2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eşimle nisanliyken hep Enes isminden bahsetmiştim. Çok begeniyordum. Ara arada Hz Enes'in hayatını anlatırdım. Sanırım alttan alta islemisim. Direk Enes olsun dedi. Şimdide ben hemen karar diyorum yok yok Enes olsun diyor. Canım yastık hakkında da hiç bilgim yok

Cok doğru söylüyorsun. K.pederim sanirim biraz umitleniyordu kendi ismini koyarmiyiz diye dile getirmedi ama ufaktan biseyler sezmistim. Ama eşim saolsun annesine babasına Enes ismi diye söylemiş bile. Buna sevindim açıkçası.

Canım çok haklısın ama iu da var aynı yaş grubunda aynı ad aynı soyad olmuyor bence hele ki bunlar kuzen ise . Biz Ömer’den böylelikle vazgeçmiştik

Evet bencede çok güzel düşünmüş eşin. Kesinlikle yapmalısınız. Enes çok güzel bir isim. Sağ salim dogsun da adıyla yaşasın inşallah :)
Amiiiiinn inşallah canım. Hepimiz evlatlatimizi sağlıkla kucagimiza alalım.bizleri hayırlı anne baba onları hayırlı evlat eylesin.

Yastığı araştırmadayım net Bilgi edinirsem sana da söyledim bira rahat uyuyalım

Bizim sorun da elimin istediği ismi eşim oğlumun adını şu koyabilirim demiş laf arasında annesi de ay o nedir ya onu koyacağınıza babanın adını koyun demiş siz koysanız da ben ona isim takarım demiş.eşim de inat etti şimdi kesin Koyacam diyor annesine inat . Ay keşke annesi öyle demeseymiş de bizimki de inat etmeseymiş . Olan bana oldu . Çok sert isimler seçiyor eşim sinir oluyorum

anlattıklarının hepsi benim için de geçerli bi çözüm bulursan banada haber ver zeybek diye isim mi olur ya
efe koyalim de ayni anlama cikar
Orta yolu bulmaya çalışacaksınız daha çok zaman var...eski ama güzel isimler de var Mete, Metehan, Oğuz, Murat, Mustafa, Levent, Gökhan, Kerem Ali Ahmet Mehmet mesela aklıma gelenlerden
Mete, metehan, oguz, mustafa,kerem ve gokhan i malesef begenmedi biefendi. Ne begendirecem gercekten bilmiyorum.
Ertuğrul eski bir isim değilki çok cool bir isim
Ben pek hoslanmiyorum :/ daha dogrusu buyudugunde normal duruyor ama bebekken pek yakistirmiyorum

Arkadasim suan bebegin daha degerli. mudurle bencede sonra ayarlat programini. suan icin kafana hic birsey takma sakin ol. bebeginle mutlu gunleri dusun. bende bu hamilelikde senin gibi kan gordum pecete sonra pihti felan ama cok sukur iyiyiz. sende iyi olacaksin ben kendimi gayet sakinn o kadar yormuyo olarak goruyordum. hep yetersiz ama herkez farkinda degilsin kendini alistirmissin bes dakika durdugun yok diyo. isin ilginc yani ruhen yorgun hissetmiyorum ama bedenim artik bi dur diyor. Koca koca kutuk bile tasidim kanamam gelmedi. bi sitres yasadim ustune gene ise verdim kendimi kanamam basladi. Tam durdu derken gene basladi suan durdu seninkide duzelecek insallah sitres bebege cok zarar ben ikinci dusumde cok sitresliydim. simdi dunya yansa umrumda degil moduna kendimi almaya calisiyorum. Bence sitres herseyi tetikliyor pozitif ol gecece insallah

Anladım canım. Bencede kuzenlerse hiç olmaz zaten. Çok zormuş bu isim konusu ya...
Kesinlikle ay utanmadan isim ansiklopedisi aldım eşim açıp bakmıyor bile ismi belli diyor , uyuz oluyorum sonra içimdeki iyilik meleği diyor ki canım o da babası X senden ise Y de onun bırak ne koyuyorsa koysun diyorum

Ooo fena olmuş. Umarım ortak bir isme karar verirsiniz. Ama en azından K.validen kpederinin isminin olmayacağını anlamıştır.

Ben erkekse adini koydum herkezde kabul etmeye basladi sukur kulaklarina herkezin simdiden alistiriyorum. Artik bebek demiyolar yigit ali diyorlar esimdede kabul etme sinyalleri basladii insallah degismez artik

Ooo fena olmuş. Umarım ortak bir isme karar verirsiniz. Ama en azından K.validen kpederinin isminin olmayacağını anlamıştır.
Ya o da eşimi vazgeçirmek için demiştir de ne bilirim ben en iyisi bu isim mevzusunu uzatmıyım aklımda Doğu var eşim ne seçerse dibine yapıştıracam bitti gitti

Kesinlikle once kendin bul icine sinsin sen artik budur dedin an ismi bu de. herkez kulagi alismaya basliyor onlarda arayis icine girip seni darlatamiyor

Valla bende dayanamıyorum kahveye cünkü hamile kalmadan önce nerdeyse 7 8 bardak kahve içerdim. Şimdi arada kaçamak yapıyorum. Bende 1 bardak süt 2 kase yoğurt yiyorum az mı acaba diye düşünüyordum normal o zaman

Ya o da eşimi vazgeçirmek için demiştir de ne bilirim ben en iyisi bu isim mevzusunu uzatmıyım aklımda Doğu var eşim ne seçerse dibine yapıştıracam bitti gitti
ay guldurdun beni.En mantıklisi bencede hiç değilse birini eşin birini sen koymuş olursun. İkinizinde dediği olmus olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…