- 24 Ağustos 2017
- 223
- 249
- 33
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.461
Ahh işte insan yanında bir yardımcı olacak bir akrabayi ne kadar da arıyor bu zamandadogru diyorsunuz cocuklarimiz bide hizli olusum surecinde. beni zorluyan sey kizimla evde tek kaliyoruz bayilcak gibi oluyorum. Allah korusun cama cikar. uzerine birsy duser diye korkuyorum. cunku boyle olunca dinlenmeye calisiyorum bazen uyurumda
aynen yaakizimda cok pimpirikliydim.kizim dogdukdan sonra asla 2ci gebeligi kendime zehir etmicem tadini ciksricam dusunuyordum.ama olmuyor)) kafaya takiyorum herseyi yok bu niys boyle neden boyle diye) 3ay gecmis ama daha 6 ay var.yolumuz uzun)
Ahh işte insan yanında bir yardımcı olacak bir akrabayi ne kadar da arıyor bu zamanda
Slm arkadaşlar dün dr gittik herşey yolunda çok şükür baya hareketliydi eliyle yüzünü falan kapatıyor su çok tatlıydı teyzemleri rabbim sağlikla doğmasını nasip etsin cümlemizinki 2 ki testinizde yaptırdık 10 gün sonra tekrar gideceğiz inşlh
Kaynana imrendim benimki de bunu doğur ardından hiç beklemeden ikinciyi yap diyor şaka bir yana acaba milletin özel hayatına karışmayı ne zaman bırakacaklar bir de bence 3 yaş ideal ben e araları küçük değil kizin çişini vs öğrenmiştir kendimi ifade edebiliyor kardeşler arasında çok yaş farkı da iyi değil benceAynen ama ben hayatimin sonuna kadar boyle bi kisi olmayacagi icin mecbur bu sekilde idare edecegim. birsey degil kaynanam yarin geliyo hamile oldugumu duymamis esim almaya gitti. seni kesmeye gelecek diyo. kaynanam 5 yil sarti koymusdu bizede. Allahim Allahim 3 ay kactim sonunda yakalandim gecende amcamdan yedim bir suru laf niye bu cocuk oldu diye. kizimi bi Allahin kuluna mecbur etmemisim. kendim bakmisim. bunlara ne oluyor anlamiyorum. bi tek bazen sevecekleri zaman. yok diyo o aglarken oda aglicak eyyyyy diyo bu nedir diyo herkez cok cok zorlancami soyluyor. kizim 3 yasi giricek. eminim Allah kolaylini vericek. ustelik kizimda cektim acemili bunda daha tecrubeli edicem. gaziydi felan olacak ama napalim yani oda insan bas edecem bi sekilde
Evet canım ikili test sonucu içinherseyin iyi olmasina cok sevindim. ayy benimde yarin kontrolum insallah bi aksilik cikmaz 3 hafta gecti bakalim benimki ne olmus. Allah kucana almayida nasip etsin. doktorun 10 gun sonrami cagirdi
ben bu aralar acayip sivilcelenme basladim oysa bi hafta onceye kadar gayet guzeldi sizede basladimi bayanlar
Bizde de dedemin adını ilk ad koyalım söylemleri başladı dur bakalım sonumuz hayrolsun ben isteniyorum ama ki son sözü söyleyecek zaman gösterecekBana da erkek dedi bugün uyanır uyanmaz isim düşünmeye başladık maalesef ilk ismi eşimin çok büyük isteğiyle babasının ismi olacak ama yanına isim koyma işi bende özgürüm ama aklıma hicbir isim gelmiyor
Kaynana imrendim benimki de bunu doğur ardından hiç beklemeden ikinciyi yap diyor şaka bir yana acaba milletin özel hayatına karışmayı ne zaman bırakacaklar bir de bence 3 yaş ideal ben e araları küçük değil kizin çişini vs öğrenmiştir kendimi ifade edebiliyor kardeşler arasında çok yaş farkı da iyi değil bence
Evet canım ikili test sonucu için
Sivilce bendede oluyo, hamilelik öncesi yoktu
benim sivilceler cokdn var canim)ben bu aralar acayip sivilcelenme basladim oysa bi hafta onceye kadar gayet guzeldi sizede basladimi bayanlar
masallah canim)) benimkide cok hareketliydi kipir kipirdi) erkege benzettim bide ben bebisini.doktor tahminde bulundumu?Slm arkadaşlar dün dr gittik herşey yolunda çok şükür baya hareketliydi eliyle yüzünü falan kapatıyor su çok tatlıydı teyzemleri rabbim sağlikla doğmasını nasip etsin cümlemizinki 2 ki testinizde yaptırdık 10 gün sonra tekrar gideceğiz inşlh
Canim bilmiyorum erken mi geç mi wc eğitimi için de en azından bebis doğana kadar öğrenirse çok rahat edersintuvalet kismini daha ogretmedim yani o 3 yasina girince 10 gun sonra bu dogucak tuvalet egitimini denedim basarisiz oldum. kaynanam yakacak beni bi gelsin yarin. onlarinda isi biziz galiba
Ya kınamak istemiyorum ama nasıl bir aile bu? Hiç mi aklı başında biri yok? Amcadan kaynanaya kadar hepsi bi dert. Onlara ne? Onların ne haddine senin doğurup bakacağın bebeğine karışmak. Ayrıca eşine de ayrı kızdımAynen ama ben hayatimin sonuna kadar boyle bi kisi olmayacagi icin mecbur bu sekilde idare edecegim. birsey degil kaynanam yarin geliyo hamile oldugumu duymamis esim almaya gitti. seni kesmeye gelecek diyo. kaynanam 5 yil sarti koymusdu bizede. Allahim Allahim 3 ay kactim sonunda yakalandim gecende amcamdan yedim bir suru laf niye bu cocuk oldu diye. kizimi bi Allahin kuluna mecbur etmemisim. kendim bakmisim. bunlara ne oluyor anlamiyorum. bi tek bazen sevecekleri zaman. yok diyo o aglarken oda aglicak eyyyyy diyo bu nedir diyo herkez cok cok zorlancami soyluyor. kizim 3 yasi giricek. eminim Allah kolaylini vericek. ustelik kizimda cektim acemili bunda daha tecrubeli edicem. gaziydi felan olacak ama napalim yani oda insan bas edecem bi sekilde
Ayyy maşallah kuzuma. Nasıl da gülümsemiş. Çoook tatlıııı.Slm arkadaşlar dün dr gittik herşey yolunda çok şükür baya hareketliydi eliyle yüzünü falan kapatıyor su çok tatlıydı teyzemleri rabbim sağlikla doğmasını nasip etsin cümlemizinki 2 ki testinizde yaptırdık 10 gün sonra tekrar gideceğiz inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?