2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaaa çok iyi o zaman bı de tok tutuyordu eminim bende deyeyeyim

weryew aklima geldi. ben yarın Beykoz hastanesinde olucam kontrol için. Sende gidiyormusun arada canım . Bir gün karşılasiriz belki

Slm anneler allahin izniyle mayisin sonlarinda ikinci bebegm olacak merak ettigim bisi lavaboya gittigomde koyu sari kahverenginden acik br akintim oluyor lavaboda oluyor sizce normal mi ilkinde olmadi bide bir hafta gec yumurtlama olmus 8. Haftadaym

weryew aklima geldi. ben yarın Beykoz hastanesinde olucam kontrol için. Sende gidiyormusun arada canım . Bir gün karşılasiriz belki

evet gidiyorum.karsilasiriz belkide ben o hastane ayin 7 sine randevu aldim. gitmem biraz zor olacak pazartesi kardeslerim evde oluyor kizim yaninda olabiliyor baska gunler kimse olmuyo malesef hangi doktora gidiyorsn

evet gidiyorum.karsilasiriz belkide ben o hastane ayin 7 sine randevu aldim. gitmem biraz zor olacak pazartesi kardeslerim evde oluyor kizim yaninda olabiliyor baska gunler kimse olmuyo malesef hangi doktora gidiyorsn
Yasin bey. Doktorum canım. Kısmet başka zamana görüşürüz inşallah

Bugün gobüş paylaşım günü olsun mu günaydın herkese
Hayyyy maşallah. O nasıl göbüş öyle :)
Baya büyümüş Can'ım. Aynı haftadayız. Benim hiç Yok. Yani zayıf da değilim. 66 kiloyum ama bebek namına bir göbek Yok. Eskisi gibi kendi karnım.

kizlar ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum. hissedenler duzenli hissetmeye basladinizmi tatli yiyip sola yatsamda tik yok ne tembel cikti buda
Ben de hiç hissetmiyorum. Annem de sordu bugün. Başladın mı hissetmeye diye. Böyle solunca gezinir gibi bir his olur diyor Onun öyleymiş ama bende de tık Yok Can'ım.
Yani iyi bi ultrasonsa doktorunda tecrübeliyse belli olur ben oglumu 11 küsürde öğrenmiştim ama arkadasında dediği gibi kızlar değişiyo diye duydum daha cok bi dahakine netleşir insallah
Ben de aksine son günlerde en az 4-5 kişiden önce erkek denildiğini sonra 20. Haftada kıza döndüğünü duydum.
Sanırım oradaki başka bi şeyi pipiye benzetiyorlar

Bana da %90 erkek dedi ama değişir mi bilemiyorum geçen hafta söylemişti

Bana da %90 erkek dedi ama değişir mi bilemiyorum geçen hafta söylemişti
Can'ım onu bilemiyorum ama ben de hep erkekse değişmez sanıyordum ama öyle değilmiş.
Sanırım ayrıntılı ultrasona kadar sabretmek lazım. En net orada söylüyorlarmış. Benim de haftaya perşembe ikili testim var bakalım bi tahminde bulunacaklar mı

Maden suyunu hamileyken 2 şişeyi geçmeyin diye okudum ben

Ay öylede oluyo tabi değişiklik bende duyuyorum bu ara baya

Seninle yakınız canım benimde haftaya carsamba randevum

bende diyomki 16 haftaya kadar yolu var sonucda ikinci bebek hala tik yoksa sıkınti buyuk diyorum. bende bekliyorum ne zaman kıc bas atacak bana tarih bike atacam

Selamlar cinsiyetleri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun :)
Ben kızıma hamileyken 20 haftaya kadar erkek bildik Detaylıda süpriiizzz kızınız olacak dediler :)

Selamlar cinsiyetleri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun :)
Ben kızıma hamileyken 20 haftaya kadar erkek bildik Detaylıda süpriiizzz kızınız olacak dediler :)
Ay sürpriz hakkaten benim arkadasımada baya kız dediler sonra erkek cıktı kacıncı haftada demişlerdi size erkek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…