2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İşin gücün rast gitsin güzel haberler alırsın inşallah.

benım dokturum orda 2 yazar sen bir kullan demişti.ben tek kullanıodum canım bılemedım.inşallah cabuk geçer.bende etten tatlıdan tiksindim.salata daha cok yıyesım gelıo

kuruluktan ve hızlı kılo artısın varsa ondandır..yağla kendını yada bol bol kremle bol sıvı tüket yesıllık ye

kuruluktan ve hızlı kılo artısın varsa ondandır..yağla kendını yada bol bol kremle bol sıvı tüket yesıllık ye

Kilo artışım yok aynı kilodayım ama sanırım kuruluktan. Suyu çok içerimki normalde bile 3 lt su tüketen insanım hamileliğimde daha çok içmeye dikkat ediyorum. Kendimi kremliyorum daha çok yağlayacağım artık

ben varim canim gogusler karin deli gibi kasiniyor.ozellikle aksam olunca.gecen gun kasimakdan yara yaptim hatta(

Akşamlarından ziyade gün içinde ara ara hep kaşınıyorum ama kaşımamaya çalışıyorum özellikle karnımı. Ama ayaklarımı kollarımı harıl harıl kaşıyorum. Daha çok yağlıcam kendimi artık kuruluktan büyük ihtimal

ben de 1000 tane almak istiyorum canım

Banada kuruluk yok gibi geliyor ama demekki var çünkü başka ne olabilirki. Her zaman giydiklerimi giyiyorum her zaman yediklerimi yiyorum.Hep düşünüyorum kaşınırken farklı birşeymi yedim diye ama yok yani. Ki ben deli gibi su içerim suyu çok severim ve cildim normalde çok yağlı yapıya sahiptir. Ama işte hormonlardan demekki bazı vücutlar kuruyor. Artık yağlana yağlana idare etcez

ben de yoğurt ve ayrandan, balıktan, tavuktan tiksindim
düşününce bile midem bulanıyo
ama balık yemeye çalışıyorum haftada bir az da olsa

az mıktarda ıhlamur bal limon boğaza iyi gelio.bıtkı cayları genelde dıkkatle kullanın..bünyeden bünyeye degısıo

Merhaba :) bir mayis annesi olarak sizleri takip ediyordum ama yeni katilabildim araniza. Bugun 14. Haftaya basliyoruz. Henuz kilo alamadim hatta iki kilo verdim. Bundan sonra duzelir diye umuyorum. Bir sorum olacakti catlaklar icin krem yada yag gibi seyler kullanmaya basladiniz mi ?

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 5000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =1000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =1000
_meLinDa_ =1000
D denizmarin =1000

KALAN=72.000

Merhaba, hoşgeldin aramıza. Ben çatlaklar için krem kullanıyorum 2 hafta önce başladım şuanda çok kaşıntım oluyor ama kendimi olduğunda nemlendirmeye çalışıyorum. Bugünde kendime bebe yağı alacağım bebe yağını hergün kullanmayı düşünüyorum.

Te

Tesekkur ederim hosbuldum Ben bir haftadir basladim bebe yagi suruyordum ama her gun degil banyodan ciktiktan sonra. Sanirim her gun surmek daha faydali olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…