- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.901
İnsallah bitmiştir canım sıkıntıların ay bugün kontroller var bebişleri görcez desenize güzel haberlerle gel inşallahHayırlı sabahlarlar hayırlı cumalar arkadaşlar bügün kontrole gideceğim inşallah kanama alanı yok olmuştur artık yatarak değil sağlıklı bir hamile gibi geçiririm bundan sonrasını dualarınızı bekliyorum hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
kardelen384 bende 1000 tane alayım fazla okursam söylerim
canım inş geçmiştir kanama alanın..Hayırlı sabahlarlar hayırlı cumalar arkadaşlar bügün kontrole gideceğim inşallah kanama alanı yok olmuştur artık yatarak değil sağlıklı bir hamile gibi geçiririm bundan sonrasını dualarınızı bekliyorum hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
canım inş geçmiştir kanama alanın..Hayırlı sabahlarlar hayırlı cumalar arkadaşlar bügün kontrole gideceğim inşallah kanama alanı yok olmuştur artık yatarak değil sağlıklı bir hamile gibi geçiririm bundan sonrasını dualarınızı bekliyorum hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
İnş canımGüzel haberlerle gel insallah canım
Hosgeldin güzel bir hamilelik gecirip saglıkla kavus insallah bebeğineMerhaba :) bir mayis annesi olarak sizleri takip ediyordum ama yeni katilabildim araniza. Bugun 14. Haftaya basliyoruz. Henuz kilo alamadim hatta iki kilo verdim. Bundan sonra duzelir diye umuyorum. Bir sorum olacakti catlaklar icin krem yada yag gibi seyler kullanmaya basladiniz mi ?
Yok biri daha yazmıs var diye ondan dedim benim carsambaydı bi daha 30 kasımdaİnş canımseninde mi kontrolün var bugün
Merhaba, hoşgeldin aramıza. Ben çatlaklar için krem kullanıyorum 2 hafta önce başladım şuanda çok kaşıntım oluyor ama kendimi olduğunda nemlendirmeye çalışıyorum. Bugünde kendime bebe yağı alacağım bebe yağını hergün kullanmayı düşünüyorum.
2.5 -3 cikinca sorun olabiliyor o da kesin degil. 1.3 ve 1.4 ve hatta 0.95 arasinda aslinda oyle asikar bir Fark yok. Yasiniz ve Kan degerleriniz hepsi bir arada bir algorithmayla karsilastiriliyor.Benim 1.3 cikti ve hic yorum yapmadi. Neden 1.4 civari normal dedin. Mesela bi tanidigimin 0.95 cikti o daha normal degilmi? Yani ne kdr ince sonucu o kdr dusurmezmi?
Te
Tesekkur ederim hosbuldum Ben bir haftadir basladim bebe yagi suruyordum ama her gun degil banyodan ciktiktan sonra. Sanirim her gun surmek daha faydali olacaktir.
Nende bebe yağına başlaadım bir haftadır. Gövdrmin her yerine ufak masajlarla sürüyorum hergün. Extra olarak göğüs ucuma hametan sürüyorum. Ne olut ne olmaz emzirirken çatlamasın diye. İlk gebeliğimnarkozdan kokrmuyorum ama göğüs çatlamasından korkuyorum açıkçası
kiz gibi canimYa kızlar ama kimse yorum yapmıyoo tahminleri bekliyorum @sofiarya senden özellikle bi tahmin bekliyorum
bebeyagina basladim dun itibarile.cok kasiniyor.karin gogus kismiKaşıntı catlarken çok oluyo cnm kaşıma nemlendirici sürün bebeyagi kullan kız kardeşim kasiniyo dedi kasidi kıpkırmızı oluyodu kasiyinca doğumdan sonra renk açıldı acayip çatlamış ti
göbek buyuukten sonra sabah aksama çıkacak:)Te
Tesekkur ederim hosbuldum Ben bir haftadir basladim bebe yagi suruyordum ama her gun degil banyodan ciktiktan sonra. Sanirim her gun surmek daha faydali olacaktir.
oldukça beğenilen bir doktor medicalpark ankarada ertan öztürk.eski kafalı diye düşünmüyorum.siz spor yapın arkadaşlar isteyen de bol bol ağırlık kaldırsın. hamilelik tabi ki çok doğal bir süreç.burada arkadaşın yazdığı soruyu doktora tesadüfen sormuştum ben cevabı da bu oldu :)Doktorun bence bayağ eski kafalıymış. Aksine tüm doktorlar hareketi, yogayı, yürüyüşü öneriyor. Hatta düzenli spor yapanların, mesela ağırlık kaldıranların vs. bunları bile bırakmak zorunda olmadıklarını söylüyor. Hamilelik bir hastalık değil arkadaşlar böyle düşünmek lazım.
hametan merhem ama gerek yokki..göğüs ucun varsa onada greek yok.gögüs ucu olmayan arkadaşlar kremle masaj yapabılır bence.ılkınde göğüsten cok sıkıntı yasadım ama ıkıncıde sanmıyorum artık insallahNende bebe yağına başlaadım bir haftadır. Gövdrmin her yerine ufak masajlarla sürüyorum hergün. Extra olarak göğüs ucuma hametan sürüyorum. Ne olut ne olmaz emzirirken çatlamasın diye. İlk gebeliğimnarkozdan kokrmuyorum ama göğüs çatlamasından korkuyorum açıkçası
göbek buyuukten sonra sabah aksama çıkacak:)
bende hiç buyuşun ıstemıomBuyusun de yeterki surekli sureriz, hamile oldugumuzu hissedelim artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?