- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.901
Çok merak ettim canınız ne çektiBenimde aynısı oldu okula geldim sabah bir de ne göreyim canımın çektiği şeyi yapıyorlar okulda
Ay soylemesem çünkü ilkin burda biri yazdı akşam gördüm canım çekti sonra rüyama girdiÇok merak ettim canınız ne çekti
ay yok benim bir tanecik
Arkadaslar bende cleksan 0.6 yapiyorum .perinatologa gidiyorum ve bana karindan ve aksam.uzeri yap dedi.karindan yapmamin daha iyi olacagini soyledi.enbaslarda kendim yapiyordum yumusak bir deri bulup,ama artik esim yapiyor.Hiç bile ben hala göbekten yapıyorum. 5 aya kadar sıkıntı yok diyorlar. Sonra kol yada bacak düşünüyorum
Bende kizima hamile iken ruyMda gormtum... uyandigimda oda kokuyordu resmen subatta seftali aratmistim. EsimeAy ben rüyamda bişey gördüm herkes yedi ben yiyemedim ama kokusu bile geldi burnuma gözümü onunla actım sabahoğlumda hiç böyle bişey yaşamadım gördüğüm bişeyleri ay istedi cnm filan diyodum ama bu baska türlü canın cekmek neymiş onu anladım suan
Valla aynen öyle oldu kokusuyla uyandımBende kizima hamile iken ruyMda gormtum... uyandigimda oda kokuyordu resmen subatta seftali aratmistim. Esime
Ankette üçüze oy vermişsin de hatta 3 kişi vermiş oyu ama bende duymadım burda üçüz olduğunu hiçay yok benim bir tanecik
Cinsiyeti bellimi bebeginin ne hissediyorsunuz.Valla aynen öyle oldu kokusuyla uyandım
aaa oy mu vermişimAnkette üçüze oy vermişsin de hatta 3 kişi vermiş oyu ama bende duymadım burda üçüz olduğunu hiç
Daha değil canım haftaya cars randevum bi oğlum var gönül istiyo kız ama Allah bilir tabi herkeste erkek diyo bakalım sağlıklı olsunda inşallahCinsiyeti bellimi bebeginin ne hissediyorsunuz.
Daha değil canım haftaya cars randevum bi oğlum var gönül istiyo kız ama Allah bilir tabi herkeste erkek diyo bakalım sağlıklı olsunda inşallah
Bendede yok hala bekliyorum ama sertlik oluyor kasıldığımda hissediyorum İnş en yakın zamanda hissederiz kontrole 15 gün var daha offfkizlar ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum. hissedenler duzenli hissetmeye basladinizmi tatli yiyip sola yatsamda tik yok ne tembel cikti buda
Kendi tecrubeme Gore Balik yagi gibi seffaf kapali kapsullu ilaclarda mutlaka jelatin oluyor. Icerigi ingilizceyse bovine gelatin diyorsa dana, porc yada porcine gelatine diyorsa domuz. Cok dindar bir arkadasimlan benim ikimizinde bebegi olmuyordu. Butun bu d vitaminlerini Balik yaglarini aldik. Bile bile. Ilac olunca ve piyasada cok aradik bulunamayinca ve keyif degil saglik icin diyerek kendimizi bunun sorun olnayacagina inandirdik. Simdi Balik yagini buldu esim ama d vitamininin domuz kapsulsuzunu bulamadik. Simdi Kullanamiyorum icime sinniyor. Ama degerlerini duserse alirim sanirim. Zor bir karar.
Bende de ayni kitabin ingilizcesi var, ablam turkiyede hamile.o soruyordu. Nereden aldiniz? Ben cok severek okuyorum.
ben 3 litre icmek gerekiyor diye biliyorum. Idrarinizin beyaz ve neredeyse tamamen renksiz olmasi gerekiyor gun icinde.
benden tekrar istediler daha hic baslamadan. Sanirim bizimkiler uclu test yapiyor
Made suyu ve meyve suyu benim midemi bulandiriyor. En iyisi gelen ayran ve normal su . Bir de Kakaolu sicak sut ( naz yaparsam, esim yaparsa o da cunku ben tembelim)
D vitamininin gunluk yediklerimizden karsilamak icin bir tankere yakin sut icmek gerekiyormus :) ayni sekilde her gun duzgun bakliyat sebze be et yemedigim icin mecburen vitamin aliyorum.
bir at once gectim ama bol geliyor sanirim. Bu hafta siyah sports taytla gidip geliyorum ise :)
Ben Kakao yaginie eritip, hindistan yagini, zeytinyag yagi, badem yagi ve Bal mumunu ve bazi lavanta yagi gibi parfum yagini karistirip, sonra mikserle cirpip kendi kremimi yapiyorum. Kocamin egzamasi var benden once o bitiriyo
Bebek göstermiş olabilir. Cinsiyet şuan oluştu ama erkek bebeklerin daha belirgin olduğu için daha çabuk görülüyo ve kesin oluyor genelde. Ama kız bebek için yine de 16 17. Haftaları bekleyin en kesin o tarihlerdir. Erkeğe sonradan pek kız demezler ama kız diyip sonradan erkek dediklerini çok duydum yine de çok alıştırma kendiniArkadaşlar bende 12+4 günlük hamileyim. Dün doktora gittim ikili test için. Ultrasondan bakınca cinsiyet sormadığım halde kız gibi görünüyor dedi. Sizce teşhis etmek için henüz erken değil mi??? Sallamıyordur inş. Çünkü kıza göre kendimi hazırladıktan sonra erkek derse sinir olurum.
Bendede yok hala bekliyorum ama sertlik oluyor kasıldığımda hissediyorum İnş en yakın zamanda hissederiz kontrole 15 gün var daha offf
Bende üç kere erkek gördüm rüyamda doğmus görmedim aynı senin gibi doktor ultrasonda bakıp erkek diyodu bende gördüm resmen erkek oldugunu randevu günümüz aynıymıs haberleşelim inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin bende cok meraktayım gecmiyo zamanAllah gonlune gore versin insallah,benimde bir kizim var erkek olsun istiyoum .ultrasona gore 2kisi erkek yorum yapti ama kismet bende carsamba gitcem doktorum ogun bakariz dedi kismett.ben ruyamda erkek gordum ama doktor kiz diyordu agliyordum dikkatli bak ben gordum seyini diyordum.meraktan ruyalarima giriyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?