- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.381
İnternete giremediğimden cvp yazamadım 71 ile kaldım 4 kilo aldım iştahım aşırı açık elimde olmayan bir güç sanki yiyorum sürekli sonum fena yaaHamile kaldığında kaç kiloydun , ben hamile olduğumda zaten 77 dim
Aynen benimde bugün sol tarafımda pıt pıt pıt bişey atıyodu sonra hissedemedim:) çok erkenmiş olamazmış ama bende hissediyorum:)Kızlar ben bugün bebeğimin içimde kıpırtısını resmen hissetmeye başladım
Tam bacak arasındaki bölge canım hani pubik bölgedeki kemik varya hemen orası ordaki uzantı düzse kız havalardaysa erkekParalel mi dik mi diye neye bakıyorsunuz
Teşekkür ederim canım açıklama içinTam bacak arasındaki bölge canım hani pubik bölgedeki kemik varya hemen orası ordaki uzantı düzse kız havalardaysa erkek
Günaydın herkese
İki gün önce yaşadığım bulantı kusmalardan sonra çok şükür bugün iyiyim. Sabah kahvaltımı yapabildim
Sizler nasılsınız?
Sizde de benim gibi uyku problemi var mı? Daha doğrusu problem sayılmaz. Çok erken uykum geliyor. Daha gün aydınlanmadan uyanıyorum. Yatamıyorum bir daha. Tabi gün içi uyuklamalarım hariç. Erken de yatsam geç de yatsam gün ağarmadan ayaktayım :) gündüz de her daim uyuma modundayım
Çalışan arkadaşlara Allah yardım etsin. Evde bile zorlanıyoruz biz.
Günaydınnnn. Benim de dun kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Hatta bebek cok komikti göbek kordonunu çekiştirdi elini oynatırken sanki bize el sallıyor gibiydi
:) şinin tarihine 4 ekleyeceksin senin tarihe 3Bende eşimde 92 liyiznasıl olcak şimdi o iş
Ben giderken bir parça çikolata yedim. İlk basta benimki de uyuyor gibiydi sonra biraz rahatsız edince uykusundan sıçradı resmenBenim oğlan hep uyuyor heralde ya da ben anlamıyorum hiç hareket ettiğini görmedim doktor iyi demese inanmayacağım iyi olduğuna o derece
Çok yorma Can'ım kendini. Mümkün mertebe dikkat et. Bebeğinden daha önemli değil hiçbir şey. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum şu an. Ara verdim. Düşük tehlikem de vardı zaten. Öyle oturup ders anlatan da biri değilim. Cesaret edemedim. İyi ki çalışmamışım.Benim 2 gün geçse bulantim ertesi gün şiddetle başlıyor gece uykumda bile bulandığını hissettim sabah kahvaltimi yapabildim ama sonrasında çıkarmamak için çok direndim uyku aynen 9 da uykum geliyor uyuyunca da sabah olmak bilmiyor gündüz de çalıştığım için uyku gelmiyor sağolsun öğrencilerim çok hareketli her gün atraksiyonlu fırsat vermiyorlar gündüz yorulunca ve ayakta çok kalınca akşam karnım çok şişiyor ve acıyor yani bebegim sinyalini veriyor yorma anne kendini diye bir de ben de gündüz iştahım çok açık akşam da tam tersi hiçbirşey yemek istemiyorum.
Bizimkini hesaplayınca ikimizin de bu seneye denk gelmiyor.:) şinin tarihine 4 ekleyeceksin senin tarihe 3
Çok yorma Can'ım kendini. Mümkün mertebe dikkat et. Bebeğinden daha önemli değil hiçbir şey. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum şu an. Ara verdim. Düşük tehlikem de vardı zaten. Öyle oturup ders anlatan da biri değilim. Cesaret edemedim. İyi ki çalışmamışım.
Benim bulantılarım hamilelikten değildi. Köfteden zehirlenmiştim. Ama geçti şükür. Hamilelik bulantıları çok şükür dayanılmayacak gibi değil.
Ben giderken bir parça çikolata yedim. İlk basta benimki de uyuyor gibiydi sonra biraz rahatsız edince uykusundan sıçradı resmen
Çok yorma Can'ım kendini. Mümkün mertebe dikkat et. Bebeğinden daha önemli değil hiçbir şey. Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum şu an. Ara verdim. Düşük tehlikem de vardı zaten. Öyle oturup ders anlatan da biri değilim. Cesaret edemedim. İyi ki çalışmamışım.
Benim bulantılarım hamilelikten değildi. Köfteden zehirlenmiştim. Ama geçti şükür. Hamilelik bulantıları çok şükür dayanılmayacak gibi değil.
benımde denk gelmedı kaldık ortadaBizimkini hesaplayınca ikimizin de bu seneye denk gelmiyor.O zaman ne olacak
Yok Can'ım ben devlette değilim. Atanamadım maalesef.Rapor mu aldın ücretsiz izne falan mı çıktın
Aksam yatmaya yakin oluyo bende oda saat 6 dan sonra yani aksam yemek yemeye aliskin degil bunyem ondan sanirim ama o saatten sonrada yemezsem acikiyorum :) hamilelik cok tuaf :)Ins. Cabuk atlatırsın benimde halen biraz devam aksam saatleri kötü oluyorum
Ayni durumdayiz aksam yemekleri skntiya soktu beni yemek istemiyorum ama acikiyorum.pek aliskin degilim ama mecbur aliscaz gece yiyip yatmaktan iyidir:)aynen bende ayni durumdayim malesef 10. haftadan sonra basladi bulantilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?