2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
yani henuz kendini hazirlama benim kiza hep erkek dediler ayrintili ultrasyon kiz cikti. kiyafet bile almistim bi kac tane. bence bekliyelim. zaten banada bi da gittimde tahmin bulunur heralde insallah hepiniz az cok tahmin aliyoniz benimki karamvole
Yalnız degilsin benim de hic cinsiyet yorumu yapmadi doktorum seninle aramizda bir gun var. Benim kaybimdan sonra ilk bebegim olacak cinsiyet hic farketmez yeterki saglikla dogsun sana da Allahim gonlundekini saglikla versin

Maden suyundanda tiksindim artik. 12 den sonra bulantilar bitermis sizin bittimi
Bitti sukur canim ama acikiyorum 've canim bisey istemiyor ne yiyecegimi bilemiyorum hep peynir tost kavaltilik oyle seyler istiyor canim o da kilo yapiyor istedigim seyi de zorla yemiyorum bakalim nolcak boyle

@_meLinDa_ tatlım kralice86 sizlerin üçüz mu olacak bebisler
Merhaba canım
Maalesef benim gebeliğim sonlandı. Ben daha hamileyken dalgasına üçüz işaretlemiştim anketi
Umarım bebekleriniz iyidir kızlar Kendinize iyi bakın lütfen. Önce siz iyi olun ki, bebeklerinizde iyi olsun

Yalnız degilsin benim de hic cinsiyet yorumu yapmadi doktorum seninle aramizda bir gun var. Benim kaybimdan sonra ilk bebegim olacak cinsiyet hic farketmez yeterki saglikla dogsun sana da Allahim gonlundekini saglikla versin

gunun bi gun ileri geri fark etmez ayni gibiyiz. bende cinsiyet konusunda saglikli olsunda ne olacagi hic onemli degil. de bitahmin bekliyordum sadece kismet baska zamanaymis gerci bu haftada ogrensekde degisme ihtimali cok. sen nasilsin bu gun beni hamilelik vurdu resmen

Teyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahatdurmadı doktor anca bmyle çekebildi :)

Eklentiler

• IMG-20171025-WA0001.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 93
Ben de kıza benzettim.
Bi şu nub denen şey paralel duruyor

Sagol arkadasim.bende 2016 martta 1.5yili gecti plasenta dekolman ice kanama olmus bunun sebebi tam belli degil yuksek tansion olabilir ayrica ben oglumu kaybedince genetik test yaptirdim pihtilasma varmis suan cleksan kulaniyorum.cok kotu zamanlar gecirdim.hersryi hazirdi yavrumun kismet degilmis hic goremeden gomduler.insallah birdaha yasamiyiz bpyle mutsiz seyler.

Benim eşimin kardeşi eczacı o getirtiyor, hiç sorun olduğundan da bahsetmedi, hangi şehirdesin? Ankaradaysan sana da ordan alalım istersen?
Çanakkale canım. imom diye bir ilaca başladım 20 gündür onu kullanıyorum. Tekrar bi sormak lazım eczanelere 3 ay int.ten aldım.. Üretimden kalktığını söylemişti burdaki eczalar ki girmediğim eczane kalmamıştı. Aradan 4 ay geçti tekrar bakayım

Canım benim ne zaman oldu ben nadiren takılıyorum kusuruma bakma inşallah sağlıkla gelir bebeğin istediğin zamanda

Canım benim ne zaman oldu ben nadiren takılıyorum kusuruma bakma inşallah sağlıkla gelir bebeğin istediğin zamanda

L

Bak ilkinde de nasıl bir kıvama geldim 3 hafta sonra da doğum yapmıştım

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-25-19-28-57-380.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…