2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hamile pantolonlarina gecis yaptim kilo almadim ama karnim çıktı halbuki henuz cok erkendi.. kocaman bir karnim olacak sanirim :))

sana tavsiye verim sabir tasini dene bende ne yaptimsa olmuyordu sabir tasi yapinca bem veriyordum o kapati yani bebegin seni red ediyo

Canim bilmiyorum erken mi geç mi wc eğitimi için de en azından bebis doğana kadar öğrenirse çok rahat edersin

bi denedim husrraaan oldum. suan 2 bucuk yasinda sanki biraz zorlasam olacak ama inan cocuk hazirsa bile ben kendimi hazir hissetmiyorum ya artik biran oncede baslamam lazim

onlar cok cocuk masraf demek biraz ikiden fazlasi zarar gibi. cok erken geliyo onlara annemde sizofren var diye. yani beni kizdirn kimse zaten bakmiyo neden soyleniyor. esim akraba evliligi zaten bizim evlenmemizide istemiyolardi. esim cok aile altinda kaliyo oyle konusuyolarki herkez kendi capinca hakli oluyo. nedense Allah icime bi kolaylik veriyo oyle konusuyolarki diyorum ben ne yapcam simdi. sonra diyorum tecrubem var Allah var neden o kadar kotu olsunki. nasil aile dedigin cozulememis bi aile bu biraz. uzakda yasasak sanki hersey cok daha guzel olacak. aile apartmani oldugu icin her kafadan bi ses cikiyor.

ben daha once kullandim
gunde 20 damla yazmisti bana. hemde iyyy cok igrencdi. sonra yogurda karistirabilcemi soylemislerdi. onun bile tadini degistiriyo. kac gun kullancami soylememisti. buyuk ihtimal gene vercekler banada su kan tahlilleri yaptirim. en son yaptimda en az deger 30 olmasi gerekken 10 dusmustu baklim bunda ne cikacak.

Evet günlerimiz aynı , sen kaç kilo aldın ben almamıştım birden pat diye 2 kilo aldım

uyyy iki kilo opde basina koy. benda 2 aylik olmadan 2 kilo aldim. inanirmisin tartiya cikmaya korkuyorum artik. daha cikamadimda 4 gecer geliyo bana herseyim sıkiyor beni cunku yakinda ogrenirsem derim sana

Kizlar yaa basim o kadar agriyor ki bugun sabahtan beri. Gercekten kafami kaldiramiyorum. Umarim butun hamilelik boyle devam etmez.

BEn hiç tadını almıyorum Can'ım. Tatsız bişey aslında. Seni neden rahatsız etti ki acaba

Hamile pantolonlarina gecis yaptim kilo almadim ama karnim çıktı halbuki henuz cok erkendi.. kocaman bir karnim olacak sanirim :))

Ben de bugun üşenmeyip alışverişe çıksaydım hamile pantolonu alacaktım kilo almadım aslında ama rahat edemiyorum artık pantolonlarla

Ben de bugun üşenmeyip alışverişe çıksaydım hamile pantolonu alacaktım kilo almadım aslında ama rahat edemiyorum artık pantolonlarla
Ben bir iki haftadir pantolonlarin dugmeleri acik gezdim hep. Dugme yerine lastikle tutturup. Karnin azsa o sekilde idare edebilirsin alışverişe kadar

amincanim)) senin kontrol ne zaman?doktor tahminde bulunurartik.bize 100de100dedi..hatta kendim bile gordum))
1 kasımda canım 10 gün var daha :-( ama kızımda 17 de öğrenmiştim pek umutlu değilim. Ay maşallah darısı başıma ya

Merhaba arkadaslar bende suan 9 haftalik hamileyim. Son kontrolde doktor miyom gordu. Bebege uzak korkma dedi ama aranizda tecrubesi olan var mi konuyla ilgili?
Evet tanıdığımda vardı canım kendiliğinden kayboldu hamilelikte
Aaa nasıl belli güzel maşallah gözünaydın canım
Ben ben ben. Benim 5 küsur çıkmış gümde 20 damla alıyorum canım senin de günlük 15 Tir. 3 günlük değil de uzun bir süre sanırım kullanacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…