2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İdealtepede oturuyorum canım sen neredesin ?

Gözünaydın maşallah o pıtpıtları duymak Harika bir his. İsteyen herkese nasip olsun canım :)
Amin canım. Herkese İnşallah
bebegini gormene cok sevindim Allah kucagina nasip etsin insallah annesi
Çok sağol arkadaşım. Artik anne olmak Cok istiyorum ne yalan söyleyeyim. Gençken hep kaçtım. Çocuk istemedim. Evlenmedim de biraz da bu sebepten. Şimdide olsun diye bakıyorum valla

Selam hanımlar. Bende mayıs annesi olacağım inşallah. Daha önce bu başlığa yazdım mı hiç bilmiyorum 2 mayıs doğum tarihi olarak görünüyor. 5+6 da kalp atışını duyduk. Şuan 12+0 dayız. 10+2 de de hareketlerini gördük kıpır kıpırdı. :) bu benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım nisan ayında. Bu gebeliğimde baya olaylı geçiyor.. Bulantı kusmadan bayılmalar hastanede yatmalar 2 günde bir acillik olmalar falan.. :) şuan kuvvetli bir ilaç kullanıyorum kontrol altına aldık inşallah. Herkese hayırlı gebelikler diliyorum.

Hoş geldin canım Allah bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Son zamanlarda bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum maalesef oksapar aldım mecburen . Bi sıkıntı olmuyor içerikleri aynı

12. Haftada bitiyor dediler bitmedi tam da dün sabah hastanelik oldum . Odada wc de istifra etmediğim yer kalmadı . Midem öylesine kasılıyordu ki kasıklarım kilitlendi iki büklüm hastaneye götürdüler. Serum verdiler hiç böyle kötüleşmemiştim artık sabah hiçbirşeyi yiyemiyorum öğlen bi kraker bi tost belki , akşam hakgetire çok yorgun ve hasta hissediyorum nasıl toparlanıcam ben ?

Bende aynıydım. Hastanede yattım 40 şişe serum yedim. İflah etmedi. Taaki zofran 4 mg dilüstü ilaç alana kadar. Onu içmeye başladım 2 gün yine kustum ama doktorun dediği gibi 3. Gün öyle bi kendime geldimki. Artık yiyebiliyorum dışarı çıkabiliyorum sosyalleşebiliyorum. Yani hasta gibi değil hamile gibi hissediyorum artık. Doktoruna bi danış istersen canım.

Doktorum zofran içmeme izin vermedi başka bi doktor yazmıştı , kendi doktorum duyunca bırakmadı etkili olduğunu duymuştum . Ben gerçekten hasta gibiyim artık gebeliğimin tadını çıkarmak istiyorum

Doktorum zofran içmeme izin vermedi başka bi doktor yazmıştı , kendi doktorum duyunca bırakmadı etkili olduğunu duymuştum . Ben gerçekten hasta gibiyim artık gebeliğimin tadını çıkarmak istiyorum
Benimde kendi doktorum izin vermedi. Sonra özel bi kliniği olan prof. Bi doktor buldum ona gittim. Zofran içiceksin dedi. Ama güvenilir değilmiş dedim. Onu diyen doktor diplomasını nerden almış dedi direk. Sonra ben sana ne desem güvenmiceksin kitaptan kendin oku dedi kitap getirdi okutttu. Diğer bulantı ilaçlarına kıyasla en güvenlisi zofranmış. Öylelikle başladım kullanmaya. Tabiiki senin tercihin kuzum içinin sinmediği birşeyi yapma.

canm benim baya zor geçiyor hamileliğim. Kaç haftadır kendimde değildim. Giremedim siteye. Eşim halaaa aynı. Doktoruma şikayet ettim eşimi. Doktor da uyardı kendince hamilelik bu kusar herşey kokar yüklenme die kendini savunuyo benimki anca. Allah kolaylık versin sana da

Suratimda kocaman bi gülücükle okudum yazını çok sekersiniz yaaa.yokmu anneler size yardımcı olsunlar en azından bulantiniz geçene kadar canım
Yok canm anneler çalışıyor işten izin alamadılar. Ediyle Büdü kaldık başbaşa bu zor süreçte. Bir iki gündür az kusuyorum iyiyim diyebilirim ama şimdi de kasıklarım belim ağrıyor. Bil bakalım kimin de sırtı beli ağrıyormuş

Kizlar haftası ben gibi olanlar sırt kalça bel kasık ağrınız varmı yada varmıydı?

Bende var canım hem bel ağrım hem kasık ağrım ama bel ve kalça ağrım kasıktan daha çok. Helede ayakta durursam biraz daha da sızlıyor.
Benim arada bacaklarıma da vuruyor ağrı... normal olsa gerek... ne süt icerbiliyorum ne yoğurt yiyebiliyorum

Saç rengin ne bilmiyorum ama en güvenlir hint kınası saçına uygun olan renk varsa diplerine dahil kullanabilirsin rahatlıkla
ben saçar sarı dipleri sen düşün aldı başını gidiyor doktor 3. aydan sonra boyatabilirsin dedi sabırla bekliyorum
sarı hint kınası var bi dene istersen 3 yıkamada fln anca oturuyor renk..fena durmuyor..beyaz dan çok çok daha iyi

Benim arada bacaklarıma da vuruyor ağrı... normal olsa gerek... ne süt icerbiliyorum ne yoğurt yiyebiliyorum

Ben süt içemiyorum ama zorla yoğurt yiyorum bulantılarım yeni geçti zaten süte daha başlayamadım.
Ağrıların normal olduğunu düşünüyorum. bebek büyüyor sonuçta içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…