2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Offf çok üzüldüm bile bile niye yazıyorlar 3 aydır kullandım
Kendi tecrubeme Gore Balik yagi gibi seffaf kapali kapsullu ilaclarda mutlaka jelatin oluyor. Icerigi ingilizceyse bovine gelatin diyorsa dana, porc yada porcine gelatine diyorsa domuz. Cok dindar bir arkadasimlan benim ikimizinde bebegi olmuyordu. Butun bu d vitaminlerini Balik yaglarini aldik. Bile bile. Ilac olunca ve piyasada cok aradik bulunamayinca ve keyif degil saglik icin diyerek kendimizi bunun sorun olnayacagina inandirdik. Simdi Balik yagini buldu esim ama d vitamininin domuz kapsulsuzunu bulamadik. Simdi Kullanamiyorum icime sinniyor. Ama degerlerini duserse alirim sanirim. Zor bir karar.

Eki Görüntüle 2059302 F fcevriye kitap bu Bebeginizi beklerken sizi neler bekler
Bende de ayni kitabin ingilizcesi var, ablam turkiyede hamile.o soruyordu. Nereden aldiniz? Ben cok severek okuyorum.

ben 3 litre icmek gerekiyor diye biliyorum. Idrarinizin beyaz ve neredeyse tamamen renksiz olmasi gerekiyor gun icinde.
F fcevriye saniyorum hayir bir daha kan vermem sonuclar iyi cikarsa. Ama iyi olmazsa belki o zaman gerekir.
benden tekrar istediler daha hic baslamadan. Sanirim bizimkiler uclu test yapiyor

Made suyu ve meyve suyu benim midemi bulandiriyor. En iyisi gelen ayran ve normal su . Bir de Kakaolu sicak sut ( naz yaparsam, esim yaparsa o da cunku ben tembelim)

D vitamininin gunluk yediklerimizden karsilamak icin bir tankere yakin sut icmek gerekiyormus :) ayni sekilde her gun duzgun bakliyat sebze be et yemedigim icin mecburen vitamin aliyorum.

kizlar hamile pantolonlarina gecis yaptiniz mi? ben dun itibarile giyinmeye basladi.cok rahat.karnim cikdi hafifden one dogru) kizimda yayvandi cok gec farkediliyordu bu simdiden cikdi
bir at once gectim ama bol geliyor sanirim. Bu hafta siyah sports taytla gidip geliyorum ise :)

Ben Kakao yaginie eritip, hindistan yagini, zeytinyag yagi, badem yagi ve Bal mumunu ve bazi lavanta yagi gibi parfum yagini karistirip, sonra mikserle cirpip kendi kremimi yapiyorum. Kocamin egzamasi var benden once o bitiriyo

bu hesaba gore ilk hamilelimde tam 3 kilo 85 gram fazladan almisim ki o zaman pek yemiyordum da simdi deli danalar gibi yiyorum. ne olacak bu gidis 3 kilo aldim.
doymuyorum. Sanirim 4 kilo aldim. 61 ciktim bu Sabah. Boyum 1.58. baldirlarim iki baldir kalinliginda. Bana kilo demeyin moralim cok bozuluyor

Rabbim sağlıklı bir evlatla kucağını doldursun canım.. Herşeyde bir hayır vardır ben 26 haftalık bebeğimi 12 gün yaşadı ve kaybettim inanki beterin beteri var dedim veren Allah alan Allah

gunaydin hamisler ve minnos bebisleri) nasilsiniz hepinize guzelliklerle dolu gun diliyorum)
kizlar benim ilk bebisden kalma bol catlagim var.bu.kez o beyazlayan.cizgiler tekrar kizarirmi?? cok berbat gorunuyordu.karnimda goguslerimde kasintilar basladi hafifden.kizimda son 1ayda catlamisdim.catlak icin.badem yagini oneriyorlar.deneyen var mi?

Vinalac

Vinelac nerden buldun artık üretimi yok diye biliyordum. Ben 4 kez int ten aldım onuda bulmak zor olduğu için ilacımı değiştirdim. Sen nerden alıyorsun
Benim eşimin kardeşi eczacı o getirtiyor, hiç sorun olduğundan da bahsetmedi, hangi şehirdesin? Ankaradaysan sana da ordan alalım istersen?

Benimde ilk oğlumda oldu ilk yırtıklarım 2. Oğlumda 3 tanecik oldu beyaz olanlar tekrar kızarmıyor ama içi hafif mor gibi olup doğum sonrası hemen geçiyor ama yeni olulşanlar aynı süreci yaşıyor3. Oğlumda karnım tam büyümedi erken doğduğu için 4. Bakalım inş sağlıkla büyür sanırım 3 5 olur yine çünkü her gebelikte karın genişliyor gerçekten... Sağlıkla alalım da oda kuzların imzası olsun

aynen canim Allah hepsine saglik versin gerisi bos.ama dogum sonrasi lohusalikda depresyongecirdim sirf o catlaklr yuzundn hfif(( simdiden onlem aalmak istiyorum o yuzden kizimda malum 25kilo alinca olacag olmus bacakar koltukaltimadek catlak var beyazlamis sekilde

benimde noy 1.58 karnimdan cok baldir cikti 4 popolu oldum resmen darlanma verecez dogumdan sonra insallah

Ay ben rüyamda bişey gördüm herkes yedi ben yiyemedim ama kokusu bile geldi burnuma gözümü onunla actım sabah oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım gördüğüm bişeyleri ay istedi cnm filan diyodum ama bu baska türlü canın cekmek neymiş onu anladım suan

Benimde aynısı oldu okula geldim sabah bir de ne göreyim canımın çektiği şeyi yapıyorlar okulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…