2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Arkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Evet var canım ben, malesef claxine piyasada yokmuş oksapar la içeriği aynı korkmana gerek yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Arkadaşlar saçlarında benim gibi beyazları çok olan varmı. Diplerden çok çıktı ve ciddi morelim bozuluyor. Saçlarımızı bitkisel boyayla falan diplere getirmeden boyasam olurmu ki acaba... Benimle aynı durumda olanlar neler yapıyor

Benim o feci bulantı 3 gün sürüp gitti şükür iştah geri geldi ara bulanmalar açken daha çok oluyor farkettim öğünleri attırdım 4 gün ve arada ufacık atıştırmalar fındık falan iyi geldi İnş hepinizin düzelir rahat rahat yersiniz... Bişey diyeyim mi hamileliğin en güzel tarafından biri de gece bile yiyorsun kimse napıyon demiyor..

Canim nasilsin miden falan nasıl benim kokularla aram çok kötü bazen ne yiyeceğini bilemiyorum hep acim
Yemeklerle aram hep iyi olmuşturtatlim bulantı filan olmadı da hiç haşlanmış patates yiyor musun Allah yardımcın olsun canım

Ben yedikten sonra cok kötü oluyorum acken de midem bulanıyo yiyorum sonrada cok rahatsız oluyorum ay ne celişkili
bende aynıyım yavaş yavaş ve az yemek gerekiyor 2 gündür öyle yapıyorum biraz rahatım hızlı yıyınce kusuyorum hemen çok çiğneyerek yavaş yavaş yemeyi dene uzun süre aç kalma sürekli atıştır rahatlatıyor

ben saçar sarı dipleri sen düşün aldı başını gidiyor doktor 3. aydan sonra boyatabilirsin dedi sabırla bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Bende miniğimin çok şükür ikinci kez kalp atışlarını gordum. 8+4 haftalığım. Rabbime çok şükür. Haftaya tekrar gidicem geçen seneki kaybim nedeni ile bu aralar haftada bir yada en geç on beş gün de bir doktorlar dayım . Benim ignem enox tu . Biraz önce eczaneden çıktım yokmuş oksapar isminde iğne verdi. Sonuçta hepside kardeş iğne farkı yok. Görüşmek üzere kızçeler

Sağlık ocağında aile hekimi yazabiliyor ama uzman doktor olunca yazıyor sanırım Ben de bugun yazdırdım clexane ama eczanelerde bulamıyorum
Benim asm doktorum uzman değil o yüzden keşke olsaydı iyi olacaktı . muadili olan iğne kullanabilirsiniz. ben aldım mecburen.

Benim asm doktorum uzman değil o yüzden keşke olsaydı iyi olacaktı . muadili olan iğne kullanabilirsiniz. ben aldım mecburen.
Benim doktorum da uzman değil ve yazıyor. Doktorlar yazmak istemediği için öyle söylüyor sanırım. Doktorum olmadığı bir gün başka aile hekimi yazmadı bana. Raporun varsa yazarım dedi.

Benim doktorum da uzman değil ve yazıyor. Doktorlar yazmak istemediği için öyle söylüyor sanırım. Doktorum olmadığı bir gün başka aile hekimi yazmadı bana. Raporun varsa yazarım dedi.
Bende haftaya rapor cikarticam inşallah. Farklı farklı 2 eczane de aynı şeyi söyledi. Uzman olmazsa rapor olmadan yazamaz diye canım

Başak sel cnm. Oğlumda da başak hanıma gitmiştim. Aynen devam ediyorum. Sende buralardami oturuyorsun?
İdealtepede oturuyorum canım sen neredesin ?
Gözünaydın maşallah o pıtpıtları duymak Harika bir his. İsteyen herkese nasip olsun canım :)

Teşekkürler canım english homedan o tarz bişey almıştımama sorunkötü kokudeğil. Direk koku. Bazen çok artıyor inşallah geçer tamamen

bebegini gormene cok sevindim Allah kucagina nasip etsin insallah annesi

Prezervatif takıyı doktor cihaza hijyenik yani

Bu arada ilk hamileliğim de 2015 ye yanı ayrıntılı icin Recep has aygıttım riskli gecelik uzmanı alanında en iyisi

İdealtepede oturuyorum canım sen neredesin ?

Gözünaydın maşallah o pıtpıtları duymak Harika bir his. İsteyen herkese nasip olsun canım :)
Amin canım. Herkese İnşallah
bebegini gormene cok sevindim Allah kucagina nasip etsin insallah annesi
Çok sağol arkadaşım. Artik anne olmak Cok istiyorum ne yalan söyleyeyim. Gençken hep kaçtım. Çocuk istemedim. Evlenmedim de biraz da bu sebepten. Şimdide olsun diye bakıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…