- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.121
Amin canım. Herkese İnşallahİdealtepede oturuyorum canım sen neredesin ?
Gözünaydın maşallah o pıtpıtları duymak Harika bir his. İsteyen herkese nasip olsun canım :)
Çok sağol arkadaşım. Artik anne olmak Cok istiyorum ne yalan söyleyeyim. Gençken hep kaçtım. Çocuk istemedim. Evlenmedim de biraz da bu sebepten. Şimdide olsun diye bakıyorum vallabebegini gormene cok sevindim Allah kucagina nasip etsin insallah annesi
Hoş geldin canım Allah bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam hanımlar. Bende mayıs annesi olacağım inşallah. Daha önce bu başlığa yazdım mı hiç bilmiyorum2 mayıs doğum tarihi olarak görünüyor. 5+6 da kalp atışını duyduk. Şuan 12+0 dayız. 10+2 de de hareketlerini gördük kıpır kıpırdı. :) bu benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım nisan ayında. Bu gebeliğimde baya olaylı geçiyor.. Bulantı kusmadan bayılmalar hastanede yatmalar 2 günde bir acillik olmalar falan.. :) şuan kuvvetli bir ilaç kullanıyorum kontrol altına aldık inşallah. Herkese hayırlı gebelikler diliyorum.
Hoşbuldum canım. Amiin cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❤Hoş geldin canım Allah bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Son zamanlarda bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum maalesef oksapar aldım mecburen . Bi sıkıntı olmuyor içerikleri aynıArkadaşlar claxine 0.4 iğne bulamıyorum böyle sıkıntı yaşayan varmı yerine oxapar verelim dedi eczacı korktum olurmu ki kullanan varmı aranızda böyle karışık
Kozyatağı nda. Central a yakınım.İdealtepede oturuyorum canım sen neredesin ?
Gözünaydın maşallah o pıtpıtları duymak Harika bir his. İsteyen herkese nasip olsun canım :)
Bende aynıydım. Hastanede yattım 40 şişe serum yedim. İflah etmedi. Taaki zofran 4 mg dilüstü ilaç alana kadar. Onu içmeye başladım 2 gün yine kustum ama doktorun dediği gibi 3. Gün öyle bi kendime geldimki. Artık yiyebiliyorum dışarı çıkabiliyorum sosyalleşebiliyorum. Yani hasta gibi değil hamile gibi hissediyorum artık. Doktoruna bi danış istersen canım.12. Haftada bitiyor dediler bitmedi tam da dün sabah hastanelik oldum . Odada wc de istifra etmediğim yer kalmadı .Midem öylesine kasılıyordu ki kasıklarım kilitlendi iki büklüm hastaneye götürdüler. Serum verdiler hiç böyle kötüleşmemiştim artık sabah hiçbirşeyi yiyemiyorum öğlen bi kraker bi tost belki , akşam hakgetire çok yorgun ve hasta hissediyorum nasıl toparlanıcam ben ?
Doktorum zofran içmeme izin vermedi başka bi doktor yazmıştı , kendi doktorum duyunca bırakmadıBende aynıydım. Hastanede yattım 40 şişe serum yedim. İflah etmedi. Taaki zofran 4 mg dilüstü ilaç alana kadar. Onu içmeye başladım 2 gün yine kustum ama doktorun dediği gibi 3. Gün öyle bi kendime geldimki. Artık yiyebiliyorum dışarı çıkabiliyorum sosyalleşebiliyorum. Yani hasta gibi değil hamile gibi hissediyorum artık. Doktoruna bi danış istersen canım.
Benimde kendi doktorum izin vermedi. Sonra özel bi kliniği olan prof. Bi doktor buldum ona gittim. Zofran içiceksin dedi. Ama güvenilir değilmiş dedim. Onu diyen doktor diplomasını nerden almış dedi direk. Sonra ben sana ne desem güvenmiceksin kitaptan kendin oku dedi kitap getirdi okutttu. Diğer bulantı ilaçlarına kıyasla en güvenlisi zofranmış. Öylelikle başladım kullanmaya. Tabiiki senin tercihin kuzum içinin sinmediği birşeyi yapma.Doktorum zofran içmeme izin vermedi başka bi doktor yazmıştı , kendi doktorum duyunca bırakmadıetkili olduğunu duymuştum . Ben gerçekten hasta gibiyim artık gebeliğimin tadını çıkarmak istiyorum
Aynı benim kocam ayyynı. Valla delirtti beni. 2 gün önce grip olacak gibiydim. Eşim benden önce yataklara düştü. Ben halsizim dedikçe o daha fena oluyor. Normalde hic uyumayan adam benden önce uyumaya başladı. Geçen bacaklarimda bi ağrı vardı. Hani hastalaninca kemikler ağrır ya aynen öyle. Neyse ben bacaklarım ağrıyo dedim. ''Sorma ya benimde cok agriyo kalkta bi masaj yap'' diyo bana.Ben zaten yattigim yerden kalkamiyorum adam hala kendi keyfinde. Dogurcam desem benden once sen dogurursun çabuk git yanimdan dedim kovdum dayanamadım artik.Sanirim farklı bi psikolojideler yada gerçekten nazlanmayalim diye yapıyorlar. Hayır zaten çok şükür ağır bi hamilelik geçirmiyorum ama böyle de hiç çekilmiyor. Ne yapsak bilemedim.
Yok canm anneler çalışıyor işten izin alamadılar. Ediyle Büdü kaldık başbaşa bu zor süreçte. Bir iki gündür az kusuyorum iyiyim diyebilirim ama şimdi de kasıklarım belim ağrıyor. Bil bakalım kimin de sırtı beli ağrıyormuşSuratimda kocaman bi gülücükle okudum yazını çok sekersiniz yaaa.yokmu anneler size yardımcı olsunlar en azından bulantiniz geçene kadar canım
Sağol canım akşamları çok kötü oluyorum bu akşam patatesi deniyeceğim inslhYemeklerle aram hep iyi olmuşturtatlim bulantı filan olmadı da hiç haşlanmış patates yiyor musun Allah yardımcın olsun canım
Kizlar haftası ben gibi olanlar sırt kalça bel kasık ağrınız varmı yada varmıydı?
Selam hanımlar. Bende mayıs annesi olacağım inşallah. Daha önce bu başlığa yazdım mı hiç bilmiyorum2 mayıs doğum tarihi olarak görünüyor. 5+6 da kalp atışını duyduk. Şuan 12+0 dayız. 10+2 de de hareketlerini gördük kıpır kıpırdı. :) bu benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım nisan ayında. Bu gebeliğimde baya olaylı geçiyor.. Bulantı kusmadan bayılmalar hastanede yatmalar 2 günde bir acillik olmalar falan.. :) şuan kuvvetli bir ilaç kullanıyorum kontrol altına aldık inşallah. Herkese hayırlı gebelikler diliyorum. [/Qa
allah yardımcın olsun,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Benim arada bacaklarıma da vuruyor ağrı... normal olsa gerek... ne süt icerbiliyorum ne yoğurt yiyebiliyorumBende var canım hem bel ağrım hem kasık ağrım ama bel ve kalça ağrım kasıktan daha çok. Helede ayakta durursam biraz daha da sızlıyor.
Saç rengin ne bilmiyorum ama en güvenlir hint kınası saçına uygun olan renk varsa diplerine dahil kullanabilirsin rahatlıklaArkadaşlar saçlarında benim gibi beyazları çok olan varmı. Diplerden çok çıktı ve ciddi morelim bozuluyor. Saçlarımızı bitkisel boyayla falan diplere getirmeden boyasam olurmu ki acaba... Benimle aynı durumda olanlar neler yapıyor
sarı hint kınası var bi dene istersen 3 yıkamada fln anca oturuyor renk..fena durmuyor..beyaz dan çok çok daha iyiben saçar sarı dipleri sen düşün aldı başını gidiyordoktor 3. aydan sonra boyatabilirsin dedi sabırla bekliyorum
Benim arada bacaklarıma da vuruyor ağrı... normal olsa gerek... ne süt icerbiliyorum ne yoğurt yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?