- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.941
Yaaa çok iyi o zaman bı de tok tutuyordu eminim bende deyeyeyimBenim doktorum da hamile kalmadan evvel balık yağı hapı verdi. Hamile olduktan sonra folik asit içiyorum. Telefonun hatirlarmasina yazmam lazım her gece yatmadan 1 bardak suya 1 yada 2 adet ceviz koyup sabah yemek içmek lazım. Unutuyorum arada. kabızlıgı önlüyor sabah aç karnına yersek cevizi
Gece suda beklemiş olan cevizin tadı. Yeni dalından koparılmış gibi kıtır kıtır oluyor. Cevizi yedikten sonra suyunu içmeyi de unutma canimYaaa çok iyi o zaman bı de tok tutuyordu eminim bende deyeyeyim
weryew aklima geldi. ben yarın Beykoz hastanesinde olucam kontrol için. Sende gidiyormusun arada canım . Bir gün karşılasiriz belki
Yasin bey. Doktorum canım. Kısmet başka zamana görüşürüz inşallahevet gidiyorum.karsilasiriz belkide ben o hastane ayin 7 sine randevu aldim. gitmem biraz zor olacak pazartesi kardeslerim evde oluyor kizim yaninda olabiliyor baska gunler kimse olmuyo malesef hangi doktora gidiyorsn
Sizinkinin cinsiyeti nedir? Ben de erkek bebek istiyorum çok tabiki hayır evlat olması önemli daha çokBen çene yapisindan yorum yapıyorum ama bu arada benim Dr da tam 10+4 ye cinsiyeti söyledi
Bugün gobüş paylaşım günü olsun mugünaydın herkese
Ben de hiç hissetmiyorum. Annem de sordu bugün. Başladın mı hissetmeye diye. Böyle solunca gezinir gibi bir his olur diyor Onun öyleymiş ama bende de tık Yok Can'ım.kizlar ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum. hissedenler duzenli hissetmeye basladinizmi tatli yiyip sola yatsamda tik yok ne tembel cikti buda
Ben de aksine son günlerde en az 4-5 kişiden önce erkek denildiğini sonra 20. Haftada kıza döndüğünü duydum.Yani iyi bi ultrasonsa doktorunda tecrübeliyse belli olur ben oglumu 11 küsürde öğrenmiştim ama arkadasında dediği gibi kızlar değişiyo diye duydum daha cok bi dahakine netleşir insallah
Bana da %90 erkek dedi ama değişir mi bilemiyorum geçen hafta söylemiştiHayyyy maşallah. O nasıl göbüş öyle :)
Baya büyümüş Can'ım. Aynı haftadayız. Benim hiç Yok. Yani zayıf da değilim. 66 kiloyum ama bebek namına bir göbek Yok. Eskisi gibi kendi karnım.
Ben de hiç hissetmiyorum. Annem de sordu bugün. Başladın mı hissetmeye diye. Böyle solunca gezinir gibi bir his olur diyor Onun öyleymiş ama bende de tık Yok Can'ım.
Ben de aksine son günlerde en az 4-5 kişiden önce erkek denildiğini sonra 20. Haftada kıza döndüğünü duydum.
Sanırım oradaki başka bi şeyi pipiye benzetiyorlar
Can'ım onu bilemiyorum ama ben de hep erkekse değişmez sanıyordum ama öyle değilmiş.Bana da %90 erkek dedi ama değişir mi bilemiyorum geçen hafta söylemişti
Teşekkür ederim canım demekki devam edicezCanım günümüz aynı ben geçen cuma gittim doktora doktor folik asitimi kesmedi aksine mide bulantim olunca içinde zencefil olan folik asiyle degistirdi
Maden suyunu hamileyken 2 şişeyi geçmeyin diye okudum benSu midemi kötü yapiyor 3lt ri gectim 3 bardak bile içemiyorum. Maden suyu iciyorum bikac sise. Bulantilar gecince su içmeye baslarim umarim. Maden suyununda fazlasi böbreklere zarar çünkü. Bebege ilk haftalar olumsuz etkisi varmidir su icmemenin ¿
Ay öylede oluyo tabi değişiklik bende duyuyorum bu ara bayaHayyyy maşallah. O nasıl göbüş öyle :)
Baya büyümüş Can'ım. Aynı haftadayız. Benim hiç Yok. Yani zayıf da değilim. 66 kiloyum ama bebek namına bir göbek Yok. Eskisi gibi kendi karnım.
Ben de hiç hissetmiyorum. Annem de sordu bugün. Başladın mı hissetmeye diye. Böyle solunca gezinir gibi bir his olur diyor Onun öyleymiş ama bende de tık Yok Can'ım.
Ben de aksine son günlerde en az 4-5 kişiden önce erkek denildiğini sonra 20. Haftada kıza döndüğünü duydum.
Yasin bey. Doktorum canım. Kısmet başka zamana görüşürüz inşallah
Seninle yakınız canım benimde haftaya carsamba randevumCan'ım onu bilemiyorum ama ben de hep erkekse değişmez sanıyordum ama öyle değilmiş.
Sanırım ayrıntılı ultrasona kadar sabretmek lazım. En net orada söylüyorlarmış. Benim de haftaya perşembe ikili testim var bakalım bi tahminde bulunacaklar mı
Hayyyy maşallah. O nasıl göbüş öyle :)
Ay sürpriz hakkaten benim arkadasımada baya kız dediler sonra erkek cıktı kacıncı haftada demişlerdi size erkek diyeSelamlar cinsiyetleri belli olan arkadaşlar hayırlı olsun :)
Ben kızıma hamileyken 20 haftaya kadar erkek bildikDetaylıda süpriiizzz kızınız olacak dediler :)
Maden suyundanda tiksindim artik. 12 den sonra bulantilar bitermis sizin bittimiMaden suyunu hamileyken 2 şişeyi geçmeyin diye okudum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?