2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bana da güzelleştin oğlan olacak diyorlar hayırlısı artık bakalım, ama spor 3-4 ay dolunca yapılırmış ve pilates öneriliyor onun dışında yürüyüş yeterli dedi doktorum.

33 çıktı bizim

Bitti cnm Allah kabul etsin hepimizinkini

bende eti yiyemiyorum. kokusuda beni kotu yapiyor. benim canimda hep salata seyleri ve tatli cekiyor ama tatli yedikden sonrada bulaniyor. eksi yiyemiyorum hepden mideme vuruyor.
Cinsiyet bellimi sizin bende ettn çok tiksindim kasapların önünden geçmek istemiyorum oderece kız diyolr genelde ettn tiksinnlere ben daha tahmin bile almadm

onun belli bir aralığı var mı bilmiyorum cnm kız oğlan da farkediyor diyorlar ama bilemiyorum
Dr sordum bunları nerden öğreniyorsunuz bende bilmiyorum dedi :) cinsiyetle alakası yokmuş ben kendimi kimi şöyle düşündüm yasa göre de hesaplaniyorya benim gerçek yaşım 28 cüzdan da 29.5 gözüküyo ondan olabilirmiş netten arastrdm

vajinal aliyorum icmem mumkun degil ilac icemiyorum ben kizimda oyle midem ilac kaldirmiyor. ben hep ilaclara karsi boyleyim. kan ilaci bile bana cok dokunuyor.
Vajinal aldığın ilacın böyle bir etki göstermemesi Laz'ım ama.
Bence durumunun başka bir nedeni olmalı. Tsh a falan bakıldı mı?

Az önce doktordan geldim, bir kızçem olacakmış :)) 12+5 ye öğrenmiş oldum yani. Doktorum haftaya bir daha gel kesinleştirelim dedi :)
Çok erken değil mi ? Bence 1 ay bekle kesinleşsin . Çok duydum önce kız denilip zamanla değişenleri çünkü 14 haftada cinsel organları tamamlanmaya yakın oluyor . Çok güvenme

Çok erken değil mi ? Bence 1 ay bekle kesinleşsin . Çok duydum önce kız denilip zamanla değişenleri çünkü 14 haftada cinsel organları tamamlanmaya yakın oluyor . Çok güvenme
sana katılıyorum cnm bizim resmen pipi var okla işaretlenmiş ama doktorum 14 dolsun diyor yarın sabaha bakalım söylicek pipi neye dönecek :)

Kızlar kırmızı lahana testi yapcem akşama eğlence olsun bakalım çarpılmayız inş :)

Kırmızı lahana testi nasıl yapılır?
Öncelikle kırmızı lahanaları küçük küçük doğrayarak işleme başlıyorsunuz. Doğradğınız lahanaları temiz bir kaba koyun. 2 bardak su ilave ettikten sonra kaynatın. İyice kaynadıktan sonra 10 dakika da kısık ateşte pişirin. Bir plastik bardak alın ve kaynattığınız sudan yarım bardak doldurun. Bir başka bardağa aynı eşitlikte idrarınızı doldurun. İdrar dolu olan bardağa diğer bardaktaki lahana suyunu ilave edin. Su renk alacaktır. Bebeğin cinsiyet tahmini için mor renk su olması kız çocuğa, kırmızı ya da pembemsi bir su rengi çıkması da erkek çocuğa işaret eder.
tam tersi de yazan siteler var onu bilemedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…