2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neler atlatmışsın öyle çok şükür evladını sağ Salim kucaklamışsın, tüm hamilelere rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah canım, çok teşekkür ederim

yani gunu olani Allah koruyor gercekden. Allah bu evladina uzun omurler versin. benim ikinci dusugum varya tost yiyordum oturmustum agirlik kaldirmadim hic birsey yoktu aniden kanamalarim basladi. doktor seni hastaneye yatirsakda o artik gidecek dedi. inan kac aylik dusuncelerim. cok baskaydi. Yine Allah verdi ve yine o onun icin olabilcegi en iyi yerde gunahsiz Allah aldi. isyan etmedik. bundada korkulu bekliyorum inan o kadar etkisi varki ona birseyler aldim. buna almiyorum mesela. dogacak olan gercekden doguyor. Allah bu evlatlarimiza uzun hayirli saglikli omurler versin insallah

Cok arastirmistim Ben gebelikte vajinal ultrasonun hicbir zarari yokmus.kanama olsa bile.
Ya zarari icin degil bana hijyenik gelmiyor ve korkutucu geliyor nedense. İliski sirasinda dogal kayganligi saglayamamissam kullandigim kayganlastiricinin bile etkisi olmuyor ve bazen canim cok yaniyor. O seyi hic kabul etmez heralde vajinam kilitler direk kendini.

Canim ben bu igm rubella bu testleri yaptırmadım önemli mi yaptirmali miyim
aslında eskiden bu toxoplazmalar rubella lar tekrarlayan düşükleri olanlara bakılırdı özellikle devlet hastanesinde. rubella toxoplazma ve CMV dediğimiz 3tahlilin sadece İgM sine baktırman yeterli bu sende şuan aktif hastalık olup olmadıgını gösterir sonuçta sende bu hastalıkların İgM Değerlerinin pozitif çıkması bebeğinde hasta olacagı anlamına gelir ve genelde bu durumda gebelik sonlandırılır. sen baktıracaksan bu yazdıgım 3 hastalıgın sadece İgM değerine baktır İgG Artık gebe kalmış oldugundan seniin için pozitif ya da negatif olmuş bir önem taşımıyor. aslında dogru olan bu testlerin gebe kalmadan önce bakılması aktif hastalık varsa gebe kalmadan tedavi edilmesi eğer hastalık hiç geçirilmemişse annenin gebe kalmadan önce aşısı olanlara karşı aşılanması gerekir ama maalesef bizim ülkemizde gebelik öncesi kontroller daha çok sistematik olarak oturmadıgı iiçin bunlar hep atlanıyor.

benim de bir kızım var 19 hafta civarında kayma şeklinde hissetmiştim ben de azönce yazdım hatta başka bir arkadaşla konuşurken, +1 imle ben de burdayım yanii,tezinii destekliyorum.

Bende erkek diyorum.ilk defa benzetebilmeyi basardim.hic anlamiyordum ama bu bebis Ben pasayim diye bagiriyor sanki annesi
Hahah hadi bakalım t yzesi iki üç haftaya belli olur erkekse

Maşallah bebişine. Bana erkek gibi geldi. Oğlumun ultrason görüntüsüne benzettim bi an
Sağol canım bakalım erkek kemiği yapısı gibi duruyor gerçekten ama kızım da kemikli benim
Doktorun bi yorum yapmadı mı canım cinsiyet için
Hiç sormadım canım ya kendi doktorum değildi :)

Ben ben okulda çalışırken hiçbir problem yok çok çok iyiyim sabah evden çıkarken ve eve girerken var evimden mi tiksindim anlamiyorum
Aynı ya dışarda okadar mutluyum ki evim kokuyor sanki
Kizlar olusacak catlaklar icin onlem almaya basladiniz mi?
Senin bebişin kıza benziyor canım nub a göre :)

Ben nubu göremedim bacaklar kapatmış sanki ama cok guzel gorunuyo cok net masallah minnosa

Çok teşekkürler canım sağolun :)
Bu seyirme dediğiniz nasıl bişey canınızı yakıyormuydu. Bugün üç defa sol kasığımda anlık hemen olup biten batmalar oldu iğne batar gibi ne ki bu
Mısır patlaması gibi canım

Çok teşekkür ettim. Rabbim isteyrn herkese versin inşallah

Kavurma bulabilirsen cok iyi geliyor oyle cokta degil bi lokma at agzina anında kesiyor mide gazını. Ilk duydugumda hic inanmayarak denedim amaa anında gecirdi psikolojikmidiir gercekmidir bilemedim ama ise yariyor:)

Mısır patlamasımı :) yerim ben o patlamış mısırı yafff

Canim hayirli olsun bir skinti cikmamis negizel darisi bize olsun minnakin ultrason da silik cikmis telden kaynakli sanirim cinsiyet tahmini yapmadimi peki?

Canım valla makinadan mııı yoksa telden mi anlamadım bebişimi gördüm, kıpır kıpır kolları bacakları ama ultrason görüntüsü yok gibi sanki. Ama cinsiyet tahmini yapmadı. Bende sormadım bilerek

Aynen bir de ben öncesinde bulantı ve gaz feci olunca acile gitmistim iğne olmuştum iğnenin yan etkisi sanıp doktora sordum hemen o da iğne yapmaz aşırı kusmadan dedi

Evdeki kokulu herşeyi kaldırdım ama nafile eve girince basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…