2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bu kardeşi kız mı erkek mi gıcık oldum... hamileyken bile rahat bırakmazlar bunlar

Geçmiş olsun Dr görüşme imkanımız varsa sorsanız veya gitseniz en iyisi sanki inşallah birşey yoktur

Hijyenik olsundiye tek kullanimlik ultrason cubugu kondomu takiyorlar. Bir de hic kullanmadiginiz kadar kayganlastirici kullaniyorlar. Zaten o cubuk cok ince bir sey o yuzden iliski ile karsilastirmayin hic. Ben de cok stress yapmistim ama hemen olup bitiyor zaten bir sure sonra tek derdiniz ultrason ekranini gornek oluyor. bebeginizi gorunce aninda banane ne yaparsa yapsin yeterki bana bebegi gostersin ve ne gordugunu aciklasina donusuyor olay.

Bazi magazalarda (the body shop) suya damlatilan ev parfumleri var. Altta kucuk bir mum yanip suyu isitiyor. Ya da Ikea gibi yerlerde kokulu mumlar var ama daha az ise yariyor mumlar. Daha ekonomik ve dogal isterseniz biraz portakal limon kabugu tutsuleyin kisik ateste. Eve gelince hem evi havalandirin hem bir sekilde evi parfumlendirin. Belki ise yarar.

Aman biraz garipler gercekten. Esinize de kizdim sizin rahatsizlandiginizi bilmiyor mu? Insan biraz uzerinize titrer. Neyse size bosverin. Ne halleri varsa gorsunler.
Siz takin cantanizi kolunuza gidin doktora. Esiniz sorarsa ister gel ister gelme benim bebege baktirmam lazim deyin. Doktor verirse ultrason kagidindan bakarsin deyin. Artik tafranizdan da anlamiyorsa odunlugu ustundedir. Birakin uzmeyin kendinizi.

Son düzenleme:

Benim şuan 2 hamileliğim yanlış hatırlamıyorsun ilkinde de. Öyleydi Rahim ağzının kapalı olup olmadığına falan da karından yapılan ultrasonla bakılıyor en son paZartesi gittik kontrole şuan kahverengi lekelenmem var ondada yine karından bakıp Rahim ağzı yeterliliği iyi dedi Dr

Bu kardeşi kız mı erkek mi gıcık oldum... hamileyken bile rahat bırakmazlar bunlar

erkek. gecenki dogumumda onun yuzunden kotuydu. bu okulunu birakip geldi memleketten. abiside sinifta kalmasin diye bi dogur deyip duruyordu. kizimiz dogdu bi hafta oldu olmadi gitti memlekete. annesi kardesi kendi. 4 bes gun sonra esim geri geldi. uyuz olmustum hepden. simdi 20 yaslarinda kardesi cok degismis iyice gicik olmus

Geçmiş olsun Dr görüşme imkanımız varsa sorsanız veya gitseniz en iyisi sanki inşallah birşey yoktur

ariyorum ama hep asistani bakiyo. kendi cevap veremiyo cok yogun bi doktor. arı gibi. hem muhaneni yapiyo hem dogumu gun icinde hem doguma kosuyor hem muhaneye. ama cok tatli bi doktor

ben o kadar alistimki artik hicc takmiyorum bile. ne du takiyorumda birsey mi degisiyo yok yani. dunyaya bi kere geliyoruz oyle degilmi. uzulmelerim sadece bosa gidiyor. benim elimi ayagimi kızim bagliyor. doktor giderim her turlu ama hastaneden cok korkuyo. beni muhane ettirmez yani. aglar hep onu tutmasi icin lazim mecbur bana. birakabilcem biri yok malesef

ariyorum ama hep asistani bakiyo. kendi cevap veremiyo cok yogun bi doktor. arı gibi. hem muhaneni yapiyo hem dogumu gun icinde hem doguma kosuyor hem muhaneye. ama cok tatli bi doktor
Bazı Dr tatlılıklarıyla aynı orantılı yoğun oluyorlar maalesef acil durumlarda ulaşamamak kötü umarım en kısa zamanda görüşürsün

Bazı Dr tatlılıklarıyla aynı orantılı yoğun oluyorlar maalesef acil durumlarda ulaşamamak kötü umarım en kısa zamanda görüşürsün

bu gunun isi yarina kaldi. ben biliyorum pazartesiye gider bu is yine. doktor riskli gebeliklere bakiyor ilgisi felan guzel. ben anliyorum bu yogunlulugunda akli nasil karismiyor anlamiyorum. hem muhane edio hemde dogumda yaninda olmasi cok iyi birsey. bakalim kismet ne zaman olacak

Arkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık

Arkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Bende önceden kullanıyordum claxine uzun zamandan beri yok eczanelerde benim doktorum oxapar da kullanabilirsin farketmez demişti iki kutu kullandım

Tamam teşekkür ediyorum tedirgin oldum bian acaba diye sanırım bir müddet olmayacak piyasada oxapar içinde az kaldı dedi eee biz bitince napıcaz endişelendim yaa İnş gelirse rahat ederiz

Clexane 0.4 = hibor 3500 = oksapar 0.4
Doktorum üçü aynı hangisini bulabilirsen onu al dedi.

Yok ya cekirge dorukta yapti o da doktoru da hastanedendi. Uygundu. Oyle bi parayi vermezdi zaten. Cozemedim olayi.
Ben yeni biliyorum dorugun kendi doktoruna dogum yapan 2800 filan sanırım sezaryan ama yarı baygın oluyosun ya spinal sanırım öyle o da ayrı bi para cünkü tüm sezaryan sanırım daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…