kalkma dedi Dr siz ne kadar sürede düzeldiniz başka bir tedavi vermişlermiydi kusura bakmayın uzun yazdım.

Kızlar merhaba. Bugün benim de kontrolüm vardı. Sabaha kadar yatakta döndüm durdum. Uyku girmedi gözüme stresten. Acaba iyi mi diye. 6 sene sonra gelen mutluluk böyle stresten uyutmayabiliyor. 10+5 tik bugün. Ellerini ayaklarını gördüm. Oynatıyordu ama ultrason resminde hiç belli değil niye öyle olmuş anlamadım. Buraya da koyarım bakarsınız.
Geçen gün tüp bebeklere sezaryen yapılıyor mevzusunu konuşmuştuk. Bu konuda doktorum çok rahatlattı. Kesinlikle öyle bir şey Yok tabi ki normal Doğum yapabilirsiniz bütün bebekler bütün gebeler kıymetli dedi. Bir uzmana yönlendirdi beni. Nefes egzersizleri pilates gibi çalışmalar yaptırıyormuş normal Doğum için. Bir bakıma Doğum koçu gibi.
Benim doktoruma da birkaç hastanıza ücretsiz bu eğitimleri vermek istiyorum demiş. Doktorum sağolsun beni yönlendirdi. Normalde çok maliyetli bu eğitimler gitmeni tavsiye ederim dedi. Saatleri vs uyarsa gitmeyi düşünüyorum.
Tsh ım 0.25 çıkmıştı. Dr endişe etti biraz böyle düşmüş olmasına. Bugün tekrarladı. Yine 0.25.
Şimdilik ilaca gerek yokmuş. 15 gün sonra testi tekrarlayacağız. Benden bugünkü haberler bu kadar. Sizleri de okudum tek tek.

Canım benim de 0,25 çıktı. Dr şimdilik ilaca gerek Yok dedi. 15 gün sonra çağırdı. Testi tekrarlayacak. Sanırım sınıra yakın olduğundan gerek görmedi.

Can'ım çok geçmiş olsun. Merak etme iyidir inş.

Doktorum bu gün acilen şehir dışına çıkmış sabahtan sekreteri aradı, yarın sabah 10 da gideceğim
Yaa kısmete bak. Sen kalp atışlarını duyacaktın dimi? Bir tek sen kalmıştın :) heyecan artıyor.
Maşallah Can'ım

Kızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mı ya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
Ya ne güzel resimde belirgin çıkmış. Ben de elleri ayakları gördüm kıpır kıpır ama resimde çıkmamış hiç. Top gibi bişey

Kızlar doktora gittim kendimi iyi hissetmiyorum diye. İyiydi gayet çok şükür :) nub a bakacak olan var mı ya elleri parmakları ayakları yüzü o kadar netti ki çok mutlu oldum duygulandım.
ben bir nub çıkıntıısı gördüm sanki,bence erkek

Evet ya ben de çok sevindim denk geldi diye güzel zamanlar inşallah :)

Çok üzüldüm okurken en iyisi artık yalnız dışarı çıkmamak. Ben de araba kullanırken kötü olmaya başladım sanki. Acaba zararlı mı hiç soramadım. Çok geçmiş olsun bişey olsa kanama ağrı vs olurdu bişey yoktur. Hafif düşmüşsünüz zaten Allah korusun
Can'ım benim gittiğim vatan caddesindeki.
Ama Dragos'ta da vardır herhalde
Gittim Bugun teşekkürler ben merak ettim hangisine gideceğini :))
Ben de sordum bugün hissediyor gibiyim diye. Mümkün değil dedi ama ben hissediyorum

Maşallah ya Allah bağışlasın. Sonuçlara da sevindim hep böyle devam edelim.

görmeden aşık ettiler bizi kendilerine maşallah evet bacaklar ayaklar hepsi belli bebeğinin

Ay maşallah kuzuya ben bu nub olayını hic anlayamadım cnm ya

Maşallah çok güzel gözüküyor.

yaaa bu bencee kızz maşallahh
Çok teşekkürler kızlar ben kızımda hiç net göremediğim için çok mutlu etti beni
Ya naif kemikli diye kız olabilir cansu gerçekten

sen bu kadar erken hissettine gore benimki kiz galiba hala tik yok artik. kiz gec oynar derler. bide 3 haftayi bekledim icin korkulu bekliyorum artik en son ultrasyonda uyuyordu hareket gormedim 10 haftalikken. simdi sitresli bekliyorum
valla bilemiyorumki cinsiyet konusunda insanın içine hiç mi birşey doğmaz yok sıfır nötrüm hiçbir şey hissetmiyorum. etrafımdakiler erkekk diyor ama bence bir kızım var bi de erkek olsun işte diye dyorlar gibi geliyor.. gerçi kızımda hep erkek demiştim,kız çıktı benim tahminlerim de pek işe yarıyor sayılmaz
sen hep kız diyorsun ama bence senin oğlun olacak gibi

Ya şu netteki yorumlar ve burada kotu tecrube edinen hamilelerin hikayelerini okumaktan inanır mısın bende hasta oldum, artık kurcalamayacağım öyle yazılar falan, doktor ne diyorsa o
Ah sorma konuyla ilgili bilgisi olan da yazıyor olmayanda. Kafamız allak bullak oldu. Bu arada senin bugün kontrolün vardı sanırım. Güzel haberlerle gel inşallah
d vitamini yiyeceklerle tamamlamak zor, eger her gun 20dk guneslenmiyorsaniz mutlaka takviye gerekiyor. Bu arada d vitamini dusuklugu cok yayginmis. En azindan bol sut icin doktora gidene kadar

20 damla içiyorum direk. Devit3 diye bir damla

Haklısın çok büyükmüş biz anasınıfı binasında sadece 8 kişiyiz hepsi biliyor oyüzden

Kızlar bugün dr a gittim d vitamini için kalsiyum ve D vitamini birarada olan calsinet diye suda eriyen bi ilaç verdi fakat tereddüt etti. 3. Aydan sonra başlamani öneririm falan dedi. Sonra aile hekimine gittim o da devit 3 damla+2 kullanımlık ampul önerdi. D vitaminin aşırı düşük hemen kullan dedi. Fakat bu iki ilaçta gebelikte C kategorisindeymis. Kafam karıştı yine ama d vitamini eksikliği de zarar. Sanırım devit 3 ü kullanıcam

Ay ya o geğirme olayı bende de var niye oluyor anlamış değilim bende

Sağol canım ben de görürdüm ama resimden dökülmezdi bir tÜrlü maşallah sana da çok sevindim bir dahaki kontrol ne zaman? Eğitimler senin için büyük şans :)

Hoşgeldin öncelikle...burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor...mesajınız gözden kaçmış olabilir...bu dönemde çoğumuz sıkıntılı gebelik geçiriyoruz..sağlıkla alın sizde bebeğinizi inş
Gözün aydın canım
hoşgeldin..benimde sizin gibi 7.haftada kanamam oldu...o gün kasık ve belimde de ağrılar vardı..kasılmaları kesmek için endol isimli bi ilaç kullandım 3 gün boyunca..yaklaşık 1 hafta çok az az kahverengi lekelenmelerim devam etti.zaten bu süreçte kullandığım ilaçlar vardı aynen devam ettim..protestonun ampul günde 1..jel günde 1. 2 hafta devam ettim..daha sonra haftada 1 prulotona iğne devam ettik..çok şükür 3 hafta sonunda rahimde ki kanama alanı kaybolmuştu......inş sizde anlatırsınız bir an önce

Maşallah bebişine. Bana erkek gibi geldi. Oğlumun ultrason görüntüsüne benzettim bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…