2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

kesem fiyonk gibi geliyo bana sanki karni ve sirtina ortadan degiyo gibi. resim koyuyom sana bak su icinde kagit verdi onuda koydum bura kiz bende icemiyorum. havalarda sicak susanmiyoruz fazlasida icilmiyo bende ne yapcam bilmiyorum

Eklentiler

• 20171023_203552.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 77

aynen ben uyamam buna hicde uyabilcemi zannetmiyorum. senin yazdigin cok daha mantikli bu liste fenaa hem bebek herseyin tafi simdiden alsin sinucda hazir fassfoodd mudu nedu oyle yemiyoz yani

zaten tutamiyorumki sanki organlarima

yayiliyo gibi oluyorum simdiden cok gidiyorum ben son aylari dusunmek istemiyorum bile

bu hesaba gore ilk hamilelimde tam 3 kilo 85 gram fazladan almisim ki o zaman pek yemiyordum da simdi deli danalar gibi yiyorum. ne olacak bu gidis 3 kilo aldim.
Aslında başlangıç kilosuyla da alakalı. Beden kitle indexine göre eğer zayıf aralıktaysanız 16 kiloya kadar alınabilirmiş. Ama daha kilolu hamile kalındıysa daha az kilo almak lazım.

Allahim sabir versn en yakin zamanda saglikli bi gebelik yasarsn insallah.
lurfen kendine cok iyi bak arkadasim. insallah yakin bi zamanda bu sevinci tekrar yasar kucana alirsn

kesem fiyonk gibi geliyo bana sanki karni ve sirtina ortadan degiyo gibi. resim koyuyom sana bak su icinde kagit verdi onuda koydum bura kiz bende icemiyorum. havalarda sicak susanmiyoruz fazlasida icilmiyo bende ne yapcam bilmiyorum
Evet kese farklı duruyor ama bence kese şeklinde bir problem olsaydı su içmediğinden kaynaklanıyo diye seni uyarırdı doktorun. Bence bi problem yoktur.

Evet kese farklı duruyor ama bence kese şeklinde bir problem olsaydı su içmediğinden kaynaklanıyo diye seni uyarırdı doktorun. Bence bi problem yoktur.

insallah ya kizim cok kucam geliyo oda etkilemez diye dusunuyorum ama bilemedim. ister istemez icimde suphe var. doktor derdi diyede dusunuyorum ama aklim karisik kotu hissediyorum istemeden

Bende 56 kg ike hamile kaldım boyum 1,69 şimdi 57 kiloyum ama bazı günler tartıda 59 a yakın çıkıyorum. O gün yediğimle ve şişkinlik gaz problemiyle alakalı. Kişiden kişiye de değişiyor

sende 2 kilo aldin insallah dengeli gideriz ama ben hitlami tutamiyorum resmen cok yiyorum ya

Siz yine mutlaka doktora sorun kese şeklinde bir problem var mı diye

aslinda simdi randevu iki hafta sonraya bulabildim. en erken geliyo bana bu pazartesi bi bahaneyle doktora gozukebilirim diyorum. pazartesi gitsem mi o zamana kadar suda icim daha erken kizimdan oturu gidemiyorum.

ya bende ilac icemiyorum. biliyomusun midemi bulandiriyo. banada bu vitamjnler dun verildi. ama en guzeli bence bu sekilde beslenmek ben onlar icince hic birsey yiyip icemiyorum. kizimda bana cekmis igne disinda hic bir ilac icemiyo yogurda katsam bile bes dakka sonra cikariyo geri

Canım bio oilden memnun musun bende alayım diyorum ilkinde de var catlaklarım

Kizlar tecrubelerime dayanarak bir emsal sunmak istiyorum belirli bolgelerde catlama yasamak tam anlamiyla yapiyla alakaliymis; ben ilk gebeligimde 10 kilo almistim tabiki minyon tipli bir yapita sahibim ve hayatimda hic 50 kilo olnamisimdir neyse catlamalar karnimda olmadi basenlerimde oldu onuda cok kasidim kasimamak gerekiyormus ozmanlar purlaton igne vuruluyordum yagli bir igne oldugu icin dagilma surecinden sonra surekli kasinirdi bende hic catlak olabilecegini dusunmedim tabi tatli tatli kasirdim:) bu esnada karnima da gerginlikten oturu surekli hakiki zeytinyagi surdum gogus alti dan baslayip bikini bolgesine kadar bu yaglami alakali bilmiyorum ama bir baska arkadasim okadar cok ozel kremler kullandi ki gelin gorun ki catlak patlak oldu doktora sordugumda tamamen yapiyla alakali demisti catliyacagin varsa catliyorsun yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…