- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.961
Yalnız degilsin benim de hic cinsiyet yorumu yapmadi doktorum seninle aramizda bir gun var. Benim kaybimdan sonra ilk bebegim olacak cinsiyet hic farketmez yeterki saglikla dogsun sana da Allahim gonlundekini saglikla versinyani henuz kendini hazirlama benim kiza hep erkek dediler ayrintili ultrasyon kiz cikti. kiyafet bile almistim bi kac tane. bence bekliyelim. zaten banada bi da gittimde tahmin bulunur heralde insallah hepiniz az cok tahmin aliyoniz benimki karamvole
Bitti sukur canim ama acikiyorum 've canim bisey istemiyor ne yiyecegimi bilemiyorum hep peynir tost kavaltilik oyle seyler istiyor canim o da kilo yapiyor istedigim seyi de zorla yemiyorum bakalim nolcak boyleMaden suyundanda tiksindim artik. 12 den sonra bulantilar bitermis sizin bittimi
İnş güzel haberlerle döneriz. Benim aslında salıydı. Bi işim çıktığından Perşembe'ye ertelemek durumunda kaldım. Kendi sabrımı kendi zorluyorum :))Seninle yakınız canım benimde haftaya carsamba randevum
Merhaba canım
Yalnız degilsin benim de hic cinsiyet yorumu yapmadi doktorum seninle aramizda bir gun var. Benim kaybimdan sonra ilk bebegim olacak cinsiyet hic farketmez yeterki saglikla dogsun sana da Allahim gonlundekini saglikla versin
Ay sürpriz hakkaten benim arkadasımada baya kız dediler sonra erkek cıktı kacıncı haftada demişlerdi size erkek diye
Amin inşallah canımİnş güzel haberlerle döneriz. Benim aslında salıydı. Bi işim çıktığından Perşembe'ye ertelemek durumunda kaldım. Kendi sabrımı kendi zorluyorum :))
Ben de kıza benzettim.Teyzeler selam biz geldik. Bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Önce doktor muayene etti sonra radyoloji uzmanına yolladı. İlk muayenede 12+6 gözükmesi gerekirken yine fazlaçıktı 13+4 dedi doktorumuz. Maşallahı var iri bir bebek dedi. 7.48 cm miş :) radyoloji doktoru ensemizi 1.3 mm ölçtü. Kıza benziyo dedi :) asistanıda ahmet beyin tahminleri yanılmaz dedi. Kan sonucumuzda 2 gün sonra çıkıcak. Hayırlısı olsun inşallah. Fotomuzuda şöyle koyayım. Bir rahatdurmadı doktor anca bmyle çekebildi :)
Canım başın sağolsun neden kaybetmiştin bende martta kaybettim oğlumu gelişim geriliği vardı 26 haftada acil alındı nasibi yokmuş merak ettim senin acını yazdınmı dağa önce dikkat etmedim ama formda birkaç arkadaş daha erken kaybetmiş bebeğini melek annesi çok burda sanırım Rabbim bu bebişlerimizi bağışlasın
Bizde bir yorumunu alabilirmiyiz teyzesiBen de kıza benzettim.
Bi şu nub denen şey paralel duruyor
Can'ım ben hiç anlamam aslındaBizde bir yorumunu alabilirmiyiz teyzesi
Çanakkale canım. imom diye bir ilaca başladım 20 gündür onu kullanıyorum. Tekrar bi sormak lazım eczanelere 3 ay int.ten aldım.. Üretimden kalktığını söylemişti burdaki eczalar ki girmediğim eczane kalmamıştı. Aradan 4 ay geçti tekrar bakayımBenim eşimin kardeşi eczacı o getirtiyor, hiç sorun olduğundan da bahsetmedi, hangi şehirdesin? Ankaradaysan sana da ordan alalım istersen?
Canım benim ne zaman oldu ben nadiren takılıyorum kusuruma bakma inşallah sağlıkla gelir bebeğin istediğin zamandaMerhaba canım
Maalesef benim gebeliğim sonlandı. Ben daha hamileyken dalgasına üçüz işaretlemiştim anketi
Umarım bebekleriniz iyidir kızlarKendinize iyi bakın lütfen. Önce siz iyi olun ki, bebeklerinizde iyi olsun
Canım benim ne zaman oldu ben nadiren takılıyorum kusuruma bakma inşallah sağlıkla gelir bebeğin istediğin zamandaMerhaba canım
Maalesef benim gebeliğim sonlandı. Ben daha hamileyken dalgasına üçüz işaretlemiştim anketi
Umarım bebekleriniz iyidir kızlarKendinize iyi bakın lütfen. Önce siz iyi olun ki, bebeklerinizde iyi olsun
İyi geceler kızlar. Çatlak için bişey kullanmaya başlayan var mı? Şimdilik ben ara sıra bio oil kullanıyorum. Sadece duştan sonra ama. Aklımdabi kaç ürün var almak için
Lierac
Mustela
Soğuk sıkım hindistancevizi yağı
Kakao yağı
Hindistancevizi yağı ve kakao yağı çok iyi geliyormuş. Fiyat olarak uygun uygulaması daha kolaymış. Hindistancevizi yağını saça yüze de kullanabiliyomuşuz. Hatta yenebiliyor. Doğumdan sonra da meme ucu yaralarına çok iyi geliyomuş.
Bir de lierac çatlak kremini almayı düşünüyorum. Çatlak kremleri özellikle cilt altına daha iyi etkş ediyormuş.
Bunlarla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı. Karşılıklı bilgi alışverişi yapalım kolay karar verelim diyorum[
Bende şimdilik bebek yağı sürüyorum 1.2 ay sonra lierac kullanmaya başlıycam herkesin tavsiye ettiği işe yarayan tek marka. Benim doktorum ve eczacim dönüşümlü kullanırsan daha çok faydası olur dedi. Şuan e vit. Ve aloe verali bebek yağı 4.5 aylarda lierac 6 hindistan cevizi yaği 7. lierac 8.9 kakao ve lierac gibi.
Bak ilkinde de nasıl bir kıvama geldim 3 hafta sonra da doğum yapmıştımHayyyy maşallah. O nasıl göbüş öyle :)
Baya büyümüş Can'ım. Aynı haftadayız. Benim hiç Yok. Yani zayıf da değilim. 66 kiloyum ama bebek namına bir göbek Yok. Eskisi gibi kendi karnım.
Ben de hiç hissetmiyorum. Annem de sordu bugün. Başladın mı hissetmeye diye. Böyle solunca gezinir gibi bir his olur diyor Onun öyleymiş ama bende de tık Yok Can'ım.
Ben de aksine son günlerde en az 4-5 kişiden önce erkek denildiğini sonra 20. Haftada kıza döndüğünü duydum.
Sanırım oradaki başka bi şeyi pipiye benzetiyorlar
Olsun Tesekur ederimCan'ım ben hiç anlamam aslında
Burdan öğrendim nub denen şeyi
Ama senin kuşun nub tarafı dik
Erkek gibi yani
Bak ilkinde de nasıl bir kıvama geldim 3 hafta sonra da doğum yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?