2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selam, çatlak olmaması için krem falan sürmeye başladınız mı? Daha erkenmi yoksa?
Benim göbüş şimdiden çıktığı için başlasammı diyorum

Kızlar selam, çatlak olmaması için krem falan sürmeye başladınız mı? Daha erkenmi yoksa?
Ben başladım canım çünkü beş aylık hamile gibiyim neredeyse ve göbeğim fena kaşınıyor, cildim de çok kuru, çok çatlarım diye ödüm kopuyor

Ben başladım canım çünkü beş aylık hamile gibiyim neredeyse ve göbeğim fena kaşınıyor, cildim de çok kuru, çok çatlarım diye ödüm kopuyor

Kaşınma yok ama göbek benimde öyle cidden ve kuruluk çok fazla var. Herkes bana erken dedi ama bende başlayım o zaman kreme ben süreyimde çatlarsa artık kaderimize en azından sürseydik olurmuydu acaba demeyiz

Kaşınma yok ama göbek benimde öyle cidden ve kuruluk çok fazla var. Herkes bana erken dedi ama bende başlayım o zaman kreme ben süreyimde çatlarsa artık kaderimize en azından sürseydik olurmuydu acaba demeyiz
Aynen biz önlem alalım da yine de olursa yapısalmış falan deriz :)) göğüs ve bel kısmına da sürün diyorlar ama onun için biraz daha kilo almayı bekliyorum

Aynen biz önlem alalım da yine de olursa yapısalmış falan deriz :)) göğüs ve bel kısmına da sürün diyorlar ama onun için biraz daha kilo almayı bekliyorum

Bel kısmını bilmem ama benim memikitolar çok fenalar çatlak yok ama 2 beden büyüdü

Normal halinden bile şikayetciydim şimdi çok fenalarrrrr

Selam hanimlar herkese musmutlu bir hafta sonu diliyorum ben cok kotu grip oldum hapsirik tiksirik geniz akintisi ne arasaniz mevcut hamile degilmisim gibi hissediyorum neden se hafta ici kontrolum var insalh hersey yolundadir minnakim iyidir iyi haberle ve cinsiyet ogrenip de gelirim diye dua ediyorum valla uzun suren kontroller iyice paronaya yapti beni ((

Selam canım 2 hafta önce bende çok ağır boğaz enfeksiyonu geçirdim hatta antibiyotik kullandım dr kontrolünde. Canını sıkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Benim içim rahat Allaha emanetler sonuçta kalbini ferah tutarsan o da hisseder. İyi haberlerini bekliyoruz.

Bel kısmını bilmem ama benim memikitolar çok fenalar çatlak yok ama 2 beden büyüdü

Normal halinden bile şikayetciydim şimdi çok fenalarrrrr
Yaa benimkiler o kadar büyümedi daha eski sütyenlerimi kullanıyorum, acaba benim sütüm olmayacak mı tribine girermişim ve yeni bi şey duydum yeni Doğum yapan kadınlarda tırnak batması oluyormuş çok da ağrılı oluyormuş hemoroid falan duymuştum da bakalım bizi ne sürprizler bekliyor çatlamaların yanında

Geçmiş olsun canım, zencefilli ıhlamur iç bari, biraz da bal at içine.. şifa olsun inşallah.. endişelenme bebeğin iyidir tabiki, güzel haberlerini alırız hafta içi

Benim iş arkadaşımda tırnak batması oldu ayakları çok şişmişti halen uğraşıyor. Hemoroidde genelde normal doğumda oluyormuş ıkınmaktan onu bende duydum ama bende zaten var normal olursa nolur bilmiyorummmm benim gögüsler zaten büyüktü şimdi sütten değil şiş olduğunu parmağımla basınca anlıyorum. Küçücük ciciklerden ne sütler çıktığını gördüm hiç telaş yapma o yüzden zamanla olur süt daha.

Şuan en korktuğum benim çatlamak ama inşallah hiç olmazzzz

iyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
Hayırlı olsun canım ne güzel ikisinin tadina da varacaksin. Rabbim sağlık sıhhat versin.

evet canim.cok.mutluyum.Rabbime minlerce kez sukurler olsun) nekadar sukur etsem az..sen.nasilsin kuzum bebisin nasil?
İyiyim şükür canım ama bulantim var bir de iyi kötü bütün kokulardan tiksindim. Parfüm krem hiçbir şey kullanamıyorum. Bebisim de inşallah iyidir arada batma olduğunda hoşuma gidiyor bebegim iyiyim dedi diyorum. Daha kontrole de 2 hafta var hayırlısıyla büyümüş olarak görürüm minnakimi.

Canim cok tesekkur ederim antibiyotigi kadin dogumcunmu verdi ?

Geçmiş olsun canım, zencefilli ıhlamur iç bari, biraz da bal at içine.. şifa olsun inşallah.. endişelenme bebeğin iyidir tabiki, güzel haberlerini alırız hafta içi

Allah razi olsun canim benim ihlamur yaptim suan iciyorum guzel dileklerin icin tesekkur ederim<3

Kızlar size sormam gereken birşey var. Ben 10+2de bi prof. Doktor buldum özel kliniği olan ona gittim usg ile bebeği incelerken gel ense kalınlığı ve burun kemiğine bakalım dedi. Burun kemiği var olması gerektiği seviyede dedi. Ense kalınlığıda çok iyi down sendromu riski yok ama yinede tarama testini yaptır dedi. Şimdi arkadaşım özel bir hastanede çalışıyor ve gel bizim hastanede kan alalım yapılsın tarama testin hemde para ödememiş olursun dedi. Ama usgolmayacak. Zaten kanda bakılması en önemlisiymiş. Sizce 10. Haftadaki ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü yeterli olur diyip kanıda arkadaşımın çalıştığı hastanede verip sonuç alsam yeterli mi yoksa başka hastanede 2 aşamasınıda yeniden yaptırsam mı? Yardımcı olun bana

Ben arada bebe yağı sürüyorum Can'ım. Sanırım ne kullandığının önemi Yok bu durumda. Yeterince nemlendirme ve genetik önemli olsa gerek.
Cicik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…