- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.441
Bende de var kan değerlerim çok değil az düşük ciddi değil dedi doktor nefes darlığı bende de var sanki grioliymisim gibi zor nefes alıyorum yetmiyor gibi üstteki arkadaşın da dediği gibi hamilelikten kan akımının hızlanmasindan oluyor benc3
Hoşbulduk canım :)Hoşgeldin
Hoşbulduk canım :)Hoşgeldin canım inşallah :)
Çok geçmiş olsun sana da canım tabiki gelip geçici sıkıntılar bebeğimiz sağlıkla doğsun da gerisi önemli değilCanım çok geçmiş olsun. Bende dün çok fenyadım .MİGREN illeti geldi buldu. Bide mide bulantısını ikiye katladı. Senin hesap lavaboya gidene kadar heryer battı nasıl geçiricez buu dönemi bende bilemiyorum. Rabbim sabır versin. Miniğimizi kucağımızda görünce hepsi geçicek inşallah
Gözün aydın ne güzel.ogrenmissin cinsiyetini rahat rahat hazırlık yaparsın artık :)Merhabalarherkesler iyidir umarım . Cuma günü kontrolüm vardı 12+1 de detaylı usg , ikili tarama yaptırdık . Herşey yolunda çok şükür , test sonuçlarımız da gayet güzel . Allah tüm Bebişlere ve annelerine sağlık sıhhat versin doktorum cinsiyeti hiç söylemedi bizde sormadık muayeneden sonra detaylı dosyamı doldururken erkek bebek geliyor dedi hayırlı evlat olsun inşallah . Değişmezse sonradan bi oğlum olacak ne tuhaf bir his ne güzel bir mutluluk isim telaşına düştük şimdiden , çok beceriksiziz tuhaf isimler buluyoruz bizimle hiç Alakası olmayan
Amiin canım. Haklsın. İnşallah belirtiler vu ayla beraber son bulur :)Çok geçmiş olsun sana da canım tabiki gelip geçici sıkıntılar bebeğimiz sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil
Aa ilk kız haberi sanırım canım hayırlı olsun yaŞimdi kontrolden çıktım çok şükür ense kalınlığımız ve burun kemiği normal çıktı ikili test için kan verdim haftaya çıkacak İnşallah sorun çıkmaz.
Dr kız dedi :) ama tabi çok güvenmiyorum erken olduğu için
Birde burda yazışmamız o kadar faydalı ki toxoplazmayı burda okudum dr a sordum tahlil yapmayacakmıyız diye aa yapmadık mı diyoofff offf dr lar çok yoğun kafaları bi dünya iyi ki kadınlarkulübü var
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, hakkında hayırlısı olsun bize yazmayı unutma emi.Merhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
Yaaaa bunu ben de görmüştüm bende tutuyordiğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
kadınların hücreleri 3 yılda bir yenileniyor muş
erkeklerin hücreleri 4yılda bir . hamile kaldığınız yıl kimin hücresi yenilendiyse cinsiyet onunki oluyormuş.
ben yaptım 89 doğumluyum 89+3=92 -95-98 -2001-2004-2007-2010-2013-2016
eşim de 89 doğumlu 89+4=93-97-2001-2005-2009-2013-2017 bu yıl eşimin ki yenilenmiş ve erkek çıktı bakalım ne olacak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan başka birşey istemez ama bunu da merak etmiyor değilim :)
Ben kıza benzettimYaaaaa bendeeee tahmin istiyorum kimse yazmadı13 kasım da 13.cü hftada ikili de görcem miniğimi @sofiarya baksanaaaa bi canım yaaaaa
Ay canım bir kızdan sonra ne güzel ya maşallah darısı başımızaiyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
Bence mantıklı canım ne güzel ölçülmüş 11. Haftada ölçülüyor zaten. Kan sonucu yeterli benceKızlar size sormam gereken birşey var. Ben 10+2de bi prof. Doktor buldum özel kliniği olan ona gittim usg ile bebeği incelerken gel ense kalınlığı ve burun kemiğine bakalım dedi. Burun kemiği var olması gerektiği seviyede dedi. Ense kalınlığıda çok iyi down sendromu riski yok ama yinede tarama testini yaptır dedi. Şimdi arkadaşım özel bir hastanede çalışıyor ve gel bizim hastanede kan alalım yapılsın tarama testin hemde para ödememiş olursun dedi. Ama usgolmayacak. Zaten kanda bakılması en önemlisiymiş. Sizce 10. Haftadaki ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü yeterli olur diyip kanıda arkadaşımın çalıştığı hastanede verip sonuç alsam yeterli mi yoksa başka hastanede 2 aşamasınıda yeniden yaptırsam mı? Yardımcı olun bana
Aaa hayırlı olsun ya ne güzel öğrenmişsiniz ben de öğrenmek istiyorummmmmMerhabalarherkesler iyidir umarım . Cuma günü kontrolüm vardı 12+1 de detaylı usg , ikili tarama yaptırdık . Herşey yolunda çok şükür , test sonuçlarımız da gayet güzel . Allah tüm Bebişlere ve annelerine sağlık sıhhat versin doktorum cinsiyeti hiç söylemedi bizde sormadık muayeneden sonra detaylı dosyamı doldururken erkek bebek geliyor dedi hayırlı evlat olsun inşallah . Değişmezse sonradan bi oğlum olacak ne tuhaf bir his ne güzel bir mutluluk isim telaşına düştük şimdiden , çok beceriksiziz tuhaf isimler buluyoruz bizimle hiç Alakası olmayan
Ben de nefes almakta güçlük çekiyorum arada bir balkona çıkma ihtiyacı hissediyorum. Neden oluyor acaba. Benim demir depolarım boşmuş ondan olabilir. 3. Aydan sonra kan ilacı ve vitamine başlayınca vücut daha dirençli oluyor. Hatta saçlar bile canlanıyor. Inşallah öyle olur diyelimdogru diyorsunuz cocuklarimiz bide hizli olusum surecinde. beni zorluyan sey kizimla evde tek kaliyoruz bayilcak gibi oluyorum. Allah korusun cama cikar. uzerine birsy duser diye korkuyorum. cunku boyle olunca dinlenmeye calisiyorum bazen uyurumda
Geçmiş olsun. Bende de fena kırgınlık var ve boğazım ağrıyor. Gece yatmadan tuzlu limonlu suyla gargara yapıyorumYaaa ben hasta oldummmmallahim ne elim tutuyo ne ayagim basim patlicak uyuyamiyorumda cok kotuyum ihlamur falan icsem bisey olur mu ya yokda baska turlu atlatamicam
amincanim)) senin kontrol ne zaman?doktor tahminde bulunurartik.bize 100de100dedi..hatta kendim bile gordum))Aa ilk kız haberi sanırım canım hayırlı olsun ya
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın, hakkında hayırlısı olsun bize yazmayı unutma emi.
Yaaaa bunu ben de görmüştüm bende tutuyor
Ben kıza benzettim
Ay canım bir kızdan sonra ne güzel ya maşallah darısı başımızasağlıkla al kucağına canım :)
Bence mantıklı canım ne güzel ölçülmüş 11. Haftada ölçülüyor zaten. Kan sonucu yeterli bence
aynen yaakansizlik olabilir bencede ama ben kan ilaclarini icemiyorum dokunuyor bana nasil olacak bilmiyorum. ama bende boyle genelde oluyor. kiz simdiden bu kadar biz 9 aya kadar ne yapicaz
Aa ilk kız haberi sanırım canım hayırlı olsun ya
Çok teşekkür ederim canım
teşekkür ederim evet son dakika olduAaa hayırlı olsun ya ne güzel öğrenmişsiniz ben de öğrenmek istiyorummmmmçok sevindim ya doktor ne güzel son dk golü atmış
çok şükürGözün aydın ne güzel.ogrenmissin cinsiyetini rahat rahat hazırlık yaparsın artık :)
ay inşallahAmiin canım. Haklsın. İnşallah belirtiler vu ayla beraber son bulur :)
çatlama kesinlikle kalitsal ben hiç bisey sürmedim sifir çatlak ilk gebeliğimde annemde öyleymişUmudumuz çatlamamak. Aslında evde vücudu esnetmek için egzersize başlamalıyız 1,2 hafta sonra. Çatlamamak için herşeyi yapmayı düşünüyorum
Bana da erkek dedi bugün uyanır uyanmaz isim düşünmeye başladık maalesef ilk ismi eşimin çok büyük isteğiyle babasının ismi olacak ama yanına isim koyma işi bende özgürüm ama aklıma hicbir isim gelmiyorteşekkür ederim evet son dakika oldudarısı sana inşallah canım
çok şükürYok hazırlık yapmam çok erken daha , sadece isim
ay inşallah
Ben de nefes almakta güçlük çekiyorum arada bir balkona çıkma ihtiyacı hissediyorum. Neden oluyor acaba. Benim demir depolarım boşmuş ondan olabilir. 3. Aydan sonra kan ilacı ve vitamine başlayınca vücut daha dirençli oluyor. Hatta saçlar bile canlanıyor. Inşallah öyle olur diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?