2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu seyirme dediğiniz nasıl bişey canınızı yakıyormuydu. Bugün üç defa sol kasığımda anlık hemen olup biten batmalar oldu iğne batar gibi ne ki bu

sen bidaha ne zaman kontrole gidiceksin esim yarin ozele gidelimmi diyor. bende bilemedim yani kararsizim. buyumus gormek istiyorum onu. demek ittirme gibi hissettin belki olabilir sonucda haftan ilerliyo artik bide ikinci gebeligin. beninkinin kollari minnacikdi doktorda gicik o kolumu desem hemen kalk dicek. oyle hizli gosterdiki. bide devletin makineleri eski oluyor. zaten 6 haftadaykende bos gebelik demisti. ama sende kendi doktoruna gittinmi gorursun bence. seninkinin makineleri daha iyi o yuzden ozel guzel oluyor ya

Ya işte gidemedim kendi doktoruma anlattım ya aksilik bu gittiğim de özel hastaneydi ama eski küçük bi hastaneydi sesini duydum yaa o küçük kalbini o bile bana yetti. Şimdi benim ayın 31 inde 2li testim var yüne kendi hastaneme gidicem perinatolog yapacakmış acaba diyorum cinsiyeti de görür belki ama kızımda da ilk 12 haftada erkek dediler sonra kız çıktı şimdi yine 12 hafta olacak söylese de inanmam herhalde sen de eşin diyorsa git yaa hem merak ediyorsun kaç gündür haftanda 13 olmuş erkek kendini erken belli edermiş erkek olanlar hep 12. 13. Haftalarda net olarak öğrenmişler sen de öğrenirsin

Aa yazdigini yeni goruyorum doruk ne ara o kadar oldu ya 2016 haziranda 2300 du normal dogum. Acaba bu evrim aydindan dolayi mi yuksek
Canım ben 2013 te yaptım 2000 di sezeryan ama benim doktorumda yine dısardandı yıldırım doruk daha uygun sanırım cekirgede de dorugun kendi doktoruna gidersen ne kadar hiç bilmiyorum ama 3 e yakındır tahminim

Ayy ben kesin soylerdim ama cikinca da sinirden aglardim muhtemelen. Kafana takmamaya calis mumkunse baska birine randevu al
Ben iste o kadar doldum ki ultrasona giremeden agladim sinirden. İcerde de kesin aglarim diye kendimi sıka sıka tek kelime etmeden ciktim icerden. Doktorla degil problem. Hastanenin kendisi. Nt olcumu icin 3 ayri ultrason odasi var orda kontrol olup doktora oyle goriyorsun. Bana bu ultrasonla randevuyu 20 gun once bu sabah 9 a verdiler 2. Siradaydim. Sabah kostur kostur gittim. 3. Ultrason odasindaydi randevum oradi nt ye bakmiyoruz 1. Ultrason odasina gidin dedi. 1 e gittim tam 2 saat bekledim. Danismaya gidiyorum sonuc yok, icerdeki kayit yapana gidiyorum sonuc yok. Hepsine de dedim benim randevum 20 gun once saat 9 a verildi nasil bu kadar bekletirsiniz diye. Hepsi de gecici cevaplarla basindan savdi. Sonra esim telefond agladigimi duyunca hastaneye geldi ev yakindi. geldi onune gelenle tartisti en son bashekime cikti da oyle cagrildim. Sinirden var ya dislerimi kiracaktim sıkmaktan.

seni anliyorum. Allah buna uzun omurler versin. doya doya sevesin insallah. ama sebze salata sulu meyve yine su icmeye calis. bana plasenta yaslanmasi ve su azalma deyince erken dogum olabilceni demisti. hatta kaynanam bu yuzden erken geldi. ama ben suyu ictim. 41 hafta karnimda kaldi. cikasi yoktu sezeryan olmak zorunda kaldim. Allah gun verdimi birsey olmuyo esimle dar bi bos sokakda yuruyorduk yolun ortasi felanda degildik bi araba kizima 7 aylik hamileyim oyle hizli gittiki karnima aynasi vurdu durup ilgilenmedi bile. esim cok korktu. pesine bile dustu arabaya atlayip. bi kerede kontrole giderken onumuze araba aniden cikti. kaza yaptik. basimi carptim ama adam esimle kavga etmeye basladi. Allah oyle buyukki koruyo yani. bak gunu yokmus bende dusurdum bitane hemde hic birsey yokken. ona birseyler bile aldim. ama gitti. insallah bu sefer bebegin iyi olacak. tum olumsuzlara ragmen icin şen olsun. beneginle konus hisseder anneyi mutlu mutsuz hisseder. o bebegin obur dunyada seni beklicek oda hepden bi kayip degil senin icin. Allah bunu kucana nasip etsin

Canim ben bu igm rubella bu testleri yaptırmadım önemli mi yaptirmali miyim

bende sen gibim iste kizimda 12 haftada erkek dedi. 15 haftada yine erkek 17 hafta yine erkek sonrada zaten sonrun dendi ayrintilida kiz dendi. 20 haftaya kadarda zeynep kamil felan gittim onlarda tersledi demedi. ozele gittik oda makine eski felan dedi. anca 20 haftada. bende inanamam heralde senin gibi. ama en azindan icim rahatlar dedin gibi randevuda almadim ama yine bakar heralde. seninde hemen hemen iki hafta varmis. ay bu doguma kadar hep birsey merak edecez galiba

Canim bu ne icin gerekli? Ve sacma bir soru olacak ama alttan bakip mi aliyor o olcuyu? Ben nedense gittigim hastaneyi guvenilir bulmuyorum iceri ayni anda 2,3 hasta aliyorlar guvenip acamam yani.
Rahim agzinda kisalik varsa Allah korusun erken dogum riski oluyor.o yuzden vajinal ultrasonla olcup takip edilmesi gerekiyor.

Neler atlatmışsın öyle çok şükür evladını sağ Salim kucaklamışsın, tüm hamilelere rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah canım, çok teşekkür ederim

Rahim agzinda kisalik varsa Allah korusun erken dogum riski oluyor.o yuzden vajinal ultrasonla olcup takip edilmesi gerekiyor.
Yaa allah korusun. Ben vajinal ultrason yaptirmak istemiyorum hicbir sekilde. Akisina birakirim herLde. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…