2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

dogru diyorsunuz cocuklarimiz bide hizli olusum surecinde. beni zorluyan sey kizimla evde tek kaliyoruz bayilcak gibi oluyorum. Allah korusun cama cikar. uzerine birsy duser diye korkuyorum. cunku boyle olunca dinlenmeye calisiyorum bazen uyurumda

Çok geçmiş olsun sana da canım tabiki gelip geçici sıkıntılar bebeğimiz sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil

Merhabalar herkesler iyidir umarım . Cuma günü kontrolüm vardı 12+1 de detaylı usg , ikili tarama yaptırdık . Herşey yolunda çok şükür , test sonuçlarımız da gayet güzel . Allah tüm Bebişlere ve annelerine sağlık sıhhat versin doktorum cinsiyeti hiç söylemedi bizde sormadık muayeneden sonra detaylı dosyamı doldururken erkek bebek geliyor dedi hayırlı evlat olsun inşallah . Değişmezse sonradan bi oğlum olacak ne tuhaf bir his ne güzel bir mutluluk isim telaşına düştük şimdiden , çok beceriksiziz tuhaf isimler buluyoruz bizimle hiç Alakası olmayan

Gözün aydın ne güzel.ogrenmissin cinsiyetini rahat rahat hazırlık yaparsın artık :)

Aa ilk kız haberi sanırım canım hayırlı olsun ya
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, hakkında hayırlısı olsun bize yazmayı unutma emi.
Yaaaa bunu ben de görmüştüm bende tutuyor

Yaaaaa bendeeee tahmin istiyorum kimse yazmadı 13 kasım da 13.cü hftada ikili de görcem miniğimi @sofiarya baksanaaaa bi canım yaaaaa
Ben kıza benzettim
iyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
Ay canım bir kızdan sonra ne güzel ya maşallah darısı başımıza sağlıkla al kucağına canım :)

Bence mantıklı canım ne güzel ölçülmüş 11. Haftada ölçülüyor zaten. Kan sonucu yeterli bence

Aaa hayırlı olsun ya ne güzel öğrenmişsiniz ben de öğrenmek istiyorummmmm çok sevindim ya doktor ne güzel son dk golü atmış

dogru diyorsunuz cocuklarimiz bide hizli olusum surecinde. beni zorluyan sey kizimla evde tek kaliyoruz bayilcak gibi oluyorum. Allah korusun cama cikar. uzerine birsy duser diye korkuyorum. cunku boyle olunca dinlenmeye calisiyorum bazen uyurumda
Ben de nefes almakta güçlük çekiyorum arada bir balkona çıkma ihtiyacı hissediyorum. Neden oluyor acaba. Benim demir depolarım boşmuş ondan olabilir. 3. Aydan sonra kan ilacı ve vitamine başlayınca vücut daha dirençli oluyor. Hatta saçlar bile canlanıyor. Inşallah öyle olur diyelim

Yaaa ben hasta oldummmm allahim ne elim tutuyo ne ayagim basim patlicak uyuyamiyorumda cok kotuyum ihlamur falan icsem bisey olur mu ya yokda baska turlu atlatamicam
Geçmiş olsun. Bende de fena kırgınlık var ve boğazım ağrıyor. Gece yatmadan tuzlu limonlu suyla gargara yapıyorum

amincanim)) senin kontrol ne zaman?doktor tahminde bulunurartik.bize 100de100dedi..hatta kendim bile gordum))

kansizlik olabilir bencede ama ben kan ilaclarini icemiyorum dokunuyor bana nasil olacak bilmiyorum. ama bende boyle genelde oluyor. kiz simdiden bu kadar biz 9 aya kadar ne yapicaz
aynen yaa kizimda cok pimpirikliydim.kizim dogdukdan sonra asla 2ci gebeligi kendime zehir etmicem tadini ciksricam dusunuyordum.ama olmuyor)) kafaya takiyorum herseyi yok bu niys boyle neden boyle diye) 3ay gecmis ama daha 6 ay var.yolumuz uzun)

Merhaba arkadaslar bende suan 9 haftalik hamileyim. Son kontrolde doktor miyom gordu. Bebege uzak korkma dedi ama aranizda tecrubesi olan var mi konuyla ilgili?

Aaa hayırlı olsun ya ne güzel öğrenmişsiniz ben de öğrenmek istiyorummmmm çok sevindim ya doktor ne güzel son dk golü atmış
teşekkür ederim evet son dakika oldu darısı sana inşallah canım
Gözün aydın ne güzel.ogrenmissin cinsiyetini rahat rahat hazırlık yaparsın artık :)
çok şükür Yok hazırlık yapmam çok erken daha , sadece isim

Amiin canım. Haklsın. İnşallah belirtiler vu ayla beraber son bulur :)
ay inşallah

teşekkür ederim evet son dakika oldu darısı sana inşallah canım
çok şükür Yok hazırlık yapmam çok erken daha , sadece isim

ay inşallah
Bana da erkek dedi bugün uyanır uyanmaz isim düşünmeye başladık maalesef ilk ismi eşimin çok büyük isteğiyle babasının ismi olacak ama yanına isim koyma işi bende özgürüm ama aklıma hicbir isim gelmiyor

ben kan ilacini hic sevmiyorumya hap olan beni maf ediyo midem bulaniyo birsey yiyemiyorum gozlerim sık sık karariyo bunu doktora dedim surup gecirdi oda uyusturuyo dilim resmen ayyy nasil olacak ignesini etseler daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…