- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.981
Bende çok zor günler geçirdim ve hala etkisindeyim çok yeni acım en zoru beşiği kaldırmak oldu yerinden herşeyi dört dörtlük hazırdı ama nasibi yokmuş Rabbim bu yavrularımızı bağışlasın herşey güzel olucakSagol arkadasim.bende 2016 martta 1.5yili gecti plasenta dekolman ice kanama olmus bunun sebebi tam belli degil yuksek tansion olabilir ayrica ben oglumu kaybedince genetik test yaptirdim pihtilasma varmis suan cleksan kulaniyorum.cok kotu zamanlar gecirdim.hersryi hazirdi yavrumun kismet degilmis hic goremeden gomduler.insallah birdaha yasamiyiz bpyle mutsiz seyler.
Kız sanki canım ya paralel gördüm ben sağlıklı olsun inşallahBizde bir yorumunu alabilirmiyiz teyzesi
Ondan hiç anlamam paralel olunca kızmı oluyomuş :) ❤Ben de kıza benzettim.
Bi şu nub denen şey paralel duruyor
Sen neden kaybettin bebegini.aslinda konustukca daha cok acitiyoruz canimiziKız sanki canım ya paralel gördüm ben sağlıklı olsun inşallah
Bu Pazartesi günü alındı. Amin canım hepimizkiler inş.Canım benim ne zaman oldu ben nadiren takılıyorum kusuruma bakma inşallah sağlıkla gelir bebeğin istediğin zamanda
Ben de burda öğrendim. Öyle oluyormuş :)Ondan hiç anlamam paralel olunca kızmı oluyomuş :) ❤
Ozaman bütün göstergeler kızı gösteriyor :) kalp atışı 160 koz dediler. Paralel kız. Doktorda kıza benziyo dedi ümitlensemmi bilemedim :)Ben de burda öğrendim. Öyle oluyormuş :)
Keske yiyebilsemde kilo yapsa :) cokmu mizmizlaniyorm diyorum ama dayanamiyorum bazen. Gecer insallah benimdeBitti sukur canim ama acikiyorum 've canim bisey istemiyor ne yiyecegimi bilemiyorum hep peynir tost kavaltilik oyle seyler istiyor canim o da kilo yapiyor istedigim seyi de zorla yemiyorum bakalim nolcak boyle
21 se gelişim geriliği başladı 26 ya kadar sürdü karnımda kalp sıkışması yüzünden acilen alındı 12 gün yaşadı kuzum nasip buymuş Rabbim cennete aldı kuzumu herhafta başına gidip konuşuyorum... Cennette büyümeyen yavrumuz olucak seninde benimde... Sağlıklı olsun canım bizimki bi teori aslında doktor da ona bakıyor ama biz tam görüntüyü anlamıyoruz tabiki bakalım be olucak merak ettimSen neden kaybettin bebegini.aslinda konustukca daha cok acitiyoruz canimizibuarada kiz tahmini ilk senden geldi 3-4 kisi erkek dedi
Gecmis olsun...gece suya kayisi koyup sabah ye ve suyu ic iyi gelir insallahKızlar şindi acilden geldim çok korktum inanın.. 5 gündür kabızlığım vardı bugün zorladım elime bişey geldi ödüm koptu ama şükür yavrum iyi bidaha yaşatmasın Rabbim korkuyu
Geçmiş olsun. Rabbim korusun herkesin evladını. Hayırla sağlıkla gelsinler insallahKızlar şindi acilden geldim çok korktum inanın.. 5 gündür kabızlığım vardı bugün zorladım elime bişey geldi ödüm koptu ama şükür yavrum iyi bidaha yaşatmasın Rabbim korkuyu
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Bol su iç ve lifli gıdalar ye.Kızlar şindi acilden geldim çok korktum inanın.. 5 gündür kabızlığım vardı bugün zorladım elime bişey geldi ödüm koptu ama şükür yavrum iyi bidaha yaşatmasın Rabbim korkuyu
Bende tavsiye üzerine gittim. Çok tecrübeli ve bir devlet hastanesinde görev yapan her zaman güleryüzle karşılayacan ikinci bir doktor görmedim. Sırada bazen yarım saat ten fazla bekliyor insanlar ama hiç şikayet edeni görmedim. Herkes doktordan memnun. Bende tabi. Burada okudum yazılanları. Bir çok testler yapılıyor. Onceside yapmıştı ama Hamile kaldığim an bütün testleri yapmış. Denk gelirsen gitmeni tavsiye ederim canım. Bende merak ettim seni. İnşallah gorusmek üzere bir güninsallah rastlasiriz merak ettim senide. yasin beyide cok ovuyordu yengem ilk dogumu oma yapti ikinci dogumda mustafa beye onuda iyi diyor ben esra hanima gidiyodum.
Ben hepsini aynı anda kullanmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmem yada sabah biri akşam biri gibi de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?