- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.921
Cok şükür bulunabilir bişey ama yasadıgım his o istek bambaskaymısGerçekten bulunmayan bişeyi aşermek köyü son gebelikte yaşadım bulamadım bulduğumda ondan değildi adını vermiyorum... Ama onu yerini alcak şeyler yedim geçti o his İnş kolay bulunan şeyler çeker canımız çünkü dondurucu benim stok yeri gibi oldu aklıma ne gelse koydum dolaba bidaha yaşamıyayım diye bakalım koyduğuma değecekmi
Yani iyi bi ultrasonsa doktorunda tecrübeliyse belli olur ben oglumu 11 küsürde öğrenmiştim ama arkadasında dediği gibi kızlar değişiyo diye duydum daha cok bi dahakine netleşir insallahArkadaşlar bende 12+4 günlük hamileyim. Dün doktora gittim ikili test için. Ultrasondan bakınca cinsiyet sormadığım halde kız gibi görünüyor dedi. Sizce teşhis etmek için henüz erken değil mi??? Sallamıyordur inş. Çünkü kıza göre kendimi hazırladıktan sonra erkek derse sinir olurum.
Ben kizima hamile iken erkek bebek goruyordum dogmus kucagimda...2yil once 7aylik oglum karnimda öldu ondada pembe elbiseli kiz bebek goruyordum.yani tersi olabilir diye dusunuyorum ruyamin.ama doktor kiz diyor ruyamda belki o sahne tersi olur nebilim carsambayi beklicez artik.Bende üç kere erkek gördüm rüyamda doğmus görmedim aynı senin gibi doktor ultrasonda bakıp erkek diyodu bende gördüm resmen erkek oldugunu randevu günümüz aynıymıs haberleşelim inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin bende cok meraktayım gecmiyo zaman
Arkadaşlar bende 12+4 günlük hamileyim. Dün doktora gittim ikili test için. Ultrasondan bakınca cinsiyet sormadığım halde kız gibi görünüyor dedi. Sizce teşhis etmek için henüz erken değil mi??? Sallamıyordur inş. Çünkü kıza göre kendimi hazırladıktan sonra erkek derse sinir olurum.
%70 ihtimal kız dedi. Keşke netleşmeyene kadar söylemeseymiş.Yani iyi bi ultrasonsa doktorunda tecrübeliyse belli olur ben oglumu 11 küsürde öğrenmiştim ama arkadasında dediği gibi kızlar değişiyo diye duydum daha cok bi dahakine netleşir insallah
16. Haftayı bekleyip başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. doktor hiç kafama yatmadı. Çünkü Arkadaşlarımın doktorları 16. haftadan önce cinsiyeti söylememişyani henuz kendini hazirlama benim kiza hep erkek dediler ayrintili ultrasyon kiz cikti. kiyafet bile almistim bi kac tane. bence bekliyelim. zaten banada bi da gittimde tahmin bulunur heralde insallah hepiniz az cok tahmin aliyoniz benimki karamvole
Bende kizimi ikili testte ogrendim 11-12 haftalarda.hayirlisi olsun%70 ihtimal kız dedi. Keşke netleşmeyene kadar söylemeseymiş.
Sağol teşekkürler inş doğrudur benimki deBende kizimi ikili testte ogrendim 11-12 haftalarda.hayirlisi olsun
Canım başın sağolsun neden kaybetmiştin bende martta kaybettim oğlumu gelişim geriliği vardı 26 haftada acil alındı nasibi yokmuş merak ettim senin acını yazdınmı dağa önce dikkat etmedim ama formda birkaç arkadaş daha erken kaybetmiş bebeğini melek annesi çok burda sanırım Rabbim bu bebişlerimizi bağışlasınBen kizima hamile iken erkek bebek goruyordum dogmus kucagimda...2yil once 7aylik oglum karnimda öldu ondada pembe elbiseli kiz bebek goruyordum.yani tersi olabilir diye dusunuyorum ruyamin.ama doktor kiz diyor ruyamda belki o sahne tersi olur nebilim carsambayi beklicez artik.
Pardon tatlımaaa oy mu vermişim
hiç farkında değilim ne ara vermişim ya
üçüzü olan bir arkadaş var topikte adını anımsayamadım
edit: şimdi baktım o melinda ben _meLinDa_
Bakalım benimki ters mi cıkıcak düz müBen kizima hamile iken erkek bebek goruyordum dogmus kucagimda...2yil once 7aylik oglum karnimda öldu ondada pembe elbiseli kiz bebek goruyordum.yani tersi olabilir diye dusunuyorum ruyamin.ama doktor kiz diyor ruyamda belki o sahne tersi olur nebilim carsambayi beklicez artik.
Canım meleğin şefaatçin olsun inşallah Rabbim bunu sağlıkla kucağina almayı nasip etsinBen kizima hamile iken erkek bebek goruyordum dogmus kucagimda...2yil once 7aylik oglum karnimda öldu ondada pembe elbiseli kiz bebek goruyordum.yani tersi olabilir diye dusunuyorum ruyamin.ama doktor kiz diyor ruyamda belki o sahne tersi olur nebilim carsambayi beklicez artik.
Bende hissetmiyorum zaten ilkinde de 21 . haftada hissettim acele etme dahakizlar ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum. hissedenler duzenli hissetmeye basladinizmi tatli yiyip sola yatsamda tik yok ne tembel cikti buda
Aynı aynı. Görende 5 aylık sanırbenim de karnım var ama bebek değil göbek
çok şişim çünkü
Benim doktorum da hamile kalmadan evvel balık yağı hapı verdi. Hamile olduktan sonra folik asit içiyorum. Telefonun hatirlarmasina yazmam lazım her gece yatmadan 1 bardak suya 1 yada 2 adet ceviz koyup sabah yemek içmek lazım. Unutuyorum arada. kabızlıgı önlüyor sabah aç karnına yersek ceviziBir eczaciyla tanıştım dedi ben gebelik öncesi folik asit aldım hamile kalınca da onu bırakıp balık yağı hapına başladım ve başka hiç vitamin folik asit gibi şeyler kullanmadım içeriğinde hepsi var zaten diye sonuna kadar kullandım dedi bunu duyan var mı aslında bir yandan düzenli ceviz filan yemiyorum. İyi olurdu ama
16. Haftayı bekleyip başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. doktor hiç kafama yatmadı. Çünkü Arkadaşlarımın doktorları 16. haftadan önce cinsiyeti söylememiş
Bende hissetmiyorum zaten ilkinde de 21 . haftada hissettim acele etme daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?