2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İşte aynı diyalogları ben de yaşadım üstelemedim sonra .haklısın ama .

İşte aynı diyalogları ben de yaşadım üstelemedim sonra .haklısın ama .

Gecen gun doktor banu ciftci sac derisinden emilim cok dusuk istediginiz gibi boyayabilirsiniz zarari yok dedi. AMA yine de tereddutte kalirsaniz 3. Ayin dolmasini bekleyin dedi

Benimde bi kac gündür sağ kalcama agrı giriyo yürürken filan
O bende de oluyor kuzum, kramp gibi bıçak gibi saplanıyor benimki bazen kalıyorum öyle adım bile atamıyorum, vücuttaki tüm kaslar esniyormuş şu sıralar gebeliğe alışmak için ondan olabilirmiş, kalsiyum eksikliği olabilirmiş, 16 haftadan sonra kalsiyum takviyesine başlayalım dedi dr, çok rahatsız ederse yine görüşelim başka bi şey düşünelim dedi

mrb biz de bugün doktora gittik doktor amca cinsiyetimizi ihtimal dahilinde söyledi siz de bir cinsiyet tahmininde bulunur musunuz çok merak ediyorum bu arada ikili testimi de yaptırdım 55 lira verdim bu ayın sonunda sonucunu alacagim

Eklentiler

• 20171019_175203.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 76
Bende senin gibiyim canim. Bugun yukledigim bi uygulamadan ipucu geldi. Diyoki: gebelikte sac boyatmanin herhangi bir zararina rastlanmamistir. Fakat sorun yaratmadigina dairde bilimsel bir veri yoktur. Gebelik suresince sacinizi boyatmatiniz. Ben boyatmicam canim

Bugün doktorum 4.aydan sonra boyayabilirsiniz dedi

onu dogurdunda keske daha once yapsaydim diyeceksin. Allah cocunu saglikli uzun omurlu hayirli evlat eylesin. sanada doya doya sevmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…