- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.341
Kızlar merhaba
Bugün sabah kalktım lavaboya gittim bir baktım tuvalet kağıdında kan !!
Kızlar elim ayağım öyle bir titredi ki.. eşimi nasıl aradım o nasıl o kadar çabuk geldi bilmiyorum Hastaneye gittik benim doktor acil doğuma girmiş Başka doktora yonlendirdiler girdik ama o ultrason masasına ağlamaktan çıkamadım Doktor beni bi sakinleştirdi bebek iyi bak zipliyor dedi !!
Üstelik ultrason da kanama alani da yoktu Ama kasılma görüyorum dedi Aksama kadar hastanedeydim serum iğne vs..
Yarın tekrar gideceğim Üç gün de rapor verdiler
Bugünkü doktor yorgunluk veya stresten olur dedi Ögretmenim kızlar ve çocukların dersleri geri kalmasın diye hiç rapor almak istemiyordum Ama ders programının düzensizliği beni yoruyordu daha dün mudur yardimcisina neden benim derslerin her gün geç bitiyor bazı arkadaşlar sabah gelip öğlen evine gidiyorken? Durumum belli artık biraz da kendimi düşünmem gerek demiştim gerçekten de öyle olacak sanirim artık
canim bas cevresini olcuyorlar fl var oda uyluk kemigine kadar olan kismi boyu olcuyrlar bide ac var oda karin cevresiKizlar bu bdp ne?
biz hala kararvermedik.onumuzde daha hafta cokHayırlı sabahlar hanımlar,
öncelikle kanama geçiren arkdaslara geçmiş olsun okurken üzüldümİnşallah bi daha yasamazsınız ve bizlerde yasamayız.
İsim arayışlarına başladınız mı merak ettim :)
Hayırlı sabahlar. Evet başladık Enes var şimdilik aklımızda iki isim koyarmiyiz daha karar veremedikHayırlı sabahlar hanımlar,
öncelikle kanama geçiren arkdaslara geçmiş olsun okurken üzüldümİnşallah bi daha yasamazsınız ve bizlerde yasamayız.
İsim arayışlarına başladınız mı merak ettim :)
Günaydın. Biz ismimizi bulduk Betül olacak inşallahGünaydın annisler. Nasılsıniz ? Kanama yaşayan arkadaslara çok geçmiş olsun. İnşallah tekrardan aynı şeyi yasamazsiniz.
Kiz anneleriiii..İsim dusunuyo musunuz bakalım ? Ben erkenden isim derdine dustum. Cunku kimsenin kalbini kirmak istemiyorum. Direk bi isim bulup soranlara ''x olacak ismi'' diyip kestirip atmak istiyorum. Ama bi türlü begenemiyorum. Zeynep,Beren biraz aklıma yattı. Sizler ne dusunuyorsunuz?
çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Biz can taşıyoruz ve çok dikkatli olmamız gerekiyor, bastığımız oturduğumuz yere, fazla ayakta kalmamaya, herşeye dikkat etmemiz gerekiyor, stres yapma kendine herşey yolundaymış bak, stres zarar verir, kendine ve bebeğine zulm etme lütfen, dinlen ve iyi olmanızın tadını çıkar canım, bebeğinin kollarında olacağı günleri düşün ve gülümse çünkü o günler sayılı, az kaldıKızlar merhaba
Kızlar elim ayağım öyle bir titredi ki.. eşimi nasıl aradım o nasıl o kadar çabuk geldi bilmiyorum Hastaneye gittik benim doktor acil doğuma girmiş Başka doktora yonlendirdiler girdik ama o ultrason masasına ağlamaktan çıkamadım Doktor beni bi sakinleştirdi bebek iyi bak zipliyor dedi !!
Üstelik ultrason da kanama alani da yoktu Ama kasılma görüyorum dedi Aksama kadar hastanedeydim serum iğne vs..
Bugünkü doktor yorgunluk veya stresten olur dedi Ögretmenim kızlar ve çocukların dersleri geri kalmasın diye hiç rapor almak istemiyordum Ama ders programının düzensizliği beni yoruyordu daha dün mudur yardimcisina neden benim derslerin her gün geç bitiyor bazı arkadaşlar sabah gelip öğlen evine gidiyorken? Durumum belli artık biraz da kendimi düşünmem gerek demiştim gerçekten de öyle olacak sanirim artık
Dün annemde Betül ismini önerdi. Çok güzel bi isim ama bi tanıdığım vardı. Pek iyi seyler soylenmezdi hakkinda. Onu hatirlatir gibi geliyo bana.Ama sizin adınıza sevindim. Hemen karar verebilmissiniz ne güzel. Önerileriniz olursa yine söyleyin lütfen. Bi an once bulmak istiyorum bende.Günaydın. Biz ismimizi bulduk Betül olacak inşallah
Gözün aydın cnm kaçırdım ben neden amniyo yaptıracaksın o da riskli bir işlem biraz daha düşünmelisin.Kızlar doktordan geldim . Ultrason herşey süper ama garanti olsun diye amniyo yaptıracağım karar verdim haftaya cumartesi . İnşallah kızımdan sonra bir oğlum olacak:)
Geçmiş olsun cnm korkmaz mı insan korkar tabi Allah korusun birşey olmaz artık. Ben de 5 yıllık çalışma hayatım rapor almış insan değildim ama alacağım galiba başkaları keyif için gelmiyor biz ağrıyla bile geliyoruz. Bebeğini düşünmelisin sen de dikkatli ol çalışma programın değiştirilsin ciddi konuş müdürünle.Kızlar merhaba
bizim bebiş de takla atıyordu 10 haftada yeri boldu tabi baya kulaç falan atıyordu kahkaha atıp durduk o öyle yaptıkça sonra 1 ay göstermedi kendini yapışıp kalmış kuytuda plesantaya ama geçen hafta yine sere serpe kıpır kıpır hareketliydi bisiklet sürüyor gibiydi ayakları tontiş tontiş, doktor karnıma vurunca sağdaki baş sola geldi şok oldum ne ara zıpladı etti9. Haftada sanirım ters takla atıyordu bunu dr söyledi o kadar hareketliydi.bence de cok komikti bu hareket.simdi cok büyüdü öyle bir hareketini göremedim bebegimin.gerindi bir de dr. Bak geriniyor dedi bebek başını arkaya doğru geriyordu :)) gerindi çocuğumo taklalar eskidendi bence
Yiğenime Zeynep Beren koyduk iki isimde yakışıyor birbirine ben de çok severim Zeynep İsmini.Günaydın annisler. Nasılsıniz ? Kanama yaşayan arkadaslara çok geçmiş olsun. İnşallah tekrardan aynı şeyi yasamazsiniz.
Kiz anneleriiii..İsim dusunuyo musunuz bakalım ? Ben erkenden isim derdine dustum. Cunku kimsenin kalbini kirmak istemiyorum. Direk bi isim bulup soranlara ''x olacak ismi'' diyip kestirip atmak istiyorum. Ama bi türlü begenemiyorum. Zeynep,Beren biraz aklıma yattı. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Ay Allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme etkisinden çıkamamam çok normal insan etkilenir ama iyi şeylere odaklan elinden geldiğince.kızlar günaydın. çoooooooook kötü bi rüya gördüm ve hala etkisi altındayım. 2 gündür baya sitresli sıkıntılı günler geçiriyordum.inşallah onun etkisidir diyorum.insanların arkamdan işler çevirdiğini, arkamdan konuştuklarını öğrendim.
daha cinsiyetimize kesin demediler ama iki doktorum da erkeğe benziyor demişlerdi. normalde yarın kontrolüm var ve ben rüyamda bugünü yaşıyorum. çok uzun tutmayacağım. düşük yaptığımı görüyorum.annem bebeği yıkıyor.ben elime alıyorum bebeğimi.tam avucum boyunda yumuşacık teni. herşeyiyle oluşmuş. kollarının boğumlarını bile görüyorum okadar net gördüm yani. sonra erkek olduğunu görüyorum.anneme erkekmiş diyorum ve sonra anneme 3 kere " anne neden " diye soruyorum ve sonra uyandım
çooooooooook kötüyüm yarını nasıl bekleyeceğim ben ya
Zeynep ismi çok güzel yeğenim ismi Zeynep duru . Kız ismi cok yaa erkek ismi azYiğenime Zeynep Beren koyduk iki isimde yakışıyor birbirine ben de çok severim Zeynep İsmini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?