2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Clexane piyasada yok dendi bize rapor çıkarttınız mi eğer çıkartmadıysan doktor nekadar yazarsa yazsın 1 kutuyu öder diğer kutular ücretli olur sağlık hekimininde uzman olması gerekiyormuş yoksa raporda olsa yazamıyırlar ben rapor çıkarttım 60 günlük yani 6 kutu her gittiğimde 6 kutu yazıyor artık yoksa 10 günde bir zor oluyor gerçekten... Hatta bugün almaya gidicem ama claxine yokmuş eşdeğeri verilecek bugün...

Reçeteye yazıyor işte 9 kutu yazdı ama bir kutu veriyor eczane
Rapor derken anlamadım canım ?

Canım kesin kız masallah nasıl tatlı görünüyor tosbik

Reçeteye yazıyor işte 9 kutu yazdı ama bir kutu veriyor eczane
Rapor derken anlamadım canım ?
Röportaj çıkarttırıyorsun bu sayede sistemde gözüküyor ücret ödemiyosun hiç rapor süreli oluyor genelde benim 9 aylık mesela sonra bitecek ben şimdi o kesinti parasını da ödemiyosun 13 lira sanırım kesinti hiç yazdırmazsan 120 küsür ilacın fiyatı sen rapor çıkarmam lazım de doktor çıkarır canım özlemi gidiyorsun devletemi benim ilk doktorum çıkaramam dedi 2. Doktora dedim hemen çıkardı

ekteki de benim bebeğim.doktor şimdilik % 51 erkek diye cinsiyeti söyledi sizce nasıl ? benim yaşım 43 olunca ikili tarama testine girdim ama ultrasonda bebeğe bakıldı kandaise yaş itibariyle yüksek risk çıkacağı için gerek görmedi doktorum.özel hastaneye gidiyorum.ama benden kontrol amaçlı fetus dna testi yaptıralım dedi.kandan bakılıyor.1600 tl. ücreti.benim tüp bebek olduğu için embriyo genetiğe gitti bahçeci fulya da sağlıklı embriyo olduğu % 99. yanılma payı % 1.bakalım tüp bebek doktoruma yazıp soracağım whatsappdan.eğer o da yaptır derse devlet hastanelerinin genetik tanı bölümü bakıyor bu teste.numune hastanesine gitsem mi diyorum sofiarya senin bir bilgin var mı ? biz tüp bebekte o kadar paralar harcadık ki şu an 1.600 tl. artık verebileceğim bir rakam değil.fetüs dna testi yaptıracak olan araştırma içinde olup ücretleri bilen var mı ankaradayım bu arada.

Eklentiler

• 20171026_094140[1].webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 152
Yaaaa ne güzel çıkmışşşş maşallah ona. Yüz hatları bile belli

tabi bebeğimin ultrasonda herşeyi normaldi.sadece kontrol amaçlı fetus dna testi istiyor.

Bu amniyosentez değilmi bahsettiğin canım

Maşallah bütün kemiği burdan bile belli %60 etlikiliyor bu taramayı canım sen şu kan testini diyorsun yurt dışına gönderiliyor devlet bunu yapmıyor yani bizde bu sistem yok canım 10 ay önce ikili test kötü çıkınca araştırmıştım ben burda sadece amniyosentez var ama bence içnini radar tut Allaha emanet kuzular durumun varsa yap rahat et yoksada allah büyük zaten bu testte bile yanılma payı var gördüğün gibi ki araştırmıştım çoook ben biriyle konuştum onun yalnış çıkmıştı tekrar amniyosentez yapıldı kadına temiz çıkmıştı ben amniyosentez yaptırdım 9 ay önce

tüp bebek doktorum kesinlikle yaptır dedi fetüs dna testini

Bende 56 kg ike hamile kaldım boyum 1,69 şimdi 57 kiloyum ama bazı günler tartıda 59 a yakın çıkıyorum. O gün yediğimle ve şişkinlik gaz problemiyle alakalı. Kişiden kişiye de değişiyor
Ben kilolu hamişlerdenim. 114.5 ile hamile kaldım bu sabah tartıldım 115.7 yim. Bazı zamanlar gaz ve yediklerine nazaran fazla çıkıyor insanın hemde 2 kilo kadar.

tabi bebeğimin ultrasonda herşeyi normaldi.sadece kontrol amaçlı fetus dna testi istiyor.
Yani bu test ne amaçla yapılıyor bilmiyorum ama olumsuz bişey çıkarsa gebeliği sonlandırma durumu varsa ve sen böyle bir şeyi asla düşünmüyorsan bence tamamen gereksiz Can'ım.

değil mi bebeğimin seçiliyor yüzü
Evet ya. Daha şimdiden kime benzeyeceğini az çok anlarsınız :)

Canım bio oilden memnun musun bende alayım diyorum ilkinde de var catlaklarım
Kızlar bebe yağını çok duydum uni baby bebe yağına başladım. Bitince hindistan cevizi yağıni ve kakao yağıyla devam ederim. Maksat nemli dursun

Ozele gidiyorum yarın tekrar muayene var sorayım doktora bakalım Teşekkür ederim

Kizlar ben 14. Haftamin icindeyim. Bir ara kilo aldim sandim ama meger siskinlikmis. Daha hic kilo almadim. 84 le hamile kalip 80 e dustum ilk haftalarda. Hala oyleyim. Bir problem olur mu ya? Kusmam falan hic olmadi 3 aylik donemde. İstahim da artti ama kilo alamadim hic. İnsan kilo alamadigi icin uzulur mu yaa :/

Canım embriyolara yapılan PGT de trizomilere bakıyorlar ama down bakıyorlar mı bilmiyorum,bence sen en güzeli bahçeciye sor,nelere bakıldı yaptırayım mı fetal DNA testini diye,onlar endoğru cevabı verirler

Günaydındurumum bu ; evet ben resmen bu emojiyim değişen birşey yok durmadan wc en son doktorum izin vermemiş olmasına rağmen geçtiğimiz haftalarda kendi eliyle Zofran yazdı bana , içsem mi içmesem mi bilmiyorum , ilaç prospektüsünde açık açık gebelikte kullanılmaz yazıyor . Nasıl içeyim bile bile bilmiyorum ayrıca özellikle tüp bebek gebelerine sorularım olucak ( diğer gebe arkadaşlarda biliyorsa cevaplayabilirler çok sevinirim ) ; 1-) crinone jeli ne zaman kestiniz ? 2-) clexanı kullanmaya devam ediyor musunuz ? ( tüp bebek doktorum kesme devam , doğumumu yaptıracak doktorum kes artık gerek yok diyor , aralarında kaldım ) 3-) ayrıca folik asit , devit 3 kullanımına devam ediyor musunuz ? ( 14. Hafta itibari ile kes gynoferrosonal a başla dddi doktorum , yine kafam karıştı ) sağolun şimdiden cevaplarınız için

Bende aynı senin durumu yaşadım bugün. İnsan gerçekten oluyo. Hususi yapıp yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…