2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar aranızda "devit 3 damla" kullanan var mı?
Tam nasıl kullanıyorsunuz?
Ya dr "devit 3 damla/ 15 damla " yazmış.
İlacın üstünde eczacı 5 damla yazmış.
Devit 3 damla/ 15 ml yazıyor kutuda.
Çok kafam karıştı.
Eşim de 3 gün 5 damla kullanacaksın 15 damla yapacak diyor. O öyle yorumladı.
Dr da bana sadece 3 gün kullanacaksın demedi.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Sen kardan zarardasın sevinirsin tabi :) ben külliyen zarardayım
Bebekler 26 gr ben niye 2 kilo aldım ki şimdi off
Yaa lutfen heralde kilo alacaz. Bu yuzden sıkma canini. Damarlarimiz genisliyor, rahim hacmi artiyor, yag depolarimiz artiyor, goguslerimiz buyuyor. Sadece bebek degil ki kilo yapan. Dogumdan sonra emzirmeyle hepsi verilir hic onemli degil. Sen saglikli beslen bebegim saglikla gelsin yeter

Amin inşallah canım sağ salim gelsin bebişlerimiz

Ben hergün 5 damla alıyorum bahsettiğin ilacın aynısı . Doktor kes diyene kadar da kullanıcam

benim ablamla annemdede yok cillop gibiler. İnşallah benimde öyledir. Esneklikle alakalı bir durumda olabilir.
Çatlaklar genetik diyoruz evet öyle ama şu da var İbrahim saraçoğlu nu dinledim ; çatlama aslında annenin kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. İçten kalsiyum takviyesi dıştan orijinal badem yağının çatlakları önlediğini söylüyor . Bende kulak verip bugün soğuk sıkım badem yağı aldım artık onunlad yağlanacam . Umarım çok çatlamayız

5 damla rutin kullanılan dozdur eğer d3 değerin sınırın oldukça altındaysa 15 damla yetişkin için normal bir doz. Eczacı ezbere yazmış muhtemelen , doktorun reçete ettiği 15 damla senin günlük kullanacağın miktar. Şişenin üstünde yazan 15 ml de şişenin tamamının içinde olan ilacın miktarı o kafanı hiç karıştırmasın

Ben de öyle düşündüm Can'ım. Çok sağol. 8 çıkmıştı d vitamini değerim. O zaman 15 damla kullanayım ben değil mi?

Bende hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Catlamaya cok meyilli bir cildim var. Zaten halihazirda ergenlikten kalma bir ton çatlak var. İnsallah hamilelikte daha fazla cikmaz.

Badem yağı kıllandırmaz mı acaba ?

Umarım çatlamayız gerçekten. Ben yağ değilde krem kullanmaya başladım. Yağda kullansammı acaba çok karıştırmasammı bilemedim. En sonunda ne olursa olsun diye salcam valla stres geldi

Catlama tamamen genetik. Annemin karni mayalanmis hamur gibi benimde catlayacak muhtemelen.. ama kantoronu arastirin daha oncede yazmistim deri hasarlarini onarmada cokkk etkili. Derin yaniklarda bile iz birakmadan tedavi ediyor bizzat sahit oldum. Tek umudum o. onun disinda hic bir kreme inanmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…