2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tamam canım. 19. Cüzü yazabilirsin.
İnşallah 1 haftaya tamamlamış olurum.
Allah kabul etsin niyetlerimizi

Bende Medical Park Ertan beye gidiyorum aynıymış doktorumuz

Ben kızıma hamileyken 8 ay haftanın 5 günü spora gittim çok minik ağırlıklarla kol bacak kalça sırt çalıştırdım ce bol booll yürüdüm :) 25 kiloyu nasıl aldım onu anlamadım ama neyse
BENDE KILO ALMAKTAN COK KORKUYORUM DA GAYET GÜZEL ALIYORUM :)) EN AZINDAN 1-2 KILO BİLE YETER :)

DEVLET HASTANESİNDE İKİLİ TESTE GİREN VARMI

SİZE DR NUZ ENSE KALINLIGINI SÖYLEDİMİ BANA BAKTIMI BİLMIYORUM BEBEĞİ GÖRÜNCE BEN UNUTTUM İYİMİ DEDİM SADECE KAN ALDILAR ARTIK HAFTAYA GİDİNCE SORUCAMDA SİZ SORUNCAMI SÖYLEDİLER YOKSA SÖYLEMIYOLAR MI
BEN ULTRASONA GİRCEM Mİ DEDİM AYRICA BEN BAKIYORUM MU DEDİ BAKICAM MI DEDİ ANLAMADIM Bİ SIKINTI YOK SAĞLIKLI DEDİ AMA ELİMDE VERİ YOK :)))

BU ARADA KASIK AGRISI OLANLAR BENIM KASIK AGRIM BU ARALAR FAZLA COK KORKUYODUM BİŞEYMİ OLDU ACABA DİYE

DR KANAMA OLMADIKTAN SONRA AGRILAR NORMAL DEDİ

:)))) ÇOK GÜLDÜM.BENDE BU ARALAR ÖYLEYİM YEMEKDEN DAHA KALKMADAN HİÇ BİŞEY YEMEMİŞ HİSSİNDEYİM.VE EN KÖTÜSÜ DAHA BEBEK YEDİKLERİMİZDEN BESLENMIYOMUŞ

Ben bir sey daha soracaktim. Benim bebek gec dollenme olmus bir hafta geriden geliyoruz. Bu doguma kadar hep boyle mi gidecek yoksa zamanla aradaki fark kapanir mi? Doktor bir sey soylemiyor onemli degil diyor kapatiyor.

kizlar merhaba benim pembe lekelenmem oldu simdi gene ustelik dedemide doktor goturmek zorundayim kizimida mecbur yanima alicam napmaliyim. dedemede diyemem boyle seyi nasil olacak.

vajinal aliyorum icmem mumkun degil ilac icemiyorum ben kizimda oyle midem ilac kaldirmiyor. ben hep ilaclara karsi boyleyim. kan ilaci bile bana cok dokunuyor.

benım dokturum orda 2 yazar sen bir kullan demişti.ben tek kullanıodum canım bılemedım.inşallah cabuk geçer.bende etten tatlıdan tiksindim.salata daha cok yıyesım gelıo

bende eti yiyemiyorum. kokusuda beni kotu yapiyor. benim canimda hep salata seyleri ve tatli cekiyor ama tatli yedikden sonrada bulaniyor. eksi yiyemiyorum hepden mideme vuruyor.

Canim Ben de salı günü devlette yaptırdım ikili testi mi doktor ense kalınlığını ölçtü yanında ki hemsireye söyledi oda bı kağıda bilgilerimle birlikte doldurdu iyi kötü hiç bişey söylemedi ben o kağıtla gidip kan verdim o kadar sonuç 10 gün sonra cikicak ozeldeki doktoruma goturcem yani kan sonucuyla ense kalınlığını karşılaştırıyorlar merak etme inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben bir sey daha soracaktim. Benim bebek gec dollenme olmus bir hafta geriden geliyoruz. Bu doguma kadar hep boyle mi gidecek yoksa zamanla aradaki fark kapanir mi? Doktor bir sey soylemiyor onemli degil diyor kapatiyor.
Benim ilk gebeligimde kızım öyleydi 1 hafta geriden geliyordu doktor geç döllenme olmuş dedi bı önemi yok zamanla yediklerime dikkat ederek o arada kapandı zaten merak etmeyin sizde muz, kaşar peyniri, ve cevizi bol tuketin

AY EVET Bİ KAĞIT VERDİ AMA BEN HİÇ BAKMADIM :) SAĞOLASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…