2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mrb kizlar umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir kanamasi olan arkadaslara cok gecmis olsun umarim bi daha olumsuzluk yasamazsiniz.
Gecen hafta dr a gittim tabii 2'liyi kacirdim 4 lu yaptirabilirsin dedi drum ama onu da yaptirmamayi dusunuyorum 3 hafta snr tekrar gidicem detayli uts icin gun alicam ins hersey guzel olur

Geçmiş olsun canım, ben hep öğretmenliği ideal meslek olarak görmüştüm şuan ondan da soğudum demekki neymiş torpili olan hangi meslekte olursa olsun rahatmış olmayanda sıkıntıdaymış. Geçmiş olsun moralini bozma inşallah hepimiz sağsalim alıcaz bebeklerimizi kucağımıza

Günaydın annisler. Nasılsıniz ? Kanama yaşayan arkadaslara çok geçmiş olsun. İnşallah tekrardan aynı şeyi yasamazsiniz.
Kiz anneleriiii..İsim dusunuyo musunuz bakalım ? Ben erkenden isim derdine dustum. Cunku kimsenin kalbini kirmak istemiyorum. Direk bi isim bulup soranlara ''x olacak ismi'' diyip kestirip atmak istiyorum. Ama bi türlü begenemiyorum. Zeynep,Beren biraz aklıma yattı. Sizler ne dusunuyorsunuz?

gunaydin kizlar gecmisi okuyorum ama telefondan girdigim icin pek yazamiyorum.benim bebis baya hareketlendi kipir kipir masallah ozellikle sabah ve aksam cosuyor :) elimi koydugumda tekme atiyor.ilk bebisde boyle degildi 22.23den itibaren netti bu sefer costu benimki))) cok tatli

kızlar günaydın. çoooooooook kötü bi rüya gördüm ve hala etkisi altındayım. 2 gündür baya sitresli sıkıntılı günler geçiriyordum.inşallah onun etkisidir diyorum.insanların arkamdan işler çevirdiğini, arkamdan konuştuklarını öğrendim.
daha cinsiyetimize kesin demediler ama iki doktorum da erkeğe benziyor demişlerdi. normalde yarın kontrolüm var ve ben rüyamda bugünü yaşıyorum. çok uzun tutmayacağım. düşük yaptığımı görüyorum.annem bebeği yıkıyor.ben elime alıyorum bebeğimi.tam avucum boyunda yumuşacık teni. herşeyiyle oluşmuş. kollarının boğumlarını bile görüyorum okadar net gördüm yani. sonra erkek olduğunu görüyorum.anneme erkekmiş diyorum ve sonra anneme 3 kere " anne neden " diye soruyorum ve sonra uyandım
çooooooooook kötüyüm yarını nasıl bekleyeceğim ben ya

Hayırlı sabahlar. Evet başladık Enes var şimdilik aklımızda iki isim koyarmiyiz daha karar veremedik

Günaydın. Biz ismimizi bulduk Betül olacak inşallah

çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Biz can taşıyoruz ve çok dikkatli olmamız gerekiyor, bastığımız oturduğumuz yere, fazla ayakta kalmamaya, herşeye dikkat etmemiz gerekiyor, stres yapma kendine herşey yolundaymış bak, stres zarar verir, kendine ve bebeğine zulm etme lütfen, dinlen ve iyi olmanızın tadını çıkar canım, bebeğinin kollarında olacağı günleri düşün ve gülümse çünkü o günler sayılı, az kaldı

Günaydın. Biz ismimizi bulduk Betül olacak inşallah
Dün annemde Betül ismini önerdi. Çok güzel bi isim ama bi tanıdığım vardı. Pek iyi seyler soylenmezdi hakkinda. Onu hatirlatir gibi geliyo bana.Ama sizin adınıza sevindim. Hemen karar verebilmissiniz ne güzel. Önerileriniz olursa yine söyleyin lütfen. Bi an once bulmak istiyorum bende.

Kızlar doktordan geldim . Ultrason herşey süper ama garanti olsun diye amniyo yaptıracağım karar verdim haftaya cumartesi . İnşallah kızımdan sonra bir oğlum olacak:)
Gözün aydın cnm kaçırdım ben neden amniyo yaptıracaksın o da riskli bir işlem biraz daha düşünmelisin.

Geçmiş olsun cnm korkmaz mı insan korkar tabi Allah korusun birşey olmaz artık. Ben de 5 yıllık çalışma hayatım rapor almış insan değildim ama alacağım galiba başkaları keyif için gelmiyor biz ağrıyla bile geliyoruz. Bebeğini düşünmelisin sen de dikkatli ol çalışma programın değiştirilsin ciddi konuş müdürünle.

bizim bebiş de takla atıyordu 10 haftada yeri boldu tabi baya kulaç falan atıyordu kahkaha atıp durduk o öyle yaptıkça sonra 1 ay göstermedi kendini yapışıp kalmış kuytuda plesantaya ama geçen hafta yine sere serpe kıpır kıpır hareketliydi bisiklet sürüyor gibiydi ayakları tontiş tontiş, doktor karnıma vurunca sağdaki baş sola geldi şok oldum ne ara zıpladı etti az daha yerleri var sanırım maşallah hepsine.

Yiğenime Zeynep Beren koyduk iki isimde yakışıyor birbirine ben de çok severim Zeynep İsmini.

Ay Allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme etkisinden çıkamamam çok normal insan etkilenir ama iyi şeylere odaklan elinden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…