2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah yüzü ne kadar güzelll

Bebegimhadi maşallah canım çok net görünüyor bebegin. Allah ım sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin. Bende bugün gittim 9+2 haftalığız. Kolları kipirdiyordu. Çok güzel bir duyguydu.

Doktor kan sulandırıcı iğne için rapor yazamıyoruz dedi. Hep mi isim aksi gider. En sonunda gidicem araştırma hastanesine bu gidişle.

Arkadaslar Merhaba doktor 12 hafta dolunca ense kalınlığına bakicaz dedi nasıl bakılıyor yaptıran arkadaşlar yardimci olabilirmi bide cinsiyetini ögrenenle kaçıncı haftada öğrendi maşallah ya
11+2 yim bugun kesin olmamakla birlikte kız dedi benide 12. haftada cagırdı yani haftaya ense kalınlığı için

emin değilim bir iki hastanenin genetik tanı merkezi bakıyoruz dedi ben oradan bu sonucu çıkardım.dediğin gibi olmama ihtimali yüksektir o zaman.bizim pgt.de dediğin trizomilere bakılıyor.bu benden neden isteniyor ? sadece doktorların pgt nin % 99 doğru % 1 yanılma payını bu testle kontrol etmek içimizin yani onların içinin rahat etmesi.teşekkür ederim bahçeciyle konuşacağım.

1. Crinone jele sabah akşam devam ediyorum.
2. Clexanı hiç kullanmadım. Coraspin içiyordum onu da 1 hafta önce kesti.
3. Folik asite devam. Devite zaten geçen hafta başladım.

Bence tüp bebek doktorunu dinle. Tüm sürecini o biliyor.

kizlar balik yagi ne zaman kullaniliyor? doktorum vermedi bende sormayi unuttum.kizimda 10haftamdan baslamisdim.pek balik sevmedigim icin balik yagi sart

insallah bi sonraki kontrolde rastlasiriz dedin gibi belki onuda denerim bi yandan hep ayni doktor gideyim diyorum bilemedim

kizlar nasilsiniz ben bu gun fazla yordum kendimi. hala daha islerim bitmedi. karnim ve belim agriyo. kaynanamda geldi sen nasil boyle yaptin bebek karninda kestirirsn dedi. agrilarimda baslayinca pimpiriklenme basladim. suan ya

Herkese Merhaba !..
İnşallah bende 2018 Mayıs annesi olacağım.
Planlı bir gebelik değildi, hatta endometriozis hastası olduğum ve geçirdiğim ameliyatlar ve tedaviler neticesinde bile gebe kalamadığım için artık tüm doktorlar kesin olarak IVF ile gebe kalacağımı söylemişti. Bende bir kaç ay kendimi ruhen dinlendirip, IVF için başvurmaya karar verdim. Ve Büyük bir mucize olarak, tam da IVF için doktora gideceğimiz günlerde gebe olduğumu öğrendim. Gebeliğimi 5+1 'de fark ettim. Öğrendikten sonraki ilk 20 gün FOLBİOL kullandım. Akabinde ELEVİT kullanmaya başladım ve halen devam ediyorum.
Ben şu an 11 haftalık hamileyim. Bu hafta ( 11+0) 'da doktor muayenesine gittim..Bebeğimizin tüm kemik - ense vs ölçümleri , kalp atımları çok iyi çıktı.
Hamileliğim de bulantı, bazı yemeklerden tiksinme, halsizlik, mide yanması ve ekşimesi dışında çok şükür ki iyi gidiyor.
umarım hepimiz için bu süreç sağlıkla ilerler ve bebeklerimizi kucaklarız :)

bebegin gayet iyidir bence hic uzulme zaten bes aydan sonra gram deme baslicak son haftalar bebek 400 gram felan aliyo bi haftada yani hic uzukme yengemde sen gibi kilo alcana verdi

Cok sukur iyiyim sadece calistigim icin yorgun hissediyorum uykuya doyamiyorum bebegi merak ediyorum bide hep iyi mi acaba diye endiseleniyorum . Allah kolaylik versin dinlenmeye bak sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…