2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnsallah bitmiştir canım sıkıntıların ay bugün kontroller var bebişleri görcez desenize güzel haberlerle gel inşallah

canım inş geçmiştir kanama alanın..

canım inş geçmiştir kanama alanın..

Hosgeldin güzel bir hamilelik gecirip saglıkla kavus insallah bebeğine

Nende bebe yağına başlaadım bir haftadır. Gövdrmin her yerine ufak masajlarla sürüyorum hergün. Extra olarak göğüs ucuma hametan sürüyorum. Ne olut ne olmaz emzirirken çatlamasın diye. İlk gebeliğim narkozdan kokrmuyorum ama göğüs çatlamasından korkuyorum açıkçası

Kızlar uzundur yazamıyorum. Yopunum bu aralar. Takip edip okudum ama yazamadım bir türlü. hepiniz iyi misiniz? Kaybımız yok gibi sanırım olmasında inşALLAH. Kontrolü olanlardan resim br sağlıklı haberlerini bekliyoruz benim de daha 17 kasımda bekle bekle bitmez. Belirtim falan da kalmadı. Sadece öğlen 3 ve akşam 10 da uyku basıyo sadece o kadar umarım bebişim iyidir
Bu arada herkese hayırlı cumalar

Benim 1.3 cikti ve hic yorum yapmadi. Neden 1.4 civari normal dedin. Mesela bi tanidigimin 0.95 cikti o daha normal degilmi? Yani ne kdr ince sonucu o kdr dusurmezmi?
2.5 -3 cikinca sorun olabiliyor o da kesin degil. 1.3 ve 1.4 ve hatta 0.95 arasinda aslinda oyle asikar bir Fark yok. Yasiniz ve Kan degerleriniz hepsi bir arada bir algorithmayla karsilastiriliyor.
Genel olarak Kan degerlerinizinde papp-a ve beta HCG nin normalize edilmis degeri de 1 e yakin olmali. Papp-a 0.5 den dusuk cikarsa erken premature dogum tehlikesi var.

Te

Tesekkur ederim hosbuldum Ben bir haftadir basladim bebe yagi suruyordum ama her gun degil banyodan ciktiktan sonra. Sanirim her gun surmek daha faydali olacaktir.

Ben hergün sürmeyi düşünüyorum. Kuruluktan galiba çok kaşınıyorum çünkü bu havalarda hergün sürmek daha faydalı olur.

Bende en çok karnımın çatlamasından korkuyorum göğsüm konusunda çok korkum yok. Benimde ilk hamileliğim şuan için normal doğum düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum. Daha önce 2 kez ameliyat oldum narkozla aram pek iyi değil inşallah normal olur :) Karnıma normalde ben krem var bu hamileler için özel olanlar var ya ondan sürüyordum 3 4 günde bir bebe yağını hergün düşünüyorum nemlenmesi açısından. Çatlamayalım yaa

oldukça beğenilen bir doktor medicalpark ankarada ertan öztürk.eski kafalı diye düşünmüyorum.siz spor yapın arkadaşlar isteyen de bol bol ağırlık kaldırsın. hamilelik tabi ki çok doğal bir süreç.burada arkadaşın yazdığı soruyu doktora tesadüfen sormuştum ben cevabı da bu oldu :)

hametan merhem ama gerek yokki..göğüs ucun varsa onada greek yok.gögüs ucu olmayan arkadaşlar kremle masaj yapabılır bence.ılkınde göğüsten cok sıkıntı yasadım ama ıkıncıde sanmıyorum artık insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…