2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hiç bile ben hala göbekten yapıyorum. 5 aya kadar sıkıntı yok diyorlar. Sonra kol yada bacak düşünüyorum
Arkadaslar bende cleksan 0.6 yapiyorum .perinatologa gidiyorum ve bana karindan ve aksam.uzeri yap dedi.karindan yapmamin daha iyi olacagini soyledi.enbaslarda kendim yapiyordum yumusak bir deri bulup,ama artik esim yapiyor.

Bende kizima hamile iken ruyMda gormtum... uyandigimda oda kokuyordu resmen subatta seftali aratmistim. Esime

Daha değil canım haftaya cars randevum bi oğlum var gönül istiyo kız ama Allah bilir tabi herkeste erkek diyo bakalım sağlıklı olsunda inşallah

Allah gonlune gore versin insallah,benimde bir kizim var erkek olsun istiyoum .ultrasona gore 2kisi erkek yorum yapti ama kismet bende carsamba gitcem doktorum ogun bakariz dedi kismett.ben ruyamda erkek gordum ama doktor kiz diyordu agliyordum dikkatli bak ben gordum seyini diyordum.meraktan ruyalarima giriyoo

Gerçekten bulunmayan bişeyi aşermek köyü son gebelikte yaşadım bulamadım bulduğumda ondan değildi adını vermiyorum... Ama onu yerini alcak şeyler yedim geçti o his İnş kolay bulunan şeyler çeker canımız çünkü dondurucu benim stok yeri gibi oldu aklıma ne gelse koydum dolaba bidaha yaşamıyayım diye bakalım koyduğuma değecekmi

Arkadaşlar bende 12+4 günlük hamileyim. Dün doktora gittim ikili test için. Ultrasondan bakınca cinsiyet sormadığım halde kız gibi görünüyor dedi. Sizce teşhis etmek için henüz erken değil mi??? Sallamıyordur inş. Çünkü kıza göre kendimi hazırladıktan sonra erkek derse sinir olurum.

kizlar ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum. hissedenler duzenli hissetmeye basladinizmi tatli yiyip sola yatsamda tik yok ne tembel cikti buda
Bendede yok hala bekliyorum ama sertlik oluyor kasıldığımda hissediyorum İnş en yakın zamanda hissederiz kontrole 15 gün var daha offf

Kitabı d&r magazasından aldım ben ama internette daha uygun fiyata bulabilir. Siz yurtdısında yasıyordunuz sanırım. Yaptığınız yağ çok güzel fakat çok uğraşmalı yapsam sürmeye enerjim kalmaz d vitamini için türkiyede damlalar var. Balık yağı demişsiniz ben kullanmıyorum ama vitaminim omega3 içeriyor böyle bir şeyler temin etseniz. Türkiyeden yollanamaz mı acaba yada gelen gidenle gönderilse

Bebek göstermiş olabilir. Cinsiyet şuan oluştu ama erkek bebeklerin daha belirgin olduğu için daha çabuk görülüyo ve kesin oluyor genelde. Ama kız bebek için yine de 16 17. Haftaları bekleyin en kesin o tarihlerdir. Erkeğe sonradan pek kız demezler ama kız diyip sonradan erkek dediklerini çok duydum yine de çok alıştırma kendini

Bende üç kere erkek gördüm rüyamda doğmus görmedim aynı senin gibi doktor ultrasonda bakıp erkek diyodu bende gördüm resmen erkek oldugunu randevu günümüz aynıymıs haberleşelim inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin bende cok meraktayım gecmiyo zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…