2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
saydam birsey cideen tat almiyormusun ondan benimki niye oyleydi kutu beyaz ve sarili degilmi devit 3 yaziyor
Evet canım aynısı. Ben hiç tat almıyorum. Suya katıp içiyorum.

Kızlar Nar yiyomusunuz?

Biraz araştırdım rahim kaslarını gevşetiyor düşük felan sebep olabiliyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum bana kalsa hergün yerim o sebeple size sordum
Ben yemiyorum eşim illa yemelisin diyor ama.
Rahim kaslarına bir etkisi olduğunu çok sanmıyorum.
Ama çocukluktan beri duyduğumuz bir batıl şey işte.
Nar yersen üstüne yüzüne falan sıçrarsa bebekte leke olur diye. Lisede Bir arkadaş vardı onun yüzü öyleydi. Annem nar sıçratmış yerken eliyle de silmiş demişti. Yüzünde kırmızı leke vardı büyükçe. O aklımda kalmış hep.

Batıl kısmına inanmıyorum sende inanma ciğerdi nardı balıktı türkiyenin yarısı lekeli olmalıydı

Batıl kısmına inanmıyorum sende inanma ciğerdi nardı balıktı türkiyenin yarısı lekeli olmalıydı
Yani , bence de. Alışılagelmiş sohbetler var gebelikte izler yaralar vs . Düşünmemeye çalışmak lazım . Her besin kaynağının elbet ki faydası vardır dozunu kaçırmadan yemekte sakınca olmaz bence .

Benim bulantılar azalmadı artmaya basladı baslarda bu kadar değildi hele yedikten sonra cok rahatsız oluyorum ama ackende cok bulanıyo oğlumda sabah bi bulanır gecerdi bunda gün icinde sürekli istifra etmekte istemiyorum bi kere baslarsam devamı gelicek ama hep bi bulantı hali bide kokulara daha hassasım bunda eşimin parfüme taktım mesela nasıl rahatsız ediyo bide araba egzoz kokusu benzin kokusu bide et kokusu ay fena yapıyo

Umarım çatlamayız gerçekten. Ben yağ değilde krem kullanmaya başladım. Yağda kullansammı acaba çok karıştırmasammı bilemedim. En sonunda ne olursa olsun diye salcam valla stres geldi
Stres Yok çatlamamk için elimizden geleni yapalım . Sonra yapmadık tüh demeyelim de sonuç önemli değil

Aslında aynı durumdayız 11. Haftada bitti dedim iki gün sonra yine başladı , 12 de deli gibi istifra ediyordum şimdi yine iyi seyrediyor ama iştahsızlık var yine gelecek gibi sanırım koku hassasiyeti bulantı vs bunlar 4. Ayı bitirince kalkacak ortadan , bana öyle geliyor

Aynen zaten bu catlaklara olusmadan onlem almak gerekiyor. Ben o zaman cok korkup doktora gitmistim. Cunku cok kisa surede cikti ve kipkirmiziydi annemin bile aklina catlak olabilecegi gelmemisti. Bacaklarim gobegim goguslerim felaketti (gerci hala oyle) doktor losyon vermisti ama kalici olarak gecirmez sadece kirmiziligin rengini acar zamanla demisti. Sonuc olarak gecmedi se. Sadece rengi beyazladi yillar icinde. Simdi onlem almaya calisiyorum insallah yasamam. Ozellikle goguslerimde insallah hic cikmaz cunku yeterinde cok var.

Selam hanimlar herkes iyidir insalh tabi minnaklarda:) ben halen gribim duzelemedim kizimada gecti karsilikli takiliyoruz allah nasip ederse sali gunu kontrole gidicem buarda meyve olarak nar bende tuketirim elma ayva mandalina gunluk yerim leke olusmasin diye ellerimi biuere surmemeye dikkat ederim hepsi bu :)

İnşallah olmaz canım , iyi düşünelim

Geçmiş olsun.

Hamileliğimin ilk zamanlarında ananas çok yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…