2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
toist canim ben de kizimi 19da ogrenmistim.erkek bebekler kendini erken gosteriyo apacik ortadaydi bacaklari acmisdi) insallah gonlundeki olyr

Biraz araştırdım rahim kaslarını gevşetiyor düşük felan sebep olabiliyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum bana kalsa hergün yerim o sebeple size sordum
Ona bakarsan her yediğinde bir miktar vardor kötü bir özellik bence abartilmadigi sürece kararında yemek faydalıdır ki narin faydaları say say bitmiyor

Biraz araştırdım rahim kaslarını gevşetiyor düşük felan sebep olabiliyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum bana kalsa hergün yerim o sebeple size sordum
Arkadaşla bana doktorum yememem gereken şeyleri söylemişti ve bir brosur gibi bir kağıt vermişti orada yemememiz gereken şeyler yaziyodu,aklımda kalanlar ananas, adaçayı, maydanoz,cay, kahve v.s... nar varmiydi bilmiyorum.. kağıt yanımda değil ulaşınca bakarım..ama takildiginiz yiyecekleri doktora sorun bence,tereddüt varsa da tadımlık yiyin.. ben öyle yapıyorum..

toist canim ben de kizimi 19da ogrenmistim.erkek bebekler kendini erken gosteriyo apacik ortadaydi bacaklari acmisdi) insallah gonlundeki olyr
Ay inşallah canım bakalım zaten gittiğimde görünmüyor derse kesin kız dicem

Ay nar da ne varmis ki ben de cok yiyorum hatta nerdeyse her gun yerim. Narın hikayesi ney?
Arkadaş rahim kaşlarını gevşetiyor diye okumuş ben de batıl olarak çocuk lekeli doğar diye duymuştum ama çok saçma geldiği için yiyordum valla. Ama rahim kaşlarını gevşetmesi doğruysa dikkat etmek gerek. Gerçi maydanoz da yemeyin diyorlar ya bir Prof demiş ki o etkiyi göstermesi için bir kasa yemeniz gerekli

Bilmiyorum kızlar bende sizler gibi araştırıp doğrusunu yapmaya çalışıyorum nar zararlı yada faydalı diye bişey ben demedim yazı okudum tabiki herşeyin fazlası zarar yarın nar ve ananası doktora soracağım

Senin de baya düşükmüş Can'ım. Ben tesettürlüyüm. Ona bağlıyorum biraz. Genelde tesettürlü bayanlar da böyle düşük oluyormuş.
15 damla kullanıcam ben de artık.

Bende hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Catlamaya cok meyilli bir cildim var. Zaten halihazirda ergenlikten kalma bir ton çatlak var. İnsallah hamilelikte daha fazla cikmaz.
. Hindistan cevizi yapı gerçekten cildi yumuşatıyor , ben bi dönem boya ile yanan saçıma bile uygulamıştım faydasını çok gördüm Benimde geçen seneden kilo alıp verme kaynaklı bacak çatlağım var ama bunu zayıflayınca farkettiğimden kremler işe yaramadı ufak iki bölgede çok kurcalamıyorum . Göbeğim meyilli diyebiliyorum aynen senin gibi , önlem almak lazım

Badem yağı kıllandırmaz mı acaba ?
Kıllanma yapabilir mantığımca ama ben şöyle düşünüyorum tüylerimden kurtulmak daha kolay ve ucuz maalesef çatlaklar öyle değil lazer tedavi seansları bir dünya para tüylenmeyi yeğlerim sanırım . İbrahim saraçoğlunun bir çok tarifi bende işe yaramıştı gebelik öncesi bu çatlak mevzusunda da ona güvencem

Hindistan cevizi yağı en Pahalı kremlerden bile daha etkili herkese tavsiye ederim sonra bana dua edersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…