- 2 Haziran 2016
- 359
- 492
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.401
Bi insan alık olmaya görsün anca bu kadar anlar:) şinin tarihine 4 ekleyeceksin senin tarihe 3
Ben başladım canım çünkü beş aylık hamile gibiyim neredeyseKızlar selam, çatlak olmaması için krem falan sürmeye başladınız mı? Daha erkenmi yoksa?
Benim göbüş şimdiden çıktığı için başlasammı diyorum
Ben başladım canım çünkü beş aylık hamile gibiyim neredeyseve göbeğim fena kaşınıyor, cildim de çok kuru, çok çatlarım diye ödüm kopuyor
Aynen biz önlem alalım da yine de olursa yapısalmış falan deriz :)) göğüs ve bel kısmına da sürün diyorlar ama onun için biraz daha kilo almayı bekliyorumKaşınma yok ama göbek benimde öyle cidden ve kuruluk çok fazla var. Herkes bana erken dedi ama bende başlayım o zaman kreme ben süreyimde çatlarsa artık kaderimize en azından sürseydik olurmuydu acaba demeyiz
Aynen biz önlem alalım da yine de olursa yapısalmış falan deriz :)) göğüs ve bel kısmına da sürün diyorlar ama onun için biraz daha kilo almayı bekliyorum
Selam hanimlar herkese musmutlu bir hafta sonu diliyorum ben cok kotu grip oldum hapsirik tiksirik geniz akintisi ne arasaniz mevcuthamile degilmisim gibi hissediyorum neden se hafta ici kontrolum var insalh hersey yolundadir minnakim iyidir iyi haberle ve cinsiyet ogrenip de gelirim diye dua ediyorum valla uzun suren kontroller iyice paronaya yapti beni ((
Yaa benimkiler o kadar büyümedi daha eski sütyenlerimi kullanıyorum, acaba benim sütüm olmayacak mı tribine girermişimBel kısmını bilmem ama benim memikitolar çok fenalar çatlak yok ama 2 beden büyüdü
Normal halinden bile şikayetciydim şimdi çok fenalarrrrr
Yaa benimkiler o kadar büyümedi daha eski sütyenlerimi kullanıyorum, acaba benim sütüm olmayacak mı tribine girermişimve yeni bi şey duydum yeni Doğum yapan kadınlarda tırnak batması oluyormuş çok da ağrılı oluyormuş hemoroid falan duymuştum da bakalım bizi ne sürprizler bekliyor çatlamaların yanında
Hayırlı olsun canım ne güzel ikisinin tadina da varacaksin. Rabbim sağlık sıhhat versin.iyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
evet canim.cok.mutluyum.Rabbime minlerce kez sukurler olsun) nekadar sukur etsem az..sen.nasilsin kuzum bebisin nasil?Hayırlı olsun canım ne güzel ikisinin tadina da varacaksin. Rabbim sağlık sıhhat versin.
İyiyim şükür canım ama bulantim var bir de iyi kötü bütün kokulardan tiksindim. Parfüm krem hiçbir şey kullanamıyorum. Bebisim de inşallah iyidir arada batma olduğunda hoşuma gidiyor bebegim iyiyim dedi diyorum. Daha kontrole de 2 hafta var hayırlısıyla büyümüş olarak görürüm minnakimi.evet canim.cok.mutluyum.Rabbime minlerce kez sukurler olsun) nekadar sukur etsem az..sen.nasilsin kuzum bebisin nasil?
Selam canım 2 hafta önce bende çok ağır boğaz enfeksiyonu geçirdim hatta antibiyotik kullandım dr kontrolünde. Canını sıkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Benim içim rahat Allaha emanetler sonuçta kalbini ferah tutarsan o da hisseder. İyi haberlerini bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım, zencefilli ıhlamur iç bari, biraz da bal at içine.. şifa olsun inşallah.. endişelenme bebeğin iyidir tabiki, güzel haberlerini alırız hafta içi
Ben arada bebe yağı sürüyorum Can'ım. Sanırım ne kullandığının önemi Yok bu durumda. Yeterince nemlendirme ve genetik önemli olsa gerek.Kızlar selam, çatlak olmaması için krem falan sürmeye başladınız mı? Daha erkenmi yoksa?
Benim göbüş şimdiden çıktığı için başlasammı diyorum
Cicik miBenim iş arkadaşımda tırnak batması oldu ayakları çok şişmişti halen uğraşıyor. Hemoroidde genelde normal doğumda oluyormuş ıkınmaktan onu bende duydum ama bende zaten var normal olursa nolur bilmiyorummmmbenim gögüsler zaten büyüktü şimdi sütten değil şiş olduğunu parmağımla basınca anlıyorum. Küçücük ciciklerden ne sütler çıktığını gördüm hiç telaş yapma o yüzden zamanla olur süt daha.
Şuan en korktuğum benim çatlamak ama inşallah hiç olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?