- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.881
İşin gücün rast gitsin güzel haberler alırsın inşallah.Hayırlı sabahlarlar hayırlı cumalar arkadaşlar bügün kontrole gideceğim inşallah kanama alanı yok olmuştur artık yatarak değil sağlıklı bir hamile gibi geçiririm bundan sonrasını dualarınızı bekliyorum hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
kardelen384 bende 1000 tane alayım fazla okursam söylerim
benım dokturum orda 2 yazar sen bir kullan demişti.ben tek kullanıodum canım bılemedım.inşallah cabuk geçer.bende etten tatlıdan tiksindim.salata daha cok yıyesım gelıoiste biri yatarken biri sabah iki tane alacakmisim gunde. bu gun kullanmadim dun cok kotu oldum diye. ama inan kullanmdim halde etkisinden cikamadim. nasil uyku vuruyor gozlerimde ev donuyor boyle hep bi yere cokme halinde kaliyorum. basima agri yapti dun bu gun. kizim evde tek oluyor kizimi yedirecek halim kalmiyor. kendimi bile besleyemiyorum. sofra kurup her sabah esimle duzenli yerdim. 2 gundur ne yiyebiliyorum nede kurabiliyorum. canim istedini yapardim. simdi ne canim birsey istiyo nede yemek yapabiliyorum. dun gene patates salatasi istedi bu gun resmen hic birsey yok. bu gece kullanacam cabuk gecse bu gunler
alkışlıksınBen kızıma hamileyken 8 ay haftanın 5 günü spora gittim çok minik ağırlıklarla kol bacak kalça sırt çalıştırdım ce bol booll yürüdüm :) 25 kiloyu nasıl aldım onu anlamadım ama neyse
kuruluktan ve hızlı kılo artısın varsa ondandır..yağla kendını yada bol bol kremle bol sıvı tüket yesıllık yeKızlar selam, kaşınanınız varmı ya. Dr um cilt kuruluğundandır dedi ama krem falanda sürüyorum nemlendirici ama çok şiddetli olmasada yine ara ara kaşınıyorum. Çok kaşımamaya calısıyorum ama yinede kaşınıyor. Karaciğer enzimlerim bi ara yüksekti ama düşüp düzene girdi sonradan. Var mı benim gibi.
kuruluktan ve hızlı kılo artısın varsa ondandır..yağla kendını yada bol bol kremle bol sıvı tüket yesıllık ye
ben varim canimgogusler karin deli gibi kasiniyor.ozellikle aksam olunca.gecen gun kasimakdan yara yaptim hatta(
EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 5000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =1000
KALAN=78.000
Ben ben ben ölüyorum kaşıntıdan özellikle göğüslerimin kahverengi kısmı deli gibi kaşınıyor bir de bacaklarımın bilekle diz arasında kalan kısmı çılgın gibi kaşınıyorum. Kuruluk falan da Yok öyle ben de nemlendirici sürüyorum her duştan sonra, enzim değerlerimde gayet normal anlamadım gitttii
Ya kızlar ama kimse yorum yapmıyoo tahminleri bekliyorumEki Görüntüle 2062680 başardım sonunda resim yüklemeyi
az mıktarda ıhlamur bal limon boğaza iyi gelio.bıtkı cayları genelde dıkkatle kullanın..bünyeden bünyeye degısıoİyi geceler hanımlar. Soğuk algınlığına yakalandım ve nefes almakta bile zorlanıyorum. İlaç kullanmıyorum ve kullanmak da istemiyorum. Bu durumda tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Özellikle burun göz kaşıntısı ve tıkanıklığı için
canım seninkinin görüntüsünü tam önden almış nub u hiç belli olmuyor ama yuvarlacık kafası sivri gelen çene kemiği bana kızı düşündürttü içimden geçen oYa kızlar ama kimse yorum yapmıyoo tahminleri bekliyorumsofiarya senden özellikle bi tahmin bekliyorum
Merhaba :) bir mayis annesi olarak sizleri takip ediyordum ama yeni katilabildim araniza. Bugun 14. Haftaya basliyoruz. Henuz kilo alamadim hatta iki kilo verdim. Bundan sonra duzelir diye umuyorum. Bir sorum olacakti catlaklar icin krem yada yag gibi seyler kullanmaya basladiniz mi ?
Merhaba, hoşgeldin aramıza. Ben çatlaklar için krem kullanıyorum 2 hafta önce başladım şuanda çok kaşıntım oluyor ama kendimi olduğunda nemlendirmeye çalışıyorum. Bugünde kendime bebe yağı alacağım bebe yağını hergün kullanmayı düşünüyorum.
Güzel haberlerle gel insallah canımHeyecan yaptım galiba erkenden uyandım.bugün 14.30 da bebişi göreceğim...Artık çalışmama izin çıkar herhalde 2 aydır sıkıldım iyice evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?