- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.921
Tamam canım. 19. Cüzü yazabilirsin.Dua icin süre vermedik ama 1 hafta icinde biter diye düşünüyorum. @Berenimo877
Esmaul Hüsna oldugu icin abdestli yada abdestsiz, yatarken ya da otururken istediginiz gibi cekebilirsiniz. @Zeynosrkn84
Hayatimmm70 24.cüz alindi. 19 kaldi, ona yazmami ister misin
Tamam canım sağol deniycegimDoktor bana mide bulantısı için zencefilli kurabiye ye demişti.sade soda ve gazozda içebilirmisiz.
hepsini alayım diyecektim sanırım bitmişMerhaba kızlar, 19, 21 ve 24.cüz kaldı. Hadi bir el ativerin
Bende Medical Park Ertan beye gidiyorum aynıymış doktorumuzoldukça beğenilen bir doktor medicalpark ankarada ertan öztürk.eski kafalı diye düşünmüyorum.siz spor yapın arkadaşlar isteyen de bol bol ağırlık kaldırsın. hamilelik tabi ki çok doğal bir süreç.burada arkadaşın yazdığı soruyu doktora tesadüfen sormuştum ben cevabı da bu oldu :)
BENDE KILO ALMAKTAN COK KORKUYORUM DA GAYET GÜZEL ALIYORUM :)) EN AZINDAN 1-2 KILO BİLE YETER :)Ben kızıma hamileyken 8 ay haftanın 5 günü spora gittim çok minik ağırlıklarla kol bacak kalça sırt çalıştırdım ce bol booll yürüdüm :) 25 kiloyu nasıl aldım onu anlamadım ama neyse
İnşallah...canım inş geçmiştir kanama alanın..
:)))) ÇOK GÜLDÜM.BENDE BU ARALAR ÖYLEYİM YEMEKDEN DAHA KALKMADAN HİÇ BİŞEY YEMEMİŞ HİSSİNDEYİM.VE EN KÖTÜSÜ DAHA BEBEK YEDİKLERİMİZDEN BESLENMIYOMUŞKizlar acikmalarinizla nasil bas ediyorsunuz yaa. İlk uc ayim cok istahsiz gecti. Simdi de istahim cok artti sayilmaz ancak 2 saatte bir kurt gibi acikiyorum. Daha saat 7 de bir bag maydonoz bir bag tere, 1 turp,1 domates ve peynirle iki koca lavasa durum yapip yedim. Simdi yine cok aciktim ve ne yiyecem bilmiyorum. Bana bir fikir verin. Meyve falan asla doyurmaz beni.
Hamileyim diye de her seyi tıka basa yemek istemiyorum. Napacam ben cok açım.
Can'ım neden vajinal almıyorsun eziyet ediyorsun kendine? Hem vajinal daha etkili diye biliyorum.
Benim de 1,6 çıktı. Bence ortancaya falan çok takılma. Belli bir referans aralığı var sonuçta. Üstelik risk yüzde yüz denilenlerde bile ne sonuçlar gördük. Sapasağlam bebişler.
Bir tanıdığa kolu yok demişler. Sakat olacak demişler. Bebek sapasağlam doğmuş. Düşün yani o kadar test yapılıyor ayrıntılı ultrason yapılıyor yine de koca kolu bile göremeyebiliyorlar. Yada rabbimin o anneye imtihanı belki de.
Ayrıca Benim dr da hiçbir şey demedi. Sanırım kan sonucuna göre yorumlayacak.
benım dokturum orda 2 yazar sen bir kullan demişti.ben tek kullanıodum canım bılemedım.inşallah cabuk geçer.bende etten tatlıdan tiksindim.salata daha cok yıyesım gelıo
Canim Ben de salı günü devlette yaptırdım ikili testi mi doktor ense kalınlığını ölçtü yanında ki hemsireye söyledi oda bı kağıda bilgilerimle birlikte doldurdu iyi kötü hiç bişey söylemedi ben o kağıtla gidip kan verdim o kadar sonuç 10 gün sonra cikicak ozeldeki doktoruma goturcem yani kan sonucuyla ense kalınlığını karşılaştırıyorlar merak etme inşallah güzel sonuçlar alırızDEVLET HASTANESİNDE İKİLİ TESTE GİREN VARMI
SİZE DR NUZ ENSE KALINLIGINI SÖYLEDİMİ BANA BAKTIMI BİLMIYORUM BEBEĞİ GÖRÜNCE BEN UNUTTUM İYİMİ DEDİM SADECE KAN ALDILAR ARTIK HAFTAYA GİDİNCE SORUCAMDA SİZ SORUNCAMI SÖYLEDİLER YOKSA SÖYLEMIYOLAR MI
BEN ULTRASONA GİRCEM Mİ DEDİM AYRICA BEN BAKIYORUM MU DEDİ BAKICAM MI DEDİ ANLAMADIM Bİ SIKINTI YOK SAĞLIKLI DEDİ AMA ELİMDE VERİ YOK :)))
Benim ilk gebeligimde kızım öyleydi 1 hafta geriden geliyordu doktor geç döllenme olmuş dedi bı önemi yok zamanla yediklerime dikkat ederek o arada kapandı zaten merak etmeyin sizde muz, kaşar peyniri, ve cevizi bol tuketinBen bir sey daha soracaktim. Benim bebek gec dollenme olmus bir hafta geriden geliyoruz. Bu doguma kadar hep boyle mi gidecek yoksa zamanla aradaki fark kapanir mi? Doktor bir sey soylemiyor onemli degil diyor kapatiyor.
Aynn bende...bende hiç buyuşun ıstemıom
AY EVET Bİ KAĞIT VERDİ AMA BEN HİÇ BAKMADIM :) SAĞOLASINCanim Ben de salı günü devlette yaptırdım ikili testi mi doktor ense kalınlığını ölçtü yanında ki hemsireye söyledi oda bı kağıda bilgilerimle birlikte doldurdu iyi kötü hiç bişey söylemedi ben o kağıtla gidip kan verdim o kadar sonuç 10 gün sonra cikicak ozeldeki doktoruma goturcem yani kan sonucuyla ense kalınlığını karşılaştırıyorlar merak etme inşallah güzel sonuçlar alırız
anladım cnm öyle yazınca bende seni de kontrolün var sandım..Yok biri daha yazmıs var diye ondan dedim benim carsambaydı bi daha 30 kasımda
Ben baktım kağıda ense kalınlığı 1.9 yaziyodu banada kalın gibi geldi ama sonucu bekliyorum artık hayırlısıAY EVET Bİ KAĞIT VERDİ AMA BEN HİÇ BAKMADIM :) SAĞOLASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?