2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evdeki kokulu herşeyi kaldırdım ama nafile eve girince basliyor
Psikolojik olabilir mi acaba. Ben zaten kokulu bişey kullanmam parfüm bile. Ama evin kokusu havasız geliyor bana ya :-(

Helal olsun canım olurmu öyle şey
Sağol canım
ist. Anadolu yakasinda bulunan arkadaslar ikili test icin nereye gittiniz yada gitmeyi dusunuyorsunuz
Ben arkadaşlar tavsiye edince doktoruma sordumtansiyom için kan akışına falan bakılır yaptır bence dedi. Bezmialem Dragos sahil şubesine gittim Bugün canım gitmişken tansiyon sıkıntımı anlattım o da yaptır önemli dedi. Kendisi yaptı sonra da kan testi aldı. Muayene için 75 tl vermiştim ayrıca 92 sanırım öyle bir ücret ödedim okadar Acıbadem’in laboratuvarına gönderiyorlarmış hastane güzel tavsiye edeitm

ist. Anadolu yakasinda bulunan arkadaslar ikili test icin nereye gittiniz yada gitmeyi dusunuyorsunuz
Ben kozyatagina oturuyorum. Doktorumda central hospital da. Çarşamba gününe randevu verdi test için. Ona gideceğim. Çok pahalı geldi bana ama bakalım. Birde kafam karışık bu ikili testle alakalı. Kesin bi sonuç vermiyor yüzdelik bir tahminde bulunuyor. Ayrıca riskli çıkan hamileler sağlıklı bebek dünyaya getirebiliyor 9 ayları zehir olmuş oluyor. Tam terside olabiliyor. Ben pek mantıklı bulmamakla beraber kararsızım.

Figen hanım mo doktorun canım
Bende centrala gidiyorum

kızlar bu gun kizim ayagiyla tam karnima bebek olan kisma vurdu acidi. ve bi kac saat sonra parmak ucu kadar kucuk lekeleme oldu. ondan sonrada hic gelmedi bi sıkınti olurmuki ama bi yandan diyorum. kizimdayken 7 aylik hamileyken hizli giden arabanin aynasi carpmisti birsey olmamisti.

Ikili test icinmi 92 odedin. Gayet uygunmus aklimda olsun tesekkur ederim:)

Ben bugün doktoruma sordum. Dün düştüğüm için. Karnımı çarpıp çarpmadigimi bilmiyorum bayılmışım dedim. Bi sorun olsa sancı kanama gibi ilk 24 saatte olurdu dedi. Senden leke gelmesi bi işaret mi acaba? Bisi olucağını sanmıyorum çünkü çok korunaklilar içerde ama ne olur ne olmaz doktorunla konuş yada kontorle git bence.

bende bakalim yarın esimle gitmeyi dusunuyordum ama kardesi sayesinde goturmucek galiba. esim yarin beraber gitmemizi cok istiyordu. simdi ise belli degil diyo. zaten kardeside ona bakti aralarinda bakislarla anlam var resmen. kardedi memleketten geldi iki haftadir garipler bakalim ne olacak bu isin sonu

Acaba yarın için planları mı vardı? Hormonlarımızda coşmuş sekilde. Siz kendinizi üzmeyin vardır bir açıklaması.

Birde herkese tavsiyem doktorlariniza her gittiginizde rahim agzi olcusunu aldirin 've sizlerle paylasmasini isteyin.ozellikle 12.haftadan sonra duzenli olarak.
Ah dr un ağzından cımbızla laf alıyorum. Onu istesem ne der acaba sanırım dr umu değiştiricem. Tatmin edici açıklama yapmıyor malesef

Bu seyirme dediğiniz nasıl bişey canınızı yakıyormuydu. Bugün üç defa sol kasığımda anlık hemen olup biten batmalar oldu iğne batar gibi ne ki bu
Hayır can acıtmıyor. Anlık birşey. Nasıl tarif etsem ki kelebek pır pır etmiş gibi ya da anlık göz seyirmesi gibi. Benim öyle olmustu oğlumda

Acaba yarın için planları mı vardı? Hormonlarımızda coşmuş sekilde. Siz kendinizi üzmeyin vardır bir açıklaması.

ya garipler. bunu ben dehil bi kac kiside anladi. kardesi tanidim eskisi gibi degil bariz belli. ben guler yuzle davraniyorum o cok somurtkan biri. eskiden sen sakrakdi. Esimi memleket goturmek istiyor. halbuki gerek yok. ama giderkende sehir sehir bi yere gideceklermis. oysa annesi benide memleket cagirdi. bi yakin bayanda vardi ikimiz ailesinde onu herkez cok sever. birlikde ggideriz diye dusunuyorduk. kardesi hemen yok dedi. esime bende gelmeyi dusunuyorum dememe ragmen olumsuz. normalde benimki guya annesini alip gelecek ama anneside beni ariyor bi kuzen var ucakla gelicek tek gelmek istemiyor ben onla gelim diyor. onuda kizi gibi seviyor ayni binadalar. esimse bunu bahane ediyor. dun gece gece korkuyorum demis esime ayri yattik. simdide gitme demis ona yine onun yaninda. ayrica sordum sen dedin istiyordun simdi niue boylesin diye islerim belli olmaz diyo isi bahane ediyo

Canım ben 2013 te yaptım 2000 di sezeryan ama benim doktorumda yine dısardandı yıldırım doruk daha uygun sanırım cekirgede de dorugun kendi doktoruna gidersen ne kadar hiç bilmiyorum ama 3 e yakındır tahminim
Yok ya cekirge dorukta yapti o da doktoru da hastanedendi. Uygundu. Oyle bi parayi vermezdi zaten. Cozemedim olayi.

Daha yakin baska bi hastane varsa alternatif orayi deneyin bence. Yeterince caniniz sikilmis orda zaten. Kendinizi de uzmeyin bu kadar cocuga zarar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…