2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım ama bence zor bir ihtimal, saglikli olursa çok güzel olur olmazsa da Allah olmayanlara nasip etsin insallah, sali günü sizi bilgilendiririm, çok teskkur edrim
canım çok geçmiş olsun,enkısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah sana da ve istyen herkese

Kizlar yaa. Gunluk yaklasik 4 litre su icmeme ve hibdistan cevizi yagiyla yaglanmama ragmen kuruluktan her tarafim kasiniyor deli olac. Bu kuruluga care bulan var mi?

Hakkinda senin icin ne iyi olacaksa o olsun. insallah guzel haberler olur. kendine cok iyi bak. sanirim cocuklarin var Allah şifa versin evlatlarina

gunlerimiz ayni doktor cinsiyet icin birsey demedimi sana
Allah bebegini saglikli sihatli nasip etsin kucana valla bu toxoplazmayi bende burada gordum

Dr kız dedi ben sormadan , erken olduğu için ben sormayacaktım :) cinsiyeti takip edeceğine tahlillerimi takip etse daha makbule geçerdi :)

Valla ben insanların bu kadar düşüncesiz olduğuna inanamıyorum art niyetliler...
Ben bırak hastayı sağlıklıyken bile kimsenin çocuğunu öpmem uzaktan severim
Çocuğumuda kimseye elletmicem :) cadı desinler bana ne

iyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
Hayırlı olsun Can'ım. İkili testte mi söyledi dr?
Ne güzel bi kız bi erkek

Kızlar benim doktorum ultrasonda sadece bakıyor okadar. Ense kalınlığı vs hiç bişey ölçmüyor.
ozellikle ikili test istemezseniz bakmazlar

Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama siz yine de kizinizi pek bu adamla yalniz birakmayin. Yakin akraba olmasi farketmez.

Kizlar yaa. Gunluk yaklasik 4 litre su icmeme ve hibdistan cevizi yagiyla yaglanmama ragmen kuruluktan her tarafim kasiniyor deli olac. Bu kuruluga care bulan var mi?
Egzama kremi kullansaniz. Evde kendiniz de yapabilirsiniz. Kakao yagi, Shea butter, kokonut yagi zeytinyag filan eritiyorsunuz bir arada..

Ay maşallahhh. Ne güzrl net çıkıyo herkesin ultrason. Brnim göbekte yağ çok olunca mı acep görünmüyo ki
Yok canim ya sanmam yoksa benim de göbekte bir yağ tabakası var şu an

Çok üzüldüm canim ya Rabbim en.iyisini o bilir takdir onundur en iyi şekilde sonuçlanır bu süreç insallah

Dr kız dedi ben sormadan , erken olduğu için ben sormayacaktım :) cinsiyeti takip edeceğine tahlillerimi takip etse daha makbule geçerdi :)

yani doktorlarin haftaya gore yapacaklari rut olsa iyi olurdu. sanirim ikili test ayrintili ultrasyon zamanlari bi tek duzenli. ama cinsiyeti simdiden kiz diyebilmis ben o kiz haberini cok gec aldim.

bazen cadilik gerekiyo ama sosyellesmesi icinde biraz sıkmamaliyiz. benim kiz hepden yabani oldu. sen simdiden cok baglandin. dogdumu ne yapcan. bebek bu Aşırı Aşk icerir. o sevdalar aşklarda evlat yaninda neymis. ben Asıl aşkı kizimin minis ayaklarinda buldum.

Canim hakkında hayırlısı olsun Allah yardimcin olsun inşallah

benim kiz adam seciyoya hic gitmedi ona hemen karsi koydu oyle sertki sevemiyolar. sevdirmez kendini oyle tanimadiklarina. ama yazin memlekete gitmistik tanidi amcasini adini soyledi ama hic gitmedi. bana kalsa esimin onla takilmasi bile zarar corap degistirir gibi kiz degistiriyo.

İnşallah salı günü beklediğin kalp atışını duyarsın

Hayırlı olsun Can'ım. İkili testte mi söyledi dr?
Ne güzel bi kız bi erkek
hayir canim ikili test gecen haftaydi o zaman henuz olusmamis cinsiyyeti demisdi ama bugun kesin gorduk erkek oldugunu pipi vardi gayet net))) coksaol canim bi.kiz bir erkek cok guzel yaa ))) cok sukur Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…