- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.861
Kesenin halinde ne vardi ben daha once yazdiginizi kacirdim galiba. En son doktorumda ultrasonda bakarken su iciyo musun diye sordu cok icemiyorum dedim ayran ve meyve suyu seklinde tuketmeye calis dedi. 15 bardak su cok fazla yani mumkun degil icemem
Aynen zeytin bile yazmış. En kararı az az sık sık ne istiyorsak yemek bence. Mesela bir öğünde yağlı ağır ise yanında yağsız salata ve yoğurt tüketmek ve ekmek tüketmemek ne biliim makarna tüketiyorsak aynı şekilde çorba miktarına ve ekmek miktarına dikkat etmek, tatlı yiyeceksek biraz daha az şekilde öğün tüketmek falan... bunlara dikkat ediyorum ben. Şunu yeme bunu yapma diyince kasılıyo insan hele ki hamileyken iatemesen bile istiyo insan
Hımmm. biran önce git bence kontrole canım.
zaten tutamiyorumki sanki organlarimaBende cizgi seklinde sagdan Sola agri oluyor. Tam arabadan inerken iki buklum oluyorum biri bicakla kesik atip kacmis gibi
tekrar kan verecek misiniz? Gozunuz aydin bu arada :)
sicak suya limon sikin icin. Wc ye de gidin tutmayin hic.
bu kitabin kapagini cekip atar misiniz?
Ben but hafta soracagim ama folikli karisik vitamin benimkisi. Buyuk ihtimal devam diyecek
Kilo alimiyla ilgili merak edenler inceleyebilirEki Görüntüle 2059237
Aslında başlangıç kilosuyla da alakalı. Beden kitle indexine göre eğer zayıf aralıktaysanız 16 kiloya kadar alınabilirmiş. Ama daha kilolu hamile kalındıysa daha az kilo almak lazım.bu hesaba gore ilk hamilelimde tam 3 kilo 85 gram fazladan almisim ki o zaman pek yemiyordum da simdi deli danalar gibi yiyorum. ne olacak bu gidis 3 kilo aldim.
Bebeğin kalp atışlarını alamadığımız için gebeligim, bu gün, yani 10 haftalıkken sonlandırıldı. Ilk etapta duzgun bir form cizen gebelik kesesi son bir haftadir duzensizlesti ve icinde embriyo canlanmadi. Kromozomsal bir anomali veya kalitesiz sperm kalitesiz yumurtadan olabilir dedi doktorum. Boyle de tecrubemiz oldu. Sizlere mutlu ve sağlıklı doğumlar dilerim.
Evet kese farklı duruyor ama bence kese şeklinde bir problem olsaydı su içmediğinden kaynaklanıyo diye seni uyarırdı doktorun. Bence bi problem yoktur.kesem fiyonk gibi geliyo bana sanki karni ve sirtina ortadan degiyo gibi. resim koyuyom sana bak su icinde kagit verdi onuda koydum bura kiz bende icemiyorum. havalarda sicak susanmiyoruz fazlasida icilmiyo bende ne yapcam bilmiyorum
Aslında başlangıç kilosuyla da alakalı. Beden kitle indexine göre eğer zayıf aralıktaysanız 16 kiloya kadar alınabilirmiş. Ama daha kilolu hamile kalındıysa daha az kilo almak lazım.
Evet kese farklı duruyor ama bence kese şeklinde bir problem olsaydı su içmediğinden kaynaklanıyo diye seni uyarırdı doktorun. Bence bi problem yoktur.
Bende 56 kg ike hamile kaldım boyum 1,69 şimdi 57 kiloyum ama bazı günler tartıda 59 a yakın çıkıyorum. O gün yediğimle ve şişkinlik gaz problemiyle alakalı. Kişiden kişiye de değişiyorsuan 54 kiloyum ama boyumda kisa yani 51le kalmistim
Siz yine mutlaka doktora sorun kese şeklinde bir problem var mı diyeinsallah ya kizim cok kucam geliyo oda etkilemez diye dusunuyorum ama bilemedim. ister istemez icimde suphe var. doktor derdi diyede dusunuyorum ama aklim karisik kotu hissediyorum istemeden
Bende 56 kg ike hamile kaldım boyum 1,69 şimdi 57 kiloyum ama bazı günler tartıda 59 a yakın çıkıyorum. O gün yediğimle ve şişkinlik gaz problemiyle alakalı. Kişiden kişiye de değişiyor
Siz yine mutlaka doktora sorun kese şeklinde bir problem var mı diye
Kızlar şu da var benim bir iki arkadaşımda vitamin felan hiç kullanmadı düzenli ceviz zeytin yumurta süt felan yiyip içtiler sağlıklı çocuk doğurdular.evde şuan iki kutu vitamin habım oldu biri femix omega ve elevit var hiç birini içmeyedebilirim
Mis gibi balığımı yedim fındıkla cevizle bir bardak da çayımı içecem iki günde üç günde bir alabilirim vitamini bilmiyorum doktora sormam için bir hafta var.elevit dedi tamam dedim çıktım
Canım bio oilden memnun musun bende alayım diyorum ilkinde de var catlaklarımİyi geceler kızlar. Çatlak için bişey kullanmaya başlayan var mı? Şimdilik ben ara sıra bio oil kullanıyorum. Sadece duştan sonra ama. Aklımdabi kaç ürün var almak için
Lierac
Mustela
Soğuk sıkım hindistancevizi yağı
Kakao yağı
Hindistancevizi yağı ve kakao yağı çok iyi geliyormuş. Fiyat olarak uygun uygulaması daha kolaymış. Hindistancevizi yağını saça yüze de kullanabiliyomuşuz. Hatta yenebiliyor. Doğumdan sonra da meme ucu yaralarına çok iyi geliyomuş.
Bir de lierac çatlak kremini almayı düşünüyorum. Çatlak kremleri özellikle cilt altına daha iyi etkş ediyormuş.
Bunlarla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı. Karşılıklı bilgi alışverişi yapalım kolay karar verelim diyorum
Maşallah görmene sevindim ama çıkıntısı belli değil sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?