- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.341
canım çok geçmiş olsun,enkısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah sana da ve istyen herkeseAmin canım ama bence zor bir ihtimal, saglikli olursa çok güzel olur olmazsa da Allah olmayanlara nasip etsin insallah, sali günü sizi bilgilendiririm, çok teskkur edrim
Merhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
Can'ım hangi test o? Ben de sorayım
Gözünüz aydın. Rabbim saplıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
gunlerimiz ayni doktor cinsiyet icin birsey demedimi sana
Allah bebegini saglikli sihatli nasip etsin kucana valla bu toxoplazmayi bende burada gordum
bak burda haklisin bebegin icin hijen sart. benim kizim on aylik olunca zature gecirdi. doktor hani nasil olabilir dogalgaz yaniyo ev ortami hep ayni nasil hasta oldu. dedim 8 gun hastanede kaldik oyle oksuruyordu nefes alamiyordu ki ellerimde gisldiyo cocuk dedim iki defa mosmor oldu. dedimde bana bi insan hastaligin baslangicinda olsa hani daha kendide farkinda degil. o bebegi sevince bebegimizin direk cigerlerine iniyormus hastalik. ozellikle sigara seven elini yikasin sigara icmesin. sonucda 2 sene annelerin gecesi gunduzu karisiyo bebek hasta olunca cok zor oluyor
Hayırlı olsun Can'ım. İkili testte mi söyledi dr?iyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
ozellikle ikili test istemezseniz bakmazlarKızlar benim doktorum ultrasonda sadece bakıyor okadar. Ense kalınlığı vs hiç bişey ölçmüyor.
Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama siz yine de kizinizi pek bu adamla yalniz birakmayin. Yakin akraba olmasi farketmez.eskiden cok takiyordum. artik oyle degilim. baktim anca kendimi uzuyorum. kardesi hamileyken esimin eski sevgilisiyle yazismalarini bana watsapdan atti. kac yil once yazisti yazilar tarihde vardi. bu yapilirmiya o kadar severdim onu kardeslerim gibi kardes yerine koymustum. orda artik bitti. kizima o vakti vermek daha iyi hic bi ev sıkıntısız degil zaten. Kızım dogdunda sanki yasadıgım tum kotu seyler silindi. oyle huzur tatlilik masumluk oluyorki. tek etkisi kızımi kimse veremez oldum. sevdiremez oldum. onu uzmesinler diyemi lahusa kafasimi bilmem belki hata yaptim. bazi yakinlarim var boyle hamur gibi yogurarak vurarak sever. ben hayatta oyle sevdirmem. cok narin olacak ezmiceksin hafif olcan diye. kimse elini suremedide. senin yuzunden sevemiyoruz dediler hep annelik iste. seninde icin kocaman narin sevgi kaplicak insallah
Egzama kremi kullansaniz. Evde kendiniz de yapabilirsiniz. Kakao yagi, Shea butter, kokonut yagi zeytinyag filan eritiyorsunuz bir arada..Kizlar yaa. Gunluk yaklasik 4 litre su icmeme ve hibdistan cevizi yagiyla yaglanmama ragmen kuruluktan her tarafim kasiniyor deli olac. Bu kuruluga care bulan var mi?
Yok canim ya sanmam yoksa benim de göbekte bir yağ tabakası var şu anAy maşallahhh. Ne güzrl net çıkıyo herkesin ultrason. Brnim göbekte yağ çok olunca mı acep görünmüyo ki
Çok üzüldüm canim ya Rabbim en.iyisini o bilir takdir onundur en iyi şekilde sonuçlanır bu süreç insallahMerhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
Evet nisan 2016 doğumlu kızım var :))yani hep diyorum bu tahminleri çok ciddiye almamak lazım, kızın mı var bitane??
Ya ben hiç anlamam ama kıza benzettim :))
Doktor erkek dedi ama hala içimdeki kız isteği bitmedi
Dr kız dedi ben sormadan , erken olduğu için ben sormayacaktım :) cinsiyeti takip edeceğine tahlillerimi takip etse daha makbule geçerdi :)
Ayyy bende bende ne guzel hic cikarmiyorum derken kendime nazar ettim ne yesem agirlik oluyo cikariyorum herkesin biter benimkide yeni basliyo gibiBende senin gibiyim.11. Haftada basladı bir hafta sonra 12+0 da rahatladım sanki
Valla ben insanların bu kadar düşüncesiz olduğuna inanamıyorum art niyetliler...
Ben bırak hastayı sağlıklıyken bile kimsenin çocuğunu öpmem uzaktan severim
Çocuğumuda kimseye elletmicem :) cadı desinler bana ne
Canim hakkında hayırlısı olsun Allah yardimcin olsun inşallahMerhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
ozellikle ikili test istemezseniz bakmazlar
Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama siz yine de kizinizi pek bu adamla yalniz birakmayin. Yakin akraba olmasi farketmez.
Egzama kremi kullansaniz. Evde kendiniz de yapabilirsiniz. Kakao yagi, Shea butter, kokonut yagi zeytinyag filan eritiyorsunuz bir arada..
Merhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
hayir canim ikili test gecen haftaydi o zaman henuz olusmamis cinsiyyeti demisdi ama bugun kesin gorduk erkek oldugunu pipi vardi gayet net))) coksaol canim bi.kiz bir erkek cok guzel yaa ))) cok sukur RabbimeHayırlı olsun Can'ım. İkili testte mi söyledi dr?
Ne güzel bi kız bi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?