- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.421
Yok canım kbb uzmanı verdi ama dr umda içebilirsin dedi. Kutunun yarısını içtim düzelince bıraktım. Benim ablamda iki hamileliliğinde kullanmış. Canını sıkma hiçbişey olmaz Allah korur.Canim cok tesekkur ederim antibiyotigi kadin dogumcunmu verdi ?
Ben arada bebe yağı sürüyorum Can'ım. Sanırım ne kullandığının önemi Yok bu durumda. Yeterince nemlendirme ve genetik önemli olsa gerek.
Cicik mi
Yok canım kbb uzmanı verdi ama dr umda içebilirsin dedi. Kutunun yarısını içtim düzelince bıraktım. Benim ablamda iki hamileliliğinde kullanmış. Canını sıkma hiçbişey olmaz Allah korur.
Yaa benim annemle ablamda da hiçbir şey Yok. Ablamın pırıl pırıldı hatta karnı. Resimlerdeki hamişler gibi :) kupkuru bir cildi olmasına rağmen. Cildim de yağlı. Nasıl olur artık bilmiyorum.Evet cicik biz hep cicik deriz kızlarla
Ben krem kullanacağım tek umudum ablamda annemde bi çizik çatlak yok inşallah benimde olmaz. Hatta burdaki tüm annişlerin hiçbirinde olmazzz. Lastik gibi etim ama hamilelik başkaaa
Canim ablan gobekli birimiydi. Ya ben kilolu degilim ama göbek bölgem yaglidir kiloyu hemen gobekten alirim sanki esnekmiste catlamazmis gibime geliyo:). Ablanda oyle biri miYaa benim annemle ablamda da hiçbir şey Yok. Ablamın pırıl pırıldı hatta karnı. Resimlerdeki hamişler gibi :) kupkuru bir cildi olmasına rağmen. Cildim de yağlı. Nasıl olur artık bilmiyorum.
Kızlar her gün clexane vurduruyorum 0.4 lük Sağlık ocağı veya hastaneye Bugün evden hiç çıkasım gelmedi Kendim denedim yine beceremedim kendime kıza kıza Neyse hastaneye gittim enjeksiyondaki adama bana şunu yapmayı öğretin dedim Göbeğimi açtım ve adamın yönlendirmesi sonucu başardım yapmayı Ama sonra adam bana sen gebe misin dedi Evet deyince neden baştan söylemedin göbekten olmaz ya koldan ya bacaktan yap dedi ve gitti İyi de bugüne kadar doktoru hemşiresi kimse böyle bir şey söylememişti
Yok Can'ım. Aksine zayıftı. Herhalde en fazla 55 tir hamile kaldığında.Canim ablan gobekli birimiydi. Ya ben kilolu degilim ama göbek bölgem yaglidir kiloyu hemen gobekten alirim sanki esnekmiste catlamazmis gibime geliyo:). Ablanda oyle biri mi
Yaa benim annemle ablamda da hiçbir şey Yok. Ablamın pırıl pırıldı hatta karnı. Resimlerdeki hamişler gibi :) kupkuru bir cildi olmasına rağmen. Cildim de yağlı. Nasıl olur artık bilmiyorum.
Bende gobekten yapiyorum 06 lik koldan da solediler ama en etkilisi gobekten canm.benim iki tarafta morariyo.mor olan yerden yapmamaya calisyorum.bi yerin mormlugu azalan kadar sag veya sol gobegimden yapyrum zaten cabuk geciyo.ama karnin buyudukce kollara geciliyoKızlar her gün clexane vurduruyorum 0.4 lük Sağlık ocağı veya hastaneye Bugün evden hiç çıkasım gelmedi Kendim denedim yine beceremedim kendime kıza kıza Neyse hastaneye gittim enjeksiyondaki adama bana şunu yapmayı öğretin dedim Göbeğimi açtım ve adamın yönlendirmesi sonucu başardım yapmayı Ama sonra adam bana sen gebe misin dedi Evet deyince neden baştan söylemedin göbekten olmaz ya koldan ya bacaktan yap dedi ve gitti İyi de bugüne kadar doktoru hemşiresi kimse böyle bir şey söylememişti
Ben de üç gün kullanmıştım antibiyotik aynen KBB doktoru verdi kadın doğum doktorum da onaylamıştı
Benim ilk oğlum kurban bayramında doğdu, ikinci bayramda olmasa da Ramazan ayı başında görünüyor şimdilik :)Ben oğlumu ramazanda dogurmustum buda belki ramazanda olur :)
Evi sık sık havalandırın, belki yeterince oksijen yoktur bulunduğunuz ortamda, cadde üzeri havası kirli bir yerdeyseniz, park bahçe gibi yerlere gidin bol bol. Benim de ciğerlerimde ağrı oluyor bazen nefes alırken bebekler için, kanımıza daha çok oksijen gitmesi gerekiyor çünkü onlar bizden alıyor oksijeni.kizlar benim gibi nefes darligi ceken varmi aranizda. aldigim nefes sanki bana yetmiyor. hani burnum tikali hasta felanda degilim. ama sanki yeterince alamiyorum. hafifden boguluyorum sanki
Evi sık sık havalandırın, belki yeterince oksijen yoktur bulunduğunuz ortamda, cadde üzeri havası kirli bir yerdeyseniz, park bahçe gibi yerlere gidin bol bol. Benim de ciğerlerimde ağrı oluyor bazen nefes alırken bebekler için, kanımıza daha çok oksijen gitmesi gerekiyor çünkü onlar bizden alıyor oksijeni.
weryew canim nefes darligu bendede var boguluyorum sanki.cabuk yoruluyorum..kan degerlerim normaldi bu hafta tekrar baktircam.belki anemi falan vardir o yuzden boyleyiz
Bende de var kan değerlerim çok değil az düşük ciddi değil dedi doktor nefes darlığı bende de var sanki grioliymisim gibi zor nefes alıyorum yetmiyor gibi üstteki arkadaşın da dediği gibi hamilelikten kan akımının hızlanmasindan oluyor benc3ben suan koyde yasiyorum. orman heryer zaten nefes alamadim icin cama cikiyorum. camida aciyorum zaten. yada buzdolabini buzlunu bile aciyorum bazen. oyle oluyorumki ayakda duramiyorum kalbim cok hizli atiyor kulagimda cinlama oluyor gozlerim karariyor. belki kansizlikdir bu pazartesi arastirmaya gidecegim ama randevu oglen 3 bucukda bulabildim. buyuk ihtimal kan alamayacak ertesi gun gel dicek ve uzak oldugu icin nasil gidicem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?