- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.381
Eşimle nisanliyken hep Enes isminden bahsetmiştim. Çok begeniyordum. Ara arada Hz Enes'in hayatını anlatırdım. Sanırım alttan alta islemisim. Direk Enes olsun dedi. Şimdide ben hemen karar diyorum yok yok Enes olsun diyor. Canım yastık hakkında da hiç bilgim yokGünaydın hepinizekanaması olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah’ın izniyle herşey yolundadır moralinizi bozmayın bebeğinize yansıtmayın, dikkati de eksik etmeyin isim bulanlar arayanlar ne hızlısınız öyle ? Biz daha kavga aşamasındayız iki ismi olsun istiyoruz uyum arıyoruz eşimin istediği isim ile benim istediğim isim uyumu sıfır hele soyadımızla hiç alakası Yok napıcam bilmiyorum hangi ismi beğensem hayır komşumuz vardı hayır kavga etmiştim biriyle hayır o çok sinir bozucuydu deyip birilerini çağrıştırıyor bahanesiyle vazgeçiyor eşim. Kız olsaydı hemencecik koyardık onu anladım erkek zor , eşler takıntılı neyse iyi kötü bi karara varcaz artık zaman çok Hanımlar benim başka bir derdim var üç gecedir uyuyamıyorum soluma yatıyorum sol kalçam dize kadar uyuşuyo gece ona uyanıyorum birde . Sırt ağrısı da çabası. Yastık koyuyorum karnıma sırtıma, oda gece dönüp duruyorum etraftan topluyorum sabah araştırdım hamile yastıkları var böyle u şeklinde kocaman alan kullanan var mı ? Memnuniyetiniz nasıl ? Denesem mi diyorum
Cok doğru söylüyorsun. K.pederim sanirim biraz umitleniyordu kendi ismini koyarmiyiz diye dile getirmedi ama ufaktan biseyler sezmistim. Ama eşim saolsun annesine babasına Enes ismi diye söylemiş bile. Buna sevindim açıkçası.Enes ismi çok güzel canım içinize sindiyse çok kafa karıştırmayın çünkü gün geçtikçe fikirler kalabalıklaşıyor. Birde bence biran önce ismi bu demek en doğrusu hem bebeğe öyle seslenir alışırsınız hemde yorum yapacak aileden insanlara netlik vermiş olursunuz
Canım çok haklısın ama iu da var aynı yaş grubunda aynı ad aynı soyad olmuyor bence hele ki bunlar kuzen ise . Biz Ömer’den böylelikle vazgeçmiştikBen erkek olsaydi muhtemelen Ömer koyardim. Eşimin kardeşinin adıda ömer. Pek hoşlanmiyorum kendisinden. Ama rüyamda ak sakalli dede ömer koyun dedi derdim yinede koyardim sanırım. Çünkü karakteri çok güzel olurmus gibime geliyor. Her ne kadar beni yanıltan canlı örneğini görmüş olsamda
Amiiiiinn inşallah canım. Hepimiz evlatlatimizi sağlıkla kucagimiza alalım.bizleri hayırlı anne baba onları hayırlı evlat eylesin.Evet bencede çok güzel düşünmüş eşin. Kesinlikle yapmalısınız. Enes çok güzel bir isim. Sağ salim dogsun da adıyla yaşasın inşallah :)
Yastığı araştırmadayım net Bilgi edinirsem sana da söyledim bira rahat uyuyalımEşimle nisanliyken hep Enes isminden bahsetmiştim. Çok begeniyordum. Ara arada Hz Enes'in hayatını anlatırdım. Sanırım alttan alta islemisim. Direk Enes olsun dedi. Şimdide ben hemen karar diyorum yok yok Enes olsun diyor. Canım yastık hakkında da hiç bilgim yok
Anladım canım. Bencede kuzenlerse hiç olmaz zaten. Çok zormuş bu isim konusu ya...Canım çok haklısın ama iu da var aynı yaş grubunda aynı ad aynı soyad olmuyor bence hele ki bunlar kuzen ise . Biz Ömer’den böylelikle vazgeçmiştik
Amiiinn canim inşallah.Amiiiiinn inşallah canım. Hepimiz evlatlatimizi sağlıkla kucagimiza alalım.bizleri hayırlı anne baba onları hayırlı evlat eylesin.
Tamam cnm. Teşekkür ederim.Yastığı araştırmadayım net Bilgi edinirsem sana da söyledim bira rahat uyuyalım
Bizim sorun da elimin istediği ismi eşim oğlumun adını şu koyabilirim demiş laf arasında annesi de ay o nedir ya onu koyacağınıza babanın adını koyun demiş siz koysanız da ben ona isim takarım demiş.eşim de inat etti şimdi kesin Koyacam diyor annesine inat . Ay keşke annesi öyle demeseymiş de bizimki de inat etmeseymiş . Olan bana oldu . Çok sert isimler seçiyor eşim sinir oluyorumCok doğru söylüyorsun. K.pederim sanirim biraz umitleniyordu kendi ismini koyarmiyiz diye dile getirmedi ama ufaktan biseyler sezmistim. Ama eşim saolsun annesine babasına Enes ismi diye söylemiş bile. Buna sevindim açıkçası.
anlattıklarının hepsi benim için de geçerli bi çözüm bulursan banada haber verzeybek diye isim mi olur ya
Mete, metehan, oguz, mustafa,kerem ve gokhan i malesef begenmedi biefendi. Ne begendirecem gercekten bilmiyorum.Orta yolu bulmaya çalışacaksınız daha çok zaman var...eski ama güzel isimler de var Mete, Metehan, Oğuz, Murat, Mustafa, Levent, Gökhan, Kerem Ali Ahmet Mehmet mesela aklıma gelenlerden
Ben pek hoslanmiyorum :/ daha dogrusu buyudugunde normal duruyor ama bebekken pek yakistirmiyorumErtuğrul eski bir isim değilki çok cool bir isim
Kızlar merhaba
Bugün sabah kalktım lavaboya gittim bir baktım tuvalet kağıdında kan !!
Kızlar elim ayağım öyle bir titredi ki.. eşimi nasıl aradım o nasıl o kadar çabuk geldi bilmiyorum Hastaneye gittik benim doktor acil doğuma girmiş Başka doktora yonlendirdiler girdik ama o ultrason masasına ağlamaktan çıkamadım Doktor beni bi sakinleştirdi bebek iyi bak zipliyor dedi !!
Üstelik ultrason da kanama alani da yoktu Ama kasılma görüyorum dedi Aksama kadar hastanedeydim serum iğne vs..
Yarın tekrar gideceğim Üç gün de rapor verdiler
Bugünkü doktor yorgunluk veya stresten olur dedi Ögretmenim kızlar ve çocukların dersleri geri kalmasın diye hiç rapor almak istemiyordum Ama ders programının düzensizliği beni yoruyordu daha dün mudur yardimcisina neden benim derslerin her gün geç bitiyor bazı arkadaşlar sabah gelip öğlen evine gidiyorken? Durumum belli artık biraz da kendimi düşünmem gerek demiştim gerçekten de öyle olacak sanirim artık
Kesinlikle ay utanmadan isim ansiklopedisi aldım eşim açıp bakmıyor bile ismi belli diyor , uyuz oluyorumAnladım canım. Bencede kuzenlerse hiç olmaz zaten. Çok zormuş bu isim konusu ya...
Esin hangi ismi düşünüyor peki ?Kesinlikle ay utanmadan isim ansiklopedisi aldım eşim açıp bakmıyor bile ismi belli diyor , uyuz oluyorumsonra içimdeki iyilik meleği diyor ki canım o da babası X senden ise Y de onun bırak ne koyuyorsa koysun diyorum
Ooo fena olmuş. Umarım ortak bir isme karar verirsiniz. Ama en azından K.validen kpederinin isminin olmayacağını anlamıştır.Bizim sorun da elimin istediği ismi eşim oğlumun adını şu koyabilirim demiş laf arasında annesi de ay o nedir ya onu koyacağınıza babanın adını koyun demiş siz koysanız da ben ona isim takarım demiş.eşim de inat etti şimdi kesin Koyacam diyor annesine inat . Ay keşke annesi öyle demeseymiş de bizimki de inat etmeseymiş . Olan bana oldu . Çok sert isimler seçiyor eşim sinir oluyorum
Eşim De üç isim var ; Yavuz , Alparslan , cihangirEsin hangi ismi düşünüyor peki ?
Hayırlı sabahlar hanımlar,
öncelikle kanama geçiren arkdaslara geçmiş olsun okurken üzüldümİnşallah bi daha yasamazsınız ve bizlerde yasamayız.
İsim arayışlarına başladınız mı merak ettim :)
Ya o da eşimi vazgeçirmek için demiştir de ne bilirim ben en iyisi bu isim mevzusunu uzatmıyım aklımda Doğu var eşim ne seçerse dibine yapıştıracam bitti gittiOoo fena olmuş. Umarım ortak bir isme karar verirsiniz. Ama en azından K.validen kpederinin isminin olmayacağını anlamıştır.
Günaydın annisler. Nasılsıniz ? Kanama yaşayan arkadaslara çok geçmiş olsun. İnşallah tekrardan aynı şeyi yasamazsiniz.
Kiz anneleriiii..İsim dusunuyo musunuz bakalım ? Ben erkenden isim derdine dustum. Cunku kimsenin kalbini kirmak istemiyorum. Direk bi isim bulup soranlara ''x olacak ismi'' diyip kestirip atmak istiyorum. Ama bi türlü begenemiyorum. Zeynep,Beren biraz aklıma yattı. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Ben hergün kahvaltı ile öğlen arası 1 bardak süt , öğlen ile akşam arası 1bardak ayran içiyorum . Kahve ye gelince haftada bir kere şekersiz Türk kahvesi bi küçük çikolata ile kaçamak yapıyorum vallahidayanamıyorum çünkü
Ya o da eşimi vazgeçirmek için demiştir de ne bilirim ben en iyisi bu isim mevzusunu uzatmıyım aklımda Doğu var eşim ne seçerse dibine yapıştıracam bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?