2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
dogru diyorsunuz cocuklarimiz bide hizli olusum surecinde. beni zorluyan sey kizimla evde tek kaliyoruz bayilcak gibi oluyorum. Allah korusun cama cikar. uzerine birsy duser diye korkuyorum. cunku boyle olunca dinlenmeye calisiyorum bazen uyurumda
Ahh işte insan yanında bir yardımcı olacak bir akrabayi ne kadar da arıyor bu zamanda

aynen yaa kizimda cok pimpirikliydim.kizim dogdukdan sonra asla 2ci gebeligi kendime zehir etmicem tadini ciksricam dusunuyordum.ama olmuyor)) kafaya takiyorum herseyi yok bu niys boyle neden boyle diye) 3ay gecmis ama daha 6 ay var.yolumuz uzun)

biz anne oldukdan sonra evham merak bizim isimiz galiba bende senin gibi ilkden tecrubeli oldugun icin bu defa farkli olacam diyorum ama dogdunda gene aynini ederim acaba? arkadasim yolumuz uzun insallah bu sefer guzel olur

Ahh işte insan yanında bir yardımcı olacak bir akrabayi ne kadar da arıyor bu zamanda

Aynen ama ben hayatimin sonuna kadar boyle bi kisi olmayacagi icin mecbur bu sekilde idare edecegim. birsey degil kaynanam yarin geliyo hamile oldugumu duymamis esim almaya gitti. seni kesmeye gelecek diyo. kaynanam 5 yil sarti koymusdu bizede. Allahim Allahim 3 ay kactim sonunda yakalandim gecende amcamdan yedim bir suru laf niye bu cocuk oldu diye. kizimi bi Allahin kuluna mecbur etmemisim. kendim bakmisim. bunlara ne oluyor anlamiyorum. bi tek bazen sevecekleri zaman. yok diyo o aglarken oda aglicak eyyyyy diyo bu nedir diyo herkez cok cok zorlancami soyluyor. kizim 3 yasi giricek. eminim Allah kolaylini vericek. ustelik kizimda cektim acemili bunda daha tecrubeli edicem. gaziydi felan olacak ama napalim yani oda insan bas edecem bi sekilde

ben bu aralar acayip sivilcelenme basladim oysa bi hafta onceye kadar gayet guzeldi sizede basladimi bayanlar

Slm arkadaşlar dün dr gittik herşey yolunda çok şükür baya hareketliydi eliyle yüzünü falan kapatıyor su çok tatlıydı teyzemleri rabbim sağlikla doğmasını nasip etsin cümlemizinki 2 ki testinizde yaptırdık 10 gün sonra tekrar gideceğiz inşlh

Eklentiler

• B63E8989-C237-416D-BE23-68636C546FE5.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 5C69E5D6-D749-4BFB-8F26-31752098C2A6.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 88

herseyin iyi olmasina cok sevindim. ayy benimde yarin kontrolum insallah bi aksilik cikmaz 3 hafta gecti bakalim benimki ne olmus. Allah kucana almayida nasip etsin. doktorun 10 gun sonrami cagirdi

Kaynana imrendim benimki de bunu doğur ardından hiç beklemeden ikinciyi yap diyor şaka bir yana acaba milletin özel hayatına karışmayı ne zaman bırakacaklar bir de bence 3 yaş ideal ben e araları küçük değil kizin çişini vs öğrenmiştir kendimi ifade edebiliyor kardeşler arasında çok yaş farkı da iyi değil bence

herseyin iyi olmasina cok sevindim. ayy benimde yarin kontrolum insallah bi aksilik cikmaz 3 hafta gecti bakalim benimki ne olmus. Allah kucana almayida nasip etsin. doktorun 10 gun sonrami cagirdi
Evet canım ikili test sonucu için

Selam kızlar dün oğlum sütten kestim diye 2den sabah 5 e kadar uyumadı ağladı çareyi arabayla dışarıda gezdirerek bulduk trafik misss ti ayy inşallah ilk ve son olur o gece şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan

Bizde de dedemin adını ilk ad koyalım söylemleri başladı dur bakalım sonumuz hayrolsun ben isteniyorum ama ki son sözü söyleyecek zaman gösterecek

tuvalet kismini daha ogretmedim yani o 3 yasina girince 10 gun sonra bu dogucak tuvalet egitimini denedim basarisiz oldum. kaynanam yakacak beni bi gelsin yarin. onlarinda isi biziz galiba

masallah canim)) benimkide cok hareketliydi kipir kipirdi) erkege benzettim bide ben bebisini.doktor tahminde bulundumu?

tuvalet kismini daha ogretmedim yani o 3 yasina girince 10 gun sonra bu dogucak tuvalet egitimini denedim basarisiz oldum. kaynanam yakacak beni bi gelsin yarin. onlarinda isi biziz galiba
Canim bilmiyorum erken mi geç mi wc eğitimi için de en azından bebis doğana kadar öğrenirse çok rahat edersin

Ya kınamak istemiyorum ama nasıl bir aile bu? Hiç mi aklı başında biri yok? Amcadan kaynanaya kadar hepsi bi dert. Onlara ne? Onların ne haddine senin doğurup bakacağın bebeğine karışmak. Ayrıca eşine de ayrı kızdım
Niye müsade ediyor ki? Onun fırsat vermemesi lazım. Ay sanki kendileri 9 ay taşıyıp altını temizleyecek? Bu zamanda bebeğe hasret binlerce insan var. Torun sahibi olabilmek için neler yapıyor insanlar. Nankörlük başka şey değil. Rabbimin güzelliği bu yavrular ya.
Ayyy maşallah kuzuma. Nasıl da gülümsemiş. Çoook tatlıııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…