- 24 Ağustos 2017
- 223
- 249
- 33
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.481
Ben de erkek bebek bekliyorum diyerek tezini dogruluyorumbide 2018 erkek yili sanki..etrafimd erkek bebise hamile cok var
Yok canım bulunmadı bir ay sonra bakarız dedı gönlümüzden geçen kız sağlıklı olsunda tabikimasallah canim)) benimkide cok hareketliydi kipir kipirdi) erkege benzettim bide ben bebisini.doktor tahminde bulundumu?
baksana gunlerimizde ayni normal demekki sorana ergenlige giriyorum diyorum
13. Hafta icinde ben de pat diye iki kilo aldim ve karnim bira ciktiEvet günlerimiz aynı , sen kaç kilo aldın ben almamıştım birden pat diye 2 kilo aldım
13. Hafta icinde ben de pat diye iki kilo aldim ve karnim bira ciktiama buna sevindim bile. Cunku 3 aylik donemde 4 kilo verdigim icin suan seviniyorum.
Yaa lutfen heralde kilo alacaz. Bu yuzden sıkma canini. Damarlarimiz genisliyor, rahim hacmi artiyor, yag depolarimiz artiyor, goguslerimiz buyuyor. Sadece bebek degil ki kilo yapan. Dogumdan sonra emzirmeyle hepsi verilir hic onemli degil. Sen saglikli beslen bebegim saglikla gelsin yeterSen kardan zarardasın sevinirsin tabi :) ben külliyen zarardayım
Bebekler 26 gr ben niye 2 kilo aldım ki şimdi off
Yaa lutfen heralde kilo alacaz. Bu yuzden sıkma canini. Damarlarimiz genisliyor, rahim hacmi artiyor, yag depolarimiz artiyor, goguslerimiz buyuyor. Sadece bebek degil ki kilo yapan. Dogumdan sonra emzirmeyle hepsi verilir hic onemli degil. Sen saglikli beslen bebegim saglikla gelsin yeter
Canim ben tam 4 kilo almışım bir ayda vuuuuuu benim durumum daha vahimSen kardan zarardasın sevinirsin tabi :) ben külliyen zarardayım
Bebekler 26 gr ben niye 2 kilo aldım ki şimdi off
çatlama kesinlikle kalitsal ben hiç bisey sürmedim sifir çatlak ilk gebeliğimde annemde öyleymiş
Ben hergün 5 damla alıyorum bahsettiğin ilacın aynısı . Doktor kes diyene kadar da kullanıcamKızlar aranızda "devit 3 damla" kullanan var mı?
Tam nasıl kullanıyorsunuz?
Ya dr "devit 3 damla/ 15 damla " yazmış.
İlacın üstünde eczacı 5 damla yazmış.
Devit 3 damla/ 15 ml yazıyor kutuda.
Çok kafam karıştı.
Eşim de 3 gün 5 damla kullanacaksın 15 damla yapacak diyor. O öyle yorumladı.
Dr da bana sadece 3 gün kullanacaksın demedi.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Çatlaklar genetik diyoruz evet öyle ama şu da var İbrahim saraçoğlu nu dinledim ; çatlama aslında annenin kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. İçten kalsiyum takviyesi dıştan orijinal badem yağının çatlakları önlediğini söylüyor . Bende kulak verip bugün soğuk sıkım badem yağı aldım artık onunlad yağlanacam . Umarım çok çatlamayızbenim ablamla annemdede yok cillop gibiler. İnşallah benimde öyledir. Esneklikle alakalı bir durumda olabilir.
5 damla rutin kullanılan dozdur eğer d3 değerin sınırın oldukça altındaysa 15 damla yetişkin için normal bir doz. Eczacı ezbere yazmış muhtemelen , doktorun reçete ettiği 15 damla senin günlük kullanacağın miktar. Şişenin üstünde yazan 15 ml de şişenin tamamının içinde olan ilacın miktarı o kafanı hiç karıştırmasınKızlar aranızda "devit 3 damla" kullanan var mı?
Tam nasıl kullanıyorsunuz?
Ya dr "devit 3 damla/ 15 damla " yazmış.
İlacın üstünde eczacı 5 damla yazmış.
Devit 3 damla/ 15 ml yazıyor kutuda.
Çok kafam karıştı.
Eşim de 3 gün 5 damla kullanacaksın 15 damla yapacak diyor. O öyle yorumladı.
Dr da bana sadece 3 gün kullanacaksın demedi.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Ben de öyle düşündüm Can'ım. Çok sağol. 8 çıkmıştı d vitamini değerim. O zaman 15 damla kullanayım ben değil mi?5 damla rutin kullanılan dozdur eğer d3 değerin sınırın oldukça altındaysa 15 damla yetişkin için normal bir doz. Eczacı ezbere yazmış muhtemelen , doktorun reçete ettiği 15 damla senin günlük kullanacağın miktar. Şişenin üstünde yazan 15 ml de şişenin tamamının içinde olan ilacın miktarı o kafanı hiç karıştırmasın
Bende hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Catlamaya cok meyilli bir cildim var. Zaten halihazirda ergenlikten kalma bir ton çatlak var. İnsallah hamilelikte daha fazla cikmaz.Çatlaklar genetik diyoruz evet öyle ama şu da var İbrahim saraçoğlu nu dinledim ; çatlama aslında annenin kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. İçten kalsiyum takviyesi dıştan orijinal badem yağının çatlakları önlediğini söylüyor . Bende kulak verip bugün soğuk sıkım badem yağı aldım artık onunlad yağlanacam . Umarım çok çatlamayız
Evet erkekler cogunlukta sanırım suan topikte belli olan bi kız var sanırım
Çatlaklar genetik diyoruz evet öyle ama şu da var İbrahim saraçoğlu nu dinledim ; çatlama aslında annenin kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. İçten kalsiyum takviyesi dıştan orijinal badem yağının çatlakları önlediğini söylüyor . Bende kulak verip bugün soğuk sıkım badem yağı aldım artık onunlad yağlanacam . Umarım çok çatlamayız
Çatlaklar genetik diyoruz evet öyle ama şu da var İbrahim saraçoğlu nu dinledim ; çatlama aslında annenin kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. İçten kalsiyum takviyesi dıştan orijinal badem yağının çatlakları önlediğini söylüyor . Bende kulak verip bugün soğuk sıkım badem yağı aldım artık onunlad yağlanacam . Umarım çok çatlamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?