- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.081
Merhaba, bakırköydeyim. Ethica’da doktorum. İlk gebelik ve doğumum da orada geçti. Ama şimdi orada başka doktorla dvm ediyorum.Can'ım İstanbul'da nerdesin? Avrupa yakasında doktor araştırıyorum da.
ya garipler. bunu ben dehil bi kac kiside anladi. kardesi tanidim eskisi gibi degil bariz belli. ben guler yuzle davraniyorum o cok somurtkan biri. eskiden sen sakrakdi. Esimi memleket goturmek istiyor. halbuki gerek yok. ama giderkende sehir sehir bi yere gideceklermis. oysa annesi benide memleket cagirdi. bi yakin bayanda vardi ikimiz ailesinde onu herkez cok sever. birlikde ggideriz diye dusunuyorduk. kardesi hemen yok dedi. esime bende gelmeyi dusunuyorum dememe ragmen olumsuz. normalde benimki guya annesini alip gelecek ama anneside beni ariyor bi kuzen var ucakla gelicek tek gelmek istemiyor ben onla gelim diyor. onuda kizi gibi seviyor ayni binadalar. esimse bunu bahane ediyor. dun gece gece korkuyorum demis esime ayri yattik. simdide gitme demis ona yine onun yaninda. ayrica sordum sen dedin istiyordun simdi niue boylesin diye islerim belli olmaz diyo isi bahane ediyo
Geçmiş olsun Dr görüşme imkanımız varsa sorsanız veya gitseniz en iyisi sanki inşallah birşey yokturkızlar bu gun kizim ayagiyla tam karnima bebek olan kisma vurdu acidi. ve bi kac saat sonra parmak ucu kadar kucuk lekeleme oldu. ondan sonrada hic gelmedi bi sıkınti olurmuki ama bi yandan diyorum. kizimdayken 7 aylik hamileyken hizli giden arabanin aynasi carpmisti birsey olmamisti.
Hijyenik olsundiye tek kullanimlik ultrason cubugu kondomu takiyorlar. Bir de hic kullanmadiginiz kadar kayganlastirici kullaniyorlar. Zaten o cubuk cok ince bir sey o yuzden iliski ile karsilastirmayin hic. Ben de cok stress yapmistim ama hemen olup bitiyor zaten bir sure sonra tek derdiniz ultrason ekranini gornek oluyor. bebeginizi gorunce aninda banane ne yaparsa yapsin yeterki bana bebegi gostersin ve ne gordugunu aciklasina donusuyor olay.Ya zarari icin degil bana hijyenik gelmiyor ve korkutucu geliyor nedense. İliski sirasinda dogal kayganligi saglayamamissam kullandigim kayganlastiricinin bile etkisi olmuyor ve bazen canim cok yaniyor. O seyi hic kabul etmez heralde vajinam kilitler direk kendini.
Hahah hadi bakalım t yzesi iki üç haftaya belli olur erkekse
Sağol canım bakalım erkek kemiği yapısı gibi duruyor gerçekten ama kızım da kemikli benim
Hiç sormadım canım ya kendi doktorum değildi :)
Aynı ya dışarda okadar mutluyum ki evim kokuyor sanki
Senin bebişin kıza benziyor canım nub a göre :)
Çok teşekkürler canım sağolun :)
Mısır patlaması gibi canım
bende bakalim yarın esimle gitmeyi dusunuyordum ama kardesi sayesinde goturmucek galiba. esim yarin beraber gitmemizi cok istiyordu. simdi ise belli degil diyo. zaten kardeside ona bakti aralarinda bakislarla anlam var resmen. kardedi memleketten geldi iki haftadir garipler bakalim ne olacak bu isin sonu
ya garipler. bunu ben dehil bi kac kiside anladi. kardesi tanidim eskisi gibi degil bariz belli. ben guler yuzle davraniyorum o cok somurtkan biri. eskiden sen sakrakdi. Esimi memleket goturmek istiyor. halbuki gerek yok. ama giderkende sehir sehir bi yere gideceklermis. oysa annesi benide memleket cagirdi. bi yakin bayanda vardi ikimiz ailesinde onu herkez cok sever. birlikde ggideriz diye dusunuyorduk. kardesi hemen yok dedi. esime bende gelmeyi dusunuyorum dememe ragmen olumsuz. normalde benimki guya annesini alip gelecek ama anneside beni ariyor bi kuzen var ucakla gelicek tek gelmek istemiyor ben onla gelim diyor. onuda kizi gibi seviyor ayni binadalar. esimse bunu bahane ediyor. dun gece gece korkuyorum demis esime ayri yattik. simdide gitme demis ona yine onun yaninda. ayrica sordum sen dedin istiyordun simdi niue boylesin diye islerim belli olmaz diyo isi bahane ediyo
Hijyenik olsundiye tek kullanimlik ultrason cubugu kondomu takiyorlar. Bir de hic kullanmadiginiz kadar kayganlastirici kullaniyorlar. Zaten o cubuk cok ince bir sey o yuzden iliski ile karsilastirmayin hic. Ben de cok stress yapmistim ama hemen olup bitiyor zaten bir sure sonra tek derdiniz ultrason ekranini gornek oluyor. bebeginizi gorunce aninda banane ne yaparsa yapsin yeterki bana bebegi gostersin ve ne gordugunu aciklasina donusuyor olay.
.
Bu kardeşi kız mı erkek mi gıcık oldum... hamileyken bile rahat bırakmazlar bunlar
Geçmiş olsun Dr görüşme imkanımız varsa sorsanız veya gitseniz en iyisi sanki inşallah birşey yoktur
Hijyenik olsundiye tek kullanimlik ultrason cubugu kondomu takiyorlar. Bir de hic kullanmadiginiz kadar kayganlastirici kullaniyorlar. Zaten o cubuk cok ince bir sey o yuzden iliski ile karsilastirmayin hic. Ben de cok stress yapmistim ama hemen olup bitiyor zaten bir sure sonra tek derdiniz ultrason ekranini gornek oluyor. bebeginizi gorunce aninda banane ne yaparsa yapsin yeterki bana bebegi gostersin ve ne gordugunu aciklasina donusuyor olay.
Bazi magazalarda (the body shop) suya damlatilan ev parfumleri var. Altta kucuk bir mum yanip suyu isitiyor. Ya da Ikea gibi yerlerde kokulu mumlar var ama daha az ise yariyor mumlar. Daha ekonomik ve dogal isterseniz biraz portakal limon kabugu tutsuleyin kisik ateste. Eve gelince hem evi havalandirin hem bir sekilde evi parfumlendirin. Belki ise yarar.
Aman biraz garipler gercekten. Esinize de kizdim sizin rahatsizlandiginizi bilmiyor mu? Insan biraz uzerinize titrer. Neyse size bosverin. Ne halleri varsa gorsunler.
Siz takin cantanizi kolunuza gidin doktora. Esiniz sorarsa ister gel ister gelme benim bebege baktirmam lazim deyin. Doktor verirse ultrason kagidindan bakarsin deyin. Artik tafranizdan da anlamiyorsa odunlugu ustundedir. Birakin uzmeyin kendinizi.
Bazı Dr tatlılıklarıyla aynı orantılı yoğun oluyorlar maalesef acil durumlarda ulaşamamak kötü umarım en kısa zamanda görüşürsünariyorum ama hep asistani bakiyo. kendi cevap veremiyo cok yogun bi doktor. arı gibi. hem muhaneni yapiyo hem dogumu gun icinde hem doguma kosuyor hem muhaneye. ama cok tatli bi doktor
Bazı Dr tatlılıklarıyla aynı orantılı yoğun oluyorlar maalesef acil durumlarda ulaşamamak kötü umarım en kısa zamanda görüşürsün
Bende önceden kullanıyordum claxine uzun zamandan beri yok eczanelerde benim doktorum oxapar da kullanabilirsin farketmez demişti iki kutu kullandımArkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
BİZİM BURDADA DEPOLARDA BİTMİŞ DEDİLER ENOX MUADİLİMİŞ ONDAN ALDIM DOKTORUMADA SORDUM SIKINTI YOK DEDİArkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Clexane 0.4 = hibor 3500 = oksapar 0.4Arkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Ben yeni biliyorum dorugun kendi doktoruna dogum yapan 2800 filan sanırım sezaryan ama yarı baygın oluyosun ya spinal sanırım öyle o da ayrı bi para cünkü tüm sezaryan sanırım daha uygunYok ya cekirge dorukta yapti o da doktoru da hastanedendi. Uygundu. Oyle bi parayi vermezdi zaten. Cozemedim olayi.
Oyle doktorlara sinir oluyorum.sonucta burda yegane rahat etmesi gereken kisi annedir iki aciklamayi cok goruyorlar.Ah dr un ağzından cımbızla laf alıyorum. Onu istesem ne der acabasanırım dr umu değiştiricem. Tatmin edici açıklama yapmıyor malesef
Canım seninki sanki kız gibiKizlar olusacak catlaklar icin onlem almaya basladiniz mi?
Canim nasilsin miden falan nasıl benim kokularla aram çok kötü bazen ne yiyeceğini bilemiyorum hep acimCanım seninki sanki kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?