- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.101
Evet var canım ben, malesef claxine piyasada yokmuş oksapar la içeriği aynı korkmana gerek yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.Arkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Yemeklerle aram hep iyi olmuşturCanim nasilsin miden falan nasıl benim kokularla aram çok kötü bazen ne yiyeceğini bilemiyorum hep acim
bende aynıyım yavaş yavaş ve az yemek gerekiyor 2 gündür öyle yapıyorum biraz rahatım hızlı yıyınce kusuyorum hemen çok çiğneyerek yavaş yavaş yemeyi dene uzun süre aç kalma sürekli atıştır rahatlatıyorBen yedikten sonra cok kötü oluyorumacken de midem bulanıyo yiyorum sonrada cok rahatsız oluyorum ay ne celişkili
ben saçar sarı dipleri sen düşün aldı başını gidiyorArkadaşlar saçlarında benim gibi beyazları çok olan varmı. Diplerden çok çıktı ve ciddi morelim bozuluyor. Saçlarımızı bitkisel boyayla falan diplere getirmeden boyasam olurmu ki acaba... Benimle aynı durumda olanlar neler yapıyor
Benim asm doktorum uzman değil o yüzden keşke olsaydı iyi olacaktı . muadili olan iğne kullanabilirsiniz. ben aldım mecburen.Sağlık ocağında aile hekimi yazabiliyor ama uzman doktor olunca yazıyor sanırım Ben de bugun yazdırdım clexane ama eczanelerde bulamıyorum
Ben medicanaya gidiyorum testide orda yaptırıcamist. Anadolu yakasinda bulunan arkadaslar ikili test icin nereye gittiniz yada gitmeyi dusunuyorsunuz
Benim doktorum da uzman değil ve yazıyor. Doktorlar yazmak istemediği için öyle söylüyor sanırım. Doktorum olmadığı bir gün başka aile hekimi yazmadı bana. Raporun varsa yazarım dedi.Benim asm doktorum uzman değil o yüzden keşke olsaydı iyi olacaktı . muadili olan iğne kullanabilirsiniz. ben aldım mecburen.
Bende haftaya rapor cikarticam inşallah. Farklı farklı 2 eczane de aynı şeyi söyledi. Uzman olmazsa rapor olmadan yazamaz diye canımBenim doktorum da uzman değil ve yazıyor. Doktorlar yazmak istemediği için öyle söylüyor sanırım. Doktorum olmadığı bir gün başka aile hekimi yazmadı bana. Raporun varsa yazarım dedi.
İdealtepede oturuyorum canım sen neredesin ?Başak sel cnm. Oğlumda da başak hanıma gitmiştim. Aynen devam ediyorum. Sende buralardami oturuyorsun?
Gözünaydın maşallah o pıtpıtları duymak Harika bir his. İsteyen herkese nasip olsun canım :)Merhaba arkadaşlar. Bende miniğimin çok şükür ikinci kez kalp atışlarını gordum. 8+4 haftalığım. Rabbime çok şükür. Haftaya tekrar gidicem geçen seneki kaybim nedeni ile bu aralar haftada bir yada en geç on beş gün de bir doktorlar dayım . Benim ignem enox tu . Biraz önce eczaneden çıktım yokmuş oksapar isminde iğne verdi. Sonuçta hepside kardeş iğne farkı yok. Görüşmek üzere kızçeler
Teşekkürler canım english homedan o tarz bişey almıştımama sorunkötü kokudeğil. Direk koku. Bazen çok artıyor inşallah geçer tamamenHijyenik olsundiye tek kullanimlik ultrason cubugu kondomu takiyorlar. Bir de hic kullanmadiginiz kadar kayganlastirici kullaniyorlar. Zaten o cubuk cok ince bir sey o yuzden iliski ile karsilastirmayin hic. Ben de cok stress yapmistim ama hemen olup bitiyor zaten bir sure sonra tek derdiniz ultrason ekranini gornek oluyor. bebeginizi gorunce aninda banane ne yaparsa yapsin yeterki bana bebegi gostersin ve ne gordugunu aciklasina donusuyor olay.
Bazi magazalarda (the body shop) suya damlatilan ev parfumleri var. Altta kucuk bir mum yanip suyu isitiyor. Ya da Ikea gibi yerlerde kokulu mumlar var ama daha az ise yariyor mumlar. Daha ekonomik ve dogal isterseniz biraz portakal limon kabugu tutsuleyin kisik ateste. Eve gelince hem evi havalandirin hem bir sekilde evi parfumlendirin. Belki ise yarar.
Aman biraz garipler gercekten. Esinize de kizdim sizin rahatsizlandiginizi bilmiyor mu? Insan biraz uzerinize titrer. Neyse size bosverin. Ne halleri varsa gorsunler.
Siz takin cantanizi kolunuza gidin doktora. Esiniz sorarsa ister gel ister gelme benim bebege baktirmam lazim deyin. Doktor verirse ultrason kagidindan bakarsin deyin. Artik tafranizdan da anlamiyorsa odunlugu ustundedir. Birakin uzmeyin kendinizi.
Merhaba arkadaşlar. Bende miniğimin çok şükür ikinci kez kalp atışlarını gordum. 8+4 haftalığım. Rabbime çok şükür. Haftaya tekrar gidicem geçen seneki kaybim nedeni ile bu aralar haftada bir yada en geç on beş gün de bir doktorlar dayım . Benim ignem enox tu . Biraz önce eczaneden çıktım yokmuş oksapar isminde iğne verdi. Sonuçta hepside kardeş iğne farkı yok. Görüşmek üzere kızçeler
Prezervatif takıyı doktor cihaza hijyenik yaniYa zarari icin degil bana hijyenik gelmiyor ve korkutucu geliyor nedense. İliski sirasinda dogal kayganligi saglayamamissam kullandigim kayganlastiricinin bile etkisi olmuyor ve bazen canim cok yaniyor. O seyi hic kabul etmez heralde vajinam kilitler direk kendini.
Allah tamamına erdirsin ilk çocuk kizmi erkekmiArkadaşlar Beni de eklermişsiniz yas 32 kese 5+3 kalp atışı 7+2 2. Bebeğim İstanbul
Amin canım. Herkese İnşallahİdealtepede oturuyorum canım sen neredesin ?
Gözünaydın maşallah o pıtpıtları duymak Harika bir his. İsteyen herkese nasip olsun canım :)
Çok sağol arkadaşım. Artik anne olmak Cok istiyorum ne yalan söyleyeyim. Gençken hep kaçtım. Çocuk istemedim. Evlenmedim de biraz da bu sebepten. Şimdide olsun diye bakıyorum vallabebegini gormene cok sevindim Allah kucagina nasip etsin insallah annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?