2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
yani doktorlarin haftaya gore yapacaklari rut olsa iyi olurdu. sanirim ikili test ayrintili ultrasyon zamanlari bi tek duzenli. ama cinsiyeti simdiden kiz diyebilmis ben o kiz haberini cok gec aldim.

İnşallah Rabbim o günleride gösterirde doğduğunda mis kokusunu içime çekerim

Hakkında hayırlısı olsun inş canım...miniğine de acil şifalar

Oğlum birazcık hasta ara ara atesleniyor. Çok fena bir salgın var. Bir yandan da ben sürekli Allahtan anneler var. Bakıma çekti bizi
oy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun ..acil şifalar

Bende eşimde 92 liyiz nasıl olcak şimdi o iş

iyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
Yaaaaa maşallahhh. Çok sevindimm. Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına:))

Canlar Merhaba
Mide bulantılarım tam gaz devam Bugün okulda da midem çok bulandı Öğretmen arkadaşın biri hamile misin dedi Daha kimseye söylemek istemediğim için Yooo değilim ama olabilirim de falan diye geveledim :) senin yüzün zaten bi değişti son zamanlarda dedi Eşim de şakayla karısık cirkinleşiyorsun deyip duruyor Bi de yüzük testi yaptım Kız çıktı Habire de limon yiyorum bakalım ye ekşiyi çıkar ayşeyi mi olacak yoksa hepsi hurafe olarak kalacak mı
Tabi bunlar işin eğlencesi Sağ salim olsunlar da baska ne isteriz

Bu da bana cinsiyet tahminleri icinde en sacmasi geliyor ama insan yine de dayanamayio yapiyor benim ki erkek cikti bakalim hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…