- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.501
Ooo 8 bayaa düşükmüş tabi tabi ancak toparlarBen de öyle düşündüm Can'ım. Çok sağol. 8 çıkmıştı d vitamini değerim. O zaman 15 damla kullanayım ben değil mi?
Çok sağol Can'ım ya. Valla iyi ki varsın burda. :)Ooo 8 bayaa düşükmüş tabi tabi ancak toparlar
Selam kızlar dün oğlum sütten kestim diye 2den sabah 5 e kadar uyumadı ağladı çareyi arabayla dışarıda gezdirerek bulduk trafik misss tiayy inşallah ilk ve son olur o gece şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan
Canim bilmiyorum erken mi geç mi wc eğitimi için de en azından bebis doğana kadar öğrenirse çok rahat edersin
Ya kınamak istemiyorum ama nasıl bir aile bu? Hiç mi aklı başında biri yok? Amcadan kaynanaya kadar hepsi bi dert. Onlara ne? Onların ne haddine senin doğurup bakacağın bebeğine karışmak. Ayrıca eşine de ayrı kızdım
Niye müsade ediyor ki? Onun fırsat vermemesi lazım. Ay sanki kendileri 9 ay taşıyıp altını temizleyecek? Bu zamanda bebeğe hasret binlerce insan var. Torun sahibi olabilmek için neler yapıyor insanlar. Nankörlük başka şey değil. Rabbimin güzelliği bu yavrular ya.
Ayyy maşallah kuzuma. Nasıl da gülümsemiş. Çoook tatlıııı.
Kızlar aranızda "devit 3 damla" kullanan var mı?
Tam nasıl kullanıyorsunuz?
Ya dr "devit 3 damla/ 15 damla " yazmış.
İlacın üstünde eczacı 5 damla yazmış.
Devit 3 damla/ 15 ml yazıyor kutuda.
Çok kafam karıştı.
Eşim de 3 gün 5 damla kullanacaksın 15 damla yapacak diyor. O öyle yorumladı.
Dr da bana sadece 3 gün kullanacaksın demedi.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Evet günlerimiz aynı , sen kaç kilo aldın ben almamıştım birden pat diye 2 kilo aldım
BEn hiç tadını almıyorum Can'ım. Tatsız bişey aslında. Seni neden rahatsız etti ki acababen daha once kullandim
gunde 20 damla yazmisti bana. hemde iyyy cok igrencdi. sonra yogurda karistirabilcemi soylemislerdi. onun bile tadini degistiriyo. kac gun kullancami soylememisti. buyuk ihtimal gene vercekler banada su kan tahlilleri yaptirim. en son yaptimda en az deger 30 olmasi gerekken 10 dusmustu baklim bunda ne cikacak.
BEn hiç tadını almıyorum Can'ım. Tatsız bişey aslında. Seni neden rahatsız etti ki acaba
Hamile pantolonlarina gecis yaptim kilo almadim ama karnim çıktı halbuki henuz cok erkendi.. kocaman bir karnim olacak sanirim :))
Benim d vitaminim 5.6Ooo 8 bayaa düşükmüş tabi tabi ancak toparlar
Ben bir iki haftadir pantolonlarin dugmeleri acik gezdim hep. Dugme yerine lastikle tutturup. Karnin azsa o sekilde idare edebilirsin alışverişe kadarBen de bugun üşenmeyip alışverişe çıksaydım hamile pantolonu alacaktım kilo almadım aslında ama rahat edemiyorum artık pantolonlarla
1 kasımda canım 10 gün var daha :-( ama kızımda 17 de öğrenmiştim pek umutlu değilim. Ay maşallah darısı başıma yaamincanim)) senin kontrol ne zaman?doktor tahminde bulunurartik.bize 100de100dedi..hatta kendim bile gordum))
Evet tanıdığımda vardı canım kendiliğinden kayboldu hamilelikteMerhaba arkadaslar bende suan 9 haftalik hamileyim. Son kontrolde doktor miyom gordu. Bebege uzak korkma dedi ama aranizda tecrubesi olan var mi konuyla ilgili?
Aaa nasıl belli güzel maşallah gözünaydın canımSlm arkadaşlar dün dr gittik herşey yolunda çok şükür baya hareketliydi eliyle yüzünü falan kapatıyor su çok tatlıydı teyzemleri rabbim sağlikla doğmasını nasip etsin cümlemizinki 2 ki testinizde yaptırdık 10 gün sonra tekrar gideceğiz inşlh
Ben ben ben. Benim 5 küsur çıkmış gümde 20 damla alıyorum canım senin de günlük 15 Tir. 3 günlük değil de uzun bir süre sanırım kullanacağız.Kızlar aranızda "devit 3 damla" kullanan var mı?
Tam nasıl kullanıyorsunuz?
Ya dr "devit 3 damla/ 15 damla " yazmış.
İlacın üstünde eczacı 5 damla yazmış.
Devit 3 damla/ 15 ml yazıyor kutuda.
Çok kafam karıştı.
Eşim de 3 gün 5 damla kullanacaksın 15 damla yapacak diyor. O öyle yorumladı.
Dr da bana sadece 3 gün kullanacaksın demedi.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Benim d vitaminim 5.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?