2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende çok zor günler geçirdim ve hala etkisindeyim çok yeni acım en zoru beşiği kaldırmak oldu yerinden herşeyi dört dörtlük hazırdı ama nasibi yokmuş Rabbim bu yavrularımızı bağışlasın herşey güzel olucak

Bitti sukur canim ama acikiyorum 've canim bisey istemiyor ne yiyecegimi bilemiyorum hep peynir tost kavaltilik oyle seyler istiyor canim o da kilo yapiyor istedigim seyi de zorla yemiyorum bakalim nolcak boyle
Keske yiyebilsemde kilo yapsa :) cokmu mizmizlaniyorm diyorum ama dayanamiyorum bazen. Gecer insallah benimde

Selam kızlar. Bugün dr randevumuz vardı çok şükür her şey yolunda sadece 2 cm lik bi kist varmış. Bir sorun olmaz kendi kendine kaybolur dedi. Inşallah öyle olur. Bu arada resim yüklemeye çalışıyorum inatla olmuyor ya

Sen neden kaybettin bebegini.aslinda konustukca daha cok acitiyoruz canimizi buarada kiz tahmini ilk senden geldi 3-4 kisi erkek dedi
21 se gelişim geriliği başladı 26 ya kadar sürdü karnımda kalp sıkışması yüzünden acilen alındı 12 gün yaşadı kuzum nasip buymuş Rabbim cennete aldı kuzumu herhafta başına gidip konuşuyorum... Cennette büyümeyen yavrumuz olucak seninde benimde... Sağlıklı olsun canım bizimki bi teori aslında doktor da ona bakıyor ama biz tam görüntüyü anlamıyoruz tabiki bakalım be olucak merak ettim

Kızlar şindi acilden geldim çok korktum inanın.. 5 gündür kabızlığım vardı bugün zorladım elime bişey geldi ödüm koptu ama şükür yavrum iyi bidaha yaşatmasın Rabbim korkuyu
Geçmiş olsun. Rabbim korusun herkesin evladını. Hayırla sağlıkla gelsinler insallah

Kızlar clexane iğneyi doktor kaç kutu yazarsa yazsın eczacı bir kutu veriyor sadece ve 10 günde bir eczaneleri turlayarak clexane arıyoruz Onda da her seferinde piyasada yok artık falan diyorlar en sonunda bir eczanede denk geliyoruz Sizde de durum aynı mı

Kabızlık için şurup verdi İnşallah iyi gelir yaa kızlar bişey sorcam evet tecrübem var hamileyken akıntı zaten çoğalır ama benim bugün abartılı şekilde uzun uzun böyle değişik yapışık geliyo çektikçe uzayan bi şekli var acaba zorlamadanmı oluyo başına gelen varmı bukadar akıntı doktor akıntı dedi içim rahatladı ama ne bileyim tedirgin oluyorum... Buarada özel doktorum değildi devlete gittim doktor patlattı hemen takibin bursa değilse doğumunu takip yaptığın yerde yapacaksın dedi açıkta kalırmışım... Zaten özelde doğum yapıcam ama acil durumda doktoru bulamuyoki insan...

Kızlar şindi acilden geldim çok korktum inanın.. 5 gündür kabızlığım vardı bugün zorladım elime bişey geldi ödüm koptu ama şükür yavrum iyi bidaha yaşatmasın Rabbim korkuyu
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Bol su iç ve lifli gıdalar ye.

insallah rastlasiriz merak ettim senide. yasin beyide cok ovuyordu yengem ilk dogumu oma yapti ikinci dogumda mustafa beye onuda iyi diyor ben esra hanima gidiyodum.
Bende tavsiye üzerine gittim. Çok tecrübeli ve bir devlet hastanesinde görev yapan her zaman güleryüzle karşılayacan ikinci bir doktor görmedim. Sırada bazen yarım saat ten fazla bekliyor insanlar ama hiç şikayet edeni görmedim. Herkes doktordan memnun. Bende tabi. Burada okudum yazılanları. Bir çok testler yapılıyor. Onceside yapmıştı ama Hamile kaldığim an bütün testleri yapmış. Denk gelirsen gitmeni tavsiye ederim canım. Bende merak ettim seni. İnşallah gorusmek üzere bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…